Xployd Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Δυστηχως δεν εχω βρει καποια λυση και εχω δοκιμασει παρα πολλα. Προς το παρον δεν υπαρχει τροπος να γινουν restore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 (edited) Haha πετρακο τα καταφερα, θα γραψω guide συντομα. https://forum.xda-developers.com/le-pro3/how-to/guide-how-to-downgrade-jui-restore-bands-t3622639 Αυτα εκανα και δουλεψαν, ελπιζω να σε βοηθησουν. Edited June 16, 2017 by Xployd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Μου μεσω twrp γίνεται backup το EFS partition? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Μου μεσω twrp γίνεται backup το EFS partition? Ναι. Για μεντα καντο οπως εισαι ποτε δεν ξερεις ποτε θα χρειαστει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Haha πετρακο τα καταφερα, θα γραψω guide συντομα. https://forum.xda-developers.com/le-pro3/how-to/guide-how-to-downgrade-jui-restore-bands-t3622639 Αυτα εκανα και δουλεψαν, ελπιζω να σε βοηθησουν. Μπράβο Xployd.......χαρηκα πολύ.... Εάν μπορέσει και βρεις χρόνο γραψε αναλυτικά τι πρέπει να κάνω γιατί δεν γνωρίζω καλά αγγλικά... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Μπράβο Xployd.......χαρηκα πολύ.... Εάν μπορέσει και βρεις χρόνο γραψε αναλυτικά τι πρέπει να κάνω γιατί δεν γνωρίζω καλά αγγλικά... Δεν ξερω τι παραπανω χρειαζεσαι και τι firmware εχεις στη συσκευη σου οποτε σου προτεινω να κανεις clean install ta files της στοκ απο fastboot. https://forum.xda-developers.com/le-pro3/how-to/guide-how-to-manually-upgrade-firmware-t3609786 Κατεβασε το αρχειο , extract τα παντα στο adb/fb folder και γραψε τις εντολες οπως τις εχει εκει copy paste. To system παιρνει ωρα, αστο 5-6 λεπτα. Αν τωρα δεν θες να το κανεις αυτο και πιστευεις οτι εισαι οκ τοτε δοκιμασε αυτα τα 2 commands sto fastboot fastboot erase modemst1 fastboot erase modemst2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Δεν ξερω τι παραπανω χρειαζεσαι και τι firmware εχεις στη συσκευη σου οποτε σου προτεινω να κανεις clean install ta files της στοκ απο fastboot. https://forum.xda-developers.com/le-pro3/how-to/guide-how-to-manually-upgrade-firmware-t3609786 Κατεβασε το αρχειο , extract τα παντα στο adb/fb folder και γραψε τις εντολες οπως τις εχει εκει copy paste. To system παιρνει ωρα, αστο 5-6 λεπτα. Αν τωρα δεν θες να το κανεις αυτο και πιστευεις οτι εισαι οκ τοτε δοκιμασε αυτα τα 2 commands sto fastboot fastboot erase modemst1 fastboot erase modemst2 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ .... Πέρασα από μία stock τα παραπάνω 2 fastboot και είμαι μία χαρά... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Ναι. Για μεντα καντο οπως εισαι ποτε δεν ξερεις ποτε θα χρειαστει. Στο 3.1 twrp δεν βλέπω επιλογή για efs, που κάτοικοεδρεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Στο 3.1 twrp δεν βλέπω επιλογή για efs, που κάτοικοεδρεύει; Δεν ειναι στο backup? Περιεργο..Εγω το εκανα απο πιο παλιο twrp γιατι ετρωγα errors me ena 3.1. Θα σου στειλω link πιο μετα μετα οταν το checkarw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Δεν ειναι στο backup? Περιεργο..Εγω το εκανα απο πιο παλιο twrp γιατι ετρωγα errors me ena 3.1. Θα σου στειλω link πιο μετα μετα οταν το checkarw. Καλησπέρα. Τι ακριβώς να δω? Επίσημη Ρομ από πάνω με όλα τα wipe πριν και internal. Το 3.1.1.χ2 TWRP έλυσε τα προβλήματα με rebbot και EFS το δοκιμάσατε? Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Καλησπέρα. Τι ακριβώς να δω? Επίσημη Ρομ από πάνω με όλα τα wipe πριν και internal. Το 3.1.1.χ2 TWRP έλυσε τα προβλήματα με rebbot και EFS το δοκιμάσατε? To προβλημα ηταν οτι χασαμε τα bands λογω μιας ρομ και δεν μπορουσαμε να τα κανουμε ρεστορ διοτι δεν ειχαμε σε back τα efs partitions. Με τα πολλα βρηκα λυση οποτε ολα κομπλε. Ta bricks με modem και radio ειναι μακραν τα χειροτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 To προβλημα ηταν οτι χασαμε τα bands λογω μιας ρομ και δεν μπορουσαμε να τα κανουμε ρεστορ διοτι δεν ειχαμε σε back τα efs partitions. Με τα πολλα βρηκα λυση οποτε ολα κομπλε. Ta bricks με modem και radio ειναι μακραν τα χειροτερα. Γι αυτό σε κάθε μα κάθε νέα Ρομ λέμε φουλ nandroid backup οι πρώτα...;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Δεν ειναι στο backup? Περιεργο..Εγω το εκανα απο πιο παλιο twrp γιατι ετρωγα errors me ena 3.1. Θα σου στειλω link πιο μετα μετα οταν το checkarw. Όχι δεν ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Όχι δεν ειναι http://darkobas.ddns.net:8080/le_zl1/twrp_zl1_311.img Flashare ayto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 http://darkobas.ddns.net:8080/le_zl1/twrp_zl1_311.img Flashare ayto. Μάστορας, έχει efs backup αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτή την rom? http://forum.one-teams.com/Konu-6-0-1-EUI-v5-9-CN-26s-For-LeEco-Le-Pro-3-x720-x727 Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Ειναι κινεζικη που εχει προβλημα, την ειχα λινκαρει πολλες σελιδες πισω παλια. Αν δεν κανω λαθος εχει θεμα με system drain. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1985 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 γεια σας έχει προτείνει κάποιος κανένα Tempered Glass για το Le pro 3 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 (edited) ηρθε μολις ota με την eui 26s!!http://i.imgur.com/dna6alp.jpg Edited June 26, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgelosT Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 ηρθε μολις ota με την eui 26s!!http://i.imgur.com/dna6alp.jpg Φίλε μου αν μπορείς postαρε εντυπώσεις και benchmarks να δούμε αν βελτιώθηκε κι άλλο η εμπειρία.... Να σαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Δεν μπορώ να αλλάξω τον default browser με το νέο update.... Πολύ σπαστικό... Sent from my LEX720 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 (edited) Stefane περιμενω γνωμη. @CrisΒal , οτι πρεπει για ενα ξεκοκαλισμα( ακομα και themes/store klp). Να φυγουν ολα και να μεινει μονο ο σκελετος + να μπει ενα magisk για να μπορουμε να εχουμε προσβαση σε apps που δεν θελουν root.(core mode παντα). :shifty::shifty: edit; δν εχω ιδεα πως λειτουργουν τα tags σε αυτο το φορουμ. edit2; Αν οντως cris ασχοληθεις πες να μην τη βαλω τσαμπα γιατι θελω να καθαρισω το κινιτο γενικα απο fastboot και να τα περασω ολα εκ νεου. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν μπορώ να αλλάξω τον default browser με το νέο update.... Πολύ σπαστικό... Sent from my LEX720 using Tapatalk Να φανταστω πας απο app management->default apps->Browser και δεν δουλευει ε? Edited June 26, 2017 by Xployd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Να φανταστω πας απο app management->default apps->Browser και δεν δουλευει ε? Το αλλαζω βγάζει το warning και όταν ξαναδω τα default apps πάλι τον default έχει... Το δοκίμασα σε άλλο default και εκεί άλλαξε κανονικά... Στον browser δεν αλλάζει. Sent from my LEX720 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Murmidonas Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Ωπαα...ηρθε η 26αρα!!! Φιλτατε Crisbal..... ηρθε η σειρα σου!! Κανε τα μαγια σου! Ξηλωσε την οπως ειπε και ο φιλος ασε μονο σκελετο!,πετα σκουπιδια,κινεζιες,bloat, και φτιαξε μια ρομ "Μονα λιζα" Οποτε μπορεις φυσικα.. ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το αλλαζω βγάζει το warning και όταν ξαναδω τα default apps πάλι τον default έχει... Το δοκίμασα σε άλλο default και εκεί άλλαξε κανονικά... Στον browser δεν αλλάζει. Sent from my LEX720 using Tapatalk Δοκιμασες να τον παγωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 (edited) ] Δοκιμασες να τον παγωσεις? Δεν είμαι rooted Το έχει βάλει κανείς άλλος το update να δει αν έχει το ίδιο θέμα; Να ξέρω αν είμαι μόνο εγώ! Θα δοκιμάσω να βάλω ολόκληρη την ρομ από πάνω μπας και στρώσει. Sent from my LEX720 using Tapatalk Edited June 26, 2017 by FrOsT_frt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts