Jump to content

Vernee Mars

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Vernee Mars

http://techmaniacs.gr/wp-content/uploads/2016/09/vermee-mars-1.jpg

Βασικά χαρακτηριστικά:

Specifications

Brand vernee

Model Mars

Color Golden / Gray

Dimensions 151 x 73 x 7.6mm

Weight 161g ( with battery )

Box Size: 185 x 120 x 55mm

Operating system Stock Android 6.0; V-OS

CPU Helio P10 1.8~2.0GHz,Octa Core

GPU Mail-T860

RAM 4GB

ROM 32GB (Supports 128G TF Expansion)

Battery 3000mAh Built-in

Charger Quick Charge

Display

Size 5.5 inch

Resolution FHD 1920 x 1080 pixels 401ppi

Type 2.5D Arc Screen,Corning Gorilla Glass 3

Material Corning Gorilla 3 2.5D Touch Panel

Cameras

Dual camera 13.0MP with flash light and AF

Front camera 5.0MP

Video 1080p@30fps

Connection

Network type: FDD-LTE+WCDMA+GSM

2G: GSM 850/900/1800MHz

3G: WCDMA 900/2100MHz

4G: FDD-LTE 800/1800/2100/2600MHz

SIM Dual SIM,Dual Standby

Micro SIM + Nano SIM/ Micro SIM + TF

WiFi WiFi 802.11 a/b/g/n, 2.4GHz / 5GHz

Bluetooth Bluetooth 4.0

Positioning GPS, A-GPS,Gyro, Compass, Hall

Gravity Sensor,

Ambient Light Sensor, Touch Sensor

TYPE-C OTG

Other parameters

G-sensor

P-Sensor

L-sensor

Gyro

Compass

hall

Fingerprint

OTG

LED notification

Unboxing:

Hands on & review

Edited by KostasSTi

• Απαντήσεις 62
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα χαρακτηριστικα του φαινονται καλα αλλα σαν μαρκα τι λεει ? εχουν προβληματα τα αλλα δυο τηλεφωνα που εχει βγαλει η εταιρια ?

Σαν καινούρια εταιρία που είναι, έχει κάποιες παιδικές αρρώστιες. Κατά τα άλλα, έχει stock android, οπότε από λειτουργικό δείχνει οτι πάει καλά. Εγώ έχω βάλει στο μάτι το Apollo Lite, το οποίο έχει τον X20 Helio.

είδα το Β20 στις συχνότητες 4G και χάρηκα...μετά είδα ότι δεν έχει Wifi ac και Dual Band και ξενέρωσα...

Dual band εχει!

Το έχω προπαραγγείλει. Για να δούμε. Πάντως τουλάχιστον από design και ποιότητα κατασκευής φαίνεται να μην έχει ανταγωνισμό στις 5,5"..

Το έχω προπαραγγείλει. Για να δούμε. Πάντως τουλάχιστον από design και ποιότητα κατασκευής φαίνεται να μην έχει ανταγωνισμό στις 5,5"..
Ισως ο ανταγωνισμος σε design και ποιοτητα κατασκευης να βρισκεται στο umi plus που και αυτο κυκλοφορει τωρα

Από που φίλε μου?

Το έχω προπαραγγείλει και εγώ από aliexpress από τις 20/9 και ακόμα περιμένω να το στείλουν.

Στο xda ένας παρέλαβε από gearbest

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=68976795&postcount=11

Έκανε αναφορά για 8 ώρες SOT!!!

Edited by kakofonixx

Από που φίλε μου?

Το έχω προπαραγγείλει και εγώ από aliexpress από τις 20/9 και ακόμα περιμένω να το στείλουν.

Στο xda ένας παρέλαβε από gearbest

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=68976795&postcount=11

Έκανε αναφορά για 8 ώρες SOT!!!

Από Gearbest και εγώ.. περιμένω ακόμα...

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ισως ο ανταγωνισμος σε design και ποιοτητα κατασκευης να βρισκεται στο umi plus που και αυτο κυκλοφορει τωρα

Καλό και το UMI Plus αλλά σε design δε συγκρίνεται..πιο μεγάλο,πιο παχύ, κοίτα τις διαστάσεις

Vernee Mars : 151,6mm x 73mm x 7,6mm

(βάρος 161gr)

UMI Plus : 155mm x 75mm x 8,8mm

(βάρος 185gr)

Κι εγώ θα το πάρω με την πρώτη ευκαιρία γιατί μου έχει κινήσει απίστευτα την περιέργεια!!

Τα χρωματα στο βιντεο απαραδεκτα οπως και η γενικοτερη ποιοτητα βιντεο. Δεν ξερω τι βλακεια εχουν κανει αλλα μαλλον απεικονιζουν ολες τις αποχρωσεις του πρασινου σε αποχρωσεις του πρασινοκιτρινου...Τα παντα ξεπλυμενα. Δεν εχω δει χειροτερο βιντεο προσωπικα σε review.

Τα χρωματα στο βιντεο απαραδεκτα οπως και η γενικοτερη ποιοτητα βιντεο. Δεν ξερω τι βλακεια εχουν κανει αλλα μαλλον απεικονιζουν ολες τις αποχρωσεις του πρασινου σε αποχρωσεις του πρασινοκιτρινου...Τα παντα ξεπλυμενα. Δεν εχω δει χειροτερο βιντεο προσωπικα σε review.

Πολύ όμορφη συσκευή αλλά όντως η οθόνη του δείχνει χάλια σε όσα βιντεακια κυκλοφόρησαν πολύ σκοτεινή και όντως ξεπλυμενα χρώματα κρίμα την θάψανε την συσκευή

Πω πω τι μαπα οθονη ειναι αυτη; Παμε για umi

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Παιδιά πού ακριβώς βλέπετε την χάλια οθόνη ????

Συγκριτικό οθόνης δίπλα δίπλα με iphone 6 Plus και Meizu Pro 6 :

Επίσης αναλυτικό review εδώ που λέει (και φαίνεται) οτι η οθόνη είναι μια χαρά !

Τα χρώματα του βίντεο που τραβάει είναι ψιλοχάλι μάυρο στα μάτια μου όπως και η ποιοτητα του γενικότερα. Για την οθονη πως βγάλατε συμπερασμα

Για την οθόνη λέει τα καλύτερα και έτσι φαίνεται και στο βίντεο. Που καταλάβατε το αντίθετο;

Η οθόνη είναι μια χαρά ! Για την ποιότητα του video μην είστε σίγουροι οτι είναι χάλια..μπρεί να ήταν η λήψη τέτοια στο συγκεκριμένο ή και οι ρυθμίσεις και φαινόταν πιο πολύ κίτρινο... είμαι σίγουρος οτι και αυτό θα είναι μια χαρά... θα σας πω και προσωπικά μόλις μου έρθει καθότι ήδη ταξιδεύει... επίσης στην άλλη εβδομάδα το τηλέφωνο παίρνει Android 7 (θα παίρνει άμεσα τα updates της Google αφού είναι καθαρό Android) ... γενικά η συσκευή από οτι δείχνει αλλά και από τα πρώτα reviews τα σπάει κυριολεκτικά !

Η οθόνη είναι μια χαρά ! Για την ποιότητα του video μην είστε σίγουροι οτι είναι χάλια..μπρεί να ήταν η λήψη τέτοια στο συγκεκριμένο ή και οι ρυθμίσεις και φαινόταν πιο πολύ κίτρινο... είμαι σίγουρος οτι και αυτό θα είναι μια χαρά... θα σας πω και προσωπικά μόλις μου έρθει καθότι ήδη ταξιδεύει... επίσης στην άλλη εβδομάδα το τηλέφωνο παίρνει Android 7 (θα παίρνει άμεσα τα updates της Google αφού είναι καθαρό Android) ... γενικά η συσκευή από οτι δείχνει αλλά και από τα πρώτα reviews τα σπάει κυριολεκτικά !

πότε υπολογίζεις ότι θα το έχεις ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν έχω ιδέα. Προχθες έφυγε από Κινα.

από που η αγορά ?

(λογικά σε 3 εβδομάδες θα το έχεις)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------