Jump to content

iPhone 7 Plus

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βγήκε και η beta έκδοση του gear manager και συνδέθηκε με το τηλέφωνο το gear s2 που έχω και όλα μια χαρά! Έχω και ειδοποιήσεις από το plus και στο ρολόι

Nαι, αλλά δε δίνεις link και οδηγίες για το πως θα το βάλουμε :O. Επίσης, κάνει για το Gear S που έχω εγώ;

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Nαι, αλλά δε δίνεις link και οδηγίες για το πως θα το βάλουμε :O. Επίσης, κάνει για το Gear S που έχω εγώ;

http://forum.xda-developers.com/gear-s2/general/how-to-install-gear-manager-ios-device-t3435924/page14

Ορίστε και το λινκ για το φίλο. Θέλει λίγο διάβασμα όμως για τις συμβατότητας και το τρόπο εγκατάστασης. Επίσης ίσως χρειαστεί να ακολουθήσετε κάποιο λινκ σε άλλο thread γιατί η εφαρμογή συνεχώς αλλάζει και η αυτόματη αναβάθμιση της ακόμα δεν λειτουργεί σωστά.

http://forum.xda-developers.com/gear-s2/general/how-to-install-gear-manager-ios-device-t3435924/page14

Ορίστε και το λινκ για το φίλο. Θέλει λίγο διάβασμα όμως για τις συμβατότητας και το τρόπο εγκατάστασης. Επίσης ίσως χρειαστεί να ακολουθήσετε κάποιο λινκ σε άλλο thread γιατί η εφαρμογή συνεχώς αλλάζει και η αυτόματη αναβάθμιση της ακόμα δεν λειτουργεί σωστά.

Σε ευχαριστώ πολύ!

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Εγώ δεν την παλεύω μάλλον αφού το πήρα ξανά πάλι μαύρο και 256αρι, δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει κάτσει αρκετά καλά αυτή την φορά... Το χαίρομαι γυμνό αλλά θέλει θήκη και σύντομα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγώ δεν την παλεύω μάλλον αφού το πήρα ξανά πάλι μαύρο και 256αρι, δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει κάτσει αρκετά καλά αυτή την φορά... Το χαίρομαι γυμνό αλλά θέλει θήκη και σύντομα

το ειχες παρει , το εδωσες - εμεινες με το s7 και το ξαναπηρες?? θεος!!

Με πήραν σήμερα από πλαίσιο και μου είπαν ότι σε δύο μέρες θα είναι στο κατάστημα του Ηρακλείου Κρήτης το plus 128 σε μαύρο ματ . Επειδή εδώ και ένα μήνα έχω καλύψει την ανάγκη μου πάλι με iPhone plus 128 όποιος επιθυμεί και θέλει να παραλάβει την Παρασκευή μπορεί να με ενημερώσει να πάμε μαζί να το παραλάβει και να πληρώσει απευθείας εκεί στο ταμείο του Πλαίσιου .

το ειχες παρει , το εδωσες - εμεινες με το s7 και το ξαναπηρες?? θεος!!

Ναι και όλα αυτά σε μια εβδομάδα, δεν πειράζει καλά να είμαστε lol!!!

Είδα ότι υπάρχει ένα bug και διάβασα επίσης σε άλλους χρήστες να εμφανίζεται το ίδιο, αν γίνει WhatsApp or Facebook call απενεργοποιείται το haptic feedback στο 3D touch και επανέρχεται με restart. Μου το έχει κάνει δυο φορές ήδη..

Κατά τα αλλά όλα καλά, έβαλα μια τύπου clear coat πίσω γιατί δεν θέλω θήκες

Ναι και όλα αυτά σε μια εβδομάδα, δεν πειράζει καλά να είμαστε lol!!!

Είδα ότι υπάρχει ένα bug και διάβασα επίσης σε άλλους χρήστες να εμφανίζεται το ίδιο, αν γίνει WhatsApp or Facebook call απενεργοποιείται το haptic feedback στο 3D touch και επανέρχεται με restart. Μου το έχει κάνει δυο φορές ήδη..

Κατά τα αλλά όλα καλά, έβαλα μια τύπου clear coat πίσω γιατί δεν θέλω θήκες

εμενα στο 6s με τα τα Updates μου χαλανε οι ηχοι των συγκεκριμενων εφαρμογων.

χωρις θηκη ειναι απολαυση και γω το ιδιο εχω κανει!

Μολις το παρελαβα! Μαυρο 32gb. Θα το τεσταρω για τον ηχο μιας και το αγορασα απο Applestore εξωτερικου.
Siemens S25-Nokia 8310-Nokia5210-Sony Ericsson W810-HTC Touch Pro2-Iphone 3GS- Lenovo A820 - Huawei P8 Lite - Iphone 7 plus - Iphone XR

Μολις το παρελαβα! Μαυρο 32gb. Θα το τεσταρω για τον ηχο μιας και το αγορασα απο Applestore εξωτερικου.

Καλορίζικο φίλε!

κατέβασε και τρέξε το antutu. Κατα την διάρκεια γύρισε και βάλε στο αυτί σου την πλάτη του κινητού (στο ύψος του μήλου) να δεις αν ακούγεται κάτι...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Εμένα έχει hissing sound αλλά δεν ήξερα ότι πρέπει να βάλω την πλάτη της συσκευής στο αυτί μου... Νομίζω διύλιση του κώνωπα ρε παιδιά

Εμένα έχει hissing sound αλλά δεν ήξερα ότι πρέπει να βάλω την πλάτη της συσκευής στο αυτί μου... Νομίζω διύλιση του κώνωπα ρε παιδιά

κοίτα να δεις, εμένα η νέα συσκευή που μου ήρθε από αντικατάσταση δεν κάνει τον παραμικρό ήχο, είναι εντελώς αθόρυβη. Σίγουρα ο όποιος θόρυβος που δημιουργείται είναι απορίας άξιος...

Ηρακλής!

κοίτα να δεις, εμένα η νέα συσκευή που μου ήρθε από αντικατάσταση δεν κάνει τον παραμικρό ήχο, είναι εντελώς αθόρυβη. Σίγουρα ο όποιος θόρυβος που δημιουργείται είναι απορίας άξιος...

Δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθώ πραγματικά.. Κάποιες στιγμές κάνει και κάποιες όχι, υπάρχει λόγος σοβαρός να κοιτάξω για αντικατάσταση; Η συσκευή είναι πρώτης κυκλοφορίας από Ντουμπάϊ (μένω μόνιμα Μέση Ανατολή)

Εδώ και λίγες μέρες κάτοχος κι εγώ του 7 plus 128gb silver. Έκανα μπακαπ από το 6αρι και εντύπωση μου έκανε που δεν συγχρονισε κάποιες εφαρμογές που όπως είδα μάλλον δεν υποστηρίζονται πλέον από τον δημιουργό ή είχαν πολύ καιρό να ανανεωθούν (?). Τις πρόσθεσα χειροκίνητα. Το κινητό απλά τα σπάει αλλά θέλει -όπως είπε ένας φίλος παραπάνω -επειγόντως θήκη.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθώ πραγματικά.. Κάποιες στιγμές κάνει και κάποιες όχι, υπάρχει λόγος σοβαρός να κοιτάξω για αντικατάσταση; Η συσκευή είναι πρώτης κυκλοφορίας από Ντουμπάϊ (μένω μόνιμα Μέση Ανατολή)

Πραγματικά δεν ξέρω να σου απαντήσω με ακρίβεια, δεν είμαι μηχανικός αλλά εγώ το ρίσκαρα και το πήγα για αντικατάσταση. Ταλαιπωρήθηκα πάντως γιατί έκανε 15 μέρες να μου έρθει η νέα συσκευή όμως πλέον δεν μου κάνει τον παραμικρό ήχο. Προσωπικά δεν μου αρέσει να αμφιβάλω για την συσκευή που έχω στην κατοχή μου μη τυχόν παρουσιάσει κάποια ζημιά από αυτόν τον ήχο...

Ηρακλής!

Αν ο ήχος δεν περνάει στα βίντεο και στις κλήσεις είσαι οκ.

Στις τελευταίες παρτίδες το πρόβλημα έχει μειωθεί κατά πολύ.

Το δικό μου είναι 40η εβδομάδα χωρίς κανένα πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Αν ο ήχος δεν περνάει στα βίντεο και στις κλήσεις είσαι οκ.

Στις τελευταίες παρτίδες το πρόβλημα έχει μειωθεί κατά πολύ.

Το δικό μου είναι 40η εβδομάδα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Θα δω να το τεστάρω αργότερα σε βίντεο, σε κλήσεις δεν είδα κάποιο θέμα.. πως θα δω ποια εβδομάδα είμαι; Αν έχει πρόβλημα θα πρέπει να μου το αλλάξουν προφανώς

Θα δω να το τεστάρω αργότερα σε βίντεο, σε κλήσεις δεν είδα κάποιο θέμα.. πως θα δω ποια εβδομάδα είμαι; Αν έχει πρόβλημα θα πρέπει να μου το αλλάξουν προφανώς

http://sndeep.info/en

Αν έχεις θέμα θα το έχεις σε φάση απόλυτης ησυχίας αλλιώς δεν νομίζω να ακούσεις κάτι περίεργο ούτε σε κλήσεις με ακουστικά ούτε στο βίντεο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

@efthimis31

Εισήγαγε εδώ το serial number και θα δεις αρκετές πληροφορίες για τη συσκευή σου.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ευχαριστώ παιδιά, week 38 είμαι θα δείξει με το θεμα..

Σήμερα πρώτη μέρα που βλέπω την μπαταρία να κάνει θαύματα, το έχω σκίσει πραγματικά και είμαι στο 45% κι εδώ είναι 10 το βράδυ..

Αν χρησιμοποιήσεις το link που έδωσα στην πίσω σελίδα, θα δεις κάτι παρόμοιο σαν αυτό:

Screen_Shot_2016_11_18_at_5_54_34_PM.jpg

Το "Production week" είναι η εβδομάδα παραγωγής.

(Στο παράδειγμα είναι ένα MacBook Pro, αλλά δεν έχει σημασία.)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Αν χρησιμοποιήσεις το link που έδωσα στην πίσω σελίδα, θα δεις κάτι παρόμοιο σαν αυτό:

Screen_Shot_2016_11_18_at_5_54_34_PM.jpg

Το "Production week" είναι η εβδομάδα παραγωγής.

(Στο παράδειγμα είναι ένα MacBook Pro, αλλά δεν έχει σημασία.)

εμενα βγαζει μονο αυτα:confused:

Nice Name:

See how much my machine is worth

Please visit our facebook page

Family name:

Group1: iPhone

Group2: 7 plus

Generation:

Colour: Black

Model introduced: -2016-

Capacity: 128GB

Memory - flavour: Soldered

Factory: F2 (China, Zhengzhou - Foxconn)

εμενα βγαζει μονο αυτα:confused:

Nice Name:

See how much my machine is worth

Please visit our facebook page

Family name:

Group1: iPhone

Group2: 7 plus

Generation:

Colour: Black

Model introduced: -2016-

Capacity: 128GB

Memory - flavour: Soldered

Factory: F2 (China, Zhengzhou - Foxconn)

Και εμένα τα ίδια βγάζει

Τραβηγμέμες από 7 plus στο αυτόματο με την μαμά εφαρμογή και χωρίς επεξεργασία https://goo.gl/photos/mEHxfitwA5uHwizGA

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• The title was changed to iPhone 7 Plus
  • The topic was unpinned