tenere1982 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Και μιας που τ ανέφερες σέρβις Θεσσαλονίκη υπάρχει; Η μόνο Αθήνα και πάει έρχεται με δικά μας έξοδα; Δεν το ξέρω αυτό, μάλλον θα πρέπει να ρωτήσεις το σέρβις της Αθήνας ή στο θρεντ του σέρβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNTGOM Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Μήπως έχει παρατηρήσει κανείς θέμα με την υποδοχή των ακουστικών? Διάβαζα στο αντίστοιχο site της lenovo για πολλά παράπονα πως αρκετά ακουστικά παίζουν μόνο από την μια πλευρά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Μπορεί κάποιος να γράψεις τις τιμές sar? Μόνο για το plus βρήκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npor Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Καλησπέρα σας, επειδή πρόκειται να προχωρήσω σε αγορά του συγκεκριμένου τηλεφώνου για άνθρωπο με υποβοηθούμενη ακοή, θα μπορούσε κάποιος που έχει στην κατοχή του τη συσκευή να επιβεβαιώσει εάν στις ρυθμίσεις των κλήσεων υπάρχει η επιλογή βοηθήματα ακοής. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Καλησπέρα σας, επειδή πρόκειται να προχωρήσω σε αγορά του συγκεκριμένου τηλεφώνου για άνθρωπο με υποβοηθούμενη ακοή, θα μπορούσε κάποιος που έχει στην κατοχή του τη συσκευή να επιβεβαιώσει εάν στις ρυθμίσεις των κλήσεων υπάρχει η επιλογή βοηθήματα ακοής. Σας ευχαριστώ. Στις ρυθμίσεις των κλήσεων στην προσβασιμότητα έχει για τικάρισμα μια επιλογή για ενεργοποίηση συμβατότητας βοηθήματος ακοής. Μάλλον αυτό εννοείς απ'ότι κατάλαβα. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npor Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Στις ρυθμίσεις των κλήσεων στην προσβασιμότητα έχει για τικάρισμα μια επιλογή για ενεργοποίηση συμβατότητας βοηθήματος ακοής. Μάλλον αυτό εννοείς απ'ότι κατάλαβα. Ναι αυτό είναι. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 (edited) Σκεφτεται ενας φιλος μου το συγκεκριμενο κινητο.Απλα φοβαται οτι ισως ειναι λιγα τα 2 γβ ραμ που εχει. Αν μπορει καποιος απο τους κατοχους να κανει μια προσωμοιωση της χρησης του φιλου μου θα βοηθουσε παρα πολυ. Δηλαδη να ανοιξει τις παρακατω εφαρμογες: μεσσεντζερ,φέισμπουκ, ραδιο,μουσικη, καμερα,φωτογραφίες ,μηνυματα,κλησεις, μέιλ,διαχειση αρχείων και να αναφερει απο αποψη multitasking πως παει(αν κλεινουν εφαρμογες ή κολλάει ,κτλ,κτλ). Θα μας βοηθουσε αρκετα. Ευχαριστω εκ των προτερων. Edited January 17, 2017 by ampalos95 Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Μολις το Motorola Moto G4 2016 πηρε Android Nougat 7.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Εχθές το αναβάθμισα κι εγώ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 (edited) Χρηματικα η διαφορα με το g4 plus ειναι στα 50 ευρω περιπου..Aποτι βλεπω η διαφορα ειναι στην καμερα..Ειναι τοσο καλη η καμερα για να προτιμησω το plus απο το απλο? https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-motorola-moto-g4-plus-2gb-16gb https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-motorola-moto-g4-2gb Edited March 17, 2017 by iliasleon40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Δες εδώ : http://www.gsmarena.com/lenovo_moto_g4-review-1458p8.php και http://www.gsmarena.com/moto_g4_plus-review-1517p8.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Ευχαριστω για τα λινκ! Μικρη η διαφορα τους..ισως ενα μικρο κλικ καλυτερη η καμερα του plus σε χαμηλο φωτισμο και με αρκετες επιλογες ρυθμισης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mathgiorgos Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Παιδιά πώς πάει το Nougat; Έχει bugs ή είναι απροβλημάτιστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Παιδιά πώς πάει το Nougat; Έχει bugs ή είναι απροβλημάτιστο; Ειμαι με Nougat αρκετες μερες, κανενα προβλημα μεχρι στιγμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv78 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Λοιπόν το κινητό μου έσπασε τα νεύρα όσο αφορά το ghost touch....Μετανιώνω που το αγόρασα και τώρα θα το πάω στην αρβατο (δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα) για επισκευή......Αν γίνεται ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Λοιπόν το κινητό μου έσπασε τα νεύρα όσο αφορά το ghost touch....Μετανιώνω που το αγόρασα και τώρα θα το πάω στην αρβατο (δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα) για επισκευή......Αν γίνεται ... Ουσιαστικά τι είναι αυτό το gost touch; Sent from my MI 4LTE using Tapatalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv78 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Ουσιαστικά τι είναι αυτό το gost touch; Sent from my MI 4LTE using Tapatalk Το κάνει όταν φορτίζει κατά βάση .... Δέχεται εντολές ή οθόνη από μόνη της λες και την πατάει κάποιος ...Πολύ σπαστικό .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 (edited) Ουσιαστικά τι είναι αυτό το gost touch; Sent from my MI 4LTE using Tapatalk Καποιο φαντασμα παταει την οθονη..:lol: αλλοι λενε στην φορτιση και αλλοι χωρις φορτιση.. Μπερδευει το touch και κανει οτι ναναι..δες το βιντεο μετα το 1.30 Λενε οτι με custom rom φτιαχνει.. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτος το διορθωσε χαμηλωνοντας την φωτεινοτητα? και εδω βρηκε λυση Edited April 5, 2017 by iliasleon40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv78 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Καποιο φαντασμα παταει την οθονη..:lol: αλλοι λενε στην φορτιση και αλλοι χωρις φορτιση.. Μπερδευει το touch και κανει οτι ναναι..δες το βιντεο μετα το 1.30 Λενε οτι με custom rom φτιαχνει.. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτος το διορθωσε χαμηλωνοντας την φωτεινοτητα? και εδω βρηκε λυση Σίγουρα φτιάχνει με custom?¿¿???Να μην το πάω εάν είναι για service γιατί φοβάμαι την arvato.......Με την φωτεινότητα και με την μη βελτιστοποίηση μπαταρίας σε κάποια app σε εμένα δεν δούλεψε.....Και στο εξωτερικό λένε ότι είναι θέμα hardware ...Μόνο με αλλαγή οθόνης φτιάχνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Σίγουρα φτιάχνει με custom?¿¿???Να μην το πάω εάν είναι για service γιατί φοβάμαι την arvato.......Με την φωτεινότητα και με την μη βελτιστοποίηση μπαταρίας σε κάποια app σε εμένα δεν δούλεψε.....Και στο εξωτερικό λένε ότι είναι θέμα hardware ...Μόνο με αλλαγή οθόνης φτιάχνει... Δεν παιρνω ορκο, απλα το διαβασα.. Aφου εισαι σε εγγυηση εννοειται δεν θα ρισκαρεις με ρομ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv78 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Δεν παιρνω ορκο, απλα το διαβασα.. Aφου εισαι σε εγγυηση εννοειται δεν θα ρισκαρεις με ρομ.. Θα το πάω αλλά διάβασα και εγώ ότι τάχα σου αλλάζουν οθόνη και το ξανακάνει οπότε μετά θα ρισκάρω.....αρε Moto g 1 ακόμα το έχω και με 7.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv78 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Σήμερα το πήγα στο service και περιμένω... Σε κανέναν άλλο έχει αυτό το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Μια ερωτηση,για την καρτα μνημης πρεπει να θυσιασεις μια απο τις Sim η ειναι ανεξαρτητη και περνει κανονικα 2 Sim και την καρτα μνημης κανονικα...Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv78 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Μια ερωτηση,για την καρτα μνημης πρεπει να θυσιασεις μια απο τις Sim η ειναι ανεξαρτητη και περνει κανονικα 2 Sim και την καρτα μνημης κανονικα...Ευχαριστω Έχει ξεχωριστή θέση για κάρτα μνήμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Έχει ξεχωριστή θέση για κάρτα μνήμης Ευχαριστω..πιστευω οτι στα λεφτα που κανει ειναι αξιολογη συσκευη...Σκεφτομουνα να παρω το Redmi 4x global στα 249 ευρω μιας και για μενα η 800 μπαντα ειναι απαραιτητη,αλλα πιστευω οτι το G4 ειναι καλη περιπτωση,ετσι και αλλιως για δευτερη συσκευη το θελω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts