fap Δημοσιεύτηκε September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 23, 2016 Γεια και χαρά σε όλο το forum. Συμπληρώνοντας 2 χρόνια χρήσης , σε λίγο καιρό, με το THL 5000 αρχίζω να ψήνομαι για αλλαγή συσκευής. Το σούπερ κινεζάκι με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο σε όλους τους τομείς. Απλά τώρα τελευταία κάνει κάτι κόλπα με την σύνδεση BT στο ακουστικό μου. Το προαναφερθέν πρόβλημα είναι που με κάνει να σκέφτομαι την αντικατάσταση του.:cry: Μετά απο μια μικρή έρευνα που έκανα ψηλό απογοητεύτηκα μιας και δεν μπορώ να βρώ κάτι αντίστοιχο για να το αντικαταστήσω.:( Τα σημαντικότερα κριτήρια μου είναι τα εξής: - Δύο κάρτες - Μεγάλη μπαταρία 4000mah+, ή αντίστοιχη αυτονομία με μικρότερη (έχω γλυκαθεί απο τα 5000mah) - Τουλάχιστον 2gb ram - 5'' το πολύ 5,2'' οθόνη FHD - 16GB ''εσωτερική μνήμη'' που να είναι δυνατόν να έχω στη συσκευή 2 sim και κάρτα sd ταυτόχρονα , ή τουλάχιστον 32GB ''εσωτερική μνήμη'' αν η συσκευή δεν έχει slot για 2 sim και sd κάρτα ταυτόχρονα. - Μέγιστο κόστος στα 260 ευρώπουλα Κίνα ή Ελλάδα . Να διευκρινίσω πως μάτιαζα το Huawei P9lite dual αλλά ξενέρωσα που πρέπει να έχεις δεύτερη sim ή κάρτα sd. :mad: Ισως ζητάω πολλά αλλά θα με βοηθούσατε πολύ αν μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια συσκευή με περίπου αυτά τα χαρακτηριστικά. :D Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYianniS Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Την αυτονομία του δύσκολα θα την βρεις, κακά τα ψέματα από κει και πέρα το Moto G4 plus (235 amazon) είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις σε αυτά που ζητάς και στο μπάτζετ σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Πάρε με κλειστά μάτια το Lenovo vibe p1 Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 @ulvergr αφου ξεκαθαριζει πως θελει μικροτερο. το p1 ειναι 5.5" Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Εδώ είσαι αλλά δεν παίρνει και 2 sim και SD, μόνο το ένα από τα δύο αλλά με 32GB όπως ζήτησες. http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_3_pro-8007.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fap Δημ. September 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 (edited) Την αυτονομία του δύσκολα θα την βρεις, κακά τα ψέματα από κει και πέρα το Moto G4 plus (235 amazon) είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις σε αυτά που ζητάς και στο μπάτζετ σου. Καλή συσκευή αλλά 5.5'' = Πολύ μεγάλες διαστάσεις και δεν με βολεύει. Πάρε με κλειστά μάτια το Lenovo vibe p1 Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk @ulvergr αφου ξεκαθαριζει πως θελει μικροτερο. το p1 ειναι 5.5" Είναι δυνατή συσκευή αλλά όντως στα 15cm μιλάμε για παντόφλα. Πιστεύω πως 5'' είναι το όριο μου. Εκτός και αν υπάρχει 5,5'' που να να μην ξεπερνάει τα 150mm ύψος και 75mm πλάτος. Εδώ είσαι αλλά δεν παίρνει και 2 sim και SD, μόνο το ένα από τα δύο αλλά με 32GB όπως ζήτησες. http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_3_pro-8007.php Το είχα δει και μου αρέσει αλλά δεν ξέρω μη μου κακοφανεί που είναι hd ενώ αυτό που έχω είναι fhd. Γενικά εσείς τι θα θυσιάζατε ? Μεγαλύτερη οθόνη ή χαμηλότερης ανάλυσης οθόνη. Φοβάμαι πως θα με ενοχλεί πολύ η 5,5'' οθόνη λόγω του μεγέθους της συσκευής γενικότερα. Και όσον αφορά την ανάλυση φοβάμαι μη με ξενερώσει η χαμηλότερη . Για το Lenovo Vibe Shot τι λέτε. . . . . ? Επίσης είδα και το Xiaomi Redmi Note 3 Pro είναι 5,5'' μεν αλλά είναι σχετικά μικρό σε διαστάσεις. . . . Edited September 24, 2016 by fap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 zuk z2 4/64 στα 235 ευρώ περίπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 zuk z2 4/64 στα 235 ευρώ περίπου δε λεω οτι δεν ειναι καλη συσκευη, απλως αναφερω πως αν θυμαμαι καλα δεν παιρνει καρτα sd και δεν εχει ραδιοφωνο. ισως ειναι κατι σημαντικο για καποιους Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 δε λεω οτι δεν ειναι καλη συσκευη, απλως αναφερω πως αν θυμαμαι καλα δεν παιρνει καρτα sd και δεν εχει ραδιοφωνο. ισως ειναι κατι σημαντικο για καποιους 64gb έχει εσωτερικό χώρο αποθήκευσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 64gb έχει εσωτερικό χώρο αποθήκευσης δεν εγραψα κατι διαφορετικο. για αρκετους ειναι υπεραραρκετα. εχει ομως καποιους που χρησιμοποιουν την sd για αμεση μεταφορα αρχειων μεταξυ τηλεφωνικων συσκευων, χωρις υπολογιστη. πχ προσωπικα προτιμω 32rom+sd παρα 64rom χωρις sd. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 δεν εγραψα κατι διαφορετικο. για αρκετους ειναι υπεραραρκετα. εχει ομως καποιους που χρησιμοποιουν την sd για αμεση μεταφορα αρχειων μεταξυ τηλεφωνικων συσκευων, χωρις υπολογιστη. πχ προσωπικα προτιμω 32rom+sd παρα 64rom χωρις sd. απο το πρώτο ποστ " ή τουλάχιστον 32GB ''εσωτερική μνήμη'' αν η συσκευή δεν έχει slot για 2 sim και sd κάρτα ταυτόχρονα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 (edited) απο το πρώτο ποστ " ή τουλάχιστον 32GB ''εσωτερική μνήμη'' αν η συσκευή δεν έχει slot για 2 sim και sd κάρτα ταυτόχρονα" εχω διαβασει πολυ καλα το αρχικο ποστ του χρηστη και για αυτο ακριβως εχω γραψει τα πιο πανω. απο τη φραση που παραθετεις προσεξε τη λεξη τουλαχιστον και τη λεξη ταυτοχρονα. μαλλον εγω θα επρεπε να σε παραπεμψω να ξαναδιαβασεις το αρχικο ποστ :rolleyes: δικαρτες συσκευες: κατηγορια Α: εχουν 3 ξεχωριστες θεσεις (2 θεσεις sim και μια για sd, πχ cubot dinosaur) κατηγορια Β: εχουν 2 μονο θεσεις εκ των οποιων η μια μπορει να χρησιμοποιηθει και για sd (πχ redmi note 3 pro) αλλα οχι ταυτοχρονα (εκτος κι αν κανεις κολπα κολλωντας το τσιπακι της sim με τη sd αλλα ειναι αλλη ιστορια) κατηγορια Γ: εχουν 2 θεσεις για sim και δεν μπορουν να διαβασουν sd (πχ redmi note 3, lenovo zuk z2) ο χρηστης στο αρχικο ποστ εγραψε πως ψαχνει συσκευη με ξεχωριστη θεση για sim (κατηγορια Α) ή αν εχει 32gb rom ειναι οκ αν η sd δεν μπορει να χρησιμοποιηθει ταυτοχρονα με τις sim (κατηγορια Β). δεν εγραψε οτι αν η συσκευη εχει 32rom τοτε ειναι οκ να μη διαβαζει-χρησιμοποιει καθολου sd (κατηγορια Γ). αρα συμφωνα με τη διατυπωση του χρηστη, ψαχνει κατι απο κατηγορια Α και Β, οχι απο την κατηγορια Γ, αρα το zuk απορριπτεται. παντως δεν ειναι παραξενο να του κανει και το zuk z2 που προτεινες με την 64ρα rom και απλως δεν ασχοληθηκε λεπτομερως με τη διατυπωση και τζαμπα συζηταμε εμεις τωρα :rolleyes: για αυτο σε προηγουμενο ποστ απλως υπενθυμισα-επεσημανα οτι το zuk z2 δεν εχει ραδιοφωνο και δε διαβαζει sd. Edited September 25, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fap Δημ. September 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Γενικά αν μια συσκευή έχει 64gb εσωτερικό χώρο δε με νοιάζει αν θα παίρνει κάρτα sd. 64gb μου είναι υπερ αρκετά. Τι παίζει με τα zuk είναι Lennovo ή όχι ? Θα ψάξω και στο νήμα του βέβαια. . . . . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts