makisspa Δημοσιεύτηκε August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 31, 2016 Καλησπερα ψαχνω για ενα καλο κινητο απο κινα γυρω στα 100 ευρω με max τα 130 οπως προαναφερα. Ειναι για δωρο στην αδερφη μου οποτε θελω να εχει καλα χαρακτητιστικα ετσι ωστε να μην κολαει αλλα και μια αξιοπρεπη καμερα (γυναικες... πολλες φωτογραφιες). Θα προτειμουσα να μου πειτε 2-3 για να μπορω να διαλεξω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 (edited) (1) RN3P (2) R3S (3) R3. χρωματισμος golden Edited August 31, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 απλα τουλαχιστον στο rn3p (που εχω εμπειρια) μην περιμενει αξιοπρεπεις φωτο το βραδυ. την μερα βγαζει πολυ καλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisspa Δημ. August 31, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Καποιο αλλο ? Λιγο ποιο φθινο ? Με παρομοια χαρακτηριστικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 παρε το redmi 3s. στα ευρω που διαθετεις ειναι και ειναι οκ η συσκευη Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Εγώ θα έριχνα μια ματιά και στα Lenovo k3 note και ZTE Nubia Ζ7 max, καθώς και στο xiaomi mi4c (2/16GB), το οποίο νομίζω ότι είναι μακράς το καλύτερο στο κομμάτι της φωτογραφίας. Όλα είναι γύρω στα 100 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisspa Δημ. September 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Απο το ZTE Nubia Ζ7 max, xiaomi mi4c και το Redmi 3S ποιο θεωρητε καλυτερο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Απο το ZTE Nubia Ζ7 max, xiaomi mi4c και το Redmi 3S ποιο θεωρητε καλυτερο ?? Πάντως και εγώ για την κάμερα νόμιζα ότι το 4c ήταν καλύτερο σε σχέση με το 3s αλλά μετά από ένα review που είδα στο youtube (δεν το θυμάμαι να δώσω Link, ήταν και στα ρώσικα) ήταν στο ίδιο επίπεδο και τα δύο, ίσως λίγο καλύτερο το 4c, δεν θυμάμαι καλά. Για το Ζ7 μαξ δεν έχω ιδέα. Το Redmi 3s πιο κομψό πάντως, νομίζω θα της αρέσει περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Κοιταξε και το καινουριο ULEFON metal. Πανεμορφο, με τις θηκουλες του και ετοιμο να παιξει χωρις σκαλισματα. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris30 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Από που η αγορά με όλα αυτά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisspa Δημ. September 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Πολυ ωραιο και το ulefone !! Θα τα ψαξω λιγο ακομα ολα και θα αποφασισω... Αγορα απο gearbest ή vickmall κοιταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 http://m.geekbuying.com/item/-HK-Stock-Lenovo-Vibe-P1-P1C58-5-5inch-FHD-Android-5-1-2GB-16GB-5000mAh-Smartphone-64bit-Qualcomm-Snapdragon-615-Octa-Core-13-0MP---Silver-356612.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisspa Δημ. September 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Παιζει να ειναι καλυτερο απο τα προιγουμενα και σεπ ολυ καλη τιμη !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Παιζει να ειναι καλυτερο απο τα προιγουμενα και σεπ ολυ καλη τιμη !! Κι εδώ με international rom http://www.minideal.net/lenovo-p1-5000mah-ram-2gb-rom-16gb-smartphone-qualcomm-msm8939-snapdragon-615-5-5inch-fhd.html Δες και στο vickmall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Κι εδώ με international rom http://www.minideal.net/lenovo-p1-5000mah-ram-2gb-rom-16gb-smartphone-qualcomm-msm8939-snapdragon-615-5-5inch-fhd.html Δες και στο vickmall. Ωραιοςςς! Και η τιμη σουπερ! Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts