IVIetaCreatoR Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Το 9700 ως βέλτιστη επιλογή, υπάρχουν αντίστοιχες δωρεαν εφαρμογές σαν αυτές που αναφέρεις. Απο πλοήγηση όμως δεν λέει και πολλα. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lesa1982 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Αυτο διαθετει gps??? Τι εννοεις ως προς την πλοηγηση δηλαδη για να καταλαβω?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Bold 9700... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lesa1982 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Μαλλον για το καινουργιο με βλεπω το 9800...Το βρισκω σφραγισμενο 400ευρω!!!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Αν βρίσκεις torch, πάρτο, είναι το πιο ολοκληρωμένο. Πρόσεχε όμως για "σφραγισμένα", να τα ελέγξεις όσο καλύτερα γίνεται. Αλλιώς 9700. Πάσχουν όμως όλα στον τομέα του GPS, όχι σε ακρίβεια θέσης αλλά σε διαθεσιμότητα εφαρμογών. Στα υπόλοιπα που λες σε καλύπτουν. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 2 ακόμη σχετικές ειδήσεις: 9570 Cancelled of Verizon BlackBerry Storm 9570 Canceled for all Carriers? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Καλησπέρα, Έβαλα τα MSN - GTalk & Facebook και έχω ένα θέμα. Θέλω όταν ξεκινάει η συσκευή να μην ξεκινάνε αυτόματα MSN - GTalk και το facebook να είναι κλειστό Στο fb οταν το έχω κλειστό έρχονται alerts. Είμαι νέος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 ποια συσκευη εχεις? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Για msn και gtalk ξετίκαρε το automatic sign in. Για το facebook πρέπει κάθε φορά να κάνεις log out. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Thanks 9700 η συσκευή. Έσβησα το facebook aps αφήνει τίποτα απομεινάρια; Πχ στο service books; Επίσης περνάει τίποτα ρυθμίσεις στο bes (έχω exchange email) . Επίσης υπάρχει κανένα free πρόγραμμα για rdp , ssh ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeanfookey Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Παιδια θα ηθελα να με βοηθησετε, γιατι εντιμετωπιζω προβλημα με το κινητο μου!! Ενω κανει κανονικο συγχρονισμο με τα παντα και του εχω κανει και update το λογισμικο του, δεν μπορει να κανει συγχρονισμο πολυμεσων..... Μου βγαζει μηνυμα πως οι υπηρεσιεσ πολυμεσων δν ειναι διαθεσιμες. Εχω ενεργοποιημενη την λειτουργια μαζικησ αποθηκευσησ και το εχω συνδεσει και αποσυνδεσει απο τον υπολογιστη παρα πολλεσ φορες αλλα δεν κανει τιποτα.... Εχω BB bold 9000 Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Ποια έκδοση του desktop manager χρησιμοποιείς??? Δοκίμασες να κάνεις επανεγκατάσταση?? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeanfookey Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) εχω το 6.0.0.43, αυτο βρηκα και στο σαιτ τησ BB. λετε μια επανεγκατασταση να βοη8ησει;;; αν ειναι θεμα εγκαταστασης δεν θα επρεπε να μου εχει προβλημα και με τον γενικοτερο συγχρονισμο της συσκευης;; φιλε μου δοκιμασα και την επανεγκατασταση, αλλα τιποτα..... ευχαριστω πολυ!!! μηπως εχει και κανενας αλλος να προτεινει τιποτα;; Edited October 15, 2010 by moment_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovaf Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Παιδια αν μπορει κανεις με βοηθησει. Θελω να μεταφερω της επαφες απο το blackberry σε μια απλη ΝΟΚΙΑ συσκευη που θα εχω τις πρωτες μερες μαζι μου στον στρατο μιας και δεν μπορω να παρω το εργαλειο μαζι μου. Εχει κανεις ιδεα αν υπαρχει τροπος να μεταφερω καπως τις επαφες; Με το χερι δεν παιζει ειναι πανω απο 400 Αν μπορει καποιος ας δωσει τα φωτα του γιατι πραγματικα ειναι λιγο θεμα για αυτες τις 20 μερες του κεντρου να εχω τουλαχιστον τις επαφες στο καρβουντηστηρι που θα εχω για τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Ο μόνος τρόπος είναι μέσω PC. Συγχρονισμός του Blackberry με το Outlook (ή outlook express, windows address book κλπ) και μετά συγχρονισμός του Nokia με το ίδιο πρόγραμμα. Δε μπορείς αλλιώς. Για τον κάθε συγχρονισμό, χρειάζεσαι το αντίστοιχο λογισμικό για υπολογιστή του τηλεφώνου. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 ενας φιλος αγορασε ενα bb8900 μεταχειρισμενο και ο προηγουμενος κατοχος ισχυριστηκε οτι δεν ειχε ενεργοποιησει BIS(bbmessenger κλπ).παρ'ολα αυτα ο data μετρητης που εμφανιζεται αν πληκτρολογησουμε BUYR στο status δειχνει ~10000Κ. τι συμβαινει???να σημειωσω οτι το κινητο ειναι vodafone και ο φιλος μου δεν εχει data plan προς το παρον(gprs και edge εμφανιζονται με μικρα γραμματα)! ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Μπορει αυτα τα data (που δεν ειναι και πολλα) να ειναι απο wifi Παντως αν θες να το ψαξεις καλυτερα κανε ενα τηλεφωνο στο δικτυο κινητης που ειχε το τηλεφωνο ο προηγουμενος κατοχος και ρωτα αν το συγκεκριμενο PIN της συσκευης ειχε συνδεθει καποτε με BIS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Μπορει αυτα τα data (που δεν ειναι και πολλα) να ειναι απο wifi Παντως αν θες να το ψαξεις καλυτερα κανε ενα τηλεφωνο στο δικτυο κινητης που ειχε το τηλεφωνο ο προηγουμενος κατοχος και ρωτα αν το συγκεκριμενο PIN της συσκευης ειχε συνδεθει καποτε με BIS ευχαριστω πολυ!οντως η κινηση ηταν απο wifi και απο vodafone μου ειπαν πως δεν εχει γινει registered ποτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenshai Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Γεια σας , αγορασα πριν 4 μερες ενα Blackerry 8520 Curve , αλλα υπαρχει ενα προβλημα με το Data Plan διοτι οταν πηγαινω στο ''Ρυθμιση-> Οδηγος Εγκαταστασης δεν μου εχει ως επιλογη ''create a new email...'' αλλα μονο '' i want to use a work email account with a blackberry enterprise server'' , επισης μου ζηταει το ΄΄Enterprise Actiavation Password'' , τελος παντων μηπως γνωριζει κανεις πως μπορω να βρω αυτα τα ''data plan'' , σας παρακαλω βοηθειστε με....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Καλησπέρα. Βλέπω ότι είναι το πρώτο ποστ σου αυτό. Επιγραμματικά, θα σου πω ότι τα Blackberry διαφέρουν από τις υπόλοιπες συσκευές γιατί απαιτούν ενεργή συνδρομή BIS από τον πάροχό σου, η οποία συνδυάζεται μόνο με συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας (όχι με καρτοκινητό). Χωρίς αυτό, μπορείς να χρησιμοποιείς τις βασικές λειτουργίες του τηλεφώνου σου αλλά οι δυνατότητες δεδομένων είναι αρκετά περιορισμένες, αφού όλες οι επίσημες εφαρμογές τύπου facebook, msn, twitter, push mail κλπ δεν παίζουν. Υπάρχουν κάποιες third party ως υποκατάστατα, αν σε καλύπτουν. Επειδή είσαι νέος χρήστης, θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στους Όρους Χρήσης, καθώς και στις επισημασμένες θεματικές ενότητες σχετικά με blackberry, με πιο βασικό το FAQ. Οι ερωτήσεις σου έχουν απαντηθεί όλες, οπότε από δω και πέρα να χρησιμοποιείς την αναζήτηση, αφού θα βρίσκεις πιο εύκολα και γρήγορα απαντήσεις για τις απορίες σου. Αν κάτι δεν γίνει κατανοητό, μπορείς να ρωτήσεις στα ήδη υπάρχοντα θέματα. :) Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 (edited) Απλα .. ΑΠΙΘΑΝΟ!!! Αν κανει και οσο λενε (περι τα 100 δολαρια) απλα το πηρα. Ελπιζω να ερθει Ελλαδα! edit: "Το BlackBerry Style 9670 θα κοστίζει $ 99.99, με διετή σύμβαση παροχής υπηρεσιών." Edited October 20, 2010 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koukas Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Μην περιμένεις ανάλογη τιμή. Τα 99 είναι με 2 χρόνια συμβόλαιο. αν φύγεις νωρίτερα όλα τα πάγια μέχρι να πληρώσεις το συμβόλαιο πρέπει να τα εξοφλήσεις. εδώ ότι επιδότηση πάρεις. Αλλά δεν είμαι και σίγουρος πως θα έρθει ελλάδα. Αν το βρεις έξω παρτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 100 δολλάρια δεν υπάρχει περίπτωση να κοστίζει, ούτε 100 ευρώ. Αν λάβουμε υπ'όψιν την τιμολόγηση του προκατόχου και τις τιμές των τωρινών μοντέλων στην αγορά, θα παίζει κάπου λίγο πάνω από τα 350 ευρώ. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 (edited) μακαρι να βγαινε ενα τετοιο RAZR ή android... συνεντευξη του δημιουργου: http://blogs.blackberry.com/2010/10/blackberry-style/ Edited October 21, 2010 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 (edited) επίσημο πλέον. http://na.blackberry.com/eng/devices/blackberrystyle/ πολύ καλό demo http://demos.blackberry.com/9670/na/us/gen/ Edited October 22, 2010 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts