Jump to content

Redmi Note 3 Pro (International edition)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Ευχαριστώ. Το διεθνές δηλαδή βγαίνει κ σε note pro 5,5 και σε 3s 5' ??

Είναι 2 τύποι έτσι?

Το 'Διεθνές' δεν είναι τύπος... Είναι χαρακτηρισμός/χαρακτηριστικό της έκδοσης ROM/ΣΥΣΚΕΥΗΣ.

2 'Τύποι' είναι οι συσκευές/κινητά. Είναι 2 διαφορετικές συσκευές για'αυτό κι έχουν άλλο ΟΝΟΜΑ.

Αυτές οι 2 "τόσο" διαφορετικές συσκευές βγαίνουν και σε εκδόσεις "Διεθνές", GLOBAL ή INTERNATIONAL (σημαίνουν όλες το ίδιο...) με κύριο Διαφορετικό Χαρακτηριστικό της μπάντα 20 των 800MHz.

Edited by balakof

:cool:

I want to be,

what i was,

when i wanted to be,

what i am now!!!

για να καταλαβω το προβλημα με τα hands free ειναι μονο στην International mode? γιατι μπηκα στο αλλο νημα και δεν αναφερει κανενας για προβλημα. Μονο στο μοντεμ δεν διαφερει το κινητο?

το οτι με ακουνε κανονικα στο viber δεν ειναι παραξενο ?

Edited by jogoon

για να καταλαβω το προβλημα με τα hands free ειναι μονο στην International mode? γιατι μπηκα στο αλλο νημα και δεν αναφερει κανενας για προβλημα. Μονο στο μοντεμ δεν διαφερει το κινητο?

το οτι με ακουνε κανονικα στο viber δεν ειναι παραξενο ?

Να μην σχολιάσω ότι με την ελληνική έκδοση MIUI, κάνει και άλλο θέμα.

Ακούς μουσική, χτυπάει το τηλέφωνο, μιλάς, και μετά τέλος το ραδιόφωνο. Δεν ξαναλειτουργεί ποτέ.

Χρειάζεται απο recovery wipe dalvik.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2

Το οτι με dev περνάει ο ήχος απο to xiaomi bluetooth στο ακουστικό σε 2g gsm κλήση (με κλειστό wifi) και με το κινητό ακουμπισμένο στο τραπέζι και εγώ στο 1 μέτρο σας λεει κάτι?

Προσπαθώ να μην μιλάω γιατί με κόβει χωρίς λόγο.

Πολλές φορές θέλει να κλείσω και να ξανακαλεσω η να ανοιγοκλείσω "τα" xiaomi η μερικές φορές restart.

Φανταστείτε οτι περίπου αυτο (wifi-bluetooth) ήταν στην ουσία το μόνο σφάλμα απο το προηγούμενο κινέζικο mtk κινητό.

Εκεί που έχει τις ρυθμίσεις του wifi γιατί δεν δείχνει όλα τα αποθηκευμένα δίκτυα; μου δείχνει μόνο αυτά που εντοπίζει

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μια ερώτηση ποια είναι η διαφορά μεταξύ Xiaomi Redmi Note 3 Pro απλού και special edition ;

To special εχει και την μπαντα Β2/800 για το 4G.Κυριως η wind χρησιμοποιει αυτη την μπαντα πιο πολυ, για αυτο και οσοι δεν την εχουν δεν πιανουν 4G στο κινητο,

Aντώνης

Το οτι με dev περνάει ο ήχος απο to xiaomi bluetooth στο ακουστικό σε 2g gsm κλήση (με κλειστό wifi) και με το κινητό ακουμπισμένο στο τραπέζι και εγώ στο 1 μέτρο σας λεει κάτι?

Προσπαθώ να μην μιλάω γιατί με κόβει χωρίς λόγο.

Πολλές φορές θέλει να κλείσω και να ξανακαλεσω η να ανοιγοκλείσω "τα" xiaomi η μερικές φορές restart.

Φανταστείτε οτι περίπου αυτο (wifi-bluetooth) ήταν στην ουσία το μόνο σφάλμα απο το προηγούμενο κινέζικο mtk κινητό.

μια ερώτηση από απλή περιέργεια.

γιατί δε το πουλάς τώρα που ακόμη άνετα μπορείς να πάρεις όλα τα λεφτά που έδωσες (και ίσως και λίγα παραπάνω);

Εκεί που έχει τις ρυθμίσεις του wifi γιατί δεν δείχνει όλα τα αποθηκευμένα δίκτυα; μου δείχνει μόνο αυτά που εντοπίζει

Settings - About phone -μερικά κλικ στο Internal memory - WLAN information - WLAN config

Προσπαθώ να πάω σε CM.

Έκανα όλα τα backups.

Πήγα να κάνω το πρώτο φλασάρισμα του kate: Kate-CM13-firmware.zip - Google Drive

και μου βγάζει πως το αρχείο είναι corrupted.

Έχω δοκιμάσει να ξανακατεβάσω το αρχείο.

Έχω δοκιμάσει να το ξεζιπάρω και είναι ΟΚ.

Έχω δοκιμάσει να του αλλάξω φάκελο κτλ

Δεν νομίζω πως έχει κάτι το αρχείο.

Χρησιμοποιώ το alka TWRP, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, έχω απογοητευτεί και θέλω να το πετάξω.

Καμιά βοήθεια?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Προσπαθώ να πάω σε CM.

Έκανα όλα τα backups.

Πήγα να κάνω το πρώτο φλασάρισμα του kate: Kate-CM13-firmware.zip - Google Drive

Χρησιμοποιώ το alka TWRP, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, έχω απογοητευτεί και θέλω να το πετάξω.

Καμιά βοήθεια?

Βρήκες κάπου αναλυτικές οδηγίες για να το κάνεις? θέλω να το δοκιμάσω και γω. Εχω βαρεθεί με αυτό το MIUI.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2

Βρήκες κάπου αναλυτικές οδηγίες για να το κάνεις? θέλω να το δοκιμάσω και γω. Εχω βαρεθεί με αυτό το MIUI.

Ναι, εδώ............

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64

μια ερώτηση από απλή περιέργεια.

γιατί δε το πουλάς τώρα που ακόμη άνετα μπορείς να πάρεις όλα τα λεφτά που έδωσες (και ίσως και λίγα παραπάνω);

Βαριέμαι ξανά το στήσιμο.

2 μήνες μετα και ακόμα όλο και κάτι φτιάχνω.

Αν δεν βαριόμουν θα έπαιρνα το elephone πίσω από την γυναίκα (εκτιμάμε κάτι όταν το χάσουμε.. για το κινητό λέω στην προκειμένη) και θα της έδινα αυτο η θα το πουλαγα μιας και αυτή τσεκάρει ping και έχει μάθει μέσα από engineer mode να κλειδώνει εύκολα σε 3g/4g η 3g οταν είναι σε κίνηση καθώς και αρκετά ακομα.

Η αλήθεια είναι ότι είμαι σε αναμμένα κάρβουνα, μου λείπουν τα βασικά για εμένα και με ενοχλεί αφάνταστα το θέμα με το bluetooth.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η ηλίθιοι είναι εκεί στην miui η είναι one man show δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Τι σκατα κάνουν τόσο καιρό, θα σπέρνουμε στην σελήνη σε λίγο και αυτή ακόμα θα εξυμνούν το άχρηστο λειτουργικό με βελτιώσεις του ....

Πραγματικά είναι δυνατόν?

Βγάζουν όμορφα κινητά από σούπερ υλικά με τέλεια χαρακτηριστικά, μέσα αν το ανοίξτε είναι διαμάντι και οι άχρηστοι έχουν τοσο προβληματικό λειτουργικό

κατάλαβες με την μουφα...

Για να δουλέψει καλά το ρημάδι θα πρέπει να τρέχουμε όπως ο παρακάτω.

Προσπαθώ να πάω σε CM.

Έκανα όλα τα backups.

Καμιά βοήθεια?

.

Για να δουλέψει καλά το ρημάδι θα πρέπει να τρέχουμε όπως ο παρακάτω.

Ο παρακάτω θα το παρατήσει το κινητό και θέλει να ξανακούσει για xiaomi και τρίχες κατσαρές.

Ρε παιδιά αυτός δεν είναι πλήρης οδηγός! Είναι πλήρης για αυτόν που τον έγραψε, όχι για κάποιον newbie.