manthosffvll Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 (edited) Μας έχουν γράψει λίγο στα @@ εμας του Mi5S η μου φαίνεται; Το Mi5 εχει 100 φορές καλύτερο support... Δε μας τα λέει καλά η xiaomi... Sent from my Mi5S 4/128 GB κανουμε υπομονη για την αναβαθμιση !!δεν μπορεις να το σιγκρινεις με το mi5 που εχει βγει πολύ νωρίτερα απο το mi5s!! να πω και κατι που το παρατηρησα !! οσοι απο εσας εχετε την developer rom να πω πως η καμερα ειναι αρκετα χειρότερη απο την stable global εχει πολυ περισοτερο θορυβο στην φωτογραφια!!το λεω γιατι την δοκιμασα εχθες και την εβγαλα σημερα ακομα και την ημερα ειχε θορυβο η φωτο!!! εβαλα σημερα thn https://www.ultimateshield.co.uk/products/xiaomi-mi5s-screen-protector σαν πρωτη ματια μου αρεση παρα πολυ μιας και η θηκη σιληκονης της nilkin ειναι μαπα εντελως!!!θα δω και απο αυριο πως θα ειναι!η ζελατινα μπροστα δεν καλυπτει ολη την οθονη αλλα δεν ειναι καθολου ενοχλιτικο οπως το tempered glass nillkin που ειχα που και αυτο ειναι μαπα!!!γενικα δεν εμεινα ευχαριστιμενος με την nilkin!!το κινητο δεν γλιστράει απο το χερι και αυτο ειναι πολυ θετικο! αφηνει δαχτιλιες αλλα αυτο γινεται σε ολα!!φοβομουνα οτι δεν θα γλιστρουσε η οθονη αλλα ειναι πολυ καλο και σε αυτο οχι σαν το tempered glass αλλα ειναι καλο!! τωρα να δουμε αν θα ξεκολλήσει με την χρηση!!θα δω μετα απο καμια βδομάδα Edited March 14, 2017 by manthosffvll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 να πω και κατι που το παρατηρησα !! οσοι απο εσας εχετε την developer rom να πω πως η καμερα ειναι αρκετα χειρότερη απο την stable global εχει πολυ περισοτερο θορυβο στην φωτογραφια!!το λεω γιατι την δοκιμασα εχθες και την εβγαλα σημερα ακομα και την ημερα ειχε θορυβο η φωτο!!! Πωω μη μου λες τέτοια και φαμε καμια ήττα... Έχουμε την κάμερα του pixel και καταφέρνουν να την κανουν χάλια... Sent from my Mi5S 4/128 GB Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Καλησπέρα , το προβλημα με το focus της καμερας έχει διορθωθεί με κάποια rom ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 (edited) Φίλε αυτό με το focus μάλλον είναι θέμα hardware δυστυχώς το είχα και εγώ στο προηγούμενο mi5s αλλά σε αυτό δεν το έχω πλέον αλλα οπως και να εχει δεν ηταν και κατι τραγικο μιας και κρατουσε κατι δευτερολεπτα!! Edited March 19, 2017 by manthosffvll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 έχει βγει china stable 8.2.3.0. την πέρασε κανείς? Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnhoston Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Τη περασα εγω ota. Καμια σημαντικη αλλαγη. Αλλωστε μονο 69 mb ηταν Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Έχει δοκιμάσει κανείς καμιά καλύτερη ρομ από την official global 8.0.3.0; Μου την έχει δώσει η xiaomi... Μοντέλο ναυαρχίδα και το εχουν γράψει κανονικότατα. Sent from my Mi5S 4/128 GB Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Έχει δοκιμάσει κανείς καμιά καλύτερη ρομ από την official global 8.0.3.0; Μου την έχει δώσει η xiaomi... Μοντέλο ναυαρχίδα και το εχουν γράψει κανονικότατα. Sent from my Mi5S 4/128 GB φιλε μου μην την αλλαξεις ειναι άψογη η global !!!οσο για την αναβαθμιση μην τρελαίνεσαι θα την δωσει που θα παει!!!!δεν ειναι οτι εχεις καποιο προβλημα με την global που εχεις τωρα και καίγεσαι να την αλλαξεις !!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 φιλε μου μην την αλλαξεις ειναι άψογη η global !!!οσο για την αναβαθμιση μην τρελαίνεσαι θα την δωσει που θα παει!!!!δεν ειναι οτι εχεις καποιο προβλημα με την global που εχεις τωρα και καίγεσαι να την αλλαξεις !!;) Καλα άψογη δεν τη λες... Πως κατάφεραν να χαλάσουν τόσο καλή κάμερα με το λογισμικό είναι άξιο απορίας... Και κάποια προβληματάκια που και που με memory leaks τα εχει... Sent from my Mi5S 4/128 GB Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Καλα άψογη δεν τη λες... Πως κατάφεραν να χαλάσουν τόσο καλή κάμερα με το λογισμικό είναι άξιο απορίας... Και κάποια προβληματάκια που και που με memory leaks τα εχει... Sent from my Mi5S 4/128 GB με την καμερα τι προβλημα εχεις γιατι εγω την θεωρο παρα πολυ καλη!!!γενικα !!(και εγω ημουν κάτοχός s7 edge lg g4!!) και εγω που εβαλα την developer εκδοση εκει πραγματικα την κανανε πολυ χειροτερη την καμερα!!!οσο για το memory leak που γραφεις απλα θα ερθει στα ισα σιγουρα μην ασχολησε και πολυ με μνημη ραμ υπαρχει για να γεμιζει!!!εγω δεν κλεινω της εφαρμογες και η μνημη ραμ ειναι ελευθερη απο 1.8-1.1 η οταν ανοίγω καποιο απαιτιτικο παιχνιδη εχω δει και 800mb ελευθερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Καλησπέρα!!!! Έχει καταφέρει κανείς να συνδέσει το κινητό με το usb και να το δει σαν εξωτερικό δίσκο???? Το παλεύω με 2 Η/Υ αλλά τίποτα. Μου το εμφανίζει σαν αγνωστη συσκευή Mi5s και ότι drivers να βάλω δεν αλλάζει. Καμιά βοήθεια??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Καλησπέρα!!!! Έχει καταφέρει κανείς να συνδέσει το κινητό με το usb και να το δει σαν εξωτερικό δίσκο???? Το παλεύω με 2 Η/Υ αλλά τίποτα. Μου το εμφανίζει σαν αγνωστη συσκευή Mi5s και ότι drivers να βάλω δεν αλλάζει. Καμιά βοήθεια??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1.θεωρω οτι πηγες στις ρυθμισεις του κινητου και διαλεξες μεταφορα δεδομενων και οχι φορτιση 2.απανεργoποιησε την εγκατασταση μονο υπογεγραμενων driver. https://www.howtogeek.com/167723/how-to-disable-driver-signature-verification-on-64-bit-windows-8.1-so-that-you-can-install-unsigned-drivers/ και βαλε ξανα της xiomi.αλλιως δεν μπαινουν 3.δοκιμασες με αλλο καλωδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Καλησπέρα παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς το τζαμακι από ultrashield? Γενικά ποιο tempered glass προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Καλησπέρα παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς το τζαμακι από ultrashield? Γενικά ποιο tempered glass προτείνετε? https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23267-Mi5s-Screen-Protectors-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B5%CF%82/?73066056 εγω το εχω ανοίξει το θέμα... Sent from my MI 5s using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 επειδη σκεφτομαι να το παρω,αντιμετωπιζει κανεις θεμα ανομοιομορφιας στην οθονη η backlight bleed? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Καλησπερα σε ολους τους φιλους !!! Ηθελα να ρωτησω μιας και το γλυκοκοιταζω και αυτο υπαρχει καποιος φιλος απο αθηνα εγω μενω γαλατσι που να εχει το κινητο σε χρωμα μαυρο - grey και να ηθελε να βγουμε για εναν καφε να το δω για λιγο live θα ηθελα, η αν ο χρονος πιεζει ερχομαι εκει κοντα που εισαστε για λιγο να το δω !!! Οποιος φιλος θελει και μπορει να με βοηθησει ας μου γραψει ενα p.m πως μπορουμε να βρεθουμε...!!!! ;);) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Ήρθε η αναβάθμιση, την έχει βάλει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Sent from my MI 5s using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Ήρθε η αναβάθμιση, την έχει βάλει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Sent from my MI 5s using Tapatalk την εβαλα εγω !!αλλα εχθες βγηκε η global και εχει και ελληνικά παντου!!!την συνιστώ σε ολους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Εγώ έχω από το xiaomi.eu. Αν θέλω να βάλω τη επίσημη global stable χρειάζεται να κάνω κάτι ιδιαίτερο? Από εδώ κατέβασες την global? http://en.miui.com/download-314.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 παιδες καλησπερα.. ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο κινητο. ηθελα το P9 αλλα η τσεπη μ διαφωνει προς το παρον. γι αυτο κοιταω για αγορα απο το εξωτερικο του mi5s... απ οτι εχω δει στο μονο που υστερει το κινητο ειναι η ελλειψη οπτικου σταθεροποιητη και οι νυχτερικες ληψεις.. τι εχετε να πειτε εσεις που την εχετε την συσκευη; αξιζει; Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Εγώ έχω από το xiaomi.eu. Αν θέλω να βάλω τη επίσημη global stable χρειάζεται να κάνω κάτι ιδιαίτερο? Από εδώ κατέβασες την global? http://en.miui.com/download-314.html Θα πρεπει να κανεις πρωτα μεσα απο το twrp factory reset και μετα να περασεις την ρομ.Οποτε θα σβησουν τα παντα !!! ;) την εβαλα εγω !!αλλα εχθες βγηκε η global και εχει και ελληνικά παντου!!!την συνιστώ σε ολους!!! Τελικα απο χθες ειμαι και εγω κατοχος του mi5s. Μεσα απο εκει που το πηρα ο φιλος ειχε μεσα την τελευταια dev απο xiaomi eu. To κινητο ειναι ξεκλειδωτο και με twrp μεσα. Λεω να μην μεινω σε dev 1ον λογο χειροτερης καμερας 2ερον γιατι βαριεμαι να βαζω ρομ καθε 3 και λιγο.. Λεω να παω σε stable αλλα ποια ειναι η ποιο καλη σε αυτονομια και καμερα ?? η xtrv stable ? η stable xiaomi eu. ? η official global stable αλλα αυτες ειναι ποιο μεγαλες απο της 2 αλλες που ειναι ποιο ελαφριες...!!!?? Διαβασα στο νετ οτι οι ποιο πολλοι λενε τα καλυτερα για την προτελευταια stable V8.2.2.0 αλλα ποια να βαλω της eu ?? η την xtrv?? Θα ηθελα την βοηθεια σας οσοι εχουν δοκιμασει αρκετες να βγαλω ενα συμπερασμα !!! Ευχαριστω ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
erasmus92 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Υπαρχει και μοντελο Μi5c? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 (edited) παιδες καλησπερα.. ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο κινητο. ηθελα το P9 αλλα η τσεπη μ διαφωνει προς το παρον. γι αυτο κοιταω για αγορα απο το εξωτερικο του mi5s... απ οτι εχω δει στο μονο που υστερει το κινητο ειναι η ελλειψη οπτικου σταθεροποιητη και οι νυχτερικες ληψεις.. τι εχετε να πειτε εσεις που την εχετε την συσκευη; αξιζει; φιλε μου παρε το τηλεφωνο ειναι καλυετρο απο το p9 σε ολα και σε καμερα φυσικα!!! και οχι δεν εχει και ιδιαίτερο προβλημα στης νυχτερινες φωτογραφιες μια χαρα ειναι!! μπες εδω να δεις φωτογραφιες εχω μπολικες σε ολες της συνθήκες και αν δεν σου αρεσουν μην το παρεις απλα!!!!:lol: zerv-5800 βαλε την τελευταια global που βγηκε ειναι παρα πολυ καλη και σταθερή!!απο το παραπανω λινκ που υπαρχει!!! ναι υπαρχει και αυτο το μοντελο mi5c με επεξεργαστη απο την ιδια xiaomi Xiaomi Surge S1 αλλα δεν ειναι και τιποτα το σπουδαιο!!! Edited April 11, 2017 by manthosffvll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 παιδια με 4g τι παιζει; εχω whats up και ειμαι ηγουμενιτσα... υπαρχει θεμα; Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratis93 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 έγραψα ακριβώς το ίδιο κ στο thread για το mi5 αλλα ας το βάλω και εδώ αν μπορεί κάποιος να με βοηθησει :P μεταξύ mi5 και mi5s ποιο θα επιλέγατε;;; έχω διαβάσει κάποια πράγματα αλλα δεν έχω βγάλει ξεκάθαρη γνώμη..η διαφορά τιμής αυτή τη στιγμή στα μαγαζιά στο skroutz είναι 20 ευρώ μόνο οπότε δεν τίθεται θέμα στα λεφτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts