geoman1987 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Παίδες καλησπέρα... Κάτοχος και εγώ εδώ και λίγες μέρες της συγκεκριμένης συσκευής... Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος... Το μόνο μειονέκτημα που έχω βρει μέχρι στιγμής το δαχτυλικο αποτύπωμα... Δεν έχει την καλύτερη αναγνώριση ούτε και ταχύτητα για κινητό αυτής της κατηγορίας τιμής και ποιότητας κατασκευής... Πιστεύετε είναι θέμα h/w δλδ η επιλογή αυτης της περίεργης τεχνολογίας που επέλεξε η Xiaomi για να μπορεί να βάλει γυαλί από πάνω από τον αισθητήρα ή s/w οπότε μπορεί και να λυθεί στο μέλλον με κάποια αναβάθμιση; Υ. Γ Φοράω την global stable 8.0.3.0 room. Δεν το έχω πειράξει καθόλου από τότε που παρέλαβα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Είναι θέμα SW και HW. Κάποιες ROM αποδίδουν καλύτερα, ενώ το και γυαλί αν είναι λερωμένο δεν βοηθάει στην αναγνώριση. Προσπάθησε να περάσεις το κάθε δάχτυλο με διαφορετικές γωνίες ώστε να καταχωρηθεί όλη η επιφάνειά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Παίδες καλησπέρα... Κάτοχος και εγώ εδώ και λίγες μέρες της συγκεκριμένης συσκευής... Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος... Το μόνο μειονέκτημα που έχω βρει μέχρι στιγμής το δαχτυλικο αποτύπωμα... Δεν έχει την καλύτερη αναγνώριση ούτε και ταχύτητα για κινητό αυτής της κατηγορίας τιμής και ποιότητας κατασκευής... Πιστεύετε είναι θέμα h/w δλδ η επιλογή αυτης της περίεργης τεχνολογίας που επέλεξε η Xiaomi για να μπορεί να βάλει γυαλί από πάνω από τον αισθητήρα ή s/w οπότε μπορεί και να λυθεί στο μέλλον με κάποια αναβάθμιση; Υ. Γ Φοράω την global stable 8.0.3.0 room. Δεν το έχω πειράξει καθόλου από τότε που παρέλαβα... να πω και εγω την αποψη μου, μιας και αν διαβασεις λιγο πιο πανω θα δεις οτι με ταλαιπωρησε το συγκεκριμενο θεμα. Πρωτα απο ολα να πω οτι η 8.0.3 ειναι ετη φωτος καλυτερη απο την 8.2.1 που φορουσε το δικου μου κινητο. Εκανα downgrade και η κατασταση βελτιωθηκε πολυ! Επισης να προτεινω να φτιαξεις και δευτερο προφιλ δαχτυλου, αλλα παλι με τον αντιχειρα σου. Τριτον, ανταποκρινεται καλυτερα οταν ο αντιχειρας ειναι σε ορθη γωνια σε σχεση με τη συσκευη, ωστε να "βλεπει" πιο πολυ επιφανεια του δαχτυλου. Προφανως με τον αντιχειρα σε ορθη γωνια θα κανεις και την αναγνωριση στο setup. Τελος, μην πιεζεις πολυ το δαχτυλο ειτε στο setup ειτε οταν πας να ξεκλειδωσεις. Παραμορφωνει το δαχτυλικο αποτυπωμα και μπερδευεται ο αισθητηρας. Προσωπικα, εχοντας φαει μεγαλη ηττα στην 8.2.1, στην 8.0.3 εχω μεγαλα ποσοστα επιτυχιας. Οταν ειχα την 8.2.1 ειχα απογοητευτει παρα πολυ γιατι ενας λογος που αλλαξα κινητο ηταν οτι ηθελα δαχτυλικο αποτυπωμα και δεν μου δουλευε στο νεο μου κινητο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Εγω εχω αλλαξει 3-4 ρομ εδω και ενα μηνα που το εχω, σε μερικες ο σενσορας ειναι κακος, σε μερικες ανεκτος. Οπως ειπα και πριν τωρα φοραω mi-globe beta (nougat) και ο σενσορας ειναι στα καλυτερα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Εχω κάνει τα περισσότερα απο αυτά που γράφετε παραπάνω...και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το ποσοστό αποτυχίας στο δαχτυλικό δεν είναι τεράστιο....αλλά δεν πάβει να υπάρχει...και για τέτοια συσκευή είναι απλά κρίμα να έχει ένα τέτοιο ψεγάδι το οποίο έχει λυθεί πλέον ακόμα και σε κινητά τον 100 €!! Κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την συσκευή και πιστεύω ότι μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό.... Το θέμα είναι ότι εφόσον μερικοί γράφετε ότι έχετε δει διαφορά από την μια Rom στην άλλη...ίσως βελτιωθεί η κατάσταση με κάποιο από τα επερχόμενα updates... Ίδωμεν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Mε nougat, πραγματικα ειναι πολυ καλυτερα παντως. Οχι μονο στο ποσοστο επιτυχιας αλλα και στην ταχυτητα, πηρε ενα τσικ απανω. Αυτα ειναι βλακειες της xiaomi που δεν προσεχει το software της (που υποτιθεται ειναι software company πρωτιστως) Πηγε Ιουνιος του 2017 για να παρουμε android 7.0 (σε beta κιολας) που βγηκε Αυγουστο του 2016 7.1.1 ουτε καν ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γενικα το Mi5s ειναι καλο τηλεφωνο, δεν απογοητευει αλλα δεν ειναι και σουπερ ντουπερ. Φορτιστη qc3 δεν εχει, το ηχειο ειναι κακό, ο σενσορας μετριος, Β20 δεν εχει, καμερα μετρια. Τα 50-100€ που ισως γλυτωνεις απο το να παρεις εγχωριο flagship τα πληρωνεις σε ελλειψεις. Μεγα θετικο οτι ειναι rootable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Mε nougat, πραγματικα ειναι πολυ καλυτερα παντως. Οχι μονο στο ποσοστο επιτυχιας αλλα και στην ταχυτητα, πηρε ενα τσικ απανω. Αυτα ειναι βλακειες της xiaomi που δεν προσεχει το software της (που υποτιθεται ειναι software company πρωτιστως) Πηγε Ιουνιος του 2017 για να παρουμε android 7.0 (σε beta κιολας) που βγηκε Αυγουστο του 2016 7.1.1 ουτε καν ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γενικα το Mi5s ειναι καλο τηλεφωνο, δεν απογοητευει αλλα δεν ειναι και σουπερ ντουπερ. Φορτιστη qc3 δεν εχει, το ηχειο ειναι κακό, ο σενσορας μετριος, Β20 δεν εχει, καμερα μετρια. Τα 50-100€ που ισως γλυτωνεις απο το να παρεις εγχωριο flagship τα πληρωνεις σε ελλειψεις. Μεγα θετικο οτι ειναι rootable. Δλδ ο φορτιστης που εχει μαζι δεν ειναι qc3?? Γτ εγω νομιζα οτι ειναι.....:wacko: Το ηχείο του προς το καλο θα το ελεγα εγω....δεν ειναι οτι πιο δυνατο εχω ακουσει αλλα απο ποιοτητα καλουτσικο ειναι...στο κατω κατω ηχειο κινητου ειναι...η βασικη του χρηση ειναι να το ακους οταν χτυπαει...και εγω δεν εχω κανενα θεμα με αυτο μεχρι στιγμης... Στο σενσορα όπως είπα συμφωνω.... Η κάμερα σε συνθήκες καλού φωτισμού κοντράρει στα ίσα το Huawei P9 το οποίο έχει ο αδερφός μου και κατα την γνώμη μου έχει απο τις καλύτερες κάμερες σε κινητό.....σε χαμηλο φωτισμό βεβαια μας ρίχνει στα αυτιά.... Τώρα με 50-100 ευρώ παραπάνω δύσκολα παίρνεις επώνυμο flagship από Ελλάδα (εκτός αν μιλάμε για μεταχειρισμένο)...Τα flagship των επώνυμων εταιριών ξεκινάνε απο τα 450 ευρώ συνηθως και φτάνουν και τα 1000 ανάλογα τις εκδόσεις.. Εγώ για τα λεφτά που έκανε το Xiaomi αν δούλευε και ο αισθητήρας νομίζω δεν θα είχα κανένα παράπονο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Εγώ πάλι από το ηχείο του είμαι τρομερά ευχαριστημένος σε σημείο που το συγκρίνω με μηλωφονα Για την κάμερα τι να πω Αν το συγκρίνεις με ένα ιδιας τιμής πχ p8 p9 lite είναι χαώδης η διαφορά Πάνω λένε ότι μάλλον κοντραρει και καλύτερα κινητά Οκ δεν είναι samsung η iphone αλλά με άριστα το 10 ένα 8 το παίρνει (και ένα iphone 5s θα έπαιρνε 7) Στα περί updates θα συμφωνήσω και εγώ περίμενα πολύ καλύτερη υποστηριξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Δλδ ο φορτιστης που εχει μαζι δεν ειναι qc3?? Γτ εγω νομιζα οτι ειναι.....:wacko: Το ηχείο του προς το καλο θα το ελεγα εγω....δεν ειναι οτι πιο δυνατο εχω ακουσει αλλα απο ποιοτητα καλουτσικο ειναι...στο κατω κατω ηχειο κινητου ειναι...η βασικη του χρηση ειναι να το ακους οταν χτυπαει...και εγω δεν εχω κανενα θεμα με αυτο μεχρι στιγμης... Στο σενσορα όπως είπα συμφωνω.... Η κάμερα σε συνθήκες καλού φωτισμού κοντράρει στα ίσα το Huawei P9 το οποίο έχει ο αδερφός μου και κατα την γνώμη μου έχει απο τις καλύτερες κάμερες σε κινητό.....σε χαμηλο φωτισμό βεβαια μας ρίχνει στα αυτιά.... Τώρα με 50-100 ευρώ παραπάνω δύσκολα παίρνεις επώνυμο flagship από Ελλάδα (εκτός αν μιλάμε για μεταχειρισμένο)...Τα flagship των επώνυμων εταιριών ξεκινάνε απο τα 450 ευρώ συνηθως και φτάνουν και τα 1000 ανάλογα τις εκδόσεις.. Εγώ για τα λεφτά που έκανε το Xiaomi αν δούλευε και ο αισθητήρας νομίζω δεν θα είχα κανένα παράπονο... το p9 του ρίχνει στα αυτια ???:wacko: γιατι εγω νομιζω οτι γινεται ακριβως το αντιθετο!!! βασικα μπορεις να ανεβασεις φωτο vs να δουμε !! στο αυτοματο low light και τα δυο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Ισως και να εχεις δικιο τελικά!! Οι φωτογραφιες ειναι τραβηγμενες σε πολυ χαμηλο φωτισμο με την χρηση φλας. Ακολουθουν οι φωτογραφίες των δυο κινητων! Huawei P9 https://ibb.co/nKxbDF Xiaomi Mi5s https://ibb.co/dVshna Τα σχολια δικά σας....:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Ισως και να εχεις δικιο τελικά!! Οι φωτογραφιες ειναι τραβηγμενες σε πολυ χαμηλο φωτισμο με την χρηση φλας. Ακολουθουν οι φωτογραφίες των δυο κινητων! Huawei P9 https://ibb.co/nKxbDF Xiaomi Mi5s https://ibb.co/dVshna Τα σχολια δικά σας....:blink: χωρις φλας βγαλε!! και γενικα να ξερεις αν στο 5sεχεις καμια dev ρομ η καμερα ειναι χειροτερη!! βαζεις global stable η eu!!! μεγαλη διαφορα στην καμερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Δλδ ο φορτιστης που εχει μαζι δεν ειναι qc3?? Γτ εγω νομιζα οτι ειναι.....:wacko: Το ηχείο του προς το καλο θα το ελεγα εγω....δεν ειναι οτι πιο δυνατο εχω ακουσει αλλα απο ποιοτητα καλουτσικο ειναι...στο κατω κατω ηχειο κινητου ειναι...η βασικη του χρηση ειναι να το ακους οταν χτυπαει...και εγω δεν εχω κανενα θεμα με αυτο μεχρι στιγμης... Στο σενσορα όπως είπα συμφωνω.... Οχι δεν ειναι qc3 ο φορτιστης, αν θες δωσε εδω τα στοιχεια του. Το ηχειο ειναι τρισαθλιο, δυνατο αλλά τσιριχτό, μεγαλο μειον τετοια χαλια ποιοτητα. Η κάμερα σε συνθήκες καλού φωτισμού κοντράρει στα ίσα το Huawei P9 το οποίο έχει ο αδερφός μου και κατα την γνώμη μου έχει απο τις καλύτερες κάμερες σε κινητό.....σε χαμηλο φωτισμό βεβαια μας ρίχνει στα αυτιά.... Σε βραδυνες ειναι ισα και ομοια με το 1+3 που εχω, δηλαδη μετριο. Στις ημερισιες ειναι καλο αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο, ισα ισα που το hdr του ειναι κακο. Τώρα με 50-100 ευρώ παραπάνω δύσκολα παίρνεις επώνυμο flagship από Ελλάδα (εκτός αν μιλάμε για μεταχειρισμένο)...Τα flagship των επώνυμων εταιριών ξεκινάνε απο τα 450 ευρώ συνηθως και φτάνουν και τα 1000 ανάλογα τις εκδόσεις.. Καινουργιο το μι5ς Ελλαδα εχει 300, το p9 που λες εχει 340 και το p10 εχει 440 το p9 του ρίχνει στα αυτια ???:wacko: γιατι εγω νομιζω οτι γινεται ακριβως το αντιθετο!!! βασικα μπορεις να ανεβασεις φωτο vs να δουμε !! στο αυτοματο low light και τα δυο!!!! σαφως και του ριχνει. Εδω πχ συγκριση με 1+3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 σαφως και του ριχνει. Εδω πχ συγκριση με 1+3 Τι μου δείχνεις εδώ ακριβώς??πως ρίχνει στα αυτιά το p9??τι mi5s είναι ένα κλικ καλύτερο από το 1+3t και πάλι όχι σε όλες της συνθήκες!!το P9 είναι χειρότερο και από τα δύο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 To p9 ριχνει στα αυτια και στο 1+3 και στο mi5s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Eγώ για του λόγου το αληθές ανεβάζω φωτο από το P9 και το Mi5s . Η μια είναι με ανοιχτό το HDR και η άλλη χωρίς. Aπλά να πω ότι του Mi5s τις φωτογραφίες τις είχα στο drive δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο όσον αφορά την αλοίωση που μπορεί να έχουν υποστεί από την κωδικοποίηση. P9 - HDR P9 - No HDR Mi5s - No HDR Mi5s - HDR :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonady Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Καλησπέρα και από μένα. Καινούργιος κάτοχος ενός xiaomi mi5s εδω και 6 περίπου ημέρες. Το τηλέφωνο αρχικά μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε αρκετά. Έχει κάποια μειονεκτήματα σε σχέση με το προηγούμενο (sony Z5) αλλά σε γενικές γραμμές με καλύπτει. Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι όχι και τόσο καλή μπαταρία του. (τουλάχιστον για μένα). Με 6.5 ώρες λειτουργία έχει πέσει 27% χωρίς κάποια ιδιαίτερη χρήση. Το βράδυ θα το αφήσω φορτισμένο να δω πόσο θα πέσει η μπαταρία και θα ενημερώσω. Bluetooth, wifi, sync, ανοιχτά. Παράθεση 1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Καλησπέρα και από μένα. Καινούργιος κάτοχος ενός xiaomi mi5s εδω και 6 περίπου ημέρες. Το τηλέφωνο αρχικά μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε αρκετά. Έχει κάποια μειονεκτήματα σε σχέση με το προηγούμενο (sony Z5) αλλά σε γενικές γραμμές με καλύπτει. Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι όχι και τόσο καλή μπαταρία του. (τουλάχιστον για μένα). Με 6.5 ώρες λειτουργία έχει πέσει 27% χωρίς κάποια ιδιαίτερη χρήση. Το βράδυ θα το αφήσω φορτισμένο να δω πόσο θα πέσει η μπαταρία και θα ενημερώσω. Bluetooth, wifi, sync, ανοιχτά. Φιλε καλοδουλευτω το κινητο. Ριξε μια ματια στο about phone και πες μας ακριβως εκει που λεει ποια εκδοση MIUI λειτουργικου εχεις μηπως και εχεις fake η παλιο.. Ναι ο χρονος σου δεν ειναι και πολυ καλος... ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonady Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Όταν παρέλαβα στα χέρια μου το τηλέφωνο ο bootloader ήταν ξεκλείδωτος. Με ένα φίλο περάσαμε την παραπάνω rom μιας και δεν το κατέχω πολύ. Παράθεση 1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Βγαλε την Ελληνικη και βαλε απο xiaomi.eu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonady Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Βγαλε την Ελληνικη και βαλε απο xiaomi.eu Υπάρχει κάποιο Link με οδηγίες μιας και δεν είμαι γνώστης πολύ των πραγμάτων. Υπάρχει rom την οποία μπορώ να βρω στα ελληνικά από xiaomi.eu ? Παράθεση 1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Βγαλε την Ελληνικη και βαλε απο xiaomi.eu Ο φίλος από πάνω φοράει την 7.0 η οποία είναι πολύ νέα και όχι σταθερή ακόμη.. Η τελευταία stable ελληνική είναι πολύ καλή σε κάμερα και αυτονομία.. Εσύ από xiaomi eu τι προτείνεις κάποια stable η dev και γιατί γενικά σε eu αντί της ελληνικής?? :) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonady Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Πέρασα χθες βράδυ stable ελληνική και είναι πολύ καλύτερα. 12:45πμ έως 07:30πμ μείωση μόνο 2 %. Βέβαια μόνο ο συγχρονισμός ήταν ενεργοποιημένος. Νομίζω πως καθαρά ήταν πρόβλημα της rom (και όχι της μπαταρίας) που ίσως νόμιζα. Εδω βλέπω να μένω για καιρό. :) Παράθεση 1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Ο φίλος από πάνω φοράει την 7.0 η οποία είναι πολύ νέα και όχι σταθερή ακόμη.. Η τελευταία stable ελληνική είναι πολύ καλή σε κάμερα και αυτονομία.. Εσύ από xiaomi eu τι προτείνεις κάποια stable η dev και γιατί γενικά σε eu αντί της ελληνικής?? :) Mα η Ελληνικη πανω στην xiaomi.eu βασιζεται. Και δεν μου αρεσουν οι μοντες που εχουν κανει οι Ελληνες (ουτε και το site τους) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 (edited) Mα η Ελληνικη πανω στην xiaomi.eu βασιζεται. Και δεν μου αρεσουν οι μοντες που εχουν κανει οι Ελληνες (ουτε και το site τους) Μπορει να βασιζεται πανω στην ελληνικη οπως και η ρομ της xiaomi.eu βασιζεται πανω στην cn αλλα δεν μου απαντησες στην πραξη τα συν και τα πλην ωστε καποιος να κατασταλαξη στην xiaomi.eu Οι μοντες σε αλλους αρεσουν σε αλλους οχι. Η ουσια που ολλοι μας ψαχνουμε ειναι η σταθεροτητα μιας ρομ η αυτονομια της μπαταριας η ταχυτητα η καμερα το fingerprint κλπ..!! :confused: Σε αυτους τους παραγοντες εχεις να μου πεις αν θες 1,2,3 συν πλην που εσυ εχεις παρατηρήσει αναμεσα σε αυτες της 2 <<ιδιες>> ρομ ??? ;) ;) Edited June 18, 2017 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Μετά από περίπου 2 μήνες με Global Dev, πέρασα μια μία εβδομάδα σε LOS. Αρχικά οι εντυπώσεις μου ήταν μέτριες σε όρους και ταχύτητας (μου φαινόταν ένα κλικ πιο κάτω από την global dev) και κάμερας (η διαφορά είναι πάρα πολύ μεγάλη, ιδιαίτερα σε όρους χρόνου εστίασης - φαινόταν να παίρνει αιώνες σε σχέση με την stock rom. Σε θέμα ποιότητας φωτογραφίας έχουν πάλι διαφορά αλλά όχι κάτι τραγικό κατά την άποψή μου)*. Μετά από 1 εβδομάδα κατέληξα πως το θέμα ταχύτητα UI (το αισθητικό δεν το εξετάζω, εμένα το stock android μου φαίνεται πανέμορφο) είναι πιο σημαντικό ακόμα και από την κάμερα και ξαναγύρισα σε stock rom (την τελευταία stable eu). Νομίζω καμία σχέση τελικά και με την LOS αλλά και με την global dev. Σα να πήρα άλλο τηλέφωνο αισθάνομαι, κυρίως σε όρους ταχύτητας και fluidity του os.. * Δοκίμασα Google Camera και Snapdragon Camera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts