Amyntaios Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Έκανα update όλα καλά, το second space και double app ξέρει κανείς τι κάνει που χρησιμεύει;;; Sent from my Redmi Note 3 international Το second space είναι όπως είναι οι λογαριασμοί στα Windows. Μπορείς να κάνεις 2ο προφίλ με άλλες ρυθμίσεις κτλ ή να έχεις κρυφά πράγματα εκεί. Με το double app μπορείς π.χ. να έχεις το Facebook 2 φορές με διαφορετικό λογαριασμό ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. Στάλθηκε από RN3 Pro Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 οποιος εχει η θελει να βαλει cm13 ας δει αυτο https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/16431-Redmi-Note-3-Pro-%CE%9A%CE%AC%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B9-%CF%80%CE%AE%CE%B3%CE%B1-%CF%83%CE%B5-CM-13/?postID=244400#post244400 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tazzz Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 απο τοτε που μπηκε το 8 δεν μπορω να βαλω δικια μου φωτο στο lock screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogoon Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Παντως αν διαβασει κανεις το forum θα νομιζει οτι μας πιασανε κοροιδα με τα 160 ευρω που δωσαμε, ενταξει με κινεζους μιλας αν περιμενεις να παραλαβεις σε 10 μερες παιρνεις απο Ελλαδα σε μια μερα με το αναλογο κοστος φυσικα. Απο την αλλη για ενα μεσο χρηστη σαν εμενα που δεν την ψαχνω πολυ (stable και πολυ μου ειναι) νομιζω οτι εχω το i phone 7 στα χερια μου, Αφου φοβαμαι μη μου ζητησουν extra χρηματα :lol::lol: να πουμε και καμια λαλακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 απο τοτε που μπηκε το 8 δεν μπορω να βαλω δικια μου φωτο στο lock screen Πήγαινε settings, wallpaper, change (κάτω από το lockscreen), πατάς το κυκλάκι με το "+" και διαλέγεις ποια φωτογραφία θες να βάλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damned7 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 (edited) οποιος εχει η θελει να βαλει cm13 ας δει αυτο https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/16431-Redmi-Note-3-Pro-%CE%9A%CE%AC%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B9-%CF%80%CE%AE%CE%B3%CE%B1-%CF%83%CE%B5-CM-13/?postID=244400#post244400 Φλασαρα το αρχείο σου επάνω από το παλιό radio που είχα χωρίς wipe και δουλεύει μια χαρά. To 3G βελτιώθηκε αισθητά. Edited October 20, 2016 by Damned7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 παιδιά διάβασα ότι κάνει αυτή η θήκη για το κινητο http://m.gearbest.com/cases-leather/pp_471486.html ορίστε και το βίντεο κοιτάξτε και το σχόλιο στο βίντεο ετσι λεει ένας... Αληθεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tazzz Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Πήγαινε settings, wallpaper, change (κάτω από το lockscreen), πατάς το κυκλάκι με το "+" και διαλέγεις ποια φωτογραφία θες να βάλεις. αυτο κανω.... απλα γραφει οτι δεν μπορει να την κανει load... οχι μονο αυτη που επιλεγω... αλλα ουτε τις προ εγκατεστιμενες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Φλασαρα το αρχείο σου επάνω από το παλιό radio που είχα χωρίς wipe και δουλεύει μια χαρά. To 3G βελτιώθηκε αισθητά. να ξερεις δεν εχει μονο το radio μεσα αλλα και ολα τα αλλα, οπου ειναι ενημερωμενα βασισμενα στην 6.10.13. οντως ολα λειτουργουν οκ? γιατι ειχα διαβασει οτι ισως εχει επιπτωσεις το να κανεις dirty flash αυτο το αρχειο γενικοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damned7 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 να ξερεις δεν εχει μονο το radio μεσα αλλα και ολα τα αλλα, οπου ειναι ενημερωμενα βασισμενα στην 6.10.13. οντως ολα λειτουργουν οκ? γιατι ειχα διαβασει οτι ισως εχει επιπτωσεις το να κανεις dirty flash αυτο το αρχειο γενικοτερα. Εκτός από το Radio τι άλλα έχει μέσα να τα δοκιμάσω και να σου πω. Είχα περάσει του thestrix όταν πέρασα CM13. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 ανοιξε το αρχειο να δεις, ολα αυτα ειναι αρχεια απο τις fastboot rom της miui... φανταζομαι θα εχει να κανει με σενσορες κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 (edited) φαινεται οτι ειχες παρει μουφα tempered glass, το καλυτερο που βγαζει η nillkin για το κινητο ειναι αυτο https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13223-100-Nillkin-Amazing-H-PRO-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-Fo/?pageNo=1 και οπως βλεπεις ειναι τρομερο, καλυπτει την καμερα και ελεγμενο 100% δεν παραμορφωνει! τα μουφα αφηνουν κενο, το οποιο σημαινει οτι θα παραμορφωναν, αρα παραμορφωνουν και την οθονη... ναι δεν μου αρεσει επειδη ειναι κινεζια με την κακη έννοια! δοκιμασε πρωτα ποιοτικο nillkin και το συζηταμε φιλε μου, επισης οι θηκες σιλικόνης δεν γινεται να σηκωσουν το tempered glass με την καμια... δεν σηκωνεται με τιποτα σχεδον... θελει πολυ ζορι ακομα και αν θες να το βγαλεις (το εχω κανει γιαυτο στο λεω) και πρεπει να το κανει με νυχι η ακομα καλυτερα εργαλειο. Εξαρτάται το tempered εξαρτάται την θηκη εξαρτάται την εφαρμογή εξαρτάται την περίπτωση. Ειχα nilkin, πχ στο g750 και βέβαια ΕΊΧΕ τρύπα και στην καμερα. Που το είδες εσύ ότι και καλα τα σωστά δεν έχουν? Από που πηγάζει αυτό? Και το βασικότερο.. Τι δεν σου αρέσει στην εφαρμογη του honorbuy εκτός ότι λες οτι ειναι κινεζια για να μπαίνουμε στην λογική? Γιατί απομακρυσμένα δε μπορούμε να κρίνουμε την ποιότητα. Εκτός αν πιστεύεις οτι θα τα παίζει σύντομα. Edited October 20, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzintzios Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Dual sim problem: FIXED :) Φίλε τι πρόβλημα είχες? Κι εγώ μόλις έβαλα 2 sim, επιλέγω το data να πιάνει από τη sim 2,αλλά δε συνδέεται.. Κλήσεις μηνύματα κτλ κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 παιδιά διάβασα ότι κάνει αυτή η θήκη για το κινητο http://m.gearbest.com/cases-leather/pp_471486.html ορίστε και το βίντεο κοιτάξτε και το σχόλιο στο βίντεο ετσι λεει ένας... Αληθεύει? Στο ali την ειχα βρει φτηνότερα. Όλες πάνω κάτω ταιριάζουν, μην ψαρώνεις. Αρα και αυτή πατάει αρκετά καλά. Όχι μόνο αυτή. Εκτός αν είναι ειδικά για το spesial edition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Φίλε τι πρόβλημα είχες? Κι εγώ μόλις έβαλα 2 sim, επιλέγω το data να πιάνει από τη sim 2,αλλά δε συνδέεται.. Κλήσεις μηνύματα κτλ κανονικά Οταν ειχες μεσα 2 sim και ηθελες να απενεργοποιησεις τη μια, οταν εκανες κληση απο τη μια την ανοιχτη, ελεγε no network και δεν μπορουσες να καλεαεις. Τωρα με αναβαθμιση ολα οκ Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzintzios Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Ααα κατάλαβα.. Κι εμένα τελικά ήθελε κάτι ρυθμίσεις η sim που δεν τις είχε πάρει αυτόματα πλέον δεν , γιατί τώρα το δουλεύω με κυπριακό αριθμό και όλα καλά.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panastros31 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 για τσεκαρετε: http://iok.com.ua/xiaomi/chehly-dlya-xiaomi-redmi-note-3-pro-special-edition-pechat-na-chehlah-xiaomi-note-3-pro-se Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krikelis Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Καλησπέρα,απο χτες καινούργιος κάτοχος,εκανα και αναβάθμιση σε miui 8,global αλλά είδα αυτό και θέλω εξήγηση.android 5.1.1.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Komis Drakulas Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Πως βλεπουμε το hw της καμερας? στο thread του Kenzo μιλουν για 2 εκδοσεις στις καμερες.. η omida μαλλον ειναι καλυτερη... :confused: Στο Antutu και Aida64 παντως δε βρηκα την πληροφορια Παράθεση Just donate some blood !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Πως βλεπουμε το hw της καμερας? στο thread του Kenzo μιλουν για 2 εκδοσεις στις καμερες.. η omida μαλλον ειναι καλυτερη... :confused: Στο Antutu και Aida64 παντως δε βρηκα την πληροφορια about phone -----> 3 taps on kernel version--> 1.Software version---> Scroll down Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damned7 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 about phone -----> 3 taps on kernel version--> 1.Software version---> Scroll down Σε CM13 ξέρουμε πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Χαιρετω την παρεα, παρελαβα χτες το κινητο και εχω αποριες παρολο που διαβασα ολο το θεμα με σχετικα προσοχη αλλα εχω μπερδευτει μου ηρθε με την εκδοση MIUI Global 7.3 Stable | 7.3.7.0 (MHRMIDE) σε android version 6.0.1 MMB29M . ειναι αυτη η επισημη stable ??? μου εβλαγε οτι υπαρχει για αναβαθμιση αυτη MIUI 8.0.4.0 MHRMIDG Stable . Την κανω; ειναι και αυτη επισιμη; Για Developer rom την περναω χυμα απο πανω ;;; Ελληνικη σαν αυτη που εχω στο redmi Note 2 prime μου υπαρχει ; Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Η τελευταία επίσημη global stable είναι η 8.0.4.0, αυτή που σου εβγαλε για update δηλαδή. Δεν έχει ακόμα ελληνικό μενού αυτή η έκδοση. Αν θες ελληνικό μενού, βάζεις την global dev 6.10.13 (MIUI 8 κι αυτή) από εδώ: http://en.miui.com/download-301.html#449 Έχει και οδηγίες εγκατάστασης. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogoon Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Kαλημερα μπορει να προτεινει καποιος φιλος το καλυτερο app για βιντεο και φωτο (ας ειναι και διαφορετικα) για την κινηταρα μας? Αν χρειαζονται και καποιο ιδιαιτερη ρυθμιση θα βοηθουσε. Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Το γκρι σε "προσφορά" http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371104.html?source=ShareAsale Καλό Πάσχα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts