pyxta Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 (edited) Το έχει αγοράσει κανείς από εδώ https://www.aliexpress.com/item/Official-Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-3-3i-pro-prime-special-Version-Smartphone-5-5-Inch/32717858702.html?spm=2114.13010308.0.0.Cm69wO 11-11 θα το έχει σε έκπτωση. Το στέλνουν με την Official Global Stable Firmware Μπορεί να γίνει root στο τηλέφωνο χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις ρομ; Επίσης γραφει ότι έχει Tempered Film, SiliconCase Film Edited November 9, 2016 by pyxta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EXILES Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 1. Εχω ringtone απο το zedge και ακούγεται μια χαρά.... 2. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το gravity screen Αφού ενδιαφέρει εσένα πάω πάσο....τα προγράμματα πλοήγησης μου δουλεύουν μια χαρά (here maps-Google maps) 3. Εδώ έχεις δίκιο. 4. Αλλά ενοχλούν κάποιους άλλους Όχι... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk Μαλιστα!Το ενα δεν σε ενδιαφερει το αλλο δεν το χρησιμηποιεις κτλπ...Eτσι ναι! Ειναι απροβληματιστο.Καλη σου μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Γιατί προσπαθείτε να αποδείξετε ότι ειναι ελαττωματικό ή οχι. Έχει θέματα όπως και πάρα πολλά άλλα τηλέφωνα. Ανάλογα με την χρήση που κάνει ο καθένας για άλλον είναι σημαντικά και άλλος δεν ξέρει ότι υπάρχουν. Όποιος έχει κάποιες γνώσεις τελικά βρίσκει λύση μιας και υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές σε ρομ. Η Ελληνική κοινότητα xiaomi έχει - βγάζει πολύ καλές αλλά υπάρχει και η CyanogenMod. Όποιος πιστεύει ότι δεν τον καλύπτει το πουλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EXILES Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 για το 1) βλεπω στο accesibility - talkback εχει κατι ρυθμισεις για sound σε ποσοστο 25-50-75-full του ηχου media, me default το 50%. Δες εκει μηπως βρεις τι παιζει Καμια διαφορα,δυστυχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Realistis Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Μόλις παρέλαβα το εμπόρευμα !!! Ποιά χώρα επιλέγω για locale? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Μόλις παρέλαβα το εμπόρευμα !!! Ποιά χώρα επιλέγω για locale? Ελλαδα φυσικα ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα, δώσε και ένα link από πιτ την παρήγγειλες σε παρακαλώ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk http://buy.mi.com/tw/accessories/53-12433-1-0 από εδω αλλα καναμε ομαδικη παραγγελια μεσω agent Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pstavrinos Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Μόλις παρέλαβα το εμπόρευμα !!! Ποιά χώρα επιλέγω για locale? πρωτα κανε αναβαθμιση σε miui 8 και μετα Greece (δεν υπαρχει στο 7) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Realistis Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 πρωτα κανε αναβαθμιση σε miui 8 και μετα Greece (δεν υπαρχει στο 7) Μου γράφει MIUI V8.0.4.0.MHRMIDG/Stable/345M Ποιά έκδοση έχω ο άμοιρος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EXILES Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Τι να κάνουμε δηλαδή....Πρέπει με το ζόρι να μας αρέσουν τα ίδια πράγματα? Κρίμα που εμένα με βολεύει η συσκευή και εσένα Όχι...αλλαξε ρομ ή βάλε πωλητήριο....καλή συνέχεια και να σαι πιο τυχερός άλλη φορά ;) sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk Οχι δεν πρεπει να μας αρεσουν τα ιδια πραγματα,αλλα αφου ρωτας να απαντας και σε αυτα που σου απανταω,αλλιως να μην ρωτας τι δεν λειτουργει και μετα να μου μιλας για τον καιρο.Κριμα οντως.Καλο μεσημερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Γιατί προσπαθείτε να αποδείξετε ότι ειναι ελαττωματικό ή οχι. Έχει θέματα όπως και πάρα πολλά άλλα τηλέφωνα. Ανάλογα με την χρήση που κάνει ο καθένας για άλλον είναι σημαντικά και άλλος δεν ξέρει ότι υπάρχουν. Όποιος έχει κάποιες γνώσεις τελικά βρίσκει λύση μιας και υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές σε ρομ. Η Ελληνική κοινότητα xiaomi έχει - βγάζει πολύ καλές αλλά υπάρχει και η CyanogenMod. Όποιος πιστεύει ότι δεν τον καλύπτει το πουλάει. Εγώ που είμαι έξω απο τον τσακωμό, να ρωτήσω ποιες είναι οι πολύ καλές rom μπας και μου έχει διαφύγει κάτι ? Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία για το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Μόνο η stable και η dev που έχουν τα ίδια προβλήματα. Ετσι δεν είναι? Για το CyanogenMod υπάρχουν κάπου αναλυτικές οδηγίες απο το Α μέχρι το Ω για το πώς θα το κάνω? Εχω την Global. Thanks ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πρωτα κανε αναβαθμιση σε miui 8 και μετα Greece (δεν υπαρχει στο 7) Ναι! Μην ξεχάσει να το κάνει, έτσι ώστε να μην μπορεί καν να μιλήσει στο τηλέφωνο. :lol::lol::lol::lol: ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βγήκε ελληνική rom ? https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/594-Xiaomi-RedMi-Note-3-SE-Kate/ Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Και γω ψάχνω αναλυτικές οδηγίες Α -Ω για cm, αν υπάρχουν. Έχω official stable. Η cm τι θέματα έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pxatzis Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 To minideal ειναι safe ? εχει παρει κανεις προσφατα ? http://www.minideal.net/eu-version-xiaomi-redmi-note-3-pro-32gb-4000mah-smartphone-gray.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 (edited) Και γω ψάχνω αναλυτικές οδηγίες Α -Ω για cm, αν υπάρχουν. Έχω official stable. Η cm τι θέματα έχει; Εγώ πριν απο λίγο έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα του Bootloader, έτσι ώστε να δοκιμάσω την ελληνική έκδοση. Βγήκε και για το δικό μας όπως είδα. Οσο αφορά το μαύρισμα της οθόνης, νομίζω πώς το έφτιαξα με calibrate του proximity sensor. Settings > About Phone > Μπολικα χτυπηματα επανω στην εκδοση του Kernel και σου ανοιγει ενα κρυφο μενου με διαφορα test. Κάνε το test του Proximity Sensor κρύβοντας με το δάχτυλο σου τον αισθητήρα δίπλα στο μεγάφωνο. Μέχρι το χωρητικότητα κάρτα Micro SD παίρνει το τηλέφωνο? Κοιτάω αυτή http://www.e-shop.gr/kingston-sdc10g2-64gb-micro-sdxc-64gb-uhs-i-class-10-sd-adapter-p-PER.554323 και την αντίστοιχη στα 32gb. Edited November 9, 2016 by andreasp Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 To Kate προς το παρον δεν ξεκλειδώνει με official τρόπο. Οι :angry::angry::angry: της xiaomi Οδηγίες, ρομ και λοιπες πληροφορίες θα βρείτε στην Ελληνική κοινότητα xiaomi, εδω για CM και στο xda, λίγο google χρειάζεται και διάβασμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 (edited) To Kate προς το παρον δεν ξεκλειδώνει με official τρόπο. Οι :angry::angry::angry: της xiaomi Οδηγίες, ρομ και λοιπες πληροφορίες θα βρείτε στην Ελληνική κοινότητα xiaomi, εδω για CM και στο xda, λίγο google χρειάζεται και διάβασμα Μιλάς για τον Bootloader? Εγώ έκανα αίτηση. Τι θα γίνει δηλαδή? δεν θα μου στείλουν κωδικό? Πάντως με σημερινή ενημέρωση έχουν συμπεριλάβει το Kate στην XTRVBeta1. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/20921-XTRV-GTV-6-11-3-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-V8-ROM-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-09-11-15/ Επίσης διαβάζω χτεσινά post ότι βγήκε 8.0.6 Global Stable αλλά εμένα δεν μου την δίνει ακόμα στο System Update για να την δοκιμάσω. Το πρόβλημα με τα ακουστικά θέλω να λύσω, και αν λυθεί δεν θα ασχοληθώ άλλο. Το μαύρισμα της οθόνης μάλλον το έφτιαξα. Την αντιστοίχιση στα sms με το πρόγραμματακι πέρασα το +30 στα τηλέφωνα. Οπότε τα ακουστικά μένουν. Edited November 9, 2016 by andreasp Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Με χαρά σας παρουσιαζω την original θηκη της Xiaomi Είναι quicksand - σαγρέ το πίσω μέρος ή με ξεγελάει η φώτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Μιλάς για τον Bootloader? Εγώ έκανα αίτηση. Τι θα γίνει δηλαδή? δεν θα μου στείλουν κωδικό? Πάντως με σημερινή ενημέρωση έχουν συμπεριλάβει το Kate στην XTRVBeta1. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/20921-XTRV-GTV-6-11-3-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-V8-ROM-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-09-11-15/ Επίσης διαβάζω χτεσινά post ότι βγήκε 8.0.6 Global Stable αλλά εμένα δεν μου την δίνει ακόμα στο System Update για να την δοκιμάσω. Το πρόβλημα με τα ακουστικά θέλω να λύσω, και αν λυθεί δεν θα ασχοληθώ άλλο. Το μαύρισμα της οθόνης μάλλον το έφτιαξα. Την αντιστοίχιση στα sms με το πρόγραμματακι πέρασα το +30 στα τηλέφωνα. Οπότε τα ακουστικά μένουν. Πως έφτιαξε το μαύρο;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Πως έφτιαξε το μαύρο;; Δές το Post 1093 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pstavrinos Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Μου γράφει MIUI V8.0.4.0.MHRMIDG/Stable/345M Ποιά έκδοση έχω ο άμοιρος; αρα ηρθε κατευθειαν με 8, οποτε στο locale βαζεις greece Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Μιλάς για τον Bootloader? Εγώ έκανα αίτηση. Τι θα γίνει δηλαδή? δεν θα μου στείλουν κωδικό? Θα στείλουν αλλά δεν θα δουλέψει αν δεν βγάλουν καινούργια έκδοση στο Unlock Tool, θα σταματαει στο 50% με μνμ λάθους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Realistis Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 αρα ηρθε κατευθειαν με 8, οποτε στο locale βαζεις greece Πως μπορώ να δω αν έχω την stable ή αν έχω dev? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 settings-about phone-miui version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Θα στείλουν αλλά δεν θα δουλέψει αν δεν βγάλουν καινούργια έκδοση στο Unlock Tool, θα σταματαει στο 50% με μνμ λάθους χαχαχαχαχα Δεν υπάρχει γιατρειά λοιπόν! Ωραία... έπρεπε να την πάρω και αυτή την εμπειρία με την Xiaomi. Μην μείνω μισός στην ζωή μου :D Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Komis Drakulas Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Με χαρά σας παρουσιαζω την original θηκη της Xiaomi Τελεια! Περιμενω κι εγω λοιπον :) Παράθεση Just donate some blood !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damned7 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Το double tap to wake στην οθόνη ας πούμε το έχει κάποιος kernel και άλλοι όχι, αν εχω διαβάσει σωστά, όποτε με αυτή τη λογική το είπα Με Radon kernel έχεις και Double Tap To Wake και fast charge και διάφορα άλλα,μέσα από το Kernel Adiutor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts