panagiog Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 δηλαδη?? Δεν θα μπορω να εχω email?? Θα γινει χαμος. Τhanks!! Βέβαια μπορείς να πληρώσεις κ να στο ξεκλειδώσουν διάφορα ίντερνετ μαγαζιά η να στείλεις - δεν ξέρω- email στην t mobile να στο ξεκλειδώσει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Τηλεφωνο εχω (κλησεις sms) αλλα δεν μπορω να σεταρω το email! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Τηλεφωνο εχω (κλησεις sms) αλλα δεν μπορω να σεταρω το email! περίεργο... μάλλον θα υπάρχει κάποιο conflict στο να γίνει register η SIM σου Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Αν παω να το κανω register στο mobileemail της vodafone, μου βγαζει error οτι ειναι registered αλλου. Μαλλον εκει θα ειναι το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Τηλεφωνο εχω (κλησεις sms) αλλα δεν μπορω να σεταρω το email! Κοίτα να δεις Φίλε poloman, τηλέφωνο, sms, mms και internet φυσικά μέσω gprs - όχι blackberry - πληρώνεις extra - θα έχεις...blackberry data δεν έχεις(όπως μας τα λες) Μην περιμένεις άλλο, πήγαινε στην vodafone να δεις τι συμβαίνει (χωρίς παρεξήγηση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pontios15 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Παιδια έχω το Storm μπορώ να βάλω και εγώ τους Χάρτες? Αν ναι πως? βοηθήστε είναι το πρώτο μου BlackBerry Παράθεση My Phones In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Αυτο θα κανω. Ευχαριστω για το χρονο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Έχετε screenshots από το πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys02 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 http://www.linuxtechs.net/kruch/tb/forum/index.php Pedes ola einai edw. Rikste mia matia, thelei ligoi prospatheia me tous xartes alla aksizei ton kopo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Καλησπέρα, Μόλις παρήγγειλα ένα bold από την Vodafone. Δεν έχω καταλάβει με ποια ακριβώς data υπηρεσία παρέχει η vodafone το BIS. Εκεί η κοπέλα μου είπε για το Surf&Mail 30 και 150, και για το enterprise που αν κατάλαβα καλά είναι το BES. Τελικά το Surf&Mail είναι το BIS τους για όσους έχουν berry ή πουλάνε απλά γενική πρόσβαση 3G και όχι μέσω δικτύου berry? Αφού τους τόνισα ότι με νοιάζει να κινώ τα πάντα από το δίκτυο των berry και ότι είμαι ιδιώτης, μου παν ότι κάνει αυτο, αλλά δεν το λέει και πουθενά με σιγουριά. Εγώ πηρα το 150 με 10ευρώ. Φαντάζομαι τα 150 φτάνουν, αν σκεφτεί κανεις και την συμπίεση της υπηρεσίας berry. Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Φτάνουν και παραφτάνουν και συμφέρει! Εγώ με πολύ χρήση και attachments, φτάνω τα 60 Mbytes... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Φτάνουν και παραφτάνουν και συμφέρει! Εγώ με πολύ χρήση και attachments, φτάνω τα 60 Mbytes... ΟΚ ευχαριστώ. Άρα και εσύ ένα Surf&Mail 150 πληρώνεις στη voda με ένα 10ρικο και είσαι κομπλε. Βασικά κάνει μεγάλη συμπίεση το δίκτυο berry μωρέ. Εμένα βασικα με νοιάζει να παίρνω καμιά 20αριά mail και να απαντάω στα μισά. Από browsing, λίγα πράγματα με νοιάζουν. Ερωτησούλα λίγο άσχετη: Το δίκτυο έχει δικό του SMTP server για αποστολή ή βάζεις εσύ? Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 ΟΚ ευχαριστώ. Άρα και εσύ ένα Surf&Mail 150 πληρώνεις στη voda με ένα 10ρικο και είσαι κομπλε. Βασικά κάνει μεγάλη συμπίεση το δίκτυο berry μωρέ. Εμένα βασικα με νοιάζει να παίρνω καμιά 20αριά mail και να απαντάω στα μισά. Από browsing, λίγα πράγματα με νοιάζουν. Ερωτησούλα λίγο άσχετη: Το δίκτυο έχει δικό του SMTP server για αποστολή ή βάζεις εσύ? δεν βάζεις τίποτε. BIS είναι!. δλδ απλά βάζεις την διεύθυνση το username και το password και όλα τα άλλα τα κάνει το BIS Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 δεν βάζεις τίποτε. BIS είναι!. δλδ απλά βάζεις την διεύθυνση το username και το password και όλα τα άλλα τα κάνει το BIS Αυτό με τα 30 mb δεν ισχύει για τα bb. Καλώς ήρθες στο club. Τα 150 φτάνουν και με το παραπάνω. Το bb surf & email πάει μέσω BIS με δικές του ρυθμίσεις(bis.blackberry.eu) Εσύ κρεμάς μέχρι 10 accounts και από εκεί και έπειτα βάζεις μόνο τη διεύθυνση και τον κωδικό σου. PS: Έρχονται περισσότερα προγράμματα σε bb Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Έχει κάποιος εφαρμογή για βασική καταγραφή εξόδων στο ΒΒ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Έχει κάποιος εφαρμογή για βασική καταγραφή εξόδων στο ΒΒ?? Documents to Go :D:D:D:D:D:D Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 E oxi...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Παιδία εγώ δεν το χω πάρει ακόμα στα χέρια μου το τηλέφωνο, αλλά βλέπω μια "δυσκολια" στο να βρεθούν εφαρμογές και ανησυχώ... ας με διαψεύσει κάποιος. Εντάξει τα περισσότερα τα δίνει αλλά όλο και κάτι θα λείπει. Εμένα με νοιάζει το IM+ for skype ας πούμε, γιατί όσο και να φαίνεται περίαργο, ενώ ΟΛΟΥΣ τους άλλους ΙΜ Messanger τους δίνει το berry δωρεάν, εγώ Skype χρησιμοποιώ για ΙΜ ... :) Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christoph Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Ξέρει κανείς μήπως τι παίζει ή έχει χρησιμοποιήσει προγράμματα GPS tracking; Έχω βρει αυτό και αυτό, αλλά δεν ξέρω πώς δουλεύουν ή πoιο είναι το καλύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik_christos Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Καλησπέρα σας, είμαι νέο μέλος και μόλις πριν 3 μέρες μου έδωσαν ένα Blackberry Storm από την Ιταλία. Για να πω την αλήθεια δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με blackberry οπότε μου φαίνεται λίγο δύσκολο να το συνηθίσω. Το τηλέφωνο δεν έχει Ελληνικό πληκτρολόγιο και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πως μπορώ και αν μπορώ να βάλω ελληνική γραμματοσειρά(πληκτρολόγιο). Επίσης στα manuals του κινητού θα έπρεπε να υπήρχε στο menu και το πλήκτρο MAP για τους χάρτες. Οι χάρτες είναι μέσα στη συσκευή. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατι δεν μπορώ να τους εμφανίσω? Πάντως το τηλέφωνο έχει πολύ ωραίο design και πάρα πολύ καλή αίσθηση του πληκτρολογίου Ευχαριστώ εκ των προτέρων Χρήστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Αυτο θα κανω. Ευχαριστω για το χρονο σας! φιλε το 8120 εχει κανονικά WI-FI?συνδεεται με ολα τα δίκτυα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Καλησπέρα, οι χάρτες είναι εμφανίσιμοι άμα ενεργοποιήσεις την υπηρεσία Blackberry internet service. Είσαι σίγουρος για την απουσία ελληνικών; Μέσα από to desktop software? Αλλιώς πρέπει να περιμένεις να βρεις κάποιο software update που να έχει ελληνικά. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Με οσα εχω δοκιμασει ναι, κανονικα. Δεν εχω βρει προβλημα ουτε με πεταει εξω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik_christos Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Το desktop software εχει μόνο 5 γλώσσες. ΄Μάλλον θα πρέπει να περιμένω software update. Αφού πρόκειτε να κυκλοφορήσει σύντομα στην Ελλάδα, δεν θα έπρεπε να υπήρχε ήδη? Ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Το desktop software εχει μόνο 5 γλώσσες. ΄Μάλλον θα πρέπει να περιμένω software update. Αφού πρόκειτε να κυκλοφορήσει σύντομα στην Ελλάδα, δεν θα έπρεπε να υπήρχε ήδη? Ευχαριστώ για την βοήθεια Εξαρτάται από τον carier και την rim. Εν αναμονή λοιπόν. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts