Bezbozny Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Αν θέλεις γιατί δεν ανοίγεις εσύ ένα θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Αν θέλεις γιατί δεν ανοίγεις εσύ ένα θεμα; Ευχαρίστως να ανοίξω αλλά δεν έχω την εμπειρία και τη διάθεση όπως άλλοι συμφορουμιτες για να γράψω μια ωραία εισαγωγή ώστε να είναι και ελκυστικό το πρώτο θέμα που θα ανοιχτεί για την καινούρια συσκευή μου... :( Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Μιας και δεν πήρα απάντηση από άλλον κάτοχο της συσκευής, ας ρωτήσω εδώ μιας κι έχουμε σχεδόν ίδια συσκευή όσον αφορά το λογισμικό. Έχει παρατηρήσει κανείς μια ιδιοτροπία με τους ήχους; Για παράδειγμα, όταν γράφω ένα μήνυμα στο messenger του fb, μια ακούγονται δυνατά οι ήχοι, την άλλη σιγά, σαν εναλλάξ θα έλεγα. Το ίδιο νομίζω συμβαίνει και στους ήχους ειδοποίησης που έχω βάλει στην κάθε εφαρμογή, κάποια φορά ακούγονται πολύ δυνατά, κάποια στιγμή όχι δυνατά... Να σημειώσω ότι ακόμα η συσκευή, δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση καινούριου λογισμικού, είναι όπως το πήρα σφραγισμένο. Οι εφαρμογές εννοείται ότι ανανεωνονται άμεσα όταν βγαίνει update γι'αυτες. Στάλθηκε από το moto z play μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Με τα μπούνια.. Και εγώ το ψήνω, σκέφτομαι να δώσω το κανονικό Ζ για το play.. Συσκευή με τα όλα της.. και ας έχει τον 625 (έλεος με αυτά που γράφουν μερικοί..).. Δε σε εχει ικανοποιησει το Ζ? Σκεφτομαι να το παρω. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Δε σε εχει ικανοποιησει το Ζ? Σκεφτομαι να το παρω. Και εγώ την ίδια απορία, για το πρόβλημα είναι η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Το έχω δώσει κανα 2βδόμδαδο τώρα. Μια χαρά ήταν, μόνο όμως με το battery mod.. , αλλιώς SOT μετά βίας 2.5 ώρες.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Όποιος έχει το z play δε μας κάνει μία μικρή παρουσίαση υπέρ κατά; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Όποιος έχει το z play δε μας κάνει μία μικρή παρουσίαση υπέρ κατά; Το έχω εγώ 1 εβδομάδα κι είμαι πολύ ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές. Το μόνο που με ξενέρωσε, ει άι ένα θέμα με τους ήχους που θέλει να πας στη "βοήθεια συστήματος" και να κάνουν κάποια τεστ στον ήχο και φτιάχνει. Δες κάνα βιντεακι στο YouTube, είναι αρκετά και κατατοπιστικά. Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Το έχω εγώ 1 εβδομάδα κι είμαι πολύ ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές. Το μόνο που με ξενέρωσε, ει άι ένα θέμα με τους ήχους που θέλει να πας στη "βοήθεια συστήματος" και να κάνουν κάποια τεστ στον ήχο και φτιάχνει. Δες κάνα βιντεακι στο YouTube, είναι αρκετά και κατατοπιστικά. Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δηλαδη τι κανει ο ηχος ακριβως?οσο για τα βιντεακια ολα ειναι ξενογλωσσα και δεν το εχω ελληνιθκα δε βλεπω να υπαρχουν. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Δηλαδη τι κανει ο ηχος ακριβως?οσο για τα βιντεακια ολα ειναι ξενογλωσσα και δεν το εχω ελληνιθκα δε βλεπω να υπαρχουν. Κάποιες φορές δεν ακούγεται δυνατά ο ήχος ειδοποίησης ενώ το ηχείο του είναι πολύ δυνατό. Θα κάτσω κάποια μέρα και θα γράψω εντυπώσεις στο εγγύς μέλλον Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Kαλημερα και απο εμενα. Ξερει κανεις τι διαφορά έχει το Μοto Z από το Moto Z dual? Βασικά, περα απο την extra SIM, γνωρίζει κάποιος σε ποιες αγορές διατίθεται? Ειμαι κάτοχος Μοto X style, θα το πουλήσω για να πάω σε Μoto Z. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Αυτοί που έχουν moto Z play ας γράψουν κάνα σχόλιο εδώ πέρα ρε παιδιά. Σκέφτομαι να το χτυπήσω από τη νέα χρονιά σε σχέση με το X style που το πήρα και ενώ ήταν τρομερό με απογοήτευσε σε μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Και το moto z εκπληκτικό είναι...Το κακό είναι ότι δεν έχει αξεσουάρ... Τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα.Κατα τα άλλα το κινητό είναι ότι πιο όμορφο έχω πιάσει στα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Eχει κανεις το moto z play να μας πει εντυπώσεις? κυριως από γρηγοραδα και performance. Σκεφτομαι άμεσα για την αγορά του, ευχαριστω Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kloze Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 (edited) Δείτε αυτό μπορεί να βοηθησει για το z play Edited February 16, 2017 by kloze Παράθεση :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Καλημέρα καλή εβδομάδα Το εν λόγο κινητό έχει αντοχή στο νερό ?την 7 θα την πάρει ? :) Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Είναι splash-proof. Δηλαδή αντέχει λίγο βρέξιμο αλλά ως εκεί. 7, ναι θα πάρει (αν δεν παίρνει ήδη σε κάποιες περιοχές) Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ :) Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Το κινητό το πήρα χτες και είμαι ακόμα στη πρώτη φόρτιση. Είμαι με 4G μόνιμα ανοικτό και σε μερος με χαλιά σήμα. Το βράδυ το είχα σε λειτουργία πτήσης. Περίμενα πολύ πιο χαλιά τη μπαταρία, αλλά από ότι φαίνεται στο Nougat έκαναν καλή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Το κινητό το πήρα χτες και είμαι ακόμα στη πρώτη φόρτιση. Είμαι με 4G μόνιμα ανοικτό και σε μερος με χαλιά σήμα. Το βράδυ το είχα σε λειτουργία πτήσης. Περίμενα πολύ πιο χαλιά τη μπαταρία, αλλά από ότι φαίνεται στο Nougat έκαναν καλή δουλειά. Πες μας εντυπώσεις από την μπαταρία και την ολη χρηση! Τριτη το περιμενω κι εγω :) Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 (edited) Με το καλό φίλε μου. Εγώ γενικά το κινητό το έχω μόνιμα σε 4G και πολλές φορές το έχω στο χέρι και κάτι θα κοιτάω. Επίσης το έχω μόνιμα paired με smartwatch (Withings steel hr) και BT handsfree. Η μπαταρία νομίζω είναι στην ίδια φάση με το Iphone 6S που είχα πριν. Την περίμενα χειρότερη αλλά τελικά νομίζω δεν χρειάζεται το moto mod Case. Κατά τα άλλα έχει πολύ ωραία οθόνη αλλά στις βραδυνές φώτο υστερεί πάρα πολύ σε σχέση με το 6S. Παρόλο που βάζω φλας πολύ συχνά βγαίνουν κουνημένες οι φώτο. Edited March 20, 2017 by gpou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Υστερει το moto z εναντι του 6s στις φωτο και μαλιστα παρα πολυ;;;Δεν αμφιβαλω οτι λες αληθεια αλλα δεν το περιμενα γιατι σε reviews βλεπω οτι τα παει πολυ καλα ..Βεβαια παιζει ρολο και ο φωτογραφος. https://www.youtube.com/watch?v=S1kf8CYwVzc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Όπως λέει και στο βίντεο για τις βραδυνές: If you have a super steady hand and your theme is not moving... Αλλιώς έχει μια τάση να τις βγάζει κουνημένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 (edited) Παίδες το περιμένω κι εγώ, μου πήρε 7 μήνες φίλε Shuffle για να ψηθω να το μαζέψω. Χαχα. Κάποιος θα μπορούσε να ανεβάσει ένα σκριν με τη ρύθμιση οθόνης της nugat στο πιο μικρό επίπεδο (δηλαδή στο extra small η όπως αλλιώς λέγεται στο native nugat setting?) Θέλω να δω πόσο μικραίνουν τα εικονίδια στο stock launcher κι οι γραμματοσειρές. Ευχαριστώ Edited May 2, 2017 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Βαγγέλη, το έχεις ακόμα? :P, πως σου φαίνεται? Sent from my XT1635-02 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts