manolis Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Καλησπέρα. Μόλις έκανα αναβάθμιση του λογισμικού μέσω internet και πήγαν όλα καλά. Κανένα πρόβλημα δε δημιουργήθηκε. ποια ειναι η νεα version soft. στο 6680? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 ποια ειναι η νεα version soft. στο 6680? Το νεότερο firmware στο 6680 είναι η V 5.04.07... :) Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Το νεότερο firmware στο 6680 είναι η V 5.04.07... :) Εμενα δεν παει στο step 3, μενει στο 2 και δεν μπορω να πατησω το update..γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Εμενα δεν παει στο step 3, μενει στο 2 και δεν μπορω να πατησω το update..γιατι? Σου βγάζει κάποιο error? Μήπως δν σύνδεσες τον φορτιστή στο τηλέφωνο? Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Σου βγάζει κάποιο error? Μήπως δν σύνδεσες τον φορτιστή στο τηλέφωνο? τελικα ολα καλα εκανα update χορις κανενα προβλημα. ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonisgr Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Παιδιά μόλις έκανα και εγώ online updates στο 6680.Αλλα βλέπω ότι δεν έχει επιλογή για γλώσσα εγκαταστάσεις.Επειδή το κινητό μου είναι αγορασμένο από εξωτερικό δεν έχω ελληνικό μενού και επόμενο ήταν να μου το κάνει σε αγγλικό. Όσοι έχετε Ελληνικό μενού μετά την αλλαγή το μενού παρέμεινε Ελληνικό η άλλαξε? THANKS Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Αλλα βλέπω ότι δεν έχει επιλογή για γλώσσα εγκαταστάσεις.Επειδή το κινητό μου είναι αγορασμένο από εξωτερικό δεν έχω ελληνικό μενού και επόμενο ήταν να μου το κάνει σε αγγλικό. Όσοι έχετε Ελληνικό μενού μετά την αλλαγή το μενού παρέμεινε Ελληνικό η άλλαξε? THANKS Ελληνικο παραμενει για τα Ελληνικα ... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonisgr Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Ελληνικο παραμενει για τα Ελληνικα ... Diladi an alaxo software se kapio Nokia Club kai to kano Elliniko epita oi Online anavathmiseis tha einai oles Ellinikes? P.s Alla giati omos na min mporeis na epilexeis Glosa engatastasei? Afou etsi kai alios alazeis firmware sto kinito sou. Ena megalo mion(-) einai afto pandos Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 @tonisgr: Και να περασεις ελληνικα με 15€ στην νοκια ,εαν πας παλι να κανεις αναβαθμιση απο τον updater,παλι δεν θα περασει ελληνικα ,αφου διαβαζει το ΙΜΕΙ της συσκευης . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonisgr Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 @tonisgr: Και να περασεις ελληνικα με 15€ στην νοκια ,εαν πας παλι να κανεις αναβαθμιση απο τον updater,παλι δεν θα περασει ελληνικα ,αφου διαβαζει το ΙΜΕΙ της συσκευης . A!!! malista diladi mono an to tilefono sou einai original Eliniko etsi? Diladi an pao na kano anavathmisi se Ellinika apo Nokia club meta to xehnao diladi to Updater giati pali tha mou to halasi se Aglika etsi? Katalava kala? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Μπορεις με αλλον τροπο να κανεις αναβαθμιση και να επιλεξεις εσυ πακετο γλωσσας που θελεις.Ετσι θα βαλεις Ελληνικα στο κινητο σου.Ετσι εκανα εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 paidia mexri prosfata xrisimopoiousa san mp3 player to mp3 player pou exei kai to n70...alla auto parousiaze 1 provlima..itan i v1.05..oti programa evaza kai itan v1.05 stin egkatastasi mou elege "antikatastasi v.1.05 me v1.05"..kai to mp3 player efeuge.. krerei kaneis sas 1 kalo mp3 player pou na exei kalo ixo san auto tou n70?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphamiden Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Καλησπέρα, Έχω πρόβλημα με το ξυπνητήρι του 6680. Ανάλογα σε ποιό προφίλ βρίσκομαι, χτυπάει και σε αντίστοιχη ένταση το ξυπνητήρι. Το πρόβλημα είναι κυρίως όταν το έχω στο " Αθόρυβο" ή στη "Σύσκεψη" κατά τη διάρκεια της νύχτας όπου δεν ακούγεται καθόλου το ξυπνητήρι...Επίσης έχω συνέχεια συνδεδεμένα τα ακουστικά αν επηρεάζει . Ξέρει κανείς τίποτα γιάυτό ; software v 2.23.05 10-01-06 RM-36 NOKIA 6680 Φιλικά, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Το power mp3 και το Alon mp3,αυτα τα δυο ειναι τα καλυτερα mp3 προγραμματα κατα τη γνωμη μου!Θα τα βρεις στα γνωστα site! Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Καλησπέρα, Έχω πρόβλημα με το ξυπνητήρι του 6680. Ανάλογα σε ποιό προφίλ βρίσκομαι, χτυπάει και σε αντίστοιχη ένταση το ξυπνητήρι. Το πρόβλημα είναι κυρίως όταν το έχω στο " Αθόρυβο" ή στη "Σύσκεψη" κατά τη διάρκεια της νύχτας όπου δεν ακούγεται καθόλου το ξυπνητήρι...Επίσης έχω συνέχεια συνδεδεμένα τα ακουστικά αν επηρεάζει . Ξέρει κανείς τίποτα γιάυτό ; software v 2.23.05 10-01-06 RM-36 NOKIA 6680 Φιλικά, Λογικό είναι να μην ακούγεται δυνατά το ξυπνητήρι στο Αθόρυβο Προφίλ. Πρέπει να αυξήσεις την ένταση του ήχου κλήσης.Αυτομάτως θα αυξηθεί και η ένταση της αφύπνισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mavros_01 Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Παιδιά καλησπέρα!Είμαι νέος κάτοχος του 6680 και προσπαθώ να βρώ το smartmovie.Μπορεί κάποιος να μου το στείλει στο email: attractive_pk@hotmail.com ή να μου δώσει κάποιο link να το κατεβάσω. Τον converter τον έχω.Ευχαριστώ πολύ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Παιδιά καλησπέρα!Είμαι νέος κάτοχος του 6680 και προσπαθώ να βρώ το smartmovie.Μπορεί κάποιος να μου το στείλει στο email: attractive_pk@hotmail.com ή να μου δώσει κάποιο link να το κατεβάσω. Τον converter τον έχω.Ευχαριστώ πολύ!!!! Eδώ θα βρεις αυτό που ψάχνεις : http://www.iphone-forum.org/symbian-s608090-apps/t--smart-movie-260-312-313-320-convertors--107623.html/?highlight=SMARTMOVIE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Παίδες ακούστε τι έγινε με έναν φίλο μου... Έχει αγορασμένο το 6680 απο Ελλάδα και πηγαίνει μια φορά το μήνα για firmware update σε ένα Nokia Club στο Βόλο. Μια μέρα ανοίγει το κινητό του μετά απο αναβάθμιση και δν είχε Ελληνικά. Πήγε έκανε παράπονα και του το έφτιαξε, καθώς του ζήτησε και συγνώμη για το λάθος που έκανε. Χθές όμως πήγε να δοκιμάσει ο κακομοίρης το Nokia Software Updater και το κινητό μετά την αναβάθμιση δν είχε Ελληνικά! Μόνο Γαλλικά και Γερμανικά! Πως εξηγείται αυτό το πράγμα καθώς το τηλέφωνο είναι αγορασμένο απο Ελλάδα και μάλιστα απο μεγάλο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και επίσης το τηλ είναι μέσα στην εγγύηση...? Είναι μια ακόμη χοντρή πατάτα της Nokia Club ή κάποια λαδιά απο το κατάστημα...? Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Παίδες ακούστε τι έγινε με έναν φίλο μου... Έχει αγορασμένο το 6680 απο Ελλάδα και πηγαίνει μια φορά το μήνα για firmware update σε ένα Nokia Club στο Βόλο. Μια μέρα ανοίγει το κινητό του μετά απο αναβάθμιση και δν είχε Ελληνικά. Πήγε έκανε παράπονα και του το έφτιαξε, καθώς του ζήτησε και συγνώμη για το λάθος που έκανε. Χθές όμως πήγε να δοκιμάσει ο κακομοίρης το Nokia Software Updater και το κινητό μετά την αναβάθμιση δν είχε Ελληνικά! Μόνο Γαλλικά και Γερμανικά! Πως εξηγείται αυτό το πράγμα καθώς το τηλέφωνο είναι αγορασμένο απο Ελλάδα και μάλιστα απο μεγάλο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και επίσης το τηλ είναι μέσα στην εγγύηση...? Είναι μια ακόμη χοντρή πατάτα της Nokia Club ή κάποια λαδιά απο το κατάστημα...? Τα μεγάλα καταστήματα να φοβάσαι... Όλοι αυτοί τα φέρνουν απο έξω. Γιαυτό το Nokia Software Updater το αναγνώρησε ως ξένο τηλέφωνο και έβαλε ξένες γλώσσες. Ξανα στην nokia για αναβάθμιση, μονο που αυτή τη φορά θα πληρώσει(εκτός αν του εξηγήσει την περίπτωση). Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prince_vegeta Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Παιδιά μετα απο αγνωστη εφαρμογη που ελαβα μεσω bluetooth το κινητο μου προσπσθει να στειλει πορνογραφικά mms σε νουμερα του καταλογου μου,ευτυχως ανεπιτυχως εως τωρα.Διέγραψα την εφαρμογή απο τη διαχειρηση εφαρμογων αλλα το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει.Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο να μπω στο λογισμικό της συσκευής κ να δω αν μπορώ να το διαγράψω απο εκει?Υπαρχει καποιο προγραμμα ή χρειάζομαι καποιο antivirus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Παιδιά μετα απο αγνωστη εφαρμογη που ελαβα μεσω bluetooth το κινητο μου προσπσθει να στειλει πορνογραφικά mms σε νουμερα του καταλογου μου,ευτυχως ανεπιτυχως εως τωρα.Διέγραψα την εφαρμογή απο τη διαχειρηση εφαρμογων αλλα το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει.Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο να μπω στο λογισμικό της συσκευής κ να δω αν μπορώ να το διαγράψω απο εκει?Υπαρχει καποιο προγραμμα ή χρειάζομαι καποιο antivirus? Στηλε μου το email σου να σου στηλω ενα antivirus να βγαλεις τον ιο που εχει το κινητο σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opimis Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Όταν ανοίγω το καπάκι της κάμερας, μου βγάζει μήνυμα «σφάλμα συστήματος», το ίδιο μήνυμα μου βγάζει και την μπροστινή κάμερα. Δεν έχω κάνει καμία αναβάθμιση από την αγορά του κινητού (6680). Είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί η πρέπει να το πάω στο σέρβις; Όλες οι λοιπές εφαρμογές λειτουργούν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Όταν ανοίγω το καπάκι της κάμερας, μου βγάζει μήνυμα «σφάλμα συστήματος», το ίδιο μήνυμα μου βγάζει και την μπροστινή κάμερα. Δεν έχω κάνει καμία αναβάθμιση από την αγορά του κινητού (6680). Είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί η πρέπει να το πάω στο σέρβις; Όλες οι λοιπές εφαρμογές λειτουργούν κανονικά. Κωδικό σφάλματος δε σου λέει? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opimis Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Κωδικό σφάλματος δε σου λέει? Όχι, μόνο αυτό γράφει «σφάλμα συστήματος!» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theos_Gr Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 gia sas pedes.to problima mou emena akoma na lithei.exw ena 6680 apo exw,kai pernei mono xenes sim.otan bazw tin dikia mou leei SIM CARD IS NOT VALID.mipos xerete ti xriazete na kanw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts