TheWizard Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Φίλε TheWizard εδω ελλάδα έγινε η αντικατάσταση? Το εχω παρει απο ebay αγγλικο. Το εστειλα πισω και μου εστειλαν καινουργιο. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Παιδια έχω ένα πρόβλημα με την ανάδραση του κινητού. Κάποιες φορές όταν πατάω με πίεση κάποιο εικονίδιο αργεί να δουλέψει η δόνηση. Και θα πρέπει να απενεργοποίηση το 3D Touch και να το ενεργοποιήσω ξανά. Συμβαίνει σε κανέναν το ίδιο; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Παιδια έχω ένα πρόβλημα με την ανάδραση του κινητού. Κάποιες φορές όταν πατάω με πίεση κάποιο εικονίδιο αργεί να δουλέψει η δόνηση. Και θα πρέπει να απενεργοποίηση το 3D Touch και να το ενεργοποιήσω ξανά. Συμβαίνει σε κανέναν το ίδιο; Sent from my iPhone using Tapatalk Ρυθμίσεις/γενικά/προσβασιμότητα και ρύθμισε το όπως σε βολεύει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Δε το εξήγησα σωστά. Είναι σε να έχει lag η δόνηση. Ενώ δηλαδή βγαίνει το μενού η δόνηση της συσκευής λαγκαρει πολύ, έρχεται πιο μετά Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Δε το εξήγησα σωστά. Είναι σε να έχει lag η δόνηση. Ενώ δηλαδή βγαίνει το μενού η δόνηση της συσκευής λαγκαρει πολύ, έρχεται πιο μετά Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό. Αν δεν έχεις πειράξει κάτι ίσως είναι κάποιο lag που θα φύγει αν κανεις επαναφορά εργοστασιακών στην συσκευή ή πας για service αν είναι hardware το πρόβλημα σου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Δε το εξήγησα σωστά. Είναι σε να έχει lag η δόνηση. Ενώ δηλαδή βγαίνει το μενού η δόνηση της συσκευής λαγκαρει πολύ, έρχεται πιο μετά Sent from my iPhone using Tapatalk Το είχες από την αρχή που πήρες το κινητό αυτό το θέμα ή το παρατήρησες τώρα; Αν δεν το είχες και το παρατήρησες τώρα τότε κάνε μια επαναφορά ρυθμίσεων και παρακολούθησε το ξανά. Εφόσον συνεχίζεται τότε θα κάνεις restore και setup as new. Αν δεν λυθεί και το έχεις μόνο εσύ τότε είναι κάτι άλλο που δεν έχει σχέση με το software. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Πρέπει να είναι πρόβλημα με κάποια εφαρμογή που ανοίγω και μου το κάνει μετά Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Πρέπει να είναι πρόβλημα με κάποια εφαρμογή που ανοίγω και μου το κάνει μετά Sent from my iPhone using Tapatalk Τότε κοίτα τι πέρασες τελευταία και άρχισε να διαγράφεις. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Μου το κάνει αμέσως μετά το άνοιγμα και κλείσιμο της εφαρμογής SPORT24 μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Μου το κάνει αμέσως μετά το άνοιγμα και κλείσιμο της εφαρμογής SPORT24 μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει; Sent from my iPhone using Tapatalk Επειδή δούλευα κι εγώ την εφαρμογή αυτή (το εχω στείλει για αντικατάσταση) δεν μου παρουσίαζε ποτέ προβλημα. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Η συζήτηση για το power bank μεταφέρθηκε στο αντίστοιχο θέμα των Αξεσουάρ. Παρακαλώ να συνεχίσετε εκεί τη συζήτησή σας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Ερώτηση παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι για την συσκευή. Ταινία μπορείς να κατεβάσεις μέσω τορεντ; επίσης εφαρμογή bsplayer για να μπορώ να βάλω υπότιτλους αυτόματα χωρίς ν κατεβάσω από σαιτ υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Ταινία μπορείς να κατεβάσεις μέσω τορεντ; Όχι, διότι δεν υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή. Τουλάχιστον, όχι χωρίς Jailbreak, το οποίο δεν είναι διαθέσιμο για iOS 10. επίσης εφαρμογή bsplayer για να μπορώ να βάλω υπότιτλους αυτόματα χωρίς ν κατεβάσω από σαιτ υπάρχει; Επίσης όχι. Μπορείς ωστόσο να κάνεις χρήση άλλων players (π.χ. Infuse Player), οι οποίοι δέχονται υπότιτλους, αλλά δεν τους κατεβάζουν αυτόματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Ερώτηση παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι για την συσκευή. Ταινία μπορείς να κατεβάσεις μέσω τορεντ; επίσης εφαρμογή bsplayer για να μπορώ να βάλω υπότιτλους αυτόματα χωρίς ν κατεβάσω από σαιτ υπάρχει; Για να δεις ταινία πρέπει να βάλεις πχ το VLC στο κινητό Μετα μέσο iTunes από υπολογιστή να στείλεις την ταινία και τους υπότιτλους στην εφαρμογή Οποιαδήποτε άλλη μέθοδος κλασική που έχεις στο νου σου από υπολογιστές και android δεν θα δουλέψει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thangeol Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Ευτυχής κάτοχος κι εγώ από σήμερα. Όλα καλά μέχρι στιγμής . Ψάχνω να βρω σε Ελληνικό μαγαζί το καλώδιο που μπορείς να φορτίζεις και να έχεις και τα ακουστικά ταυτόχρονα αλλά δεν τα κατάφερα μέχρι στιγμής . Αν ξέρει κανείς τίποτα ας ενημερώσει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Ευτυχής κάτοχος κι εγώ από σήμερα. Όλα καλά μέχρι στιγμής . Ψάχνω να βρω σε Ελληνικό μαγαζί το καλώδιο που μπορείς να φορτίζεις και να έχεις και τα ακουστικά ταυτόχρονα αλλά δεν τα κατάφερα μέχρι στιγμής . Αν ξέρει κανείς τίποτα ας ενημερώσει . καλορίζικο!!! έχεις βρει κάποιο προϊόν σαν αυτό που ζητάς Ελλάδα στο εξωτερικό? μπορείς να στείλεις link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thangeol Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 http://www.ebay.com/itm/For-Apple-iPhone-7-and-7-Plus-Lightning-to-Audio-and-Charging-Ports-Cable-/112184947364?hash=item1a1ebe72a4:g:t6MAAOSwNRdYBYsL κατι σαν αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Μόλις με ενημέρωσαν από istor ότι ήρθε το τηλέφωνο και θα πάω να παραλαβω.....για να δούμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Μόλις με ενημέρωσαν από istor ότι ήρθε το τηλέφωνο και θα πάω να παραλαβω.....για να δούμε.... Αντε με το καλο!!! πες μας νεοτερα! ποσες μερες εκαναν μεχρι να το φερουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 σε ευχαριστω φιλε μου η παραγγελια εγινε την δευτερα και παρελαβα χθες ολα καλα μεχρι στιγμης καιι ακομα ειμαι στο ψαξιμο αλλα στο πολυ ψαξιμο καθως ειναι η πρωτη μου συσκευη με ios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Όταν σου δώσουν συσκευή αντικατάστασης πως καταλαβαίνεις αν πρόκειται για καινούργια ή refurbished συσκευή; υπάρχει κάποιος τρόπος; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Όταν σου δώσουν συσκευή αντικατάστασης πως καταλαβαίνεις αν πρόκειται για καινούργια ή refurbished συσκευή; υπάρχει κάποιος τρόπος; Αν είναι καινούργια είναι στο κουτί του, αν είναι refurbished έρχεται σε σακουλάκι με ζελατίνες κτλ αλλά και πάλι πρέπει να σε ενημερώσουν ότι είναι refurbished. Δεν στο δίνουν έτσι απλά χωρίς να σου το πουν. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Αν είναι καινούργια είναι στο κουτί του, αν είναι refurbished έρχεται σε σακουλάκι με ζελατίνες κτλ αλλά και πάλι πρέπει να σε ενημερώσουν ότι είναι refurbished. Δεν στο δίνουν έτσι απλά χωρίς να σου το πουν. Σε ευχαριστώ για την απάντηση :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Όταν σου δώσουν συσκευή αντικατάστασης πως καταλαβαίνεις αν πρόκειται για καινούργια ή refurbished συσκευή; υπάρχει κάποιος τρόπος; Καινούργια συσκευή είναι μέσα στο κουτί κανονικά ζελατίνα με ολα μέσα τα αξεσουάρ. Όπως το αγόρασες πρώτη φορά Αλλιώς είναι σκέτη συσκευή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Επανέρχομαι στα της συσκευής, μέχρι στιγμής όλα καλά, ούτε θέμα με hissing noise αλλά ούτε το θέμα που είχε εμφανιστεί με το ακουστικό σε μερικές συσκευές. Για πρώτη εμπειρία με iPhone είμαι αρκετά ενθουσιασμένος. Η μπαταρία σε σχέση με το s7 edge που ήδη έχω και με την ίδια χρήση είναι σχεδόν στα ίδια (επιστρέφω το βράδυ σπίτι με περίπου 60% και στα 2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts