Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τα Blackberry

Spyweirdos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δηλαδη?? Δεν θα μπορω να εχω email?? Θα γινει χαμος. Τhanks!!

Βέβαια μπορείς να πληρώσεις κ να στο ξεκλειδώσουν διάφορα ίντερνετ μαγαζιά η να στείλεις - δεν ξέρω- email στην t mobile να στο ξεκλειδώσει.....

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τηλεφωνο εχω (κλησεις sms) αλλα δεν μπορω να σεταρω το email!

περίεργο... μάλλον θα υπάρχει κάποιο conflict στο να γίνει register η SIM σου

<Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br]

http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png

PIN: 251B37D8

Αν παω να το κανω register στο mobileemail της vodafone, μου βγαζει error οτι ειναι registered αλλου. Μαλλον εκει θα ειναι το προβλημα.

Τηλεφωνο εχω (κλησεις sms) αλλα δεν μπορω να σεταρω το email!

Κοίτα να δεις Φίλε poloman, τηλέφωνο, sms, mms και internet φυσικά μέσω gprs - όχι blackberry - πληρώνεις extra - θα έχεις...blackberry data δεν έχεις(όπως μας τα λες)

Μην περιμένεις άλλο, πήγαινε στην vodafone να δεις τι συμβαίνει (χωρίς παρεξήγηση).

Παιδια έχω το Storm

μπορώ να βάλω και εγώ τους Χάρτες? Αν ναι πως?

βοηθήστε είναι το πρώτο μου BlackBerry

My Phones

In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3

Καλησπέρα,

Μόλις παρήγγειλα ένα bold από την Vodafone. Δεν έχω καταλάβει με ποια ακριβώς data υπηρεσία παρέχει η vodafone το BIS. Εκεί η κοπέλα μου είπε για το Surf&Mail 30 και 150, και για το enterprise που αν κατάλαβα καλά είναι το BES.

Τελικά το Surf&Mail είναι το BIS τους για όσους έχουν berry ή πουλάνε απλά γενική πρόσβαση 3G και όχι μέσω δικτύου berry?

Αφού τους τόνισα ότι με νοιάζει να κινώ τα πάντα από το δίκτυο των berry και ότι είμαι ιδιώτης, μου παν ότι κάνει αυτο, αλλά δεν το λέει και πουθενά με σιγουριά. Εγώ πηρα το 150 με 10ευρώ. Φαντάζομαι τα 150 φτάνουν, αν σκεφτεί κανεις και την συμπίεση της υπηρεσίας berry.

One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo

Φτάνουν και παραφτάνουν και συμφέρει! Εγώ με πολύ χρήση και attachments, φτάνω τα 60 Mbytes...

ΟΚ ευχαριστώ. Άρα και εσύ ένα Surf&Mail 150 πληρώνεις στη voda με ένα 10ρικο και είσαι κομπλε. Βασικά κάνει μεγάλη συμπίεση το δίκτυο berry μωρέ.

Εμένα βασικα με νοιάζει να παίρνω καμιά 20αριά mail και να απαντάω στα μισά. Από browsing, λίγα πράγματα με νοιάζουν.

Ερωτησούλα λίγο άσχετη: Το δίκτυο έχει δικό του SMTP server για αποστολή ή βάζεις εσύ?

ΟΚ ευχαριστώ. Άρα και εσύ ένα Surf&Mail 150 πληρώνεις στη voda με ένα 10ρικο και είσαι κομπλε. Βασικά κάνει μεγάλη συμπίεση το δίκτυο berry μωρέ.

Εμένα βασικα με νοιάζει να παίρνω καμιά 20αριά mail και να απαντάω στα μισά. Από browsing, λίγα πράγματα με νοιάζουν.

Ερωτησούλα λίγο άσχετη: Το δίκτυο έχει δικό του SMTP server για αποστολή ή βάζεις εσύ?

δεν βάζεις τίποτε.

BIS είναι!.

δλδ απλά βάζεις την διεύθυνση το username και το password και όλα τα άλλα τα κάνει το BIS

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

δεν βάζεις τίποτε.

BIS είναι!.

δλδ απλά βάζεις την διεύθυνση το username και το password και όλα τα άλλα τα κάνει το BIS

Αυτό με τα 30 mb δεν ισχύει για τα bb. Καλώς ήρθες στο club.

Τα 150 φτάνουν και με το παραπάνω. Το bb surf & email πάει μέσω BIS με δικές του ρυθμίσεις(bis.blackberry.eu) Εσύ κρεμάς μέχρι 10 accounts και από εκεί και έπειτα βάζεις μόνο τη διεύθυνση και τον κωδικό σου.

PS: Έρχονται περισσότερα προγράμματα σε bb

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Έχει κάποιος εφαρμογή για βασική καταγραφή εξόδων στο ΒΒ??

Documents to Go :D:D:D:D:D:D

Αντώνης

:: www.moschatoweather.eu ::

Παιδία εγώ δεν το χω πάρει ακόμα στα χέρια μου το τηλέφωνο, αλλά βλέπω μια "δυσκολια" στο να βρεθούν εφαρμογές και ανησυχώ... ας με διαψεύσει κάποιος. Εντάξει τα περισσότερα τα δίνει αλλά όλο και κάτι θα λείπει.

Εμένα με νοιάζει το IM+ for skype ας πούμε, γιατί όσο και να φαίνεται περίαργο, ενώ ΟΛΟΥΣ τους άλλους ΙΜ Messanger τους δίνει το berry δωρεάν, εγώ Skype χρησιμοποιώ για ΙΜ ... :)

Ξέρει κανείς μήπως τι παίζει ή έχει χρησιμοποιήσει προγράμματα GPS tracking;

Έχω βρει αυτό και αυτό, αλλά δεν ξέρω πώς δουλεύουν ή πoιο είναι το καλύτερο...

Καλησπέρα σας,

είμαι νέο μέλος και μόλις πριν 3 μέρες μου έδωσαν ένα Blackberry Storm από την Ιταλία. Για να πω την αλήθεια δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με blackberry οπότε μου φαίνεται λίγο δύσκολο να το συνηθίσω. Το τηλέφωνο δεν έχει Ελληνικό πληκτρολόγιο και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πως μπορώ και αν μπορώ να βάλω ελληνική γραμματοσειρά(πληκτρολόγιο). Επίσης στα manuals του κινητού θα έπρεπε να υπήρχε στο menu και το πλήκτρο MAP για τους χάρτες. Οι χάρτες είναι μέσα στη συσκευή. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατι δεν μπορώ να τους εμφανίσω?

Πάντως το τηλέφωνο έχει πολύ ωραίο design και πάρα πολύ καλή αίσθηση του πληκτρολογίου

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Χρήστος

Αυτο θα κανω. Ευχαριστω για το χρονο σας!

φιλε το 8120 εχει κανονικά WI-FI?συνδεεται με ολα τα δίκτυα?

Καλησπέρα, οι χάρτες είναι εμφανίσιμοι άμα ενεργοποιήσεις την υπηρεσία Blackberry internet service. Είσαι σίγουρος για την απουσία ελληνικών; Μέσα από to desktop software? Αλλιώς πρέπει να περιμένεις να βρεις κάποιο software update που να έχει ελληνικά.

Το desktop software εχει μόνο 5 γλώσσες. ΄Μάλλον θα πρέπει να περιμένω software update. Αφού πρόκειτε να κυκλοφορήσει σύντομα στην Ελλάδα, δεν θα έπρεπε να υπήρχε ήδη?

Ευχαριστώ για την βοήθεια

Το desktop software εχει μόνο 5 γλώσσες. ΄Μάλλον θα πρέπει να περιμένω software update. Αφού πρόκειτε να κυκλοφορήσει σύντομα στην Ελλάδα, δεν θα έπρεπε να υπήρχε ήδη?

Ευχαριστώ για την βοήθεια

Εξαρτάται από τον carier και την rim. Εν αναμονή λοιπόν.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τα Blackberry
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned