CrisBal Δημοσιεύτηκε September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 10, 2016 http://cdnau.ibtimes.com/sites/au.ibtimes.com/files/styles/v2_article_large/public/2015/10/21/asus-pegasus-2-plus-x550.jpg Ξεκίνησα αυτό το θέμα γιατί δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο στα threads. Αφορά το ASUS PEGASUS 2 PLUS X550 Βλέπω καλά χαρακτηριστικά για ένα mide range τηλέφωνο και σε καλή τιμή αυτό τον καιρό στα 115€. Τι λέτε? Θα το αγοράζετε? Asus Pegasus 2 Plus X550 16GB LTE Dual ( White - Silver) ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Τύπος τηλεφώνου Smartphone Κάρτα SIM 2 κάρτες (2xMicroSIM) Δίκτυο 2G GSM 900 / 1800 / 1900 MHz Δίκτυο 3G Δίκτυο 4G HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100MHz LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500) Λειτουργικό Android OS, v5.1.1 (Lollipop) GPS A-Gps GPRS NAI Edge NAI Data Speed HSPA, LTE WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, hotspot Bluetooth v4.1, A2DP USB microUSB v2.0 Οθόνη αφής ΝΑΙ Σένσορες: Pressure Sensor, Acceleration Sensor, Gravity Sensor, Proximity Sensor, Light Sensor, Gyroscope Sensor, Direction Sensor, Liner Acceleration, Rotation Vector, Ambient Temperature, Relative Humidity, Compass, Hall sensor Τύπος οθόνης IPS Retina Gorning gorilla glass III, 16εκ χρώματα Οθόνη 5.5 inch 1080 x 1920 pixels Μηνύματα SMS(threaded view), MMS, Email, Push Email, IM Browser HTML5 Ραδιόφωνο FM radio Επεξεργαστής Octa-core (4x1.7 GHz Cortex-A53 & 4x1.0 GHz Cortex-A53), Snapdragon 615 Οπίσθια Κάμερα Sony 13 MP, f/2.0 Μπροστινή κάμερα Sony 8 MP, f/2.2 Χαρακτηριστικά κάμερας Geo-tagging, touch focus, face detection, panorama, HDD HDR, Panorama, Auto-focusing, Selfie, Slow Shutter, Filters, Dual Tone LED Flash, Continuous shot, Facial Beautification Φλας Dual-LED Flash Video NAI, 1080p@30fps Παιχνίδια 30fps Γλώσσες πολλαπλές γλώσσες και Eλληνικά (εννοείται) Ήχος Ηχεία με στερεοφωνικό ήχο Ηχος κλήσης 64 κανάλια/Mp3 Ήχος MP3/AAC/MP4 player Κάρτα μνήμης NAI, MicroSD έως 32GB Υποδοχή καρτας NAI Ενσωματωμένη Μνήμη 16GB, 3GB RAM Συνδεσιμότητα Bluetooth, WI-FI Εφαρμογές Organizer,Social networking intergration... Java OXI Άλλα : Double-tap Screen Lock, Smart Wake, NFC, Gesture Sensing, Message, Notification Led Light, VPN, Sound Recorder, fingerprint unlock, palmprint unlock Διαθέσιμα χρώματα White & Silver Τύπος μπαταρίας Li-Ion 3030mAh battery Αναμονή 2G / 3G - Χρόνος ομιλίας 2G / 3G - Διαστάσεις 151.8 x 75.5 x 8.1 χιλιοστά Βάρος 156g Μόλις θα το έχω στα χέρια μου θα γράψω και Full preview. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 δεν βλεπω την 800αρα μπαντα ... για Ευρωπη καπου υπολείπεται Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 δεν βλεπω την 800αρα μπαντα ...για Ευρωπη καπου υπολείπεται Συμφωνώ...Για Wind ειδικά δεν κάνει. Αλλά θα την ξεκλειδώσουμε πιστεύω, εν καιρό!:) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XAXAMOYKALOS3 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Φαίνεται πολυ καλο κινητό και ήμουν ετοιμος να το αγοράσω αλλά επειδή έχω wind δεν ξερω τι να κάνω. Στο ali express κοστίζει 106 ευρώ..ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Συμφωνώ...Για Wind ειδικά δεν κάνει. Αλλά θα την ξεκλειδώσουμε πιστεύω, εν καιρό!:) Ξεκλειδωνουνε οι μπαντες? Δεν ειναι θεμα Hardware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Ξεκλειδωνουνε οι μπαντες? Δεν ειναι θεμα Hardware? Όχι πάντα! Πολλές φορές είναι Θέμα πολιτικής της εκάστοτε εταιρείας και περιοχής για την οποία προορίζεται το τηλέφωνο. Σε Mi4, redmi note, Huawei έχουν καταφέρει να ξεκλειδώσουν τις μπάντες με την κατάλληλη ρύθμιση μέσα από το τηλέφωνο και με κάποια προσθήκη script στο teleservice & build prop. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rambla Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Έχει βρει κάποιος θήκη σιλικόνης για το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 (edited) Έχει βρει κάποιος θήκη σιλικόνης για το κινητό? Ακόμα όχι.Μόνο δερμάτινη flip case. Και φυσικά μεμβράνη και pull tab θήκη .:) edit Μόλις του φόρεσα από το lenovo Note K5 και ταιριάζει απόλυτα.Έκανα Μόνο ένα κοψιματάκι για το φλάς και τα ακουστικά επάνω .Κατά τα άλλα είναι τέλεια! Edited September 30, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Μόλις θα το έχω στα χέρια μου θα γράψω και Full preview. Που είναι ?? ? ? :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Που είναι ?? ? ? :)) Στο επόμενο..... Αυτό μου το πήρανε! :lol: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XAXAMOYKALOS3 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 'Ηρθε σήμερα το κινητό...Φαίνεται υπέροχο...Ξέρει κανείς πως να αναβαθμίσω το λειτουργικό του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 'Ηρθε σήμερα το κινητό...Φαίνεται υπέροχο...Ξέρει κανείς πως να αναβαθμίσω το λειτουργικό του? Πρώτα να δούμε φωτογραφίες και review και μετά θα σου πούμε :) :) :) Sent from my LG-H818 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 'Ηρθε σήμερα το κινητό...Φαίνεται υπέροχο...Ξέρει κανείς πως να αναβαθμίσω το λειτουργικό του? Καλορίζικα! Σίγουρα θα περιμένεις αρκετά για επίσημη αναβάθμιση. Παραθέτω την απάντηση από την ASUS Αγαπητέ πελάτη, Σχετικά με το ερώτημα σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τέτοιου είδους αρχεία (rom) είναι διαθέσιμα μόνο για τα κέντρα επισκευής της ASUS. (επίσημα – εξουσιοδοτημένα) Παρακαλούμε βρείτε παρακάτω το έντυπο σχετικά με την εγγύηση του προϊόντος. http://www.asus.com/support/images/upload/ce8cd565-528d-4b1f-a583-44b9a2bc2d8c.pdf Με εκτίμηση, ASUS GREEK SUPPORT Συνεπώς ότι δώσουν οι Μαλεσιανοί. :wacko: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XAXAMOYKALOS3 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Κάτοχος του κινητού 2 μέρες τώρα. Με το που άνοιξα το κουτί και το πήρα στα χέρια μου εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα κατασκευής. Μεταλλικό περίβλημα και πολύ στιβαρό αλλά και ελαφρύ.Είναι πανέμορφο. Μου ήρθε με international rom η οποία υποστηρίζει ελληνικά και έτσι δεν είχα κανένα πρόβλημα με το google play. Η οθόνη είναι πάρα πολύ καλή και η απόκριση στα πατήματα των δαχτύλων άμεση. Έχει και notification led κρυμμένο στο ακουστικό. Η μπαταρία με πλήρη φόρτιση μου έβγαλε περίπου 10 ώρες αλλά με wifi, κατέβασμα εφαρμογών, παιχνίδια και youtube. Δοκίμασα 2 κάρτες Vodafone και Wind αλλά δυστυχώς δεν είχα 4G( εμένα προσωπικά δεν με πειράζει). Οι φωτογραφίες του είναι πολύ καθαρές και καλές για τα δικά μου δεδομένα. Αυτό που με χάλασε λίγο είναι το android 5.1 που δεν μπορώ να το αναβαθμίσω διότι είχα συνηθίσει σε android 6 στο lenovo k3 note. Κατά τ'άλλα αξίζει τα 104 ευρώ που έδωσα για την αγορά του..Ποιοτικό και φθηνό τώρα πια κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Κάτοχος του κινητού 2 μέρες τώρα........ Συμφωνώ σε όλα τα όσα λες απλά να συμπληρώσω ότι ούτε με cosmote είδα 4G άρα 2300 και 2600 παίζει! Επίσης να σημειωθεί όπως είπα και πιο πάνω ότι μετά από επίσημη απάντηση της Asus δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη αναβάθμισης από την Asus GLOBAL .. Τέλος να αναφέρω ότι όλα τα Settings είναι Αγγλικά (δεν με χάλασε αυτό) και ότι δεν υπάρχουν φόρουμ και developers που ασχολούνται με το κινητό. Αυτά... :) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaTeRiNa Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Ψαχνω αυτον τον καιρο ενα κινητο σχετικα οικονομικο με καλες προδιαγραφες και εχω καταλληξει σε αυτο. Μονο απο το Αλιεξπρες το εχω βρει 105 ευρω. Υπαρχει και καπου αλλου με αυτα τα λεφτα? Ελλαδα υπαρχει? Παράθεση http://clubs.pathfinder.gr/mihalis_rakintzis_4ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Ψαχνω αυτον τον καιρο ενα κινητο σχετικα οικονομικο με καλες προδιαγραφες και εχω καταλληξει σε αυτο. Μονο απο το Αλιεξπρες το εχω βρει 105 ευρω. Υπαρχει και καπου αλλου με αυτα τα λεφτα? Ελλαδα υπαρχει? Καλησπέρα. Ελλάδα δεν υπάρχει ακόμα αλλά ούτε και επίσημη υποστήριξη υπάρχει. Το κινητό έρχεται με όλα του τα μενού στα Αγγλικά και τις εφαρμογές μόνο στα Ελληνικά και από 4G δύσκολο να πιάσεις αν έχεις Vodafone Wind. Θα σου πρότεινα να δεις κάτι άλλο αν θες Ελληνικά και αναβαθμίσεις γενικότερα. :) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XAXAMOYKALOS3 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Τελικά έχω 4g με την Wind...και όχι με Vodafone.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaTeRiNa Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Wind εχω. Ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο επομενο ASUS Zenfone Pegasus 3 που κοστιζει 130 ευρω. Βλεπω ελαχιστες διαφορες αλλα φανταζομαι ως πιο καινουριο θα ειναι και καλυτερο. Μενου δλδ δεν εχει ελληνικο? Το λεω γιατι εχει και την ελληνικη γλωσσα αναμεσα στις αλλες. Στο πληκτρολογιο δεν υπαρχουν ελληνικα γραμματα? Παράθεση http://clubs.pathfinder.gr/mihalis_rakintzis_4ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Wind εχω. Ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο επομενο ASUS Zenfone Pegasus 3 που κοστιζει 130 ευρω. Βλεπω ελαχιστες διαφορες αλλα φανταζομαι ως πιο καινουριο θα ειναι και καλυτερο. Μενου δλδ δεν εχει ελληνικο? Το λεω γιατι εχει και την ελληνικη γλωσσα αναμεσα στις αλλες. Στο πληκτρολογιο δεν υπαρχουν ελληνικα γραμματα? Φυσικά και έχει στο πληκτρολόγιο Ελληνικά και σε όλες τις Asus εφαρμογές. Μόνο το Settings Menu είναι Αγγλικά. Θα δω τι υποστήριξη έχει το pegasus 3 και θα σου πω. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaTeRiNa Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Φυσικά και έχει στο πληκτρολόγιο Ελληνικά και σε όλες τις Asus εφαρμογές. Μόνο το Settings Menu είναι Αγγλικά. Θα δω τι υποστήριξη έχει το pegasus 3 και θα σου πω. Ευχαριστω!!! Παράθεση http://clubs.pathfinder.gr/mihalis_rakintzis_4ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 (edited) Ευχαριστω!!! Καλησπέρα. Από μία γρήγορη ματιά που έριξα έχω να πω τα εξής! 1.Ειναι 4πηρυνο mediatek 6737 που σημαίνει υποδιαιστερο του 2 2. Έχει μικρότερη οθόνη 5,2 vs 5,5 3.Στο επίσημο site της Αsus com δεν εμφανίζεται οπότε θα είναι και αυτό τοπική παραγωγής για Ασία Μαλαισία. 4.Στο GSM arena στα σχόλια βλέπω προβληματάκια Δες κι αυτό http://m.tinydeal.com/en/product/lenovo-vibe-p1-55-fhd-msm8939-octa-core-android-51-4g-phone-p-161102 Αλλά εγώ προτείνω να πας σε Xiaomi redmi note 3 pro με 140 στο Ali να ησυχάσεις? :) Edited October 15, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Wind εχω. Ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο επομενο ASUS Zenfone Pegasus 3 που κοστιζει 130 ευρω. Βλεπω ελαχιστες διαφορες αλλα φανταζομαι ως πιο καινουριο θα ειναι και καλυτερο. Μενου δλδ δεν εχει ελληνικο? Το λεω γιατι εχει και την ελληνικη γλωσσα αναμεσα στις αλλες. Στο πληκτρολογιο δεν υπαρχουν ελληνικα γραμματα? Με ολες τις εταιρειες θα εχετε 4g (ναι ακομα και με wind) απλα επαρχεια και μακρια απο αστικα κεντρα (πχ εθνικες οδους) ή μεσα σε κτηρια, θα υπαρχει προβλημα λογω της 800αρας. Και θα έχετε και με τους υπολοιπους παροχους, οχι μονο με την wind. H διαφορα ειναι ότι η wind εχει στηριξει μεγαλο μερος της επαρχειας στην 800αρα οποτε σε αυτους ειναι πιο εντονο το προβλημα. Αττική ολοι πιανουν πολλοι καλα 4g. στην vodafone νομιζω θα πρεπει να ζητησεις ενεργοποιηση του 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaTeRiNa Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Καλησπέρα. Από μία γρήγορη ματιά που έριξα έχω να πω τα εξής! 1.Ειναι 4πηρυνο mediatek 6737 που σημαίνει υποδιαιστερο του 2 2. Έχει μικρότερη οθόνη 5,2 vs 5,5 3.Στο επίσημο site της Αsus com δεν εμφανίζεται οπότε θα είναι και αυτό τοπική παραγωγής για Ασία Μαλαισία. 4.Στο GSM arena στα σχόλια βλέπω προβληματάκια Δες κι αυτό http://m.tinydeal.com/en/product/lenovo-vibe-p1-55-fhd-msm8939-octa-core-android-51-4g-phone-p-161102 Αλλά εγώ προτείνω να πας σε Xiaomi redmi note 3 pro με 140 στο Ali να ησυχάσεις? :) Σε ευχαριστω για τον χρονο σου. Με εβαλες σε σκεψη για το Xiaomi. Ειδα και το 4 γιατι ψαχνω για 3 Ram αλλα πιο ακριβο. Ειδα ομως οτι δεν εχει ελληνικα. Οσο για το 4g δεν με νοιαζει και πολυ, συνηθως ειμαι εντος οποτε χρησημοποιω wifi. Παράθεση http://clubs.pathfinder.gr/mihalis_rakintzis_4ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Σε ευχαριστω για τον χρονο σου. Με εβαλες σε σκεψη για το Xiaomi. Ειδα και το 4 γιατι ψαχνω για 3 Ram αλλα πιο ακριβο. Ειδα ομως οτι δεν εχει ελληνικα. Οσο για το 4g δεν με νοιαζει και πολυ, συνηθως ειμαι εντος οποτε χρησημοποιω wifi. Καλημέρα. Αν δεν σε νοιάζουν τα full Ελληνικά, το 4G και συχνές αναβαθμίσεις πάρε το Pegasus2 . Αν θες το Redmi note 3 pro, εδώ έχει και Ελληνικά με official rom που έχει και συχνά updates. http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts