Corki Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 δλδ μπορει να κανει να ερθει και μηνα? με το "Shipping: in 2-7 business days" εννοει οτι φευγει απο τα χερια του σε 2-7 μερες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 δλδ μπορει να κανει να ερθει και μηνα? με το "Shipping: in 2-7 business days" εννοει οτι φευγει απο τα χερια του σε 2-7 μερες? Ακριβώς φίλε. Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 δλδ μπορει να κανει να ερθει και μηνα? με το "Shipping: in 2-7 business days" εννοει οτι φευγει απο τα χερια του σε 2-7 εργάσιμες μερες? Ακριβώς. 3+ σήμερα για μένα. :O Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 πάρε το γκρι, λογικά θα φύγει γρηγορότερα. Μαλλον υπάρχει το κουπόνι R-Note3Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekouk Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 (edited) 1 Σεπτεμβρίου αποστολή από geek ο ταχυδρόμος με έψαχνε 9 Σεπτεμβρίου. Δεν με βρήκε και το πήρα τη Δευτέρα 12... Έχει tracking number και το παρακολουθείς. . Άψογη αποστολή... Το κινητό με τη ζελατίνα του φυσικά στο κουτί του. Εγώ το άνοιξα πρώτος. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Edited September 15, 2016 by Dekouk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogoon Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Aντε να ακουσουμε και κανενα ευχαριστο νεο. Με γεια. Εγω ο αφελης ζητησα να μου βαλουν το tempered glass αλλα μαλλον θα με γραψουν στα .......... εχει βαλει κανενας γενικα glass σε κινητο ? οσες φορες προσπαθησα να βαλω οτιδηποτε στην οθονη τα εκανα μανταρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mckaibomber Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 ρε παιδια εγω που θελω: 1) Μαυρη προσοψη 2) 800 μπαντα στο 4G 3) OTA update + App store 4) Δεν θελω κινεζικες εφαρμογες 5) Δεν με απασχολει αν θα εχει Ελληνικα....μου αρκει να εχει αγγλικα 6) Θελω να το λειτουργισω κατευθυαν χωρις σεταρισμα Παραγγέλνω αυτο ? http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371732.html Σε ποσες μερες ερχεται Ελλαδα? Εμένα μου ήρθε σε κάτι λιγότερο από 10 εργασιμες Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Aντε να ακουσουμε και κανενα ευχαριστο νεο. Με γεια. Εγω ο αφελης ζητησα να μου βαλουν το tempered glass αλλα μαλλον θα με γραψουν στα .......... εχει βαλει κανενας γενικα glass σε κινητο ? οσες φορες προσπαθησα να βαλω οτιδηποτε στην οθονη τα εκανα μανταρα το ίδιο είναι σε κινητά ;) Sent from my CW-Hi8-super using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tazzz Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Αν και το παρηγγειλα ηδη ας μου επιβεβαιωσει καποιος οτι το χρυσο δεν ειναι ''γυναικειο'' (και να ειναι ας πει ψεματα :lol::lol::lol::lol:) επισης επειδη ειμαι ασχετος το κινητο αν δεν ειναι rooted τι ''χανεις' ? δεν μπορω να ζητησω απο το γκικ να το στειλουν rooted? ευχαριστω Τιποτα... μαλιστα εχω την εντυπωση οτι αν ειναι root τοτε χανεις τα updates.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 γυναικείο το χρυσο? οχι φυσικα! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 το ίδιο είναι σε κινητά ;) Sent from my CW-Hi8-super using Tapatalk Αυτη τη μέθοδο χρησιμοποιω κι εγω. Με επιτυχία τουλάχιστον 30 φορες. Ειδικα σε ζελατίνα δςν υπάρχει άλλος τρόπος. Η μονη διαφορά ότι εγώ πρωτα κολλαω το σελοτειπ στο τζαμι κ μετά στη συσκευή. Κουνιεται λιγότερο έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 (edited) Μιλαω με καποιον για θηκες και tempered , αν μπορει να αγορασει απο taiwan και να μου στειλει για το international. Θα εχω νεα συντομα θα σας πω...μακαρι να μπορει. Edited September 14, 2016 by giannispipom9pro Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogoon Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Eυχαριστω ολους τους φιλους για τις απαντησεις. Και παντα αναρρωτιομουνα γιατι βαζουν αυτα τα χαρτακια (ψαξε βρε ανθρωπε στο youtube) απλα να πω την αληθεια δεν ειχα την υπομονη να βαλω τα προστατευτικα οθονης. Πραγματικα τα εχω πεταξει ολα μετα απο αποτυχημενες προσπαθειες. Οταν το λαβω θα το δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Αυτη τη μέθοδο χρησιμοποιω κι εγω. Με επιτυχία τουλάχιστον 30 φορες. Ειδικα σε ζελατίνα δςν υπάρχει άλλος τρόπος. Η μονη διαφορά ότι εγώ πρωτα κολλαω το σελοτειπ στο τζαμι κ μετά στη συσκευή. Κουνιεται λιγότερο έτσι Πωώωω ρε φιλε... Και εγω τα πεταγα αυτα τα χαρτακια. Ποτε δεν ειχα κατσει να ασχοληθω τι ακριβως να τα κανω. Τσαμπα παιδευομουνα... Ετσι φενεται ποιο ευκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corki Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Τελικα .....αν και αρχικα ειπα να μην το παρω λογω μεγαλης αναμονης...........το παρηγγειλα μολις απο geekbuying....στα 161 € (χωρις Θηκη και tempered glass). Λεει global MUI και international version .......οποτε δεν ζητησα αλλη ROM ή κατι αλλο σαν αλλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogoon Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Aπο περιεργεια την αγορα την εκανες μεσω paypal γιατι εμενα δεν με αφηνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 να μην σε αφηνει δεν παιζει... 100% δεν εχεις συνδεσει σωστα την paypal στην καρτα. επισης σε online αγορες ΜΟΝΟ με revolut (κι ας εχουν χαλαρωσει τα CC ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogoon Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 εχω κανει πολλες αγορες απο paypal (προ capital). το αλλο που ανεφερες δεν το γνωριζω αν μπορεις να δωσεις τα φωτα σου θα βοηθουσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-3-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1-posts-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%81%CF%89%CF%84/ οριστε αλλα να μην συνεχιστει εδω η κουβεντα αλλο και χαλασει το θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Έρχεται και το δικο.μου. Σήμερα ξεκίνησε. CM 13-14 θα αποκτήσει το "ΚΑΤΕ;" Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 παιρνει του κενζο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 παιρνει του κενζο Έχει άλλο partition Και άλλο radio. Δεν είναι ρίσκο να χαθούν μπάντες στο μόντεμ ή να μπρικαρει; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corki Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Aπο περιεργεια την αγορα την εκανες μεσω paypal γιατι εμενα δεν με αφηνε να ι με Paypal εγινε η αγορα....μια χαρα χωρις προβλημα....με AMEX Alpha Bank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 να ι με Paypal εγινε η αγορα....μια χαρα χωρις προβλημα....με AMEX Alpha Bank Eιναι λίγο off topic Αλλά η ΑΜΕΧ δεν έχει CC Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Έχει άλλο partition Και άλλο radio. Δεν είναι ρίσκο να χαθούν μπάντες στο μόντεμ ή να μπρικαρει; το partition δεν μας απασχολεί, υπαρχει διαδικασια στο xda http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/help/how-to-port-cyagenogenmod-kenzo-to-kate-t3429502 χωρις κανενα ρισκο αν ξερεις τι κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts