protsimer Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 ωραια αρα αναμενω το φρεσκο προιον μου χαχα! Υ.Γ παντως ειναι απιστευτα εξυπηρετικοι οι ανθρωποι της document. Όταν με το καλό παραλάβεις, δώσε ένα screenshot από το model σου. Κι εμένα η συσκευή είναι από αντικατάσταση και έχει αυτό το model number, το οποίο υποτιθέμενα ΔΕΝ είναι refurbished, αλλά new χωρίς retail box. Έτσι από περιέργεια. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 (edited) εννοειται θα το τσεκαρω οταν παραλαβω :cool: παρελαβα σημερα την συσκευη απο την document,εκανα επαναφορα των ρυθμισεων μου κτλπ ολα αψογα! Στο μοντελο μου γραφει ΝΝ αρα ειναι απο αντικαταστη οπως λεει εδω https://www.ired.gr/blog/item/6273-how-to-check-iphone-new-refurbished-replacement.html Edited November 16, 2018 by diecast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Παιδιά καλησπέρα είναι αυτό email από apple Κάτι μου βρωμάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Παιδιά καλησπέρα είναι αυτό email από apple Κάτι μου βρωμάει Μην το ανοίξεις καν Σβήσε το μήνυμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 20, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Παιδιά καλησπέρα είναι αυτό email από apple Κάτι μου βρωμάει Καλά κάνει και σου βρωμάει... Delete όπως είναι χωρίς να το ανοίξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Οκ! Που βρέθηκε αυτό χαχα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 20, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Mail είναι, από παντού μπορεί να σου έρθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wallyballs Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Καλησπέρα σε όλους, τις τελευταίες ημέρες μου κάνουν παράπονα σε αρκετές κλήσεις μου ότι ακούν έναν περίεργο έντονο θόρυβο όταν τους καλώ ή με καλούνε. Αν το κλείσω και τους ξανακαλέσω πολλές φορές σταματάει αυτός ο θόρυβος και ακούνε κανονικά. Καμία ιδέα για το τι μπορεί να παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Καλησπέρα σε όλους, τις τελευταίες ημέρες μου κάνουν παράπονα σε αρκετές κλήσεις μου ότι ακούν έναν περίεργο έντονο θόρυβο όταν τους καλώ ή με καλούνε. Αν το κλείσω και τους ξανακαλέσω πολλές φορές σταματάει αυτός ο θόρυβος και ακούνε κανονικά. Καμία ιδέα για το τι μπορεί να παίζει; Χρησιμοποιείς το μικρόφωνο της συσκευής ή με handsfree/Bluetooth? Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wallyballs Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Χρησιμοποιείς το μικρόφωνο της συσκευής ή με handsfree/Bluetooth? Sent from my iPad using Tapatalk Έχω παρατηρήσει ότι μου το κάνει και με τα δύο. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Έχω παρατηρήσει ότι μου το κάνει και με τα δύο. :confused: Περίεργο να έχουν πρόβλημα και τα 2 μικρόφωνα ταυτόχρονα. Μήπως είναι θέμα του παρόχου σου; Κάποια βλάβη στην περιοχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wallyballs Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Περίεργο να έχουν πρόβλημα και τα 2 μικρόφωνα ταυτόχρονα. Μήπως είναι θέμα του παρόχου σου; Κάποια βλάβη στην περιοχή; Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα της sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Έχω παρατηρήσει ότι μου το κάνει και με τα δύο. :confused: Υπήρχε ένα πρόβλημα με COSMOTE και iPhone Έχεις και τα δύο; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wallyballs Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Υπήρχε ένα πρόβλημα με COSMOTE και iPhone Έχεις και τα δύο; Ναι :confused: όταν λες πρόβλημα, τι ακριβώς εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Ναι :confused: όταν λες πρόβλημα, τι ακριβώς εννοείς; Η COSMOTE είχε ακουστεί ότι έχει κάποιο θέμα Δεν ξέρω ακριβώς Είχα κι εγώ πρόβλημα με χαμένες κλήσεις περισσότερο πριν μέρες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Καλησπέρα στη παρέα! Αξίζει να κάνω δώρο στον εαυτό μου μια θήκη 360 της Spigen αξίζει; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 28, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Καλησπέρα στη παρέα! Αξίζει να κάνω δώρο στον εαυτό μου μια θήκη 360 της Spigen αξίζει; Εδώ έκανες δώρο ολόκληρο iPhone, στη θήκη θα κολλήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Καλησπέρα στη παρέα! Αξίζει να κάνω δώρο στον εαυτό μου μια θήκη 360 της Spigen αξίζει; Sent from my iPhone using Tapatalk Γούστα είναι αυτά Εμένα δεν μ αρέσουν αυτές οι θήκες και γενικά δεν βάζω θήκες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Εδώ έκανες δώρο ολόκληρο iPhone, στη θήκη θα κολλήσεις; Χαχα σωστό! Λογικά πρέπει να είναι πολύ καλή ποιότητα η θήκη όπως και οι υπόλοιπες spigen Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Της κοπέλας μου το iPhone από χθες σταμάτησε να δουλεύει το home button. Ξαφνικά. Χωρίς να πέσει η χωρίς να γίνει κάτι άλλο. Επίσης το κινητό φαίνεται να καταπίνει τη μπαταρία. Προσπάθησα να κάνω restore και είχε κάποια θέματα. Εν τέλη τα κατάφερα αλλά και πάλι δεν έφτιαξε τίποτα. Έχει παρατηρήσει ή έχει ακούσει κάτι κάποιος; πριν το πάω στο service να έχω μια γνώμη. Ευχαριστώ Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Της κοπέλας μου το iPhone από χθες σταμάτησε να δουλεύει το home button. Ξαφνικά. Χωρίς να πέσει η χωρίς να γίνει κάτι άλλο. Επίσης το κινητό φαίνεται να καταπίνει τη μπαταρία. Προσπάθησα να κάνω restore και είχε κάποια θέματα. Εν τέλη τα κατάφερα αλλά και πάλι δεν έφτιαξε τίποτα. Έχει παρατηρήσει ή έχει ακούσει κάτι κάποιος; πριν το πάω στο service να έχω μια γνώμη. Ευχαριστώ Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Κάνε μια αναγκαστική επανεκκίνηση με κρατημένα ταυτόχρονα το power button και το volume down μέχρι να σβήσει η συσκευή. Και όταν ξαναφορτωσει το λειτουργικό, πηγαινε στις ρυθμίσεις-μπαταρία-υγεία μπαταρίας και δες το ποσοστό που σου δίνει το σύστημα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Το έκανα και μου δείχνει 86%. Θεωρείται καλά; Επίσης με το home button; Έχει χαλάσει; υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα λειτουργικού; Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Το έκανα και μου δείχνει 86%. Θεωρείται καλά; Επίσης με το home button; Έχει χαλάσει; υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα λειτουργικού; Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Κάτι γίνεται με το κουμπί και την μητρική αφού λες ότι καταπίνει μπαταρία Σαν βραχυκύκλωμα μου μυρίζει Υγρασία η κάτι τέτοιο; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Το έκανα και μου δείχνει 86%. Θεωρείται καλά; Επίσης με το home button; Έχει χαλάσει; υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα λειτουργικού; Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Είναι λίγο οριακό το ποσοστό. Θέμα λειτουργικού δεν είναι σίγουρα. Νομίζω πως πρέπει να το δει το επίσημο σερβις. Document/isystem/istorm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Το έκανα και μου δείχνει 86%. Θεωρείται καλά; Επίσης με το home button; Έχει χαλάσει; υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα λειτουργικού; Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Από 80% και κάτω έχεις θέμα Είναι beta όμως η μέτρηση οπότε δεν είναι και να το βασίζεται κάποιος 100% Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts