iakoboss7 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 αυτη η διαδικασια ειναι για kenzo... εμεις εχουμε kate και ο bootloader δεν ξεκλειδωνει... η διαδικασια ειναι αυτη που εγραψα πιο πριν αλλα πρεπει να εχεις ηδη twrp περασμενο, αν οχι τοτε πρεπει να ακολουθησεις αυτον (πατα reveal hidden contents) http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fforum.frandroid.com%2Ftopic%2F247685-redmi-note-3-pro-special-edition-kate-rom-global-dev-stable-bootloader-twrp-root-cm%2F%3Fpage%3D10%23comment-3679944 και μετα τον δικο μου. αν δεν εχεις καμια εμπειρια και σου φαινεται δυσκολο καλυτερα να μην το κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Εξαρτάται τι θεωρεί κανείς εμπειρία. Μια απλή εμπειρία την εχω, προχτές πχ φλασαρα κλπ 2 διαφορετικά τηλέφωνα. Εδω δείχνουν αρκετά περισσότερα τα βήματα με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για προβλήματα που μπορει να προκύψουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 το ζουμι ειναι να ξερεις να flash-αρεις μεσω edl... ολα τα αλλα ειναι ευκολα και τα προσαρμοζεις. ο ελληνικος οδηγος για flash-αρισμα μεσω edl ειναι αυτος https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13290-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Unbrick-Flash-Official-Rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-3-Pro-Kenzo/ αν γινεις μαστερ σε αυτο τα αλλα ειναι παιχνιδακι (ουσιαστικα μια αντικατασταση recovery.img κανεις και το περνας μεσω edl και εχεις twrp μετα) να ξερεις οτι πρεπει πρωτα να boot-αρεις σε twrp και μετα στην miui (για να γινουν μερικα αυτοματα πραγματακια) και μετα μπορεις να κανεις τα back-up σου και να περασεις custom rom κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Τι έγινε πάλι στο πηγάδι κατουρησαμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogoon Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Ρε παιδια κανενα τροπο να μπορεις να γραψεις περισσοτερους χαρακτηρες στα sms δεν υπαρχει? γραφω γεια σου τι κανεις και τα χρεωνει διπλα χααχαχαχαχαχαχ που λεει ο λογος. Και μια εφαρμογη που χρησιμοποιησα εκανα τεστ (textra) και μου το χρεωσε τετραπλο. ΕΥχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damned7 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Ρε παιδια κανενα τροπο να μπορεις να γραψεις περισσοτερους χαρακτηρες στα sms δεν υπαρχει? γραφω γεια σου τι κανεις και τα χρεωνει διπλα χααχαχαχαχαχαχ που λεει ο λογος. Και μια εφαρμογη που χρησιμοποιησα εκανα τεστ (textra) και μου το χρεωσε τετραπλο. ΕΥχαριστω πολυ Εγώ έχω το chomp sms στις επιλογές για sms τσεκάρεις Strip Accents & Diacritics και είσαι οκ για 160 χαρακτήρες υπάρχουν και άλλα προγράμματα sms με ανάλογες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 (edited) κοίτα μπας και γλυτώσεις εντελώς τις χρεώσεις με αυτό η κάτι παρόμοιο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pylm.web2sms οι περισσότεροι θα έχουν κάποιο τρόπο να κάνουν login. ote,voda,forthnet κάτι θα έχεις εσύ η κάποιος φιλος να το δουλέψεις. Edited October 28, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Ούτε σήμερα βλέπω update.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounkoun Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ HANDS FREE Όσοι έχουν πρόβλημα το το hands free μετά την πρόσφατη αναβάθμιση σε miui 8, αυτό δεν οφείλεται σε πρόβλημα της αναβάθμισης αλλά στα Google settings. Πως λύνεται αυτό? Πάμε Settings > accounts > search and now > ''Ok Google'' detection (απενεργοποίηση) Παρακαλώ δοκιμάστε και ενημερώστε για την ορθότητα της λύσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogoon Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Eυχαριστω τους 2 φιλους για τις απαντησεις προς το παρον το chomp sms ειναι μια χαρα για τα free πρεπει να το ψαξω. Καλο βραδυ σε ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Δε το βρίσκω το μενού! Στο accounts έχει Mi, Other, Google και sync. Το search and now... πουθενά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 τι Sim παίρνει το τηλέφωνο? Κανονικό? mini? micro? Εχει μπεί Ελλάδα και το δικό μου, οπότε ετοιμάζομαι για την επόμενη εβδομάδα που θα παραλάβω. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 τι Sim παίρνει το τηλέφωνο? Κανονικό? mini? micro? Εχει μπεί Ελλάδα και το δικό μου, οπότε ετοιμάζομαι για την επόμενη εβδομάδα που θα παραλάβω. Μια νανο και μια μακρο Στάλθηκε από το Tab S LTE χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Μια νανο και μια μακρο Στάλθηκε από το Tab S LTE χρησιμοποιώντας Tapatalk H "1η" τι είναι? Στην κύρια sim τι παίρνει? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 H "1η" τι είναι? Στην κύρια sim τι παίρνει? Μακρο Στάλθηκε από το Tab S LTE χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ HANDS FREE Όσοι έχουν πρόβλημα το το hands free μετά την πρόσφατη αναβάθμιση σε miui 8, αυτό δεν οφείλεται σε πρόβλημα της αναβάθμισης αλλά στα Google settings. Πως λύνεται αυτό? Πάμε Settings > accounts > search and now > ''Ok Google'' detection (απενεργοποίηση) Παρακαλώ δοκιμάστε και ενημερώστε για την ορθότητα της λύσης. Δεν υπάρχει τέτοιο μενού φίλε.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 ουτε αυτη την εβδομαδα εχει αναβαθμισεις.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoulas69 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Δεν υπάρχει τέτοιο μενού φίλε.... Υπάρχει, settings- google -search&now - voice και θα το βρεις εκεί. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Ίσως να βλέπει και τις ρυθμίσεις του λογαριασμού google. Τα έχω απενεργοποιημένα εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tazzz Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 εχω τρελο battery drain... καποια λαλακια εκανα οταν πειραζα ρυθμισεις... για πεστε καμια ιδεα να κοιταξω γιατι... μου κανει εντυπωση οτι γραφει πως εφαγε πολυ το youtube που ειδα 2 βιντεο ολα και ολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakeras Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Έτυχε να προσέχω πως παίζοντας βίντεο στο YouTube και ο ήχος του κινητού κλειστός από το ηχείο ακούγεται θόρυβος.ειναι φυσιολογικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 παιδια εγω που μενω επαρχια (Ανδρο) εχω βονταφον θα πρεπει να παρω το τηλ με την 800αρα μπαντα; για να εχω 4g; δηλ αυτο; http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371732.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Εφόσον κατα τα λεγόμενα αυτών που γνωρίζουν περισσότερα στην επαρχία οι εταιρίες χρησιμοποιούν την 800, ναι! Βέβαια στην περιοχή σου έχουν βάλει 4G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Ναι τώρα έχω το LG g4 και σχεδόν παντού πιάνω 4g. Μόνο σε κάτι πολύ απομακρυσμένες παραλίες δεν έχει. Όχι 4g αλλά καθόλου σήμα. Και η Βονταφον στην 800 άρα παίζει; ή μόνο η wind ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Ναι τώρα έχω το LG g4 και σχεδόν παντού πιάνω 4g. Μόνο σε κάτι πολύ απομακρυσμένες παραλίες δεν έχει. Όχι 4g αλλά καθόλου σήμα. Και η Βονταφον στην 800 άρα παίζει; ή μόνο η wind ; Oλες οι εταιρειε, ΟΛΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟ 4G παίζουν με 800mhz Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts