DENIOR Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Εχει κανεις προγραμμα ηχογραφησης κλησεως ??? Υπαρχει προγραμμα που να κανει ηχογραφηση απεριοριστη ωρα ?? ( οχι σε κληση , γενικα ! ) Αν τα εχει καποιος με σωζει !!! :O :X :cry: Και αν τα στειλει και στο μαιλ mythos_g@hotmail.com θα του αναψω μια λαμπαδα ΝΑ ! :p Mπορείς να κατεβάσεις το e-recorder της Psiloc από την παρακάτω διεύθυνση: http://www.iphone-forum.org/symbian-s608090-apps/t-psilocerecorderv164symbianos*****edreadnfo-binpda-84601.html/?highlight=erecorder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Δηλαδη μπορω να αγορασω ραδιοφωνο hands free? Κατι αλλο τωρα, οταν μου αδειασε τελειως η μπαταρια την φορτισα για λιγες ωρες και μετα οταν δουλεψα το κινητο τελειωσε μεσα σε 2 ημερες αφου απο τις 5 μπαρες επεσε ξαφνια στην 1 και μετα εκλεισε μονο του. Το φορτιζω ξανα για 14 ωρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis_6680 Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Mπορείς να κατεβάσεις το e-recorder της Psiloc από την παρακάτω διεύθυνση: http://www.iphone-forum.org/symbian-s608090-apps/t-psilocerecorderv164symbianos*****edreadnfo-binpda-84601.html/?highlight=erecorder Ευχαριστω πολυ φιλε μου! Παράθεση Never Ride Faster Than Your Angel Can Fly FazerClub.Gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyota Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Καλημέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου πει αν αντιμετωπίζει πρόβλημα με το Bluetooth? Γιατί έχουν δοκιμάσει να μου στείλουν ήχους και εικόνες από διάφορα κινητά και δεν τα αποθηκεύει. Κολάει τη στιγμή που επιλέγω αποθήκευση. Η version που έχω είναι v 3.04.11 RM 36. Μήπως πρέπει να πάω για update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Δηλαδη μπορω να αγορασω ραδιοφωνο hands free? Κατι αλλο τωρα, οταν μου αδειασε τελειως η μπαταρια την φορτισα για λιγες ωρες και μετα οταν δουλεψα το κινητο τελειωσε μεσα σε 2 ημερες αφου απο τις 5 μπαρες επεσε ξαφνια στην 1 και μετα εκλεισε μονο του. Το φορτιζω ξανα για 14 ωρες. Φυσικά και μπορείς.Στοιχίζει 30 ευρώ.Έχει την ονομασία HS-2R. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Καλημέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου πει αν αντιμετωπίζει πρόβλημα με το Bluetooth? Γιατί έχουν δοκιμάσει να μου στείλουν ήχους και εικόνες από διάφορα κινητά και δεν τα αποθηκεύει. Κολάει τη στιγμή που επιλέγω αποθήκευση. Η version που έχω είναι v 3.04.11 RM 36. Μήπως πρέπει να πάω για update? Ναι,κολλάει όταν προσπαθείς να αποθηκεύσεις τα ληφθέντα αρχεία κατευθείαν στην κάρτα μνήμης.Αν τα αποθηκεύσεις πρώτα στη μνήμη του τηλεφώνου δε θα παρουσιαστεί κανένα απολύτως πρόβλημα. Προσωπικά χρησιμοποιώ τον Card Reader για να αποθηκεύσω τα αρχεία αυτά στην Έκθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Δηλαδη μπορω να αγορασω ραδιοφωνο hands free? Κατι αλλο τωρα, οταν μου αδειασε τελειως η μπαταρια την φορτισα για λιγες ωρες και μετα οταν δουλεψα το κινητο τελειωσε μεσα σε 2 ημερες αφου απο τις 5 μπαρες επεσε ξαφνια στην 1 και μετα εκλεισε μονο του. Το φορτιζω ξανα για 14 ωρες. η 7η μπαρα κραταει πολυ, οι επομενες πεφτουν γρηγορα αναλογικα με αυτο που δειχνουν, οποτε και 2 μερες καλα ειναι. δε χρειαζεται τοσες ωρες, σε 1,5 ωρα νομιζω φορτιζει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Καλημέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου πει αν αντιμετωπίζει πρόβλημα με το Bluetooth? Γιατί έχουν δοκιμάσει να μου στείλουν ήχους και εικόνες από διάφορα κινητά και δεν τα αποθηκεύει. Κολάει τη στιγμή που επιλέγω αποθήκευση. Η version που έχω είναι v 3.04.11 RM 36. Μήπως πρέπει να πάω για update? Αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι ενα απο τα προβληματα που υπηρχαν στην εκδοση 3, καλο θα ηταν να το πας για αναβαθμιση! Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyota Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Ευχαριστώ πολύ μάλλον θα πάω για αναβάθμιση, αλλά θα δοκιμάσω και τον άλλο τρόπο που ανέφερε ο παραπάνω φίλος, δηλ να τα αποθηκεύω πρώτα στο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarmani2 Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 PAIDIA KALISPERA SE OLOUS.THELW NA RWTISW AN EKTOS APO TO NA TO PAW GIA ANAVATHMISI AN YPARXEI KANE FIRMWARE KAI MPOU PORW NA TO BRW. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 παρακαλώ διαγράψτε Τελικά κάνει και για το 6680...Δεν το γνώριζα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 PAIDIA KALISPERA SE OLOUS.THELW NA RWTISW AN EKTOS APO TO NA TO PAW GIA ANAVATHMISI AN YPARXEI KANE FIRMWARE KAI MPOU PORW NA TO BRW. Εννοεις να κανεις αναβαθμιση μονος σου? Δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=123597 κανει και για το δικο σου Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Καλημέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου πει αν αντιμετωπίζει πρόβλημα με το Bluetooth? Γιατί έχουν δοκιμάσει να μου στείλουν ήχους και εικόνες από διάφορα κινητά και δεν τα αποθηκεύει. Κολάει τη στιγμή που επιλέγω αποθήκευση. Η version που έχω είναι v 3.04.11 RM 36. Μήπως πρέπει να πάω για update? θα σου πω ενα τρικ κ θα τα αποθηκευει στην καρτα ακομα κ με αυτη την εκδοση λογισμικου: οταν πατησεις αποθηκευση στην καρτα κ κολαει,πατα το κουμπι του μενου γυρνα στην αρχικη οθονη,κ πηγαινε στην εκθεση(αν ειναι ηχος στους ηχους,φωτο στις φωτο κτλ) κ μετα ξαναγυρνα στα μηνυματα.με το που γυρισεις θα σου πει ''αποθηκευτηκε'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas_nikolas_ Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Παιδιά έχω ένα 6680 v2.04.15 04-03-05. Αν κάνω αναβάθμηση τι αλαγές θα δώ? Θα μπαίνει πιο γρήγορα στις εικόνες και στα βίντεο που τώρα αργεί να μπεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyota Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Ευχαριστώ πολύ φίλε stamati θα το δοκιμάσω και θα σου πω αν επαιξε τελικά. Πάντως είναι πολύ σπαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Kalhspera.. Exw ena 6680 agorasmeno apo usa to opoio den milaei thn ellhnikh.. Thn diavazei men alla den thn omilei.. H aporia mou.. An paw na mou perasoun ellinika einai tzampa h 8a me xrewsoun? An to paw gia anaba8mish den 8a mou perasoun to ellhniko firmware ara kai auto pou zhtaw tzampa? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Για ελληνικά θα πληρώσεις 14 ευρώ. Αν δε θες να τα δώσεις δες αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=123597 Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris12 Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 παιδια που θα βρω προγραματα για το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavala21 Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Καλησπερα παιδια! Εχω γραψει στο θεμα για την εγκατασταση greek fonts για τον opera browser στο 6680 μου αλλα δεν πηρα εκει απαντηση. εχω βαλει και τα arial και τα verdana, οπως τα αναφερατε εκει αλλα και παλι δεν υποστηριζει ελληνικα. μπορει καποιος να μου στειλει καποια δοκιμασμενα και να μου πει που να τα βαλω γιατι οι αποψεις διίστανται(webmaster@aokavalas.gr)... χρησιμοποιω τον opera 8.51. επισης εχω κατεβασει το αρχειο για τα ελληνικα (*.lng) αλλα δεν ξερω πως να το εγκαταστησω ευχαριστω Παράθεση KAVALA - MACEDONIA - HELLAS ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 παιδια που θα βρω προγραματα για το κινητο? http://www.iphone-forum.org/ Eχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Psaxnw na vrw prosopseis gia to 6680 mou.. Sygkekrimena mayrh. 3erete pou 8a vrw? (extos ap to brando) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Ναι παιδια με τη μπαταρια εχω προβλημα,στην αρχη δεν πεφταν αποτομα οι μπαρες μεσα σε 1 ημερα και χωρις να κανω κλησεις. ΕΠισης δεν εχω ανοικτο ΒΤ ουτε κατι αλλο ενεργοβορο στο κινητο. Τελικα τι να κανω με την μπαταρια γιατι μου την εχει σπασει πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Ναι παιδια με τη μπαταρια εχω προβλημα,στην αρχη δεν πεφταν αποτομα οι μπαρες μεσα σε 1 ημερα και χωρις να κανω κλησεις. ΕΠισης δεν εχω ανοικτο ΒΤ ουτε κατι αλλο ενεργοβορο στο κινητο. Τελικα τι να κανω με την μπαταρια γιατι μου την εχει σπασει πολυ.. ase kai se emena exoun spaseoi ta neura!! 2 tilefona pira kai 4 minimata esteila kai h mpataria epese stis 3 mpares!! drama!! eixa to 5140 kai kratage pano apo 6 meres! to mpono pou mporeis na kaneis einai na meioseis to fotismo tis othonis kai to xrono pou menei anoiki apo 15 sec kanta 7! kati tha kerdiseis! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 ase kai se emena exoun spaseoi ta neura!! 2 tilefona pira kai 4 minimata esteila kai h mpataria epese stis 3 mpares!! drama!! eixa to 5140 kai kratage pano apo 6 meres! to mpono pou mporeis na kaneis einai na meioseis to fotismo tis othonis kai to xrono pou menei anoiki apo 15 sec kanta 7! kati tha kerdiseis! δηλαδη ποσο κραταει; μη συγκρινουμε το 5140 με το 6681... μηπως αφηνετε εφαρμογες στο background να τρεχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyota_gr Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Psaxnw na vrw prosopseis gia to 6680 mou.. Sygkekrimena mayrh. 3erete pou 8a vrw? (extos ap to brando) Εγώ αγόρασα απ'το ebay με 7 ευρώ (μαζί με μεταφορικά).Θα ψάξω να βρω τo link. Για ελληνικά θα πληρώσεις 14 ευρώ. Αν δε θες να τα δώσεις δες αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=123597 Όχι απαραίτητα.Ο αδερφός μου έκανε αναβάθμιση ένα 6680 που πήρε από Ιταλία και δε του ζήτησαν φράγκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts