BlopERdroM Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Μετα το Ν70 τι ? 6680 -> Ν70 -> ?? Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Ναι, ειναι πολυ καλη εφαρμογη και πολυ κατατοπιστικη στα προτυπα του windows explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Γειά σας παιδιά!!!Έχει ο αδερφός μου το 6680, και θέλει να κάνει αναβάθμιση στο κινητό του.Θα ήθελα να με βοηθήσετε, γιατί δεν είμαι της ΝΟΚΙΑ. Γίνεται αναβάθμιση από το σπίτι?Αν ναι με ποιο πρόγραμμα. ποια είναι η τελευταία έκδοση του λογισμικού? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Γειά σας παιδιά!!!Έχει ο αδερφός μου το 6680, και θέλει να κάνει αναβάθμιση στο κινητό του.Θα ήθελα να με βοηθήσετε, γιατί δεν είμαι της ΝΟΚΙΑ. Γίνεται αναβάθμιση από το σπίτι?Αν ναι με ποιο πρόγραμμα. ποια είναι η τελευταία έκδοση του λογισμικού? απο το σπιτι δεν γινεται αναβαθμιση, θα πρεπει να παει σε nokia shop και κοστιζει 15 ευρω νομιζω, εκτος αν εχει ακομη την εγγυση. η τελευταια ειναι η 6. παιδια μια ερωτηση κι εγω, οταν ειναι ανοιχτο το κιν μπορουμε να βγαλουμε την καρτα μνημης? τις κλεινει της εφαρμογες που ναι ανοιχτες μονο του ή manual πρεπει εμεις? ειναι καπως βαρετο καθε φορα να κλεινεις το κιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 απο το σπιτι δεν γινεται αναβαθμιση, θα πρεπει να παει σε nokia shop και κοστιζει 15 ευρω νομιζω, εκτος αν εχει ακομη την εγγυση. η τελευταια ειναι η 6. παιδια μια ερωτηση κι εγω, οταν ειναι ανοιχτο το κιν μπορουμε να βγαλουμε την καρτα μνημης? τις κλεινει της εφαρμογες που ναι ανοιχτες μονο του ή manual πρεπει εμεις? ειναι καπως βαρετο καθε φορα να κλεινεις το κιν. Μπορείς ελεύθερα να αφαιρέσεις την κάρτα μνήμης από το 6680 χωρίς να πρέπει να το απενεργοποιήσεις. Όλες οι εφαρμογές που είναι ανοικτές κλείνουν αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Μπορείς ελεύθερα να αφαιρέσεις την κάρτα μνήμης από το 6680 χωρίς να πρέπει να το απενεργοποιήσεις. Όλες οι εφαρμογές που είναι ανοικτές κλείνουν αυτόματα. ευχαριστω φιλε μου αλλα πριν ανοιξα το καπακι μονο, χωρις να βγαλω την καρτα, μου βαλε το default theme της nokia και μου σβησε ολα τα εικονιδια απο εφαρμογες που ηταν στην καρτα. το προβλημα λυθηκε αφου εγκατεστησα μια εφαρμογη, τοτε εμφανιστκαν παλι ολα , αλλα οχι στους φακελους που ηταν. τι παιχτηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrinho Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Kalispera paidia kai xronia polla. Pira mia 512 gia to 6680 kai mou svistikan merikes efarmoges oi opoies profanws itan saved stin arxiki karta. Katevasa ta .sis arxeia pou eixan sviste opws ta games, to adobe reader kai to quick office, kai otan piga na to steilw me bluetooth apo to pc, osa itan panw apo 1024byte(1MB) mou evgaze error oti einai poli megalo to arxeio kai den mporei na metaferthei. Kserei kaneis pws mporw na epektinw to orio tou handset manager, i kapoio tropo wste na ta metaferw? Euxaristw, Kali Anastasi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Kalispera paidia kai xronia polla. Pira mia 512 gia to 6680 kai mou svistikan merikes efarmoges oi opoies profanws itan saved stin arxiki karta. Katevasa ta .sis arxeia pou eixan sviste opws ta games, to adobe reader kai to quick office, kai otan piga na to steilw me bluetooth apo to pc, osa itan panw apo 1024byte(1MB) mou evgaze error oti einai poli megalo to arxeio kai den mporei na metaferthei. Kserei kaneis pws mporw na epektinw to orio tou handset manager, i kapoio tropo wste na ta metaferw? Euxaristw, Kali Anastasi ειχα κι εγω αυτο το προβλημα. υπαρχουν 2 τροποι. ή μετονομαζεις το αρχειο .mp3 και οταν το περασεις στο κιν το ξαναμετονομαζεις σε .sis ή παιρνεις ενα card reader και λυνεις ολα τα προβληματα σου. σου προτεινω το 2ο. θα γινεται και πολυ πιο γρηγορα η μεταφορα και εφοσον εχεις και καρτα 512 συμφερει. πιοα καρτα πηρες αν επιτρεπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 Παιδια το 6681 δεν εχει υπερυθρες? Δοκιμασα το iRemote αλλα δεν δουλευει. Καλα εχει ΒΤ αλλα υπερυθρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 Παιδια το 6681 δεν εχει υπερυθρες? Δοκιμασα το iRemote αλλα δεν δουλευει. Καλα εχει ΒΤ αλλα υπερυθρες? Οχι δεν εχει υπερυθρες http://www.nokia.com.gr/nokia/0,,70563,00.html ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrinho Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 A ok aderfe, euxaristw! sandisk 512 apo germano.kali kai grigori.Episis exw provlima limit stin metafora mp3. Mou vgazei mexri 6mb to track. Lynetai me to card reader?? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 A ok aderfe, euxaristw! sandisk 512 apo germano.kali kai grigori.Episis exw provlima limit stin metafora mp3. Mou vgazei mexri 6mb to track. Lynetai me to card reader?? Thanks με το card reader κανεις οτι θες, δεν εχει περιορισμο. εαν εχεις 20 ευρω δωσ'τα, αν κι εγω πηρα ενα μικρο με 12. απ'οτι θυμαμαι αν τα ονομασεις exe δεν σου βγαζει περιορισμο στο handset manager. δοκιμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Ποιά είναι η μεγαλύτερη κάρτα για το κινητό? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Ποιά είναι η μεγαλύτερη κάρτα για το κινητό? dv rs 1gb Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 1gb φιλε μου..!! μπορεις να χρησιμοποιησεις...και την αναζητηση..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Καλημέρα παίδες.Πήρα χθές ένα bluetooth gps και το σύνδεσα με το 6680 και το route66.Παίζει τέλεια.Ξέρετε κανένα άλλο προγραμματάκι που να δουλεύει με gps; tom tom/bluesky 1.16/smart com/smart map/gsm tracker/power navigator 2 ..einai ola sto i-phone,psaxe tha vreis ta panta i teleftaia anavathmisei to 6 poy lete pote vgike kai ti diorthonei?? filos moy to ehei to 6680,kai ehei version 2 mono akoma...gia peite re paidia??efharisto Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 χτες βγηκε το κουμπι του μενου απο το κινητο της κοπελας μου..ενω το εβγαζε απο την τσαντα της...βγαινει τοσο ευκολα ?δεν το κακομεταχειριζετε καθολου,ισα ισα το προσεχει σαν τα ματια της..βεβαια το ξαναεβαλα..δοκιμασα να δω αν βγαινει,αλλα τπτ..πως εγινε??:confused: τοσο προχειροφτιαγμενα τα εχουν ρε γμτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Χρησιμοποιώντας το pc suite της NOKIA εκτός από back-up στο τηλέφωνο θέλησα να κρατήσω ξεχωριστά και τα μηνύματα. Τα έκανα αντιγραφή σε κάποιο φάκελο στον υπολογιστή μου αλλά μετά διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή απο τον υπολ. στο κινητό.Υπάρχει τρόπος να περάσω κάποια από τα μηνύματα που έχω στο κινητό ; Υ.Γ. 1 Δεν θέλω να κάνω restore back-up γιατί θα μου περάσει και κάποια τα οποία δεν χρειάζομαι. Υ.Γ. 2 Το πρόγραμμα Oxygen Phone Manager δεν μου δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Mporei kapoios na mou pei ton sundiasmo plhktron gia na ginei master reset se nokia 6680? thanks Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Mporei kapoios na mou pei ton sundiasmo plhktron gia na ginei master reset se nokia 6680? thanks Hard format γίνεται πατώντας στην οθόνη αναμονής *#7370#. Επίσης όταν είναι κλειστό το κινητό, πατάτε «3», «*», «πράσινο πλήκτρο κλήσης» και ταυτόχρονα ανοίγετε το κινητό χωρίς να αφήσετε τα πλήκτρα. Δύσκολα πιάνει με την πρώτη, οπότε θέλει υπομονή. Αν σας ζητήσει ρυθμίσεις ώρας και ημερομηνίας, τότε έχει πετύχει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=102578 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=102578 :whistle: :heat: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Παίδες prob...:O Μου στέλνει ένα φιλαράκι με ένα Ν70 ένα .mp4 βίντεο και σε εμένα (6680) δεν έπαιζε!! Έλεγε "Αδυναμία αναπαραγωγής..." και έπαιζε μόνο ο ήχος... Στο ν70 παίζει όμως:mad: Την έχω κάνει ψώνιο γτ μου την μπαίνει κ καλά ότι δεν παίζει .mp4 το κιν. μου...:mad: Τελευταία αναβάθμιση της Nokia αλλα τπτ... Υπάρχει κάποια λύση με το Real One? Μήπως υπάρχει η έκδοση του N70 να την βάλουμε κ μεις στο 6680? Μήπως κάποιο prog?? ( Κάτι άκουσα για το Smartmovie... τι παίζει?) Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 εε αφου δεν υποστιριζει τετοιο φορματ το 6680 ρε συ..πως να το παιξει?? ετσι γινοταν με ενα φιλο μου..που πηρε w900 και το παιζε και μαγκας και οταν του στελνα κατι ηχους δικους μου που του αρεσαν, και δεν του επαιζαν επειδη δεν τους υποστηριζε..τσατιζονταν...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Παίδες prob...:O Μου στέλνει ένα φιλαράκι με ένα Ν70 ένα .mp4 βίντεο και σε εμένα (6680) δεν έπαιζε!! Έλεγε "Αδυναμία αναπαραγωγής..." και έπαιζε μόνο ο ήχος... Στο ν70 παίζει όμως:mad: Την έχω κάνει ψώνιο γτ μου την μπαίνει κ καλά ότι δεν παίζει .mp4 το κιν. μου...:mad: Τελευταία αναβάθμιση της Nokia αλλα τπτ... Υπάρχει κάποια λύση με το Real One? Μήπως υπάρχει η έκδοση του N70 να την βάλουμε κ μεις στο 6680? Μήπως κάποιο prog?? ( Κάτι άκουσα για το Smartmovie... τι παίζει?) Αφου δεν παιζει mp4, τι να κανουμε? Το smartmovie δεν μου τα παιζει εμενα Oυτε συνεννοημενοι να ημασταν :lol: Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 το 6680 δεν παιζει mp4. το τελευταιο smartmovie λεει κατι για υποστηριξη mp4 αλλα δεν το εχω δοκιμασει. μπορεις να το βρεις στο iphone-forum.org και να δεις αν τα παιζει. αυτος ειναι συγχρονισμος :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts