SavasF Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 εγω απο εκει το πηρα και το περιμενω να ερθει, πηρα και αλλα πραγματα που εχουν ηδη ερθει. Απο τις δημοσιευσεις πιστευω οτι μερικες δεκαδες ακομη απο το φορουμ εχουν αγορασει απο εκει. Δε νομιζω να εχεις προβλημα. Καλημέρες, ευχαριστώ pstavrinos για την απαντηση.... js3000 τι θηκη πηρές μιας και έχω ακουσει οτι υπαρχει θεμα με το μεγεθος..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Θέλω να πάρω ένα 16άρι με snapdragon 650 που να έχει ελληνικά, την 800άρα μπάντα και χωρίς bugs στο λογισμικό, υπάρχει τέτοια έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 (edited) Θέλω να πάρω ένα 16άρι με snapdragon 650 που να έχει ελληνικά, την 800άρα μπάντα και χωρίς bugs στο λογισμικό, υπάρχει τέτοια έκδοση; ...υπάρχει αυτή η special edition (international την αναφέρουν συνήθως) του Note 3 Pro με 2GB/16GB και υποστήριξη της 800άρας, αλλά αυτό το χωρίς bugs δεν νομίζω να παίξει ποτέ σε MIUI...ή το αφήνεις λοιπόν σε official global stable για σχετικά μειωμένα bugs ή πειραματίζεσαι με την Ofiicial Global Dev αλλά με κίνδυνο αυξημένων bugs ή δοκιμάζεις την CM13 που υποτίθεται έχει λύσει τα περισσότερα σημαντικά...ελληνικά (σε επίπεδο μενού/ρυθμίσεων) παίζουν για την ώρα μόνο στην Dev (στη CM13 δεν είμαι σίγουρος)... Edited October 24, 2016 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Σεταρα ξανα το ellephone p8000 και δάκρυσα από το γυμνό απλό και σωστό Android. Δεν την παλεύω με τα miui bug και νιώθω ότι δεν θα διορθωθούν. Θέλω να βάλω cm στο rn3p. Βρήκα αυτήν εδώ την διαδικασία. http://en.miui.com/thread-363264-1-1.html Είναι η σωστή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Σεταρα ξανα το ellephone p8000 και δάκρυσα από το γυμνό απλό και σωστό Android. Δεν την παλεύω με τα miui bug και νιώθω ότι δεν θα διορθωθούν. Θέλω να βάλω cm στο rn3p. Βρήκα αυτήν εδώ την διαδικασία. http://en.miui.com/thread-363264-1-1.html Είναι η σωστή ? ...δες και την σχετική εμπειρία του Damned7 (από το post #468 και μετά)...επίσης καλό είναι να μελετήσεις και σχετικό νήμα στην ελληνική xiaomi κοινότητα Redmi Note 3 Pro - Κάπως έτσι πήγα σε CM 13... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 (edited) Αυτό και καλά με κίνδυνο τα πολλά bugs στην official global dev μην το λέτε και ξαναλετε....Η τελευταία αναβλήθηκε λόγω bugs και δεν ανέβηκε για OTA update που σημαίνει ότι δεν υπάρχει αυθαιρεσία....εχω την dev από την 6.9.13 αν δεν κάνω λάθος, χωρίς κανένα σοβαρό bug και άψογη για daily use sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk ...αγαπητέ, δεν ανέφερα διαπιστωμένα πολλαπλά bugs στην DEV, μίλησα για ενδεχόμενο εμφάνισης bugs λόγω της διαδικασίας ανάπτυξης νέων χαρακτηριστικών σε επίπεδο Dev...μπορεί όντως κάποια έκδοση Dev να είναι καλύτερη από την Stable, αλλά συνήθως δεν είναι και ο κανόνας (αλλιώς δε θα υπήρχε και η ανάγκη για διαχωρισμό Dev - Global)...σε κάθε περίπτωση ο καθένας δοκιμάζει ότι τον καλύπτει, αλλά ένας νέος άπειρος χρήστης ίσως δεν είναι διατεθειμένος να "ρισκάρει" (ενδεχόμενο πάντα, δεν είναι δεδομένο εννοείται) με εκδόσεις Dev ή δεν γνωρίζει καν την διαδικασία και δεν θέλει να ασχοληθεί, οπότε παραμένει ως έχει σε Stable...απλά ανέφερα τις επιλογές...δεν διεξάγουμε εδώ επιχειρηματολογία υπέρ της μίας ή άλλης έκδοσης...τις επιλογές αναφέρουμε και πιθανές επισημάνσεις ως προς αυτές σύμφωνα με την γενική αίσθηση...αν νιώθεις ότι "αδίκησα" κάποια έκδοση και "έθιξα" τους δημιουργούς/συντελεστές της, σε ενημερώνω ότι δεν είχα τέτοια πρόθεση...προσωπικά υπέρ της Dev ή/και τη CM κλείνω, ωστόσο οφείλω να ενημερώσω και κάποιον που δεν γνωρίζει καθόλου, για τη δυνατότητα παραμονής σε Stable με την πιο ελεγχόμενη ενημέρωση, δεδομένου ότι σε αντίθετη περίπτωση θα χρειάζεται και τακτικότατο backup των δεδομένων του για παν ενδεχόμενο... Edited October 24, 2016 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Oi dev εως σημερα ειναι καλες η δε τελευταια αψεγαδιαστη Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Νομίζω πως πρέπει κάποιος να είναι στοιχειωδώς ψαγμένος για να πάει στο Redmi Note 3pro...τωρα αν κάποιος είναι καρα ασχετος δεν τον φταίει η συσκευή αλλά η άγνοια του....οπότε έχει 2 επιλογές....ή μαθαίνει 5 πράγματα ή αγοραζει άλλη συσκευή και ξεμπλεκει απο διάβασμα....so simple... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk Oi dev εως σημερα ειναι καλες η δε τελευταια αψεγαδιαστη ...επειδή βγαίνουμε off topic δε θα επεκταθώ άλλο...ωστόσο "αψεγάδιαστη" είναι πολύ "ισχυρή" λέξη...εδώ αρκετοί μπήκαν στην διαδικασία να μεταβούν σε CM13...anyway :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 η τελευταια dev διορθωσε τα πολλα bugs της αμεσως προπηγουμενης ναι σημαντικα θεματα δε βλέπω το μονο θεμα που εχει το λογισμικο ειναι το διεθνες προβλημα του stagefright κενων που μαλλον θα διορθωθει εν καιρω., οπως σε ολες τις snapdragon συσκευευς Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrP Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Είμαι καινούριος στο forum. Εδώ και δύο εβδομάδες έχω το Ρedmi note3 pro International με global stable. Μετά την αναβάθμιση σε MUI Global 8.0/Stable 8.0.4.0 διαπίστωσα ότι δεν δουλεύει το μικρόφωνο στο hands-free στις κλήσεις. Τα ακουστικά λειτουργούν κανονικά αλλά θα πρέπει να μιλάω στο μικρόφωνο του τηλεφώνου (όχι των ακουστικών) για να με ακούσουν. Δοκίμασα διάφορα άλλα hands-free και το πρόβλημα παραμένει. Δεν είναι πρόβλημα hardware γιατί το μικρόφωνο δουλεύει κανονικά στο Skype. Επίσης δούλευε κανονικά (και στις κλήσεις) πριν την αναβάθμιση. Καμιά ιδέα; Έχει αντιμετωπίσει άλλος το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamkos75 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Καλημέρα στην παρέα. Θα ήθελα να ρωτήσω πιο tempered glass συστήνεται για το κινητό μας; Έχει δοκιμάσει κανένας κάποιο από αυτά; 1. http://www.protectionfilms24.com/article/upscreen-scratch-shield-clear-premium-screen-protector-xiaomi-redmi-note-3-pro-special-edition-2830742.html?currency=EUR 2. http://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-premium-glass-screen-protector-xiaomi-redmi-note-3-pro-special-edition-2730742.html?currency=EUR 3. http://www.honorbuy.com/952-tempered-glass-screen-protector-for-redmi-note-3-pro-international-version.html 4. http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/accessories/list-accessories-case-kate-version-t3459765/post69209436#post69209436 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Είμαι καινούριος στο forum. Εδώ και δύο εβδομάδες έχω το Ρedmi note3 pro International με global stable. Μετά την αναβάθμιση σε MUI Global 8.0/Stable 8.0.4.0 διαπίστωσα ότι δεν δουλεύει το μικρόφωνο στο hands-free στις κλήσεις. Τα ακουστικά λειτουργούν κανονικά αλλά θα πρέπει να μιλάω στο μικρόφωνο του τηλεφώνου (όχι των ακουστικών) για να με ακούσουν. Δοκίμασα διάφορα άλλα hands-free και το πρόβλημα παραμένει. Δεν είναι πρόβλημα hardware γιατί το μικρόφωνο δουλεύει κανονικά στο Skype. Επίσης δούλευε κανονικά (και στις κλήσεις) πριν την αναβάθμιση. Καμιά ιδέα; Έχει αντιμετωπίσει άλλος το ίδιο πρόβλημα; αλλαξα handsfree και εφτιαξε εμενα βαλε κατι καινουριο Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrP Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Δοκίμασα δυο άλλα handsfree και το πρόβλημα παραμένει. Τι εννοείς "κάτι καινούριο"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Δοκίμασα δυο άλλα handsfree και το πρόβλημα παραμένει. Τι εννοείς "κάτι καινούριο"; ενα αλλο τριτο handsfree Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 (edited) Παιδιά κανένα bug και καμία σκέψη για μετάβαση.. ναι ναι πείτε τα στον καθρέπτη να σας πιστέψει κάποιος. Οι κάτοχοι των γυμνών Android καθε μερα ανακαλύπτουν πόσο ωραίο είναι το απλο, οι κάτοχοι των huawei κάθε μέρα ανακαλύπτουν κάτι που τελικά το είχε προβλέψει ο κατασκευαστής οτι θα τους βοηθήσει και εμείς κάθε μέρα ανακαλύπτουμε ενα δυο bug η ότι κάτι δούλευε χτες και δεν δουλεύει σήμερα χωρίς καν να έχουμε αναβαθμίσει. Γυμνό έπρεπε να το δίνει με εναν permission/start-up manager. Άντε και κανα easy root αν ήθελε να το παίξει κάπως όχι έτσι, αφου δεν τι έχει. Αλλά επειδή πρέπει να λέμε και τα καλά σήμερα ανακάλυψα ότι το ρημάδι έχει την λειτουργία που ανέφερα παλιότερα. Αν δεν κανω λάθος έχει blocklist σε ολόκληρη σειρά αριθμών. Οτι ξεκινάει πχ απο 2180. 20 στραβά και ενα καλό. Σε κάνα μήνα μετά από αλλά 20 στραβά ισως βρούμε και άλλο ένα καλο. Αμφιβάλλω αν θα το ανακάλυψω, μαλλον καμία βελτίωση απο αναβάθμιση θα είναι. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασα δυο άλλα handsfree και το πρόβλημα παραμένει. Τι εννοείς "κάτι καινούριο"; Εδώ το δικό τους bluetooth μου κάνει νερά. Βέβαια είμαι σε dev αν και το κόβω οτι και στην stable θα έκανε. Edited October 24, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrP Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Από ότι είδα σε άλλα sites το πρόβλημα με το μικρόφωνο των handsfree έχει παρουσιαστεί σε αρκετά redmi note 3 pro (όχι στο international). Δοκίμασα πάντως 3 διαφορετικά handsfree χωρίς αποτέλεσμα. Δεν ξέρω αν διορθωθεί με επόμενη αναβάθμιση (όπως χάλασε με την προηγούμενη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamkos75 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Καλημέρα στην παρέα. Θα ήθελα να ρωτήσω πιο tempered glass συστήνεται για το κινητό μας; Έχει δοκιμάσει κανένας κάποιο από αυτά; 1. http://www.protectionfilms24.com/article/upscreen-scratch-shield-clear-premium-screen-protector-xiaomi-redmi-note-3-pro-special-edition-2830742.html?currency=EUR 2. http://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-premium-glass-screen-protector-xiaomi-redmi-note-3-pro-special-edition-2730742.html?currency=EUR 3. http://www.honorbuy.com/952-tempered-glass-screen-protector-for-redmi-note-3-pro-international-version.html 4. http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/accessories/list-accessories-case-kate-version-t3459765/post69209436#post69209436 Καλά κανένας καμία απάντηση; Δεν έχετε tempered glass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Καλά κανένας καμία απάντηση; Δεν έχετε tempered glass Δε νομιζω οτι τα εχει δοκιμασει καποιος ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 ...υπάρχει αυτή η special edition (international την αναφέρουν συνήθως) του Note 3 Pro με 2GB/16GB και υποστήριξη της 800άρας, αλλά αυτό το χωρίς bugs δεν νομίζω να παίξει ποτέ σε MIUI...ή το αφήνεις λοιπόν σε official global stable για σχετικά μειωμένα bugs ή πειραματίζεσαι με την Ofiicial Global Dev αλλά με κίνδυνο αυξημένων bugs ή δοκιμάζεις την CM13 που υποτίθεται έχει λύσει τα περισσότερα σημαντικά...ελληνικά (σε επίπεδο μενού/ρυθμίσεων) παίζουν για την ώρα μόνο στην Dev (στη CM13 δεν είμαι σίγουρος)... Σε ευχαριστώ! Πως καταλαβαίνω αν είναι η international edition; π.χ. το παρακάτω ποια έκδοση είναι; https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-Prime-FDD-Cell-Phone-Fingerprint-Metal-Body-MTK-Helio-X10-Octa/32563752331.html?ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_5_10065_10068_10069_10084_10083_10017_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10054_10059_10078_10079_10073_10070_421_420_10052_10053_10050_10051,searchweb201603_8&btsid=54c7e878-8bea-4b18-8258-83b75082effb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Σε ευχαριστώ! Πως καταλαβαίνω αν είναι η international edition; π.χ. το παρακάτω ποια έκδοση είναι; https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-Prime-FDD-Cell-Phone-Fingerprint-Metal-Body-MTK-Helio-X10-Octa/32563752331.html?ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_5_10065_10068_10069_10084_10083_10017_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10054_10059_10078_10079_10073_10070_421_420_10052_10053_10050_10051,searchweb201603_8&btsid=54c7e878-8bea-4b18-8258-83b75082effb θα το λεει. Αυτο δε ειναι το special edition ή αλλιώς international διοτι δεν το αναφερει πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Εγω παιδια ότι εχω δοκιμασει είναι μια χαρά 5-6 ακουστικα και 2 ασυρματα. Ειμαι με stable τελευταια version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 θα το λεει. Αυτο δε ειναι το special edition ή αλλιώς international διοτι δεν το αναφερει πουθενα. Ευχαριστώ, αν πάρω αυτό που δεν είναι η international έκδοση και το χρησιμοποιώ με cosmote θα έχω θέμα λόγω της έλλειψης της 800άρας μπάντας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Καλά κανένας καμία απάντηση; Δεν έχετε tempered glass Πηρα αυτα απο honorbuy. Η δεν ειναι οντως για το kate η ειναι κακοσχεδιασμενα.. δεν καλυπτει ολη τη προσοψη, αφηνει κενα Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Πηρα αυτα απο honorbuy. Η δεν ειναι οντως για το kate η ειναι κακοσχεδιασμενα.. δεν καλυπτει ολη τη προσοψη, αφηνει κενα δεν ανεβαζεις φωτο να την δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Εδώ και 3-4 μέρες μου έχει στείλει tracking number το Geek. Εχει γίνει ήδη "despatched to overseas" το κινητό. Αντε να δούμε πότε θα έρθει... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts