nikosxeng3 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Να ρωτήσω στο πακέτο έχει ταχυφορτιστή; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αλλά κλείνει συνεχώς το WiFi, ακόμα και όταν το χρησιμοποιώ πχ κλήση viber. Έχω βάλει να μην αποσυνδέεται ποτέ, έχω βάλει να μην αποσυνδέεται όταν είναι συνδεδεμένο, τίποτα. Μόλις ανάψεις οθόνη ανάβει και το WiFi ότι επιλογή και να κάνεις στις ρυθμίσεις. Τι ανωμαλία είναι αυτή πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Καλησπερα παιδια.Καναμε αυτο το τοπικ χθες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=476403 στο οποιο ανεβαζουμε φωτογραφιες και βιντεο απο τα κινητα της σειρας ΧΖ.Εκει συζηταμε και τυχον απορειες,ρυθμισεις,εφαρμογες, κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts