panagiog Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Τα λόγια είναι περιττά.....: HOT! BlackBerry Virtual OS Running On Windows Mobile HTC Touch Pro ScreenCandy - AKA BlackBerry Application Suite http://www.berryreview.com/2008/12/16/hot-blackberry-virtual-os-running-on-windows-mobile-htc-touch-pro-screencandy-aka-blackberry-application-suite/#more-13919 Είναι αλήθεια??? p.s: Μιλαμε χτυπησε ο Δαιμων του πληκτρολογειου τους ''ζουλιάριδες'' εκ του ζηλευω....πηγαμε να δωσουμε μια πιο ''χαλαρη'' αναμεταδωσει του θεματος και.... Λοιπον ζουλιάριδες ειναι κ οχι ζουλίαριδες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ag11406 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Καλημέρα, σκέφτομαι σοβαρά να αντικαταστήσω το 8310 με το Bold και έχω την εξης απορία. Το Bold είναι 3G, αν κάνω απλά την αλλαγή της συσκευής με το DM θα πρέπει να κάνω και κάτι άλλο; πως ενεργοποιείται το 3G? από πλευράς κόστους αλλάζει κάτι; είναι εταιρικό το 8310 αλλά ρώτησα και μου είπαν ότι μπορώ να κάνω την αλλαγή. Το κόστος με ενδιαφέρει όμως...ευχαριστώ (το 8900 να υποθέσω ότι θα αργήσει πολύ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ag11406 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Έχω εταιρικό 8310 σε BES και κάπως (δεν θυμάμαι πως) έχω ενεργοποιήση και ένα gmail account σε BIS. Όταν θέλω να πάω στη σελίδα http://www.mobileemail.vodafone.gr/ για να κάνω τις ρυθμίσεις BIS (gmail sent issue ktl) μου ζητάει user name και password για existing customers (που υποθέτω ότι είμαι) ή να κάνω create new account..μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ΄τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 http://Κρακberry.com/video-proof-blackberry-application-suite-running-windows-mobile Άλλαξε το "κρακ" σε λατινικά και δες το βιντεάκι και όλο το άρθρο. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Βρίσκομαι σε παρόμοια θέση με εσένα. ΄ Έχω το 8310 και σκέφτομαι να πάρω το 9000. Το Bold έχει ταχύτερο επεξεργαστή, την τελευταία έκδοση του BB os (το λύνεις με αναβάθμιση) και το -αχρείαστο σε BlackBerry- Wifi. Στο 9000 βολεύει ακόμα περισσότερο το πληκτρολόγιο. Αν κατεβάζεις αρκετά δεδομένα μέσω internet τότε το 3G θα σου φαινόταν πολύ χρήσιμο. Αλλά δε νομίζω τον κόπο για τα χρήματα (εφόσον το θέτεις σαν κριτήριο). Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Καλημέρα, σκέφτομαι σοβαρά να αντικαταστήσω το 8310 με το Bold και έχω την εξης απορία. Το Bold είναι 3G, αν κάνω απλά την αλλαγή της συσκευής με το DM θα πρέπει να κάνω και κάτι άλλο; πως ενεργοποιείται το 3G? από πλευράς κόστους αλλάζει κάτι; είναι εταιρικό το 8310 αλλά ρώτησα και μου είπαν ότι μπορώ να κάνω την αλλαγή. Το κόστος με ενδιαφέρει όμως...ευχαριστώ (το 8900 να υποθέσω ότι θα αργήσει πολύ...) Απλα να αναφερω 3G ειναι μονο στα data. Δεν μπορεις να κανεις video κληση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Το σκέφτηκα και εγώ να αλλάξω το εταιρικό μου 8310 με το bold,αλλα μου φάνηκε και πιό μεγάλο και ογκώδες, γι' αυτό θα περιμένω το 8900 που είναι και πανέμορφο, καλύτερη ανάλυση οθόνης, wifi, κλπ (εάν έρθει ποτε βέβαια...) Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Καλησπέρα έχω μια συσκευή απο τη Voda, το ΒΒ 8310 με 4.5.0.99/134 Στις 9/12 και μετά άρχισα να αντιμετωπίζω προβλήματα... Πήρα τηλ στις 10/12 στο 1399 και μου είπαν οτι έχω 142.048ΚΒ και έχω χρεωθεί για GPRS 7ευρώ! Ενώ έχω να χρησιμοποιήσω το Vodafone Live και να στείλω MMS τουλάχιστον 3 μήνες! Στις 12/12 ξανα πέρνω τηλ στο 1399 και μου λένε οτι το ατιμολόγητο μου GPRS είναι 20ευρώ! Και το σύστημα έλεγε 142.048 ακόμα υπολειπόμενα. Στις 14/12 μου είπαν οτι έχω χρεωθεί 23ευρώ ατιμολόγητο GPRS! και το υπόλοιπο μου είναι 142.048 ακόμα! Πήρα ξανά σήμερα τηλ και μου είπαν ότι έχω χρεωθεί 36ευρώ για GPRS! Και έχω υπολειπόμενο 131ΜΒ! Υπάρχει κάποιος τρόπος έτσι ώστε να χρεωθώ έξτρα κάποια ΜΒ; Μπορεί να έχω χρεωθεί από τις εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες; Πάντως μια φορά τον όγκο δν το έχω ξεπεράσει σίγουρα! -GMail -Gsync -GTalk -GMaps -Facebook -AllSportPlatinum GPS(Ποτέ δν το έχω χρησημοποιήσει...) -Yahoo messenger -Weather Eye -Live Messenger -Opera Mini Υπάρχει κάποιος τρόπος που μπορεί να έχω χρεωθεί μέσα απο αυτές τις εφαρμογές; Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donatosb Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Και σε εμένα είχαν κάνει κάτι παρόμοιο.Μετά από μια βδομάδα χρήσης(και ενώ είχανε προηγηθεί λάθος ενεργοποιήσεις υπηρεσιών-internet για iphone) μου είπανε ότι έχω κάνει 170mb.Εγώ επέμεινα ότι είναι αδύνατον και ότι έχω κάνει 5mb μόνο.Μετά από 2-3 μέρες επικοινώνησε μαζί μου τεχνικός και μου είπε ότι έχω κάνει μόνο 30mb,και του είπα πάλι ότι κάνουν λάθος.Όταν ήρθε ο λογαριασμός είδα ότι ειχα κάνει το εν λόγω διάστημα μόνο 3mb και 0,50 ευρώ για gprs(??).Πάντως επέμεινε μην τους αφήνεις γιατί ούτε αναγωγή απο kb σε mb δεν μπορούν να κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristos21 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 μήπως βγαίνεις στο internet από άλλο apn από αυτό του blackberry??? Παράθεση ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ - ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ ΟΥΣΤ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Κοίτα εγώ αυτή τη στιγμή έχω μεγαλήτερο πρόβλημα... Κάθε μέρα ανεβαίνει ο λογαριασμός μου 4ευρώ κατα μέσο όρο... Και έχω άλλες 7 μέρες και ίδι έχει φτάσει 36ε! 50ε που είναι το κλασσικό + καμιά 60άρα που θα χρεωθώ απο λαλακίες +10 το BIS... Θα πάθει έμφραγμα ο father!!! Κάτι ακόμα εδώ και ένα χρόνο χρεώνομαι αυτό το GPRS 50λεπτά κάθε μήνα; τι στο καλό πάγιο είναι; Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Κοίτα εγώ αυτή τη στιγμή έχω μεγαλήτερο πρόβλημα... Κάθε μέρα ανεβαίνει ο λογαριασμός μου 4ευρώ κατα μέσο όρο... Και έχω άλλες 7 μέρες και ίδι έχει φτάσει 36ε! 50ε που είναι το κλασσικό + καμιά 60άρα που θα χρεωθώ απο λαλακίες +10 το BIS... Θα πάθει έμφραγμα ο father!!! Κάτι ακόμα εδώ και ένα χρόνο χρεώνομαι αυτό το GPRS 50λεπτά κάθε μήνα; τι στο καλό πάγιο είναι; Πήγαινε σε κάποιο κατάστημα να μιλήσουν με τα κεντρικά και να το ερευνήσουν. Να καταγραφεί και το πρόβλημα, για να βρεις το δίκιο σου. Μήπως έχεις πειράξει κάποιο apn? Αν και δε νομίζω οτι αλλάζει κάτι. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Παλιοτερα το ειχα παρατηρεισει κ γω με την wind... Υπηρχαν χρεωσεις gprs, απλα πιστευω καπιοιες φορες ''τραβαει'' data απο gprs..... Mαλιστα αν θυμαμε καλα στο bold προσφατα, χωρις να εχω σεταρει το apn και πριν ενεργοιοιθει η blackberry υπηρεσια εμπαινε απο μονο του internet μεσω, βεβαια, gprs.....(otan δινεις το δικαιωμα στην εφαρμογη να επικοινωνει με data, δεν εισαι ποτε σιγουρος τι settings εχει κ aπο που κατεβαζει data) Ψαξτο ομως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Κι εγώ πήρα το Bold, 1ο μου ΒΒ, και ίσως το αλλάξω όταν βγει το 8900... Αχρείαστα 3G & WiFi αφού έτσι κι αλλιώς δεν βλέπω τον Browser να σηκώνει ταχύτητες της προκοπής.. Και εννοείται είναι τεράστιο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Αν δεν κάνω λάθος ήδη ετοιμάζεται Blackberry Suite για NON-Rim Devices.. Δηλαδή θα τρέχουν Nokia, Samsung, HTC εφαρμογή ΒΒ για να κατεβαίνουν τα mails... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 καποιος ειπε οτι το wifi θελει να παρει εγκριση για να σε συνδεσει απο ριμ... ισχυει η βλακειες και συνδεεσαι κανονικα ? και δεν ειναι αχρείαστο το wifi ρε παιδια ελλαδα ναι μπορει .... αλλα στο εξωτερικο το χρειαστηκα πολλες φορες και δε το ειχα ας πουμε στο 8310 ενω οι γυρω μου ειχαν απο τις δικες τους συσκευες Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackberrian Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 kalhspera, mipos mporei kapios na mou pei , an agoraso thn syskeyh blackberry storm apo amerikh sthn elada mporei na paixei fully ? euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackberrian Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 μηπως γινετε να μου πεις ενα ουδετερο καταστημα ; Σίγουρα, αλλά όπως είπε και ο φίλος πρόσεχε να είναι ξεκλείδωτο! Δηλαδή μην το πάρεις μέσω καταστήματος της Verizon (ανάλογη των δικών μας Cosmote,Vodafone,Wind) αλλά από κάποιο ουδέτερο κατάστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristos21 Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 αν την πάρεις ξεκλείδωτη λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα με τα υπόλοιπα settings... Παράθεση ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ - ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ ΟΥΣΤ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 @ mplip Χρειάζεσαι ενεργοποιημένα data services για να παίξει το wifi. Ένας φίλος με 8320 χωρίς BIS δε μπορεί να δουλέψει wifi. Χρειάζεται μεγάλη ιστορία από όσο. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Αν δεν κάνω λάθος ήδη ετοιμάζεται Blackberry Suite για NON-Rim Devices.. Δηλαδή θα τρέχουν Nokia, Samsung, HTC εφαρμογή ΒΒ για να κατεβαίνουν τα mails... Κ βεβαια υπαρχει εφαρμογη blackberry για windows mobile k nokia αλλα εδω μιλαμε για σουιτα 'προσομοίωσεις'' ολοκληρου του μενου των συσκευων blackberry...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Αν την πάρεις κλειδωμένη κοίτα στο ebay για κωδικό ξεκλειδώματος. Πάντως πρόβλημα με το μαιλ δν πρόκειται να έχεις... Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Βασικά για να "τραβίξεις" απο Wifi email πρέπει να παίζει κ το BIS απο την κεραία... Πώς υπάρχει BIS over GPRS , BIS over WiFi. Τώρα για να μπείς στο Internet δν ξέρω... Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Παλιοτερα το ειχα παρατηρεισει κ γω με την wind... Υπηρχαν χρεωσεις gprs, απλα πιστευω καπιοιες φορες ''τραβαει'' data απο gprs..... Mαλιστα αν θυμαμε καλα στο bold προσφατα, χωρις να εχω σεταρει το apn και πριν ενεργοιοιθει η blackberry υπηρεσια εμπαινε απο μονο του internet μεσω, βεβαια, gprs.....(otan δινεις το δικαιωμα στην εφαρμογη να επικοινωνει με data, δεν εισαι ποτε σιγουρος τι settings εχει κ aπο που κατεβαζει data) Ψαξτο ομως! Δν είναι λίγο κουλό να τρώει GPRS? Κάτι ακόμα... Σήμερα μου είπαν οτι έχω 31ευρώ GPRS. Αρχίζει να κατεβαίνει... Ελπίζω να κατέβει τελείως... :D Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Ήρθε και σε μένα ο πρώτος λογαριασμός από WIND και γρήγορα βλέπω ότι έχω αρκετές χρεώσεις στο gwap.b-online.gr παρόλο που δεν το έχω ρυθμίσει στο Bold, για ευνόητους λόγους.. Τι γίνεται...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts