panosf Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Τι άλλο μπορεί να μην κάνουμε καλά που κλίνει μόνη της μια εφαρμογή που τθς εέχουμε δώσει ολα τα δικαιώματα, την έχουμε προσθέσει στις start-up και την έχουμε εξαιρέσει απο το battery optimization????? Μας διαφεύγει κάτι και δεν το κάνουμε καλά? Επανεκκίνηση κάνετε μετά την αλλαγή των επιλογών; Το ίδιο θέμα αντιμετώπιζα και εγώ σε 1-2 εφαρμογές (καιρό και shealth) και τελικά ήθελε restart για να τις δεχτεί. Από το τηλέφωνο δεν έχω κάποιο σημαντικό θέμα και πραγματικά απορώ γιατί τόση κλάψα για ένα τηλέφωνο που στοιχίζει 150-170 ευρώ και ανταγωνίζεται επάξια τηλέφωνα με διπλάσια και τριπλάσια τιμή. Κατά τα άλλα το θέμα μπαταρίας είναι πολύ σχετικό για τον καθένα. Προσωπικά με τα ΠΑΝΤΑ ανοιχτά, δεν έχω πέσει ποτέ κάτω από 6ωρο ακόμη και με 2,5 ημέρες χρήσης. Συνήθως ειμαι γύρω στο 7ωρο με 1,5 ημέρες χρήσης. Συγκρινόμενα με τα άλλα 2 μου τηλέφωνα (s7 edge και iphone 6s plus) έχει σίγουρα ένα 30% παραπάνω, χωρίς περίεργα drains κατά την διάρκεια της νύχτας κτλ. Όπως ξαναείπα, αν το τηλέφωνο είχε μια κάμερα έστω επιπέδου OP3 (ακόμη και αν ηταν 50 ευρω ακριβότερο) θα είχε ξεσκίσει κάθε ανταγωνιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Καλή συνέχεια :) (μνημόνιο για πάντα) sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk Αυτό τώρα το μάλλον ειρωνικό σου σχόλιο που εξυπηρετεί;Που συμβάλλει στη συζήτηση;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumpenarian Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 @drdedus Θα σου πρότεινα να σκαλίσεις τα developer options, (λογικά το έχεις κάνει ήδη) αλλά με μία γρήγορα μάτια δεν είδα κάτι που θα σε βοηθήσει. Επίσης, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, μπες και ρώτησε σε κάποιο σχετικό νήμα του διεθνούς ή έστω του ελληνικού φόρουμ της Miui. Αν δεν υπάρχει λύση πρότεινε το και για προσθήκη σε επόμενο update. Στο διεθνές γενικά βλέπω να ανοίγουν petitions για διάφορα αιτήματα τους, υπάρχουν νήματα από admins που ζητάνε feedback κλπ. Παράθεση My Hall of Fame: Motorola V360, Samsung E590 & F700. 6.3.28 Xiaomi R3 'IDO' - 2/16 - Gold-Black (custom) - Global Dev 7.6.08 Xiaomi RN4 'MIDO' - 3/32 - All Black - Global Stable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Στο forum δίνω feedbacks που αλλού να το ανοίξω ? Στον φίλο που μιλάει για κλάψα και για ώρες μπαταρίας να του επισημάνω να ξαναδιαβάσει τα λεγόμενα. Τα θετικά τα βλέπουμε όλοι. Τα αρνητικά όμως τα βλέπουμε όλοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Στον φίλο που μιλάει για κλάψα και για ώρες μπαταρίας να του επισημάνω να ξαναδιαβάσει τα λεγόμενα. Τα θετικά τα βλέπουμε όλοι. Τα αρνητικά όμως τα βλέπουμε όλοι? Μιλάω για κλάψα, αναλογιζόμενος και το κόστος κτήσης του κινητού. Είναι σα να τρώω αστακομαρακονάδα με 2 ευρώ σε ένα εστιατόριο και να διαμαρτύρομαι γιατί η μουσική είναι χάλια. Η μπαταρία του κινητού είναι καλύτερη από το 95% των κινητών που έχω δοκιμάσει και πίστεψε με το νούμερο είναι σχεδόν τριψήφιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Ειδικά αυτή την εφαρμογή που ψάχνω την προτείνω σε όλους και την βάζω σε ολους. Καταναλώνει ελάχιστη μπαταρία και data και με μια μματιά έχεις ενα διαγνωστικό για να καταλαβαίνεις πολλά. Πχ ποιός φταίει σε διακοπές ομιλιας με viber, κλπ, αν έχεις εικονικό σήμα, γιατί δεν ανοίγει η σελίδα γρήγορα με τον browser, αν κάποιος αλλος πχ τα παιδιά τρώνε όλη την γραμμή, αν το κανάλι του wifi έχει θέμα, και πάει λέγοντας. Και όλα αυτά με "μια" ματιά. Sorry για το off topic, αλλά μπορείς να δώσεις το όνομα αυτής της εφαρμογής γιατί ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Η stable version πως γινεται root ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 (edited) Μιλάω για κλάψα, αναλογιζόμενος και το κόστος κτήσης του κινητού. Είναι σα να τρώω αστακομαρακονάδα με 2 ευρώ σε ένα εστιατόριο και να διαμαρτύρομαι γιατί η μουσική είναι χάλια. Η μπαταρία του κινητού είναι καλύτερη από το 95% των κινητών που έχω δοκιμάσει και πίστεψε με το νούμερο είναι σχεδόν τριψήφιο. Δεν διαφωνώ για το κόστος, δεν διαφωνώ για την ποιότητα δεν διαφωνώ για το βάρος/μπαταρία/απόδοση. Εσυ κατάλαβες κάτι τέτοιο???? Για δείξε μου που. Σίγουρα όμως ΘΑ ΤΟ ΚΡΆΞΩ οταν δεν δουλεύει καλά . Οπότε ΑΤΥΧΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ με την μουσική. Είναι κάτι περισσότερο σύνθετο.. αν μπορείς να το καταλάβεις. Ένα ακόμα bug? Θα το κοιτάξω γιατί συνεβει 2-3 φορες πριν λιγο μήπως φταίω εγώ Οταν απαντήσω από το bluetooth δεν με ακούνε, μπαίνει σε mute, δεν κατάλαβα τι συμβαίνει. Για να μην τρέχει το μυαλό ορισμένων το bluetooth είναι xiaomi. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Sorry για το off topic, αλλά μπορείς να δώσεις το όνομα αυτής της εφαρμογής γιατί ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα; Έτσι και αλλιώς δεν δουλεύει. Ψάξε και θα ψαξω και εγώ για μια εφαρμογή ping. Επειδή δεν δουλεύουν animation/live notification στο δικό μας κοίτα μήπως βρεις κάτι που να "επιπλέει" σε όλες τις οθόνες. Η ειδοποίηση που θέλεις μπορεί να ειναι με χρώμα πχ πράσινο οκ, κιτρινο ψιλοχαλι, κόκκινο σέρνεται για τα καλά, κόκκινο με Χ διεκόπη η σύνδεση/χάνει πακέτα. Η με αριθμούς οπότε ανάλογα τον server. μέχρι 30 ωραία, μεχρι 100 δουλεύει αρκετά η γραμμή η είναι "μακρινός ο server, περιπου πάνω από 240 διακοπες/καθυστερηση στην ομιλία sip/viber κλπ (Στην Google το ping είναι 70 περίπου, οπότε αν πάρεις αυτο σαν σημάδι οι λογική αλλάζει. Εγώ "χτυπαω" σε ελληνική που έχει απο Αθήνα 8ms) Αν το πρόβλημα είναι επίμονο και είσαι μόνος στο wifi τότε το πιθανότερο ειναι παρεμβολές, απόσταση κλπ Το σσκέφτεσαι λίγο και καταλαβαίνεις τι σου γίνετε σε κάθε περίπτωση, ποιός φταίει σε μια συνομιλία κλπ Edited October 17, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 ειναι κοπος να την πεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 ειναι κοπος να την πεις? ...σε κάτι τέτοιο λογικά αναφέρεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiroskafk Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Παίδες επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για το κινητό να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις? Το έχει ένας γνωστός μου και μου λέει ότι έχει θέμα με τις ειδοποιήσεις αργούν αρκέτα να του έρθουν. (έχει την προηγούμενη έκδοση οχι αυτήν με την 800ρα band) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Η stable version πως γινεται root ? Δεν ξερει κανείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotzilas Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Καλησπερα αλανια Εχω το special edition εδω κ 5 μερες,μουρθε σμρ η θηκη η οποια ηταν μικρη κ την εστειλα πισω,υπαρχει κατι σε σιλικονη να την φορεσω κανα μηνα μεχρι να βγαλουν θηκες συμβατες; Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 έχω την εντύπωση πως στο international model αυτό είναι θολο ακόμη.... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk Κάπου είδα ότι πρέπει να κανεις αίτημα για ξεκλείδωμα του bootloader και να περάσεις custom recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Πρώτα βάλτε την stable έκδοση και μετά λέτε για bugs. Η dev το λέει είναι developer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Κάντε google search με αυτες τις λέξεις κλειδια' 紅米Note 3 特製版 保護殼 και μετα translate Θα βρείτε πολλά αξεσουαρ για το τηλεφωνο μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounkoun Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Κάντε google search με αυτες τις λέξεις κλειδια' 紅米Note 3 特製版 保護殼 και μετα translate Θα βρείτε πολλά αξεσουαρ για το τηλεφωνο μας. Πως θα τα αγοράσουμε είναι το πρόβλημα, μήπως να οργανωθεί μια ομαδική αγορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Πρώτα βάλτε την stable έκδοση και μετά λέτε για bugs. Η dev το λέει είναι developer Stabe και official.. :) Το μονο που εχω bug ειναι οτι αν εχεις μεσα 2 sim και κλεισεις τη μια , μετα δεν μπορεις να παρεις τηλ. Η πρεπει να εχεις μια η 2 ανοιχτες... Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 έχω την εντύπωση πως στο international model αυτό είναι θολο ακόμη.... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk Πως θα τα αγοράσουμε είναι το πρόβλημα, μήπως να οργανωθεί μια ομαδική αγορά? Μετα τα όσα έψαξα αυτό έχει σωστά και φθηνά αξεσουάρ: http://buy.mi.com/tw/accessories/53-12433 Το κόστος έιναι στο agent που πρέπει να πληρώσουμε για να μας στείλει. Με 10 και πάνω παραγγελἰες έρχεται μια αποδεκτή τιμἠ. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστυχώς κάποια ανταλλακτικά θα είναι ίδια και κάποια όχι και επειδή το όνομα είναι σχεδον ίδιο θα θελει μεγάλη προσοχή να μην γινει λάθος σε τυχών παραγγελία Δυστυχώς από διαφορα forum που διάβασα τα πάντα σε αυτο το κινητό είναι Taiwan από αξεσουαρ έως τα ανταλακτικα (οθόνη κλπ). Οπότε αν δεν πανε στον Αλι την κάτσαμε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Stabe και official.. :) Το μονο που εχω bug ειναι οτι αν εχεις μεσα 2 sim και κλεισεις τη μια , μετα δεν μπορεις να παρεις τηλ. Η πρεπει να εχεις μια η 2 ανοιχτες... Αυτό ισχύει το έχω αναφέρει στις πρώτες σελίδες... Και είναι το μοναδικό bug που έχω βρει.. Sent from my CW-Hi8-super using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damned7 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Δεν ξερει κανείς ? Ριξε μια ματια στο #468 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Ευχαριστώ καλο ειναι να μεταφερθει το #468 στην πρωτη σελίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mckaibomber Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Άμα κάνουμε ομαδική παραγγελία 10 άτομα ποσό βγαίνει στον καθένα για μία φλιπ; Στάλθηκε από το Lenovo A3500-FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 (edited) ειναι κοπος να την πεις? ...σε κάτι τέτοιο λογικά αναφέρεται... Έλα sorry Δεν δουλεύει και αυτό σε εμάς, ας το δοκιμάσει κάποιος με stable η το δοκιμάζω και εγω σήμερα αύριο οταν ανοίξω το δεύτερο κινητό. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idleminds.pingit Αντί για την πράσινη κλπ τελεία επάνω δεξιά, εμφανίζει μόνο το ξερό άχρηστο εικονίδιο της εφαρμογής. Αντίστοιχα και με τον καιρό, δεν εμφανίζει την θερμοκρασία.. Για όσους δεν δουλεύετε με ping η εφαρμογή δεν θα σας πει πολλά από μόνη της... θέλει συνδυασμούς σκέψεων. Είναι τρομερό και απλούστατο διαγνωστικό. Οπότε ψάχνουμε για κάτι αντίστοιχο που να επιπλέει, με σύμβολο/χρώμα η με αριθμούς και αν δεν..τότε widget ( να δω που θα το χωρέσουμε) Κάτι παρόμοιο με αυτό που δείχνει να δουλεύει https://play.google.com/store/apps/details?id=info.kfsoft.android.TrafficIndicator (ένα παρόμοιο με το net monitor mini, καλύτερο που δούλευα χρόνια δεν παίζει ούτε αυτο στο rn3p) Για όσους περιμένουν κινητο.. διάβαζα οτι το geek θα αργήσει και άλλο, μετά τις 20 θα παραλάβει και θελουν και λίγες μερες να δουν αν η παρτίδα δουλεύει καλά. Για το τελευταίο δεν τους πολύ-πιστεύω. Ένα 3s το έστειλαν τα δικά μας οχι. Ενα bug ακόμα στην dev αλλά μπορεί και στην stable. Το αυτόματο login με Google δεν δουλεύει σε μερικές εφαρμογές. Πχ deliveries https://play.google.com/store/apps/details?id=de.orrs.deliveries Edited October 18, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damned7 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 (edited) Σε CM13 δουλεύει http://i68.tinypic.com/2whl108.png Edited October 18, 2016 by Damned7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts