Jump to content

iPhone 7 Plus

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με την αποδειξη αγορας απο ελληνικο καταστημα εχεις δυο ετη εγγυηση!

Μετα την ληξη της εγγυησης μεσω ΙΜΕΙ, εχεις το χαρτι για ακομα ενα ετος.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ερώτηση περί εγγυησεως

Το τηλέφωνο αν έχει αγοραστεί από σκρουτζομαγαζο παίζει να εχει 2 έτη εγγύηση μέσω info quest η χλωμό?2 έτη μόνο μέσω των γνωστών αλυσίδων?

Εγώ είχα επικοινωνία με το Apple support σήμερα για το ρολόι μου και η απάντηση ήταν πως για να ισχύσει η εγγύηση «καταναλωτή» (δεύτερο ετος)πρέπει η συσκευή να προορίζεται για την χώρα στην οποία ασκείτε το δικαίωμα.

Μετά πήρα το μαγαζί αλλά έλειπε ο υπεύθυνος του service όποτε θα έχω νέα από Δευτέρα.

Υποθέτω όμως ότι είτε το μαγαζί το καλύπτει είτε τα ρίχνει στην Apple.

Η βλάβη μου είναι πως όπου εφάπτεται το ρολόι με το δέρμα μου έχει αρχίσει να διαβρώνεται.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

το σκρουτζομαγαζο ειναι ελληνικο κατάστημα αλλα με προιοντα που δεν προοριζονται για την ελληνικη αγορα οποτε ενα ετος?

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Για ποιο χαρτί μιλάς? Που το λέει αυτό? Πλαίσιο, Public δινουν ΑΥΣΤΗΡΑ 1 έτος και δεν γνωρίζουν (ή δεν θέλουν να πουν) οτιδήποτε αφορά στον 2ο χρόνο εγγύησης.

Με λίγα λόγια αν τους πας μηχάνημα με βλάβη στον ένα χρόνο και μία ημέρα σου λένε πολύ απλά ότι είσαι εκτός εγγύησης...

Για ποιο χαρτί μιλάς? Που το λέει αυτό? Πλαίσιο, Public δινουν ΑΥΣΤΗΡΑ 1 έτος και δεν γνωρίζουν (ή δεν θέλουν να πουν) οτιδήποτε αφορά στον 2ο χρόνο εγγύησης.

Με λίγα λόγια αν τους πας μηχάνημα με βλάβη στον ένα χρόνο και μία ημέρα σου λένε πολύ απλά ότι είσαι εκτός εγγύησης...

Η εγγύηση είναι δυο χρόνια και το αναφέρει ξεκάθαρα και στο site της apple αλλά και ο νόμος. Μπορείς να ψάξεις να βρεις και να εκτυπωσεις αυτό που λέει η apple και το ΦΕΚ και να πας στο public η στο πλαίσιο και να τους τα βάλεις στον πάτο. Η αν δεν θες να μπλέξεις πηγαίνεις document η infoquest που αναγνωρίζουν τα 2 χρόνια χωρις μα μου και καθάρισες.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Μεχρι να παρω χαμπαρι το προβλημα, τελειωσε το DOA, αρα πλεον εχω να κανω μονο με την Apple. Μολις με πηρανε τηλεφωνο απο Document αφου διαβασαν το χθεσινο μου email, χωρις βεβαια να βγει και ιδιαιτερη ακρη. Ηδη αρχισε να μου τα μασαει χωρις καν να δει την συσκευη. Το ριχνει περισσοτερο στους παροχους κινητης τηλεφωνιας. Αφου στο φιναλε η συμβουλη τους ηταν πρωτα απο ολα αν η καρτα sim μου ειναι παλια, να παω να την αλλαξω με μια καινουργια που υποστηριζει καλυτερα τα 4G δικτυα. Επισης μου ειπαν (και με το δικιο τους εν μερη αφου η διαδικασια ειναι της Apple και οχι απο το κεφαλι τους), πως αν βαλουν το κινητο στο διαγνωστικο και ΔΕΝ τους βγαλει καποιο προβλημα με το μικροφωνο, τι μπορει να γινει και πως να με καλυψουν? Τελος παντων ομως, η ουσια ειναι πως αφου ειμαι απο Σερρες ειναι ασκοπο να στελνω το κινητο στην Αθηνα με το ρισκο να κανει βολτες στις κουριερ. Θα πεταχτω Θεσσαλονικη σε καποιο i-storm, να ειμαι κι εγω μπροστα και βλεπουμε.

Όχι μόνο αυτό . Το έστειλα Αθήνα δεν βρήκαν τπτ και επειδή ήταν άψογο όπως είπαν με χρέωσαν με έξοδα αποστολής . Και όλα αυτά επειδή δεν βρήκαν βλάβη αυτοί . Μόνο όταν καλύπτεται από εγγύηση στο στέλνουν δωρεάν .

Δημήτρης

https://www.apple.com/legal/warranty/products/iphone-greek.html

@JIMBOAthens Τρίτη παράγραφος! Ξεκάθαρα, με την επίδειξη της απόδειξης, κατευθείαν στην INFOQUEST (εκτός εάν είναι συσκευή από vodafone/cosmote/wind που σίγουρα πηγαίνεις στην Arvato). Συσκευή «ελληνική» δεν έχω πάρει ποτέ, και μία φορά που πήγα INFOQUEST, δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα με το θέμα εγγύησης, στο δεύτερο έτος.

https://www.apple.com/legal/warranty/products/iphone-greek.html

@JIMBOAthens Τρίτη παράγραφος! Ξεκάθαρα, με την επίδειξη της απόδειξης, κατευθείαν στην INFOQUEST (εκτός εάν είναι συσκευή από vodafone/cosmote/wind που σίγουρα πηγαίνεις στην Arvato). Συσκευή «ελληνική» δεν έχω πάρει ποτέ, και μία φορά που πήγα INFOQUEST, δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα με το θέμα εγγύησης, στο δεύτερο έτος.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις!

καλημέρα,

υπαρχει εφαρμογη που να κλειδωνει η συσκευη ή έστω να σβηνει η οθόνη με πάτημα του fingerprint sensor ?

ψαχνω δλδ εναλλακτικη απο το να σβηνει η οθονη μονο με το on/off

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

καλημέρα,

υπαρχει εφαρμογη που να κλειδωνει η συσκευη ή έστω να σβηνει η οθόνη με πάτημα του fingerprint sensor ?

ψαχνω δλδ εναλλακτικη απο το να σβηνει η οθονη μονο με το on/off

Όχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο

Nokia 8800 Scirocco

facetime & imessage πρεπει να ενεργοποιηθουν απο τον παροχο αυτοματα η πρεπει να κανω κατι?

εκανα το switch τελικα απο s8 plus σε 7 Plus Και επειδη ειχα να χρησιμοποιησω 10+ χρονια iOS οι ερωτησεις μου ισως φανουν αρχαριου

Edited by charlie_GR

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Θα πρέπει να σου έβγαλε μήνυμα για την ενεργοποίηση του facetime και imessage όπου πατάς απλά ΟΚ. Αν δεν το είδες, πήγαινε Ρυθμίσεις - Μηνύματα ή Facetime και τσέκαρε αν είναι ενεργά.

Και για να σε πειράξω και λίγο, αν έχεις 10+ χρόνια να χρησιμοποιήσεις iOS, τότε δεν είχες ποτέ iPhone, γιατί το 2007 κυκλοφόρησε πρώτη φόρα! Για να γελάσουμε και λίγο, φιλικά πάντα!!

Θα πρέπει να σου έβγαλε μήνυμα για την ενεργοποίηση του facetime και imessage όπου πατάς απλά ΟΚ. Αν δεν το είδες, πήγαινε Ρυθμίσεις - Μηνύματα ή Facetime και τσέκαρε αν είναι ενεργά.

Και για να σε πειράξω και λίγο, αν έχεις 10+ χρόνια να χρησιμοποιήσεις iOS, τότε δεν είχες ποτέ iPhone, γιατί το 2007 κυκλοφόρησε πρώτη φόρα! Για να γελάσουμε και λίγο, φιλικά πάντα!!

Ενεργά είναι απλά λέει waiting for activation...το 2009 αν θυμάμαι καλά σίγουρα είχα το πρώτο μου iPhone να μην πω νωρίτερα που θα πάει θα το συνηθίσω

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Ενεργά είναι απλά λέει waiting for activation...το 2009 αν θυμάμαι καλά σίγουρα είχα το πρώτο μου iPhone να μην πω νωρίτερα που θα πάει θα το συνηθίσω

Έχεις μονάδες μέσα;

Αν ναι μάλλον κόλλησε τότε

Κλείνεις τους διακόπτες κάνεις επανεκκίνηση και μετά την άλλη μέρα ξανά δοκιμάζεις

Nokia 8800 Scirocco

Έχεις μονάδες μέσα;

Αν ναι μάλλον κόλλησε τότε

Κλείνεις τους διακόπτες κάνεις επανεκκίνηση και μετά την άλλη μέρα ξανά δοκιμάζεις

activiation unsuccesful.Turn on Facetime again, ναι εχω μοναδες (συμβολαιο)

2 φορες εκανα τη διαδικασια χωρις επιτυχια με το παραπανω msg...

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Καλησπέρα από χτες κάτοχος iPhone 7 Plus μια ερώτηση μου έρχονται συχνά κάτι ακαταλαβίστικα sms από αποστολέα infomessage άσχετος με το iOS τι ακριβώς είναι αυτό;ευχαριστώ
Λάζαρος..

activiation unsuccesful.Turn on Facetime again, ναι εχω μοναδες (συμβολαιο)

2 φορες εκανα τη διαδικασια χωρις επιτυχια με το παραπανω msg...

Σε πολλούς έχει κολλήσει η ενεργοππιηση του imessage αλλά αν το αφήσεις κάποιες ώρες και δοκιμάσεις αργότερα πρέπει να στρώσει

Δυστυχώς δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο τώρα

Κάποιος που το έπαθε θα σε βοηθήσει

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπέρα από χτες κάτοχος iPhone 7 Plus μια ερώτηση μου έρχονται συχνά κάτι ακαταλαβίστικα sms από αποστολέα infomessage άσχετος με το iOS τι ακριβώς είναι αυτό;ευχαριστώ

Κανείς ρε παιδιά;

Λάζαρος..

Κανείς ρε παιδιά;
Χωρίς να γνωρίζω ακριβώς ψάξε με τον πάροχο σου αν είναι διαφημιστικά που σε χρεώνουν.

Εμένα μου είχε έρθει λογαριασμός 20 ευρώ παραπάνω για καμία 10αρια τέτοια μυνήματα τα οποία εμφανίζονταν ως ΥΠΠ (υπηρεσίες πληροφόρησης στις οποίες δεν είχα γραφτεί ποτε).

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Ευχαριστώ για την απάντηση κάτι τέτοιο αποκλείεται μιας και αυτά σχετίζονται σίγουρα με το istore apple μιας και όταν κάνω κάποια κίνηση εκεί τότε μου έρχονται .Θα το ψάξω ευχαριστώ και παλι
Λάζαρος..

Ευχαριστώ για την απάντηση κάτι τέτοιο αποκλείεται μιας και αυτά σχετίζονται σίγουρα με το istore apple μιας και όταν κάνω κάποια κίνηση εκεί τότε μου έρχονται .Θα το ψάξω ευχαριστώ και παλι

Κλείσε την κλειδοθήκη πρώτα και δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά δικτύου .....μήπως γίνει τίποτα

Από το μεσημέρι επιστρέφω ξανά στο μήλο

Φτάνει ένας μήνας που πήγα στο Android

Τι λέει η τελευταία 11.1; Τα μικροπροβλήματα συνεχίζονται ε;

Nokia 8800 Scirocco

Τάσο,δεν άντεξες,ε??

Για το 7 plus?

Δυστυχώς όχι

Έχω καλές συσκευές στα χέρια μου αλλά πάντα κάτι λείπει. iPhone δεν μπορούν να γίνουν

Τι να κάνεις η συνήθεια δεν αλλάζει εύκολα

Nokia 8800 Scirocco

• The title was changed to iPhone 7 Plus
  • The topic was unpinned