Jump to content

LG V20

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 758
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω v10c-TWN-XX

Τις επερχόμενες ενημερώσεις πως θα τις πάρουμε;

Η δική σου έκδοση είναι πιο καινούργια;

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Τις επερχόμενες ενημερώσεις πως θα τις πάρουμε;

Η δική σου έκδοση είναι πιο καινούργια;

Οχι,η e ειναι η πιο καινουρια..Το δικο μου την πηρε ΟΤΑ απο οτι ρωτησα τον προηγουμενο κατοχο,γιατι το κινητο το εχω 3 μερες ...Το g6 μου πηρε πριν 1 εβδομαδα την v10f να φανταστεις...

Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Ναι ειναι πιο καινουρια και την πηρε ΟΤΑ απο οτι ρωτησα γιατι το κινητο το εχω 3 μερες στην κατοχη μου...

Μάλιστα, θα παίζει ρόλο η χώρα προέλευσης για τις αναβαθμίσεις, εαν έρχονται ΟΤΑ θα είναι πιο βολικό και ας έχει καθυστέρηση, η γρήγορη φόρτιση πως σου φαίνεται; όπως έγραψα πιο πάνω σε σχέση με την προηγούμενη συσκευή μου έχει μια διαφορά κατά.:(

hqdefault.jpg

Μάλιστα, θα παίζει ρόλο η χώρα προέλευσης για τις αναβαθμίσεις, εαν έρχονται ΟΤΑ θα είναι πιο βολικό και ας έχει καθυστέρηση, η γρήγορη φόρτιση πως σου φαίνεται; όπως έγραψα πιο πάνω σε σχέση με την προηγούμενη συσκευή μου έχει μια διαφορά κατά.:(

Ναι βεβαια,παιζει ρολο η χωρα προελευσης..Δεν εχω παρατηρησει καθυστερηση στην φορτιση..Φορτιζει το ιδιο γρηγορα με το G6,με τον ιδιο φορτιστη και καλωδιο παντα...

Poco X3 nfc 6/128

Ναι βεβαια,παιζει ρολο η χωρα προελευσης..Δεν εχω παρατηρησει καθυστερηση στην φορτιση..Φορτιζει το ιδιο γρηγορα με το G6,με τον ιδιο φορτιστη και καλωδιο παντα...

Έχεις φορτιστή αγγλικού τύπου; εκεί μόνο σκέφτομαι μήπως έχει διαφορά, η συσκευή πάντως πανέμορφη :)

hqdefault.jpg

Έχεις φορτιστή αγγλικού τύπου; εκεί μόνο σκέφτομαι μήπως έχει διαφορά, η συσκευή πάντως πανέμορφη :)

Κοιταξε η συσκευη ειχε το φορτιστη Αγγλικου τυπου με ανταπτορα EU,αλλα δεν τον χρησιμοποιησα ποτε,γιατι χρησιμοποιω αυτον του G6...Ναι οντως και παρα το μεγεθος της εξακολουθει να κραταει την ομορφια της.Εχω το TITAN και νομιζω το Silver θα δειχνει ακομα πιο ωραιο και μαζεμενο,λογω χρωματος...

Poco X3 nfc 6/128

Κοιταξε η συσκευη ειχε το φορτιστη Αγγλικου τυπου με ανταπτορα EU,αλλα δεν τον χρησιμοποιησα ποτε,γιατι χρησιμοποιω αυτον του G6...Ναι οντως και παρα το μεγεθος της εξακολουθει να κραταει την ομορφια της.Εχω το TITAN και νομιζω το Silver θα δειχνει ακομα πιο ωραιο και μαζεμενο,λογω χρωματος...

Ωραία, πάντως γράφει ότι έχει συνδεθεί σε γρήγορη φόρτιση αλλά δεν μου δίνει αυτή την εντύπωση, σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις, καλοδουλευτα να είναι :)

hqdefault.jpg

Πόσο χαίρομαι την φωτογραφική του...!!!

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Οντως,και στις φωτο και στην βιντεοσκοπηση περισσοτερο,ειναι θαυμα...

Poco X3 nfc 6/128

Καλημέρα δεν βλέπω κίνηση εδώ σε εμάς είμαστε ελάχιστη ή δεν έχει προβλήματα το εργαλείο μάλλον το δεύτερο.

Στάλθηκε από το LG-H990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα δεν βλέπω κίνηση εδώ σε εμάς είμαστε ελάχιστη ή δεν έχει προβλήματα το εργαλείο μάλλον το δεύτερο.

Καλημέρα :)Σίγουρα δεν είμαστε και πολλοί που πήραμε την συσκευή και το όποιο ρισκο:)

Για θέματα νωρίς είναι ακόμη και ελπίζω να συνεχίσει απροβλημάτιστο το θηρίο μας:rolleyes:

hqdefault.jpg

Καλημερα.Κανενα προβλημα και κανενα παραπονο κι εδω..Ηδη το G6 μου υποβαθμιστηκε σε backup συσκευη,αφου χρησιμοποιω το θηριο σαν 1η και το χαιρομαι καθε στιγμη....
Poco X3 nfc 6/128

Το έχω μια βδομάδα. Σήμερα παρατήρησα κάποια καθυστέρηση. Με επανεκκίνηση έστρωσε λίγο. Αυτό που μου κάνει πολύ εντύπωση είναι η καθυστέρηση που έχει αλλαγή κάμερα από μπρος σε πίσω και αλλιώς. Ελπίζω σε κάποια αναβάθμιση να στρώσει

Ανά 2 με 3 μέρες τρωω reboot. Δεν ζητάει pin. Το έχει κανείς?

Εδω οχι...

Poco X3 nfc 6/128

Ανά 2 με 3 μέρες τρωω reboot. Δεν ζητάει pin. Το έχει κανείς?

Μέχρι στιγμής τίποτα όλα καλά να μην το ματιασω φτου φτου.Σήμερα είδα στο lg bridge μου βγάζει νέα ενημέρωση (26\5\17) λέει για Volte και διάφορες βελτιώσεις αλλά δεν μπορώ να δω αναλυτικά τη είναι.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μέχρι στιγμής τίποτα όλα καλά να μην το ματιασω φτου φτου.Σήμερα είδα στο lg bridge μου βγάζει νέα ενημέρωση (26\5\17) λέει για Volte και διάφορες βελτιώσεις αλλά δεν μπορώ να δω αναλυτικά τη είναι.

65b978aeb0489d1fb6c021e09a50a655.jpg410cbf19527d01ea212ad64add7592f8.jpg

Τελικά πήγα να την κατεβάσω και μου βγάζει σφάλμα με το διακομιστή την έχει περάσει κάποιος να μας πει εντυπώσεις αν υπάρχουν.

προσπαθώ και εγώ...τρώω σφάλμα...το είχα και παλιά με το g4 που το έψαχνα αρκετα. είναι η φάση που την ανεβάζουν στο σερβερ και δεν έχει ολοκληρωθεί.

αυτό είναι το λινκ από wireshark αν την θέλει κάποιος...

http://pkg03.lime.gdms.lge.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW89O0MB726NA9B4BCE34WK/H990ds10e_00_OPEN_TW_DS_OP_0517.kdz&e=1495867249&h=ab301ddeb3c9d0ae9997729d7e274bc1

πιστεύω αύριο το πρωί θα είναι έτοιμη.

Προσπάθησα να την κατεβάσω σήμερα αλλά πάλι το ίδιο σφάλμα διακομιστή.Αναμονή λοιπόν μέχρι να το φτιάξουν να δούμε

Κάτι πρέπει να παίζει με το bridge, και στο V10, που ξεκίνησε το rollout της 7, σφάλμα βγαίνει συνέχεια.

Sent from my LG-H961N using Tapatalk

Google Pixel 5

Εγώ την κατέβασα και την πέρασα χειροκίνητα. βελτιώθηκαν αρκετά. Προς το παρόν δεν έχω επανεκκίνηση

Μόλις μου ήρθε στο τηλέφωνο να την κατεβάσω υπομονή μέχρι το βραδάκι.