Jump to content

Κινητο απο κινα μεχρι 130 ευρω

makisspa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα ψαχνω για ενα καλο κινητο απο κινα γυρω στα 100 ευρω με max τα 130 οπως προαναφερα. Ειναι για δωρο στην αδερφη μου οποτε θελω να εχει καλα χαρακτητιστικα ετσι ωστε να μην κολαει αλλα και μια αξιοπρεπη καμερα (γυναικες... πολλες φωτογραφιες). Θα προτειμουσα να μου πειτε 2-3 για να μπορω να διαλεξω ευχαριστω

απλα τουλαχιστον στο rn3p (που εχω εμπειρια) μην περιμενει αξιοπρεπεις φωτο το βραδυ.

την μερα βγαζει πολυ καλες

Εγώ θα έριχνα μια ματιά και στα Lenovo k3 note και ZTE Nubia Ζ7 max, καθώς και στο xiaomi mi4c (2/16GB), το οποίο νομίζω ότι είναι μακράς το καλύτερο στο κομμάτι της φωτογραφίας. Όλα είναι γύρω στα 100 ευρώ.

Απο το ZTE Nubia Ζ7 max, xiaomi mi4c και το Redmi 3S ποιο θεωρητε καλυτερο ??

Πάντως και εγώ για την κάμερα νόμιζα ότι το 4c ήταν καλύτερο σε σχέση με το 3s αλλά μετά από ένα review που είδα στο youtube (δεν το θυμάμαι να δώσω Link, ήταν και στα ρώσικα) ήταν στο ίδιο επίπεδο και τα δύο, ίσως λίγο καλύτερο το 4c, δεν θυμάμαι καλά. Για το Ζ7 μαξ δεν έχω ιδέα. Το Redmi 3s πιο κομψό πάντως, νομίζω θα της αρέσει περισσότερο.

Κοιταξε και το καινουριο ULEFON metal. Πανεμορφο, με τις θηκουλες του και ετοιμο να παιξει χωρις σκαλισματα.
Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Πολυ ωραιο και το ulefone !! Θα τα ψαξω λιγο ακομα ολα και θα αποφασισω... Αγορα απο gearbest ή vickmall κοιταω.

Παιζει να ειναι καλυτερο απο τα προιγουμενα και σεπ ολυ καλη τιμη !!

Κι εδώ με international rom http://www.minideal.net/lenovo-p1-5000mah-ram-2gb-rom-16gb-smartphone-qualcomm-msm8939-snapdragon-615-5-5inch-fhd.html

Δες και στο vickmall.

Ωραιοςςς! Και η τιμη σουπερ!

Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..