dtzav Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 στην 10.2 δεν είχα πρόβλημα. ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι ξέρω , τώρα κάνω download την 10.2 και θα κάνω επαναφορά. είναι κουφο πρόβλημα. ψάχνω εδώ και ώρα στο δίκτυο δεν έχω δει ανάλογη αναφορά. κρίμα που δεν μπορώ να ανεβάσω την φωτό, μου λέει μέχρι 13,3κβ ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στέλνω report στην apple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 στην 10.2 δεν είχα πρόβλημα. ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι ξέρω , τώρα κάνω download την 10.2 και θα κάνω επαναφορά. είναι κουφο πρόβλημα. ψάχνω εδώ και ώρα στο δίκτυο δεν έχω δει ανάλογη αναφορά. κρίμα που δεν μπορώ να ανεβάσω την φωτό, μου λέει μέχρι 13,3κβ ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στέλνω report στην apple Κάποιος bug πιθανόν. Ελπίζω με την 10.2 να μην έχεις θέμα και μετά βλέπουμε τι θα γίνει με το θέμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzav Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 xmmmm. πρόβλημα. και με την 10.2 το ίδιο. τώρα κάνω DFU mοde και επαναφορά σε 10.2.1. Αν συνεχίσει το πρόβλημα αύριο istorm. Καλο βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 xmmmm. πρόβλημα. και με την 10.2 το ίδιο. τώρα κάνω DFU mοde και επαναφορά σε 10.2.1. Αν συνεχίσει το πρόβλημα αύριο istorm. Καλο βραδυ Δεν μπορεί. Κάτι συμβαίνει. Όπως είπες κάνε restore από dfu μήπως και διορθωθεί. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 @dtzav Η λειτουργία να ανεβάζεις φωτογραφία είναι απενεργοποιημένη για την ώρα. Για να ανεβάσεις φωτογραφία χρησιμοποιήσε υπηρεσίες όπως google photos, dropox, post image κτλ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzav Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Το πηγα σημερα στο istorm. Μου ειπαν οτι μαλλον δεν πρεπει να ειναι bug αλλα να φταιει το γυροσκοπιο. Το κρατησαν και θα δουμε. Παντως εμφανιστηκε αμεσως μετα το update. Θα δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Το πηγα σημερα στο istorm. Μου ειπαν οτι μαλλον δεν πρεπει να ειναι bug αλλα να φταιει το γυροσκοπιο. Το κρατησαν και θα δουμε. Παντως εμφανιστηκε αμεσως μετα το update. Θα δουμε. Αμέσως να σου πω ότι αυτό σκέφτηκα αλλά πως σου εμφανίστηκε με την αναβάθμιση; Λίγο περίεργο μοιάζει όλο αυτό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzav Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Δεν ξερω. Το οτι γυρισα στην 10.2 και υπηρχε παλι, μαλλον παει προς hardware, και οχι bug. Ισως ητανε να το παθει εκεινη την στιγμή. Μου ειπαν οτι το πιθανοτερο ειναι να γινει αντικατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο όσοι έχετε 7 Plus; Δηλαδή ο χρόνος standby να είναι ίδιος με τον usage. https://goo.gl/photos/W5Wb6Cs8rfZF4Zdi7 Το κάνει και στην 10.2.1 που είναι τώρα, το έκανε και στην 10.2. Δοκίμασα reset settings αλλά τίποτα. Όταν το κάνω on/off πρέπει να στρώνει αλλά δεν είναι και σίγουρο, γιατί όταν κάνεις on/off χάνονται οι χρόνοι μετρήσεις. Το ξέρω πως κάτι κολλάει απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι. Δεν εμφανίζεται κάποια εφαρμογή με αυξημένο ποσοστό κατανάλωσης. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο όσοι έχετε 7 Plus; Δηλαδή ο χρόνος standby να είναι ίδιος με τον usage. https://goo.gl/photos/W5Wb6Cs8rfZF4Zdi7 Το κάνει και στην 10.2.1 που είναι τώρα, το έκανε και στην 10.2. Δοκίμασα reset settings αλλά τίποτα. Όταν το κάνω on/off πρέπει να στρώνει αλλά δεν είναι και σίγουρο, γιατί όταν κάνεις on/off χάνονται οι χρόνοι μετρήσεις. Το ξέρω πως κάτι κολλάει απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι. Δεν εμφανίζεται κάποια εφαρμογή με αυξημένο ποσοστό κατανάλωσης. Phantom Usage λέγεται αυτό...δεν έχει σχέση με κατανάλωση εφαρμογών κλπ...Στη θεση σου θα έκανα set up as new χωρίς επαναφορά backup ....εαν δεν φτιάξει και τότε κάνε ένα ερώτημα στο service..εσυ αποφασίζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Phantom Usage λέγεται αυτό...δεν έχει σχέση με κατανάλωση εφαρμογών κλπ...Στη θεση σου θα έκανα set up as new χωρίς επαναφορά backup ....εαν δεν φτιάξει και τότε κάνε ένα ερώτημα στο service..εσυ αποφασίζεις Setup as new το ήξερα αλλά το service γιατί να το ρωτήσω; παίζει να είναι θέμα hardware; Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Και σε μενα το εκανε σε 6s με την 10.2.1 πριν 3 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvemperor Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Εμενα μου βγάζει αλλο πρόβλημα.ανα τακτά διαστήματα με παίρνουν τηλέφωνο και δεν χτυπάει,δεν κάνει θόρυβο,αλλα μονο δανείζεται.αν το κανω επανεκκίνηση τότε στρώνει κανονικά.δεν ξερω για πιο λόγο το κάνει αυτο.το πήρα μεταχειρισμένο με σύνδεση απο Γερμανό και εγω εχω πακέτο Vodafone,αν και δεν νομιζω να παίζει ρόλο αυτο.καμια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Στην 10.2.1 αυτά όλα τα προβλήματα ρε παιδιά τι έγινε; Πολλά μαζεμένα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Στην 10.2.1 αυτά όλα τα προβλήματα ρε παιδιά τι έγινε; Πολλά μαζεμένα Ε καλά τι όλα αυτά τα προβλήματα; εγώ δεν έχω θέμα με την συσκευή μου. Μια χαρά είναι και την ευχαριστιέμαι. Το ότι ρώτησα αυτό για την μπαταρία δεν είναι πρόβλημα της 10.2.1. Το έχω πριν αναβαθμίσω σε 10.2.1. Αλλά ποτέ δεν έδωσα σημασία γιατί η μπαταρία ακόμα και έτσι βγάζει άνετα την ημέρα μου. Για αυτό υπάρχει το θέμα, για να αναφέρει ο καθένας τι συναντάει και να μαθαίνει τι συμβαίνει. Το να λέμε πόσο γαμάτη συσκευή είναι και πόσο τουμπανο είναι δεν βοηθάει κανένα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Ε καλά τι όλα αυτά τα προβλήματα; εγώ δεν έχω θέμα με την συσκευή μου. Μια χαρά είναι και την ευχαριστιέμαι. Το ότι ρώτησα αυτό για την μπαταρία δεν είναι πρόβλημα της 10.2.1. Το έχω πριν αναβαθμίσω σε 10.2.1. Αλλά ποτέ δεν έδωσα σημασία γιατί η μπαταρία ακόμα και έτσι βγάζει άνετα την ημέρα μου. Για αυτό υπάρχει το θέμα, για να αναφέρει ο καθένας τι συναντάει και να μαθαίνει τι συμβαίνει. Το να λέμε πόσο γαμάτη συσκευή είναι και πόσο τουμπανο είναι δεν βοηθάει κανένα. Δεν αμφιβάλλω ότι πρέπει να λέμε τα προβλήματα μας. Νόμισα ότι αυτά εμφανίστηκαν στην 10.2.1 και είμαι ακόμα στην 10.2 γι αυτό Αυτό κι άλλες φορές έχει γίνει να γράφει ο μετρητής αλλά αφού δεν σ ενοχλεί και δεν έχεις πρόβλημα αυτονομία νομίζω καλύτερα είναι να μην το πειράξεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerios Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Στην 10.2 έχω παρατηρήσει αισθητά μειωμένη αυτονομία σε σχέση με την 10.1 το πάθατε κ εσείς? Τώρα φοβάμαι να βάλω 10.2.1 με αυτά που βλέπω! Μήπως έχει λυθεί τουλάχιστον το battery drain στη 10.2.1??? Ελπίζω να λυθούν όλα στη 10.3!! Παράθεση Apple iPhone XS Max 256GB Silver Samsung Galaxy Note 10+ 256GB Aura Glow Λευτέρης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Ευχαριστηθειτε τις συσκευες σας. Ειναι μικροπραγματα αυτα που ασχολειστε και ψηριζετε... Παντα υπαρχαν μικρο bugs σε ολες τις εκδοσεις και θα υπαρχουν. Φανταστειτε τους αλλους που περιμενουν αιωνες για τα Updates κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Ευχαριστηθειτε τις συσκευες σας. Ειναι μικροπραγματα αυτα που ασχολειστε και ψηριζετε... Παντα υπαρχαν μικρο bugs σε ολες τις εκδοσεις και θα υπαρχουν. Φανταστειτε τους αλλους που περιμενουν αιωνες για τα Updates κλπ Έτσι κι αλλιώς αυτό κάνουμε απλα συζητάμε για κάποια μικρό πράγματα που μας χαλάνε Οι περισσότεροι δεν φεύγουν εύκολα για να πάνε android Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Έτσι κι αλλιώς αυτό κάνουμε απλα συζητάμε για κάποια μικρό πράγματα που μας χαλάνε Οι περισσότεροι δεν φεύγουν εύκολα για να πάνε android Σιγουρα αλλα αλλο κουβεντα περι προβληματων...και αλλο ακραιες αντιδρασεις , δεν ξαναπαιρνω ios , πως εγιναν ετσι κλπ κλπ. απλα το τονισα ετσι. Γιατι τωρα τελευταια τα κρουσματα αυξανονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Σιγουρα αλλα αλλο κουβεντα περι προβληματων...και αλλο ακραιες αντιδρασεις , δεν ξαναπαιρνω ios , πως εγιναν ετσι κλπ κλπ. απλα το τονισα ετσι. Γιατι τωρα τελευταια τα κρουσματα αυξανονται. Κάποιοι δεν έχουν τα χρήματα για να έχουν τις τελευταίες συσκευές και είναι σπαστικό πχ να έχεις το 5s να κανεις μια αναβάθμιση και να δεις ότι αρχίζει το τηλέφωνο να παίρνει την κάτω βόλτα Αν είχες την δυνατότητα να βάλεις πχ iOS 9 θα ήταν καλύτερα βέβαια με τις οποίες συνέπειες αλλά θα ήταν στο χέρι του καθενός Όπως πχ στο android που βάζεις μια λίγο παλαιότερη και δεν έχεις πρόβλημα Αλλά εκεί έχουν κάνει την αλλαγή με τα google play services που τρέχουν οποία εφαρμογή θέλεις με τις τελευταίες δυνατότητες άσχετα από την έκδοση λειτουργικού της συσκευής Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 τασο δεν μιλησα για 6αρι και κατω. μιλαω καθαρα για 6s/+ , 7/+ . τρεχουν απροβληματιστα. παντα θα υπαρχουν καποιες παρτιδες ελατωματικες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 τασο δεν μιλησα για 6αρι και κατω. μιλαω καθαρα για 6s/+ , 7/+ . τρεχουν απροβληματιστα. παντα θα υπαρχουν καποιες παρτιδες ελατωματικες. Ναι κατάλαβα αλλά για να έχεις κάτι στα χέρια που σε ικανοποιεί πρέπει να είσαι συνέχεια με το τελευταίο και προτελευταίο μοντέλο της εταιρείας Τα προηγούμενα τα καίει Έτσι έχω καταλάβει εγώ από την εμπειρία μου στα τόσα χρόνια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimaros Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Το αγόρασα και γω σε 128gb χωρητικότητα. Έχω απορία, πως παίρνω από το vsco τα αρχεία raw ; δεν μπορώ να βγάλω άκρη...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Το αγόρασα και γω σε 128gb χωρητικότητα. Έχω απορία, πως παίρνω από το vsco τα αρχεία raw ; δεν μπορώ να βγάλω άκρη...... Κάνοντας import την φωτογραφία στην έκθεση του iOS. Τραβάς την φωτογραφία, σου εμφανίζει από κάτω την ένδειξη raw και μετά κάτω δεξιά πατάς τις τρεις τελίτσες και save to camera roll. Επίσης αν πας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής έχει επιλογή να αποθηκεύει αυτόματα τις φωτογραφίες που τραβάς μέσω του vsco cam ώστε να μην το κάνεις χειροκίνητα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts