Michelle Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 shodanjr_gr , έγραψες... Φοβερό thread! Μήπως η κοπελιά που έστειλε αυτό το μήνυμα στο Cosmopolitan , πρέπει να μπεί και στο forum του Myphone; Γιατί έχω κπαοιες προτάσεις να της κάνω... ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΧΝΩΝ ΑΕΡΙΣΜΩΝ : 1. Ο "αεριζόμενος" :lol: εντοπίζεται εύκολα , σε οποιδήποτε σημείο του σπιτιού κι' αν βρίσκεται. 2. Ο "αεριζόμενος" :lol: εντοπίζεται εύκολα , ακόμα και αν βρίσκεται :lol: έξω από το σπίτι !!!! [(Σε περίπτωση που η κοπελίτσα έχει άλλο αγοράκι μέσ' στο σπίτι, την ώρα που λείπει η "βρωμούσα" :lol: ) Άπιστη : Σνίφ , σνίφ! Ωχ! Έρχεται ο άντρας μου! Ντύσου γρήγορα! Εραστής : Ναί αγάπη μου! Πότε θα σε ξαναδώ; Άπιστη : Όταν "καθαρίσει η ατμόσφαιρα"...]! 3. Με τον καιρό θα συνηθήσεις και θα πάθεις ανοσία, ανώ οι άλλες πιθανές αντίζηλες δεν θα μπορούν να σε συναγωνιστούν... ;) 4. Τον συστήνεις σε όποιον δεν συμπαθείς και μετά δεν σε ξαναπλησιάζουν ούτε στα 500 μέτρα!!! :lol: Γραψτα καλε στο φορουμ του Cosmopolitan να τα δει η κοπέλα να συνειδητοποιήσει με τι κελεπούρι είναι! :lol::lol::lol: Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Τωρα γιατι γινεστε κακοι; :( Αυτα ειναι συχρονα κοινωνικα προβληματα...:worry: η κοπελα εγραψε τον πονο της και εμεις γελαμε... :mad: :lol: Φανταστειτε το καημενο το παιδι εκει που ειναι στα μαγαζια και του ερθει να ....."ξεμπουκωσει" ξαφνικα να χεσ....εε να τα κανει πανω του.... :rolleyes: Α ρε cosmopolitan.....ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ!!!! :geek: :X :lol: :p Να 'σαι καλα shodanjr_gr...μου εφτιαξες τη μερα! ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 16/02/2005 23:00:49 DOCTOR T : Gia osous rotate an to ekane i kopela dilonei stis 14 Februariou imera tou Agiou Valentinou oti oxi mono den to ekane, alla aisthanthike aidia epeidi o allos teleiose pano sto prosopo tis.Ego san armodios epistimonas dilono oti den stekei na bazei to peos sto stoma tis pou mporei na einai aplyto kai exei mikrobia, kai na sixainetai to sperma pou exei threptiki axia einai agno, einai i pigi tis zois kai symfona me neoteres meletes profylassei ta dontia apo tin teridona. H kataposi spermatos stin efibeia toulaxiston mia fora tin ebdomada meionei ta sfragismata kata 50% peripou. Έλεος !!!!!!!!!!!!!!!1 :D :lol: :p :lol: :lol: :lol: :p Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis69 Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 k ego ayto ithela na kano parathesh kala poly gelio elleos re koita an h dikia moy ta diabasei sto cosmo borei k na to kanei opote min leme k polla polla....... looooooooooooooool :p :p :p :p plakitsa kano Παράθεση greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 δηλαδη να σταματησω να κλανω? Μπορει και να ενοχλει? :P Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis69 Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 δηλαδη να σταματησω να κλανω? Μπορει και να ενοχλει? :P k na enoxlei??? :blink: :blink: dls t allo borei na kanei? (me ton oro enoxlei onooyme k eyodia k kroto) Παράθεση greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Λοιπόν... 1. Κόψε το κουνουπί και το λάχανο για βραδυνό. 2. Κόψε τα όσπρια, εκτός απο φάβα με πολύ λεμόνι. 3. Κόψε το ζεστό γάλα το βράδυ. 4. Αν συνεχίσει να... αερίζεται, λυπάμαι, αλλά μάλον έχει λασκαρισμένη... ροδέλα! Μήπως παλιότερα ήταν... μητροπολίτης???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :p Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliospa Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Γραψτα καλε στο φορουμ του Cosmopolitan να τα δει η κοπέλα να συνειδητοποιήσει με τι κελεπούρι είναι! :lol::lol::lol: Λες; Αφού το εγκρίνεις , θα το κάνω... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 ΡΕ ΣΕΙΣ :!: :mad: μερικοί δουλεύουμε κιόλας ρε! μου έφυγαν οι μύξες απ'το γέλιο και ήμουν στο γραφείο, καλά που δε με απολύσανε :mad: :X :lol: :lol: :lol: (άλλη φορά γράφτε και καμιά προειδοποίηση στον τίτλο :p :lol: ) Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Παρακαλώ να σταματήσουν τα copy paste από το εν λόγω φόρουμ. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Α ρε μπαζα που υπαρχουν σε αυτο τον κοσμο :confused: :wacko: Παντως αυτο το thread το εχω για "καθαρτικο"... ! Οποτε μπαινω να το διαβασω ριχνω αποιρα κλανιδια απο το γελιο !!! καραλολ :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 E τι να πω....... μου θυμηζει τα μουφα γραμματα των αναγνωστων του playboy κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooll lolololololololololololololololololololol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Aυτή είναι η γενιά του Cosmopolitan και του Fame Story κύριοι. Έτσι θέλω να είναι και η κόρη μου :X :rolleyes: :wacko: :geek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Aυτή είναι η γενιά του Cosmopolitan και του Fame Story κύριοι. Έτσι θέλω να είναι και η κόρη μου :X :rolleyes: :wacko: :geek: Αφού το θέλεις στο έυχομαι με όλη μου τη ψυχή. :X (εγώ θέλω γιο) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooll lolololololololololololololololololololol ασχετο. το "συγνομη" γραφεται "συγνω μη :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 0/02/2005 12:32:37 BOIDI : KORITSI MOU AFOU AUTOS SE KLANEI GIATI DEN TON XEZEIS KI ESU NA TELEIWNOUME?? apantisi teleia:D:D:D:D:D:lol::lol::rotfl::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 ασχετο. το "συγνομη" γραφεται "συγνω μη :cool: το συγνω γράφεται συγγνώμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Aυτή είναι η γενιά του Cosmopolitan και του Fame Story κύριοι. Έτσι θέλω να είναι και η κόρη μου :X :rolleyes: :wacko: :geek: Αυτά είναι τα σημερινά κορίτσια. Όσο για τα σημερινά αγόρια, αυτό που τα απασχολεί είναι το πώς θα ξεφορτωθούν τις τρίχες τους. :wacko: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Giati vre paidia, to Esquire einai kalutero? Den lew to Cosmopolitan einai ligaki upervoliko, alla exei polu gelio! Eidika oi titloi tou! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Όσο το αντιμετωπίζεις σαν κάτι αστείο μια χαρά είναι. Αρκετά συχνά το διαβάζω για να γελάσω. Κάποια κοριτσάκια όμως το παίρνουν σοβαρά και αυτό με ανησυχεί.... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Όσο το αντιμετωπίζεις σαν κάτι αστείο μια χαρά είναι. Αρκετά συχνά το διαβάζω για να γελάσω. Κάποια κοριτσάκια όμως το παίρνουν σοβαρά και αυτό με ανησυχεί.... Oxi kai sta sovara! H "Vivlos" opws apokaleitai metaksu pollwn gunaikwn, exei polu gelio! Pernas wraia tin wra sou! Exeis diavasei arthra opws"Ti makaroni eisai?" , "Ta 83749832792 mustika gia na ton kaneis diko sou" xaxaxa kai alla tetoia!!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Αυτά είναι τα σημερινά κορίτσια. Όσο για τα σημερινά αγόρια, αυτό που τα απασχολεί είναι το πώς θα ξεφορτωθούν τις τρίχες τους. :wacko: Δηλαδή η σημερινή νεολαία ασχολείται με τρίχες και θέματα του κ0λου :p :p :lol: :blink: :X :rolleyes: Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Όσο το αντιμετωπίζεις σαν κάτι αστείο μια χαρά είναι. Αρκετά συχνά το διαβάζω για να γελάσω. Κάποια κοριτσάκια όμως το παίρνουν σοβαρά και αυτό με ανησυχεί.... Πού είναι ρε γμτ αυτά τα κοριτσάκια; Lewton ξέρεις κανένα να μου γνωρίσεις; :lol: :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Aυτή είναι η γενιά του Cosmopolitan και του Fame Story κύριοι. Έτσι θέλω να είναι και η κόρη μου :X :rolleyes: :wacko: :geek: γι' αυτό φίλε μου, κάνε γιό να δείς καλό! :D Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts