nikaki71 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 (edited) Το δικό μου 7.0 :) V10e-SEA-XX Κι εγω 7.0 ,v10c-TWN-XX.64αρι δικαρτο Edited May 20, 2017 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Εγω v10c-TWN-XX Τις επερχόμενες ενημερώσεις πως θα τις πάρουμε; Η δική σου έκδοση είναι πιο καινούργια; Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 (edited) Τις επερχόμενες ενημερώσεις πως θα τις πάρουμε; Η δική σου έκδοση είναι πιο καινούργια; Οχι,η e ειναι η πιο καινουρια..Το δικο μου την πηρε ΟΤΑ απο οτι ρωτησα τον προηγουμενο κατοχο,γιατι το κινητο το εχω 3 μερες ...Το g6 μου πηρε πριν 1 εβδομαδα την v10f να φανταστεις... Edited May 20, 2017 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Ναι ειναι πιο καινουρια και την πηρε ΟΤΑ απο οτι ρωτησα γιατι το κινητο το εχω 3 μερες στην κατοχη μου... Μάλιστα, θα παίζει ρόλο η χώρα προέλευσης για τις αναβαθμίσεις, εαν έρχονται ΟΤΑ θα είναι πιο βολικό και ας έχει καθυστέρηση, η γρήγορη φόρτιση πως σου φαίνεται; όπως έγραψα πιο πάνω σε σχέση με την προηγούμενη συσκευή μου έχει μια διαφορά κατά.:( Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Μάλιστα, θα παίζει ρόλο η χώρα προέλευσης για τις αναβαθμίσεις, εαν έρχονται ΟΤΑ θα είναι πιο βολικό και ας έχει καθυστέρηση, η γρήγορη φόρτιση πως σου φαίνεται; όπως έγραψα πιο πάνω σε σχέση με την προηγούμενη συσκευή μου έχει μια διαφορά κατά.:( Ναι βεβαια,παιζει ρολο η χωρα προελευσης..Δεν εχω παρατηρησει καθυστερηση στην φορτιση..Φορτιζει το ιδιο γρηγορα με το G6,με τον ιδιο φορτιστη και καλωδιο παντα... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Ναι βεβαια,παιζει ρολο η χωρα προελευσης..Δεν εχω παρατηρησει καθυστερηση στην φορτιση..Φορτιζει το ιδιο γρηγορα με το G6,με τον ιδιο φορτιστη και καλωδιο παντα... Έχεις φορτιστή αγγλικού τύπου; εκεί μόνο σκέφτομαι μήπως έχει διαφορά, η συσκευή πάντως πανέμορφη :) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Έχεις φορτιστή αγγλικού τύπου; εκεί μόνο σκέφτομαι μήπως έχει διαφορά, η συσκευή πάντως πανέμορφη :) Κοιταξε η συσκευη ειχε το φορτιστη Αγγλικου τυπου με ανταπτορα EU,αλλα δεν τον χρησιμοποιησα ποτε,γιατι χρησιμοποιω αυτον του G6...Ναι οντως και παρα το μεγεθος της εξακολουθει να κραταει την ομορφια της.Εχω το TITAN και νομιζω το Silver θα δειχνει ακομα πιο ωραιο και μαζεμενο,λογω χρωματος... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Κοιταξε η συσκευη ειχε το φορτιστη Αγγλικου τυπου με ανταπτορα EU,αλλα δεν τον χρησιμοποιησα ποτε,γιατι χρησιμοποιω αυτον του G6...Ναι οντως και παρα το μεγεθος της εξακολουθει να κραταει την ομορφια της.Εχω το TITAN και νομιζω το Silver θα δειχνει ακομα πιο ωραιο και μαζεμενο,λογω χρωματος... Ωραία, πάντως γράφει ότι έχει συνδεθεί σε γρήγορη φόρτιση αλλά δεν μου δίνει αυτή την εντύπωση, σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις, καλοδουλευτα να είναι :) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Πόσο χαίρομαι την φωτογραφική του...!!! Sent from my LG-H990 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Πόσο χαίρομαι την φωτογραφική του...!!! Sent from my LG-H990 using Tapatalk Οντως,και στις φωτο και στην βιντεοσκοπηση περισσοτερο,ειναι θαυμα... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosetv Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Καλημέρα δεν βλέπω κίνηση εδώ σε εμάς είμαστε ελάχιστη ή δεν έχει προβλήματα το εργαλείο μάλλον το δεύτερο. Στάλθηκε από το LG-H990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Καλημέρα δεν βλέπω κίνηση εδώ σε εμάς είμαστε ελάχιστη ή δεν έχει προβλήματα το εργαλείο μάλλον το δεύτερο. Στάλθηκε από το LG-H990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα :)Σίγουρα δεν είμαστε και πολλοί που πήραμε την συσκευή και το όποιο ρισκο:) Για θέματα νωρίς είναι ακόμη και ελπίζω να συνεχίσει απροβλημάτιστο το θηρίο μας:rolleyes: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Καλημερα.Κανενα προβλημα και κανενα παραπονο κι εδω..Ηδη το G6 μου υποβαθμιστηκε σε backup συσκευη,αφου χρησιμοποιω το θηριο σαν 1η και το χαιρομαι καθε στιγμη.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Το έχω μια βδομάδα. Σήμερα παρατήρησα κάποια καθυστέρηση. Με επανεκκίνηση έστρωσε λίγο. Αυτό που μου κάνει πολύ εντύπωση είναι η καθυστέρηση που έχει αλλαγή κάμερα από μπρος σε πίσω και αλλιώς. Ελπίζω σε κάποια αναβάθμιση να στρώσει Sent from my LG-H990 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Ανά 2 με 3 μέρες τρωω reboot. Δεν ζητάει pin. Το έχει κανείς? Sent from my LG-H990 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Ανά 2 με 3 μέρες τρωω reboot. Δεν ζητάει pin. Το έχει κανείς? Sent from my LG-H990 using Tapatalk Εδω οχι... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Στέλνω email στην εταιρία που έχει αγοραστεί και κάνω ένα system restore από το bridge Sent from my LG-H990 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosetv Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Ανά 2 με 3 μέρες τρωω reboot. Δεν ζητάει pin. Το έχει κανείς? Sent from my LG-H990 using Tapatalk Μέχρι στιγμής τίποτα όλα καλά να μην το ματιασω φτου φτου.Σήμερα είδα στο lg bridge μου βγάζει νέα ενημέρωση (26\5\17) λέει για Volte και διάφορες βελτιώσεις αλλά δεν μπορώ να δω αναλυτικά τη είναι. Στάλθηκε από το LG-H990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέχρι στιγμής τίποτα όλα καλά να μην το ματιασω φτου φτου.Σήμερα είδα στο lg bridge μου βγάζει νέα ενημέρωση (26\5\17) λέει για Volte και διάφορες βελτιώσεις αλλά δεν μπορώ να δω αναλυτικά τη είναι. Στάλθηκε από το LG-H990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το LG-H990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosetv Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Τελικά πήγα να την κατεβάσω και μου βγάζει σφάλμα με το διακομιστή την έχει περάσει κάποιος να μας πει εντυπώσεις αν υπάρχουν. Στάλθηκε από το LG-H990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 προσπαθώ και εγώ...τρώω σφάλμα...το είχα και παλιά με το g4 που το έψαχνα αρκετα. είναι η φάση που την ανεβάζουν στο σερβερ και δεν έχει ολοκληρωθεί. αυτό είναι το λινκ από wireshark αν την θέλει κάποιος... http://pkg03.lime.gdms.lge.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW89O0MB726NA9B4BCE34WK/H990ds10e_00_OPEN_TW_DS_OP_0517.kdz&e=1495867249&h=ab301ddeb3c9d0ae9997729d7e274bc1 πιστεύω αύριο το πρωί θα είναι έτοιμη. Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosetv Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Προσπάθησα να την κατεβάσω σήμερα αλλά πάλι το ίδιο σφάλμα διακομιστή.Αναμονή λοιπόν μέχρι να το φτιάξουν να δούμε Στάλθηκε από το LG-H990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Κάτι πρέπει να παίζει με το bridge, και στο V10, που ξεκίνησε το rollout της 7, σφάλμα βγαίνει συνέχεια. Sent from my LG-H961N using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 γενικά η lg και το bridge έχει ένα θέμα στα update της πρώτες μέρες κολάι μετά από 1 εβδομάδα κάνεις δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Εγώ την κατέβασα και την πέρασα χειροκίνητα. βελτιώθηκαν αρκετά. Προς το παρόν δεν έχω επανεκκίνηση Sent from my LG-H990 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosetv Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Μόλις μου ήρθε στο τηλέφωνο να την κατεβάσω υπομονή μέχρι το βραδάκι. Στάλθηκε από το LG-H990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts