dhmhtrhs71 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 [HK Stock][international Edition]XIAOMI Redmi 3 Pro 5.0inch HD 4G Android 5.1 Smartphone 3GB 32GB Qualcomm Snapdragon 616 Octa Core 1.5 GHz Touch ID Fast Charge 4100mAh - Gold αυτό κάνει για ελλάδα ειναι οκ;δεν εχω ιδέα απο xiaomi ...ελληνικά θα έχει στο menu; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 [HK Stock][international Edition]XIAOMI Redmi 3 Pro 5.0inch HD 4G Android 5.1 Smartphone 3GB 32GB Qualcomm Snapdragon 616 Octa Core 1.5 GHz Touch ID Fast Charge 4100mAh - Gold αυτό κάνει για ελλάδα ειναι οκ;δεν εχω ιδέα απο xiaomi ...ελληνικά θα έχει στο menu; Κανει για Ελλάδα Έχει band 20-4G Περνάς developer ROM(επίσημη Ρομ είναι, όχι custom) και εχεις ελληνικά. Δες πρωτη ανάρτηση μου Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ρε παιδιά μόνο εγώ έχω πρόβλημα με το slow Wi-Fi? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ με 6.9.22 δεν έχω πρόβλημα. Υ.Γ. Βάζοντας την 6.9.22 dev το Kate είδε επιτέλους το backup του Kenzo και το κατέβασε κανονικά. Το Xiaomi rules είναι πολύ λίγο για σύνθημα τελικά. :respect::respect::respect: Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svarpana Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ρε παιδιά μόνο εγώ έχω πρόβλημα με το slow Wi-Fi? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε να βάλεις την Διεύθυνση MAC του τηλεφώνου στο Router ενεργοποιώντας την MAC address του Router. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Περιέργως τώρα που επέστρεψα σπίτι δουλεύει όπως πρέπει... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk επιασε η φοβερα.... πηρε καθαρο αερα ειδε ελληνικο ουρανο ή ΑΛΛΑΞΕ ΚΕΡΑΙΑ κινητης...καπου διαβαζα πως φταιει το τελευταιο...η κεραια Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) Χαχα....Μήπως με κοροδεβεις ? :p Παρεμπιπτόντως καθόλου άσχημα για πρώτη φόρτισηhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160927/ad1ab8c021e81ebe69141356178b1aad.jpg sent from my Redmi Note 3 pro SE using tapatalk η Αλλαγη κεραιας ηταν, Είναι βεβαιο ΔΕΝ ΕΧΕΙ 4G H WIND? Edited September 27, 2016 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Παίζει καμία φωτο σε σκοτεινό περιβάλλον να πάρουμε καμια ιδέα? Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 πρέπει να πάω για αλλαγή κάρτας sim.... τι σχέση εχει η κεραία με τον δεκτη WiFi ? επίσης όταν λες κεραία σε πια απευθύνεσαι ? κεραια κινητης αν αλλαξει κεραιες (λογω μετακινησης) ξεκολλάει κ το wifi ειχα διαβασει καπου δε θυμαμαι που Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Κανει για Ελλάδα Έχει band 20-4G Περνάς developer ROM(επίσημη Ρομ είναι, όχι custom) και εχεις ελληνικά. Δες πρωτη ανάρτηση μου Με android 5.1 που λεει οτι φοραει δεν ειναι αυτο με την 800αρα... το kenzo θα ειναι. Το kate φοραει android 6 Edit.. δεν ειναι καν NOTE Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 [HK Stock][international Edition]XIAOMI Redmi 3 Pro 5.0inch HD 4G Android 5.1 Smartphone 3GB 32GB Qualcomm Snapdragon 616 Octa Core 1.5 GHz Touch ID Fast Charge 4100mAh - Gold αυτό κάνει για ελλάδα ειναι οκ;δεν εχω ιδέα απο xiaomi ...ελληνικά θα έχει στο menu; Δεν ειναι το Note αυτο Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Με android 5.1 που λεει οτι φοραει δεν ειναι αυτο με την 800αρα... το kenzo θα ειναι. Το kate φοραει android 6 Edit.. δεν ειναι καν NOTE Μπορείτε να μου πείτε ποιο μοντέλο κανει για ελλάδα ωστε να το πάρω; και απο ποιο site;δεν με ενδιαφερει να ειναι πανω απο 5 ιντσες,γιαυτο δεν κοιταξα για το pro,εκτός και αν ειναι οι διαφορές υπερ του note pro πολυ μεγαλες και η διαφορα τιμής ως προς το note σχετικα μικρη...ευχαριστω πολυ...δεν εχω ιδεα απο xiaomi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) Μπορείτε να μου πείτε ποιο μοντέλο κανει για ελλάδα ωστε να το πάρω; και απο ποιο site;δεν με ενδιαφερει να ειναι πανω απο 5 ιντσες,γιαυτο δεν κοιταξα για το pro,εκτός και αν ειναι οι διαφορές υπερ του note πολυ μεγαλες και η διαφορα τιμής ως προς το note σχετικα μικρη...ευχαριστω πολυ...δεν εχω ιδεα απο xiaomi! Ολα κανουν για Ελλαδα.. απλα αν θελεις 4g στη wind η στη vodafone παντου παιρνεις να εχει την B20 /800mhz μπαντα στο 4g. ,Απλα εδω μιλαμε για το note international και θεωρησα εννοουσες αυτο και οτι απλα δεν καταλαβες οτι ρωτας για αλλο μοντελο Αλλο το redmi 3 αλλο το redmi note 3 ,αλλο το redmi note 3 pro κτλ.. Edited September 27, 2016 by giannispipom9pro Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ολα κανουν για Ελλαδα.. απλα αν θελεις 4g στη wind η στη vodafone παντου παιρνεις να εχει την B20 /800mhz μπαντα στο 4g. ,Απλα εδω μιλαμε για το note international και θεωρησα εννοουσες αυτο και οτι απλα δεν καταλαβες οτι ρωτας για αλλο μοντελο Αλλο το redmi 3 αλλο το redmi note 3 ,αλλο το redmi note 3 pro κτλ.. αρα να ψαξω για αγορα του note international; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 αρα να ψαξω για αγορα του note international; Αν έχεις Cosmote μία χαρά θα είσαι και με το Kenzo. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro International Version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Αν έχεις Cosmote μία χαρά θα είσαι και με το Kenzo. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro International Version vodafone εχω... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- vodafone εχω... [HK Stock][Official International Version]Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch FHD 3GB 32GB Smartphone Qualcomm Snapdragon 650 Hexa Core MIUI V7 16.0MP TOUCH ID - Dark Gray Networking: 2G GSM: 850/900/1800/1900MHz; 3G WCDMA: 850/900/1900/2100 MHz 4G FDD LTE B1/2/3/4/5/7/8/20/28/ ( 2100/1900/ 1800/ 1700/ 850/ 2600/ 900/ 800/ 700MHz); TD-LTE B40 (2300MHZ) αυτο ειναι οκ για ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 πανευτυχως δηλωνω, οτι με λιγο ζορι, οι θηκες σιλικονης, μια χαρα κανουν και στο international. αυτες οι διαφανες δλδ που δινει το geekbyuing μαζι με tempered glass , οπως κ μια που ειχα παραγγειλει τυπου βιβλιο με εσωτερικα μαυρη θηκη σιλικονης. για τις δικες μου απαιτησεις τουλαχιστον, ξεροντας οτι προοριζοντας για αλλων διαστασεων εκδοση του μοντελου. εαν καποιος θελει ακριβεις θηκες τζαμια κτλ, επιλεγει το redmi 3s, απλα μιση ιντσα μικροτερο, κανα 20ευρο μθηνοτερο, από vickmall. λιγο "κοψιμο" με ψαλιδακι στις τρυπες των ακουστικων και φορτιστη βοηθαει. αν εβρισκα και σιλικονης με καλλυματα για σκονες σε ακουστικα και φορτιση, δεν ηθελα κατι αλλο. πανευκολο περασμα της global dev rom μεσω updater, μεταφεροντας το ζιπ στην εσωτερικη μνημη. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechanical Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Καλησπέρα. Είχα κάνει μια ερώτηση για το note3 σε άλλο νήμα και ρωτούσα για τα 4G κλπ και μου είχαν πει ότι με την international version θα είμαι οκ , οπότε πρέπει να γράψω σε αυτό το νήμα. Έχω κάποιες ερωτήσεις γιατί οι πληροφορίες πολλές και χάνεσαι. Αγοράζω το international (KATE) και από 4G είμαι καλυμμένος. Έχω μπερδευτεί λίγο με τις rom όμως. Για να έχω ελληνικά πρέπει να έχω την developer ROM απ ότι κατάλαβα, η την multi αλλά έχει πολλά προβλήματα απ ότι μου είπαν. Αυτήν την ROM (dev) εγώ μπορώ να την ζητήσω στην παραγγελία μου η θα έρθει με κάποια άλλη ROM και πρέπει εγώ να την περάσω? και αν πρέπει εγώ να την περάσω με ποια ROM να το πάρω ώστε να είναι πιο εύκολο το φλασάρισμα της. Είναι όλα τα μενού πλήρως μεταφρασμένα στα ελληνικά η όχι ακόμη?(μιλάω πάντα για την developer ROM) γιατί στην ερώτηση που είχα κάνει η απάντηση ήταν αυτή""αμα θες ελληνικα θα το παρεις με dev και ειτε θα μεινεις με αυτη που μεταφραζεται πληρως σιγα σιγα ειτε θα βαλεις ελληνικη...""και κάτι ακόμη uptades δέχεται? playstore υπάρχει κανονικά στην dev ROM? ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Καλησπέρα. Είχα κάνει μια ερώτηση για το note3 σε άλλο νήμα και ρωτούσα για τα 4G κλπ και μου είχαν πει ότι με την international version θα είμαι οκ , οπότε πρέπει να γράψω σε αυτό το νήμα. Έχω κάποιες ερωτήσεις γιατί οι πληροφορίες πολλές και χάνεσαι. Αγοράζω το international (KATE) και από 4G είμαι καλυμμένος. Έχω μπερδευτεί λίγο με τις rom όμως. Για να έχω ελληνικά πρέπει να έχω την developer ROM απ ότι κατάλαβα, η την multi αλλά έχει πολλά προβλήματα απ ότι μου είπαν. Αυτήν την ROM (dev) εγώ μπορώ να την ζητήσω στην παραγγελία μου η θα έρθει με κάποια άλλη ROM και πρέπει εγώ να την περάσω? και αν πρέπει εγώ να την περάσω με ποια ROM να το πάρω ώστε να είναι πιο εύκολο το φλασάρισμα της. Είναι όλα τα μενού πλήρως μεταφρασμένα στα ελληνικά η όχι ακόμη?(μιλάω πάντα για την developer ROM) γιατί στην ερώτηση που είχα κάνει η απάντηση ήταν αυτή""αμα θες ελληνικα θα το παρεις με dev και ειτε θα μεινεις με αυτη που μεταφραζεται πληρως σιγα σιγα ειτε θα βαλεις ελληνικη...""και κάτι ακόμη uptades δέχεται? playstore υπάρχει κανονικά στην dev ROM? ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα. Ξέχασε τα αυτά που σου είπαν για το Kenzo. Δώσε βάση σ' αυτά που θα σου πω. Αν μπορείς, το παραγγέλνεις με official global developer. Έχει ελληνικό μενού, αναβαθμίσεις OTA, playstore κλπ. Αν δεν τους πεις τίποτα το πιο πιθανό είναι να σου έρθει με official global stable. Αυτή έχει playstore, αναβαθμίσεις OTA αλλά δεν έχει ελληνικό μενού. Και να σου έρθει με stable περνάς πολύ εύκολα την dev αν θέλεις οπωσδήποτε ελληνικά. Αν δεν έχεις πρόβλημα να έχεις αγγλικό μενού (θα έχεις όμως ελληνικό πληκτρολόγιο,. playstore κλπ) μένεις στην stable γιατί ούτως ή άλλως και η stable θα έχει ελληνικά κάποια στιγμή. Επειδή η επόμενη ερώτηση σου θα είναι ποιά είναι η διαφορά της stable από την dev θα σου πω ότι η Developer απεθύνεται στους χρήστες που δεν τους νοιάζει τόσο η σταθερότητα στο τηλέφωνο αλλά τα νέα χαρακτηριστικά που προσφέρει η xiaomi δοκιμαστικά και σκοπεύει αν δεν υπάρχουν προβλήματα να τα ενσωματώσει στις stable μελλοντικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro International Version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 πανευτυχως δηλωνω, οτι με λιγο ζορι, οι θηκες σιλικονης, μια χαρα κανουν και στο international. αυτες οι διαφανες δλδ που δινει το geekbyuing μαζι με tempered glass , οπως κ μια που ειχα παραγγειλει τυπου βιβλιο με εσωτερικα μαυρη θηκη σιλικονης. για τις δικες μου απαιτησεις τουλαχιστον, ξεροντας οτι προοριζοντας για αλλων διαστασεων εκδοση του μοντελου. εαν καποιος θελει ακριβεις θηκες τζαμια κτλ, επιλεγει το redmi 3s, απλα μιση ιντσα μικροτερο, κανα 20ευρο μθηνοτερο, από vickmall. λιγο "κοψιμο" με ψαλιδακι στις τρυπες των ακουστικων και φορτιστη βοηθαει. αν εβρισκα και σιλικονης με καλλυματα για σκονες σε ακουστικα και φορτιση, δεν ηθελα κατι αλλο. πανευκολο περασμα της global dev rom μεσω updater, μεταφεροντας το ζιπ στην εσωτερικη μνημη. H δεύτερη θήκη που λες πατάει λίγο καλύτερα από την σιλικόνη? Αν μπορείς βάλε ενα link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Πάντως εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι προβληματικό στην dev...και το θεματάκι με το Wi-Fi λύθηκε από μόνο του sent from my Redmi Note 3 pro SE using tapatalk Πιαδιά ένα πρόβλημα που βλέπω σήμερα (2η μερα) είναι ότι στην 6.9.22 Dev που είμαι δεν μου έχει ελληνικά στον κατάλογο (η δεξιά στηλη) των επαφών, με αποτέλεσμα να πρέπει να σκρολάρεις μέχρι κάτω για να πάς στην επαφή που θέλεις. Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 H δεύτερη θήκη που λες πατάει λίγο καλύτερα από την σιλικόνη? Αν μπορείς βάλε ενα link. ναι, αρκετα καλυτερα. σχεδον τελεια θα ελεγα. http://www.ebay.com/itm/191913687364?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=490979335233&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT απολυτα ταιριαστη για το χρυσο. αρεσε πολύ ως δωρο. εκοψα λιγο παραπανω τις υποδοχες ακουστικων και φορτιστη κ ειναι μια χαρα. αργοτερα μπορω να ανεβασω φωτογραφιες αυτης της θηκης και συγκριση με την απλη σιλικονης που δινει το geekbyuing στο πακετο. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Πιαδιά ένα πρόβλημα που βλέπω σήμερα (2η μερα) είναι ότι στην 6.9.22 Dev που είμαι δεν μου έχει ελληνικά στον κατάλογο (η δεξιά στηλη) των επαφών, με αποτέλεσμα να πρέπει να σκρολάρεις μέχρι κάτω για να πάς στην επαφή που θέλεις. Για δοκίμασε αλλη εφαρμογή απο το store Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Για δοκίμασε αλλη εφαρμογή απο το store Ναι εντάξη, θα το κάνω, απλά το είπα για να δώ αν σας έτυχε και πως το αντιμετωπίσατε εσεις. Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Πιαδιά ένα πρόβλημα που βλέπω σήμερα (2η μερα) είναι ότι στην 6.9.22 Dev που είμαι δεν μου έχει ελληνικά στον κατάλογο (η δεξιά στηλη) των επαφών, με αποτέλεσμα να πρέπει να σκρολάρεις μέχρι κάτω για να πάς στην επαφή που θέλεις. Το ίδιο θέμα είχα κι εγώ με την global stable με την οποία είχε έρθει! Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 πανευτυχως δηλωνω, οτι με λιγο ζορι, οι θηκες σιλικονης, μια χαρα κανουν και στο international. αυτες οι διαφανες δλδ που δινει το geekbyuing μαζι με tempered glass , οπως κ μια που ειχα παραγγειλει τυπου βιβλιο με εσωτερικα μαυρη θηκη σιλικονης. για τις δικες μου απαιτησεις τουλαχιστον, ξεροντας οτι προοριζοντας για αλλων διαστασεων εκδοση του μοντελου. εαν καποιος θελει ακριβεις θηκες τζαμια κτλ, επιλεγει το redmi 3s, απλα μιση ιντσα μικροτερο, κανα 20ευρο μθηνοτερο, από vickmall. λιγο "κοψιμο" με ψαλιδακι στις τρυπες των ακουστικων και φορτιστη βοηθαει. αν εβρισκα και σιλικονης με καλλυματα για σκονες σε ακουστικα και φορτιση, δεν ηθελα κατι αλλο. πανευκολο περασμα της global dev rom μεσω updater, μεταφεροντας το ζιπ στην εσωτερικη μνημη. kαλή η developer? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts