Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6680 & 6681

petrosbeli
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μηπως δεν ειναι συμβατες οι εφαρμογες που περνας ?

Ειναι τελευταιες εκδοσεις που να υποστηριζουν το 6680 ?

MP3Player_v3[1].33_S60_*****ed_SMPDA.zip o enas, UltraMP3[1].S60.v1.42.With.******.rar o allos kai me tin eukeria afti oute to SmartMovie S60_v2[1][1][2].75 with ******.zip kai 2.72 kai surprise sounder den paizoyn

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

MP3Player_v3[1].33_S60_*****ed_SMPDA.zip o enas, UltraMP3[1].S60.v1.42.With.******.rar o allos kai me tin eukeria afti oute to SmartMovie S60_v2[1][1][2].75 with ******.zip kai 2.72 kai surprise sounder den paizoyn

Παιδιά, εμένα ο Mp3Player 3.33 δεν λειτουργεί σωστά (ο 3.32 έπαιζε).

Το χειριστήριο ήχου δε λειτουργεί και ο ήχος ακούγεται πολύ έντονα και παραμορφωνένος. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κανείς

Παιδιά, εμένα ο Mp3Player 3.33 δεν λειτουργεί σωστά (ο 3.32 έπαιζε).

Το χειριστήριο ήχου δε λειτουργεί και ο ήχος ακούγεται πολύ έντονα και παραμορφωνένος. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κανείς

Προτείνω το Brounce Mp3 1.20. Αυτό όταν είναι στο backround ειναι το μοναδικό που δεν κάνει διακοπές...

Kanete Anazitisi!

BounceMP3 1.20

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Kanete Anazitisi!

BounceMP3 1.20

Αναζήτηση φίλε μου έκανα, αλλά αναφέρθηκε ως Brounce παραπάνω! Δεν φταίω εγώ!

EDIT: Σε εμένα δεν τρέχει σωστά... Με το που επιλέγω αρχείο(/α) με πετάει έξω.

EDIT2: Φαίνεται να έχει πρόβλημα με αρχεία που περιλαμβάνουν χαρακτήρες όπως Παρενθέσεις κλπ... στα υπόλοιπα, δουλεύει.

παιδιά θέλω βοήθεια!

Πριν απο λίγες ημέρες πήρα το κινητό 6680 και είναι τέλειο!!

Έβαλα ταπετσαρία στην αρχική οθόνη όμως πως βγαζω αυτά τα κουτάκια που καλύπτουν τη ταπετσαρία;;; (πέντε εικονιδιάκια)

παιδιά θέλω βοήθεια!

Έβαλα ταπετσαρία στην αρχική οθόνη όμως πως βγαζω αυτά τα κουτάκια που καλύπτουν τη ταπετσαρία;;; (πέντε εικονιδιάκια)

εργαλεια/ρυθμισεις/κατασταση αναμονης/ενεργη αναμονη/οχι

παιδιά θέλω βοήθεια!

γιατι δε διαβαζετε το manual;

επειδη εχω αποφασισει να τσιμπησω το 6681 σκεφτομαι να το αγορασω απο καταστημα γερμανου με συνδεση vodafone λετε να κανει καμια μαγκια και να κλειδωσει ορισμενεs λειτουργιεs κινητου οπωs κανει συνηθωs η vodafone? η αυτο γινεται μονο οταν το κινητο ειναι vf live?

επειδη εχω αποφασισει να τσιμπησω το 6681 σκεφτομαι να το αγορασω απο καταστημα γερμανου με συνδεση vodafone λετε να κανει καμια μαγκια και να κλειδωσει ορισμενεs λειτουργιεs κινητου οπωs κανει συνηθωs η vodafone? η αυτο γινεται μονο οταν το κινητο ειναι vf live?

Οχι φιλαρακο,δεν κλειδωνει τιποτα απο τις λειτουριες η vodafone και ουτε εχει καποιο περιορισμο η συσκευη σου αν εχει vf live!νομιζω ομως οτι το 6681 δεν εχει εκδοση vf live!

Παναγιώτης

Παιδια υπαρχει καποιος τροπος ωστε αυτα τα πέντε εικονιδιάκια να εμφανιζονται διαφορετικα στην οθονη? αν δεν κανω λαθος καπου ειδα οτι αυτα το εικονιδια μπορουν να εμφανιζονται σε κυκλικη διαταξη,δεν ειμαι σιγουρος!ξερει κανεις αν γινετε και πως?

ευχαριστω

Παναγιώτης

Παιδια υπαρχει καποιος τροπος ωστε αυτα τα πέντε εικονιδιάκια να εμφανιζονται διαφορετικα στην οθονη? αν δεν κανω λαθος καπου ειδα οτι αυτα το εικονιδια μπορουν να εμφανιζονται σε κυκλικη διαταξη,δεν ειμαι σιγουρος!ξερει κανεις αν γινετε και πως?

ευχαριστω

Nope. Σε κυκλική διάταξη εμφανίζονται οι μικρογραφίες, στο πρόγραμμα Διαχείριση Εικόνων.

Πολυ βλακεια θεωρω στο κινητο που φαινεται το θεμα του κινητου γυρω γυρω ενα πλαισιο οταν βγαζεις φωτο και το οτι το φλας στο βιντεο ειναι μαπα!!Και το καλυμα του φακου το οποιο κουνιεται και τριζει!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Πολυ βλακεια θεωρω στο κινητο που φαινεται το θεμα του κινητου γυρω γυρω ενα πλαισιο οταν βγαζεις φωτο και το οτι το φλας στο βιντεο ειναι μαπα!!Και το καλυμα του φακου το οποιο κουνιεται και τριζει!!

Εγώ πάντως... δεν κατάλαβα τι λες... για πες το Και Ελληνικά! ;)

Εγώ πάντως... δεν κατάλαβα τι λες... για πες το Και Ελληνικά! ;)

Οντως ειναι βλακεια αυτο για μια τετοια συσκευη! Το "για πες το Και Ελληνικά!" δεν το επιασα! :O

B L U E in G R E E N :cool:

Οντως ειναι βλακεια αυτο για μια τετοια συσκευη! Το "για πες το Και Ελληνικά!" δεν το επιασα! :O

"βλακεια θεωρω στο κινητο που φαινεται το θεμα του κινητου γυρω γυρω ενα πλαισιο οταν βγαζεις φωτο".

Εσύ κατάλαβες;

ευχαριστω για την απαντηση αν και ξερω οτι τουλαχιστον στα vodafone live κινητα τα κολπακια τηs τα κανει βλεπε mp3 που δεν σου επιτρεπει να τα εχειs σαν ηχουs κλησειs κλπ κλπ

Καλησπέρα παιδιά.

Μια ερώτηση.

Πριν απο το 6680 είχα το 6600 και έσωζα τα μηνύματα στην κάρτα μνήμης.

Γίνετε με κάποιον τρόπο να μεταφέρω τα συγκεκριμένα μηνύματα στην dv rsmmc του 6680?

Ευχαριστώ!:)

Φιλικά Δημήτρης

ευχαριστω για την απαντηση αν και ξερω οτι τουλαχιστον στα vodafone live κινητα τα κολπακια τηs τα κανει βλεπε mp3 που δεν σου επιτρεπει να τα εχειs σαν ηχουs κλησειs κλπ κλπ

Δεν εχω ακουσει ποτε αυτο που λες για nokia vlive,αυτο συμβαινει στα se!

Παναγιώτης

Ίσως να γίνεται.

Βάλε την MMC του 6600 σε έναν card reader, κάνε μεταφορά του φακέλου system/mail στην DV RSMMC και δες αν μπορεί να ανοιχτεί απο το 6680 (θέμα συμβατότητας είναι). Αν ναι, τότε θα δείς όλα σου τα μηνύματα, αρκεί βέβαια πρώτα να επιλέξεις απο τις ρυθμίσεις μηνυμάτων να χρησιμοποιείς ως μνήμη αποθήκευσης την κάρτα μνήμης.

Σε μια τέτοια περίπτωση όμως, τα μηνύματα που είχες αποθηκευμένα στην DV RSMMC θα χαθούν.

μην ανησυχεις, δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ειναι κατι κλειδωμενο, οτι ειναι, ειναι απο τη νοκια και αυτο ξεκλειδωνεται...λογω series 60. κι εγω live εχω το 6600 και ουτε που το καταλαβαινεις πουθενα. ασε που δεν εχει βγει σε live εκδοση οπως ειπωθηκε.

Όντως γίνεται οπως το λεει ο Mirrorofsorrow. το έχω κάνει εγω στο κινητο μου. αρκει να βαλεις τον φακελο παλι μεσα στο e:\system

Βασικά αυτό που έκανα εγώ αλλά δεν πέτυχε ήταν να αντιγράψω όλους τους φακέλους απο το e/system/mail/00001001_s (ή ότι άλλο ήταν στο 6600) και να τους περάσω στο 6680 πάλι στον φάκελο e/system/mail/00001001_s.

Θα δοκιμάσω να αντιγράψω τον φάκελο άμα είναι και βλέπουμε.

Ευχαριστώ παιδιά!

Φιλικά Δημήτρης