HK3 Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Είχα εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα στο κινητό μου το οποίο δεν μου έκανε. Μετά όταν το αφαίρεσα και επανεκίνησα το κινητό μου δεν μου έβγαζε καθόλου την ελληνική γραματοσειρά. Πήρα τηλ σήμερα στο κατάστημα της NOKIA εδώ στην Κύπρο και μου είπαν πώς πρέπει να το βάλουν στο computer τους και να μου ξανατοποθετήσουν την ελληνική σειρά. Το πρόβλημα είναι πώς θέλουν και 20 κυπριακές λίρες για να το κάνουν αυτό. Αναρωτιόμουν άν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να το κάνω εγώ μόνος μου και να γλυτώσω και τα λεφτά μου. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 δες με εναν file explorer(FExplorer, profiexplorer) αν υπαρχουν τιποτα αρχεια στο φακελο c:\system\fonts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Είχα εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα στο κινητό μου το οποίο δεν μου έκανε. Μετά όταν το αφαίρεσα και επανεκίνησα το κινητό μου δεν μου έβγαζε καθόλου την ελληνική γραματοσειρά. Πήρα τηλ σήμερα στο κατάστημα της NOKIA εδώ στην Κύπρο και μου είπαν πώς πρέπει να το βάλουν στο computer τους και να μου ξανατοποθετήσουν την ελληνική σειρά. Το πρόβλημα είναι πώς θέλουν και 20 κυπριακές λίρες για να το κάνουν αυτό. Αναρωτιόμουν άν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να το κάνω εγώ μόνος μου και να γλυτώσω και τα λεφτά μου. Ευχαριστώ.Αν δεν μπορεις να κανεις αυτο που σου λεει ο nikos τοτε να το κανεις format πληκτρολογοντας *#7370# αλλα να ξερεις οτι θα χασεις ολα τα αρχεια που εχεις στο κινητο :O Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HK3 Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Υπάρχει το folder που λες fonts και έχει μέσα τα εξής files. cougar21, cougar22, cougar23, start.ttf. Τί πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Υπάρχει το folder που λες fonts και έχει μέσα τα εξής files. cougar21, cougar22, cougar23, start.ttf. Τί πρέπει να κάνω? Τα σβηνεις όλα και παιρνει το κινητο μονο του την default γραμματοσειρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Ligi Voitheia.Ti kano gia na kano format to kinito? Thank you... Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Πληκτρολογεις *#7370# Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Τα σβηνεις όλα και παιρνει το κινητο μονο του την default γραμματοσειρα. @HK3, αν δε σβηνουν μετονομασε το φακελο σε οτιδηποτε και μετα σβησ'τα. αν δεν μετονομαζεται(που μαλλον δεν θα...) χρησιμοποιησε την εφαρμογη fontremover.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark6680 Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 κατα τη γνωμη μου το καλυτερο format ειναι ο συνδιασμος με τα 3 πληκτρα,στο 6680 ειναι γρηγορο και ο,τι προβλημα και αν εχει το φερνει στα ισα του. (ασχετο αλλα η ΑΤΡ ανακοινωσε την παραγωγη DV RS MMC sto 1GB!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Παιδια προσπαθω να κανω Format με συνδυασμο τα πλκτρα οταν ειναι κλειστο και μου ζηταει κωδικο ασφαλειας που ουτε καν θυμαμαι τι ειχα βαλει.Και τωρα που προσπαθω να ανοιξω το κινητο ζηταει κωδικο ασφαλειας. Τι κανω.... Βοηθεια.... Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Αν δεν τον εχεις αλαξει θα ειναι 12345 αλλιως πρεπει να το παρεις στη Νοκια! Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Παιδια προσπαθω να κανω Format με συνδυασμο τα πλκτρα οταν ειναι κλειστο και μου ζηταει κωδικο ασφαλειας που ουτε καν θυμαμαι τι ειχα βαλει.Και τωρα που προσπαθω να ανοιξω το κινητο ζηταει κωδικο ασφαλειας. Τι κανω.... Βοηθεια.... πανε εδω περα και κατεβασε την εφαρμογη! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=81645&page=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark6680 Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Παιδια προσπαθω να κανω Format με συνδυασμο τα πλκτρα οταν ειναι κλειστο και μου ζηταει κωδικο ασφαλειας που ουτε καν θυμαμαι τι ειχα βαλει.Και τωρα που προσπαθω να ανοιξω το κινητο ζηταει κωδικο ασφαλειας. Τι κανω.... Βοηθεια.... φιλε μου δεν νομιζω να μπορεις να το ξεκλειδωσεις μονος σου,το ιδιο προβλημα ειχε ενας φιλος μου με 6630,τα προγραμματα τυπου mastercode δεν ξεκλειδωνουν τα series 60. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Παιδιά καλησπέρα. Θέλω μια μεγάλη βοήθεια. Έχω κατεβάσει μερικά προγράμματα από το iphone της smartware.Αυτά έχουν μέσα ένα πρόγραμμα για τον κωδικό. Το high society (HP) στο οποίο δίνεις το ΙΜΕΙ και σου δίνει τον κωδικό. Ενώ δίνω σωστά το ΙΜΕΙ μου βγάζει λάθος. Ξέρεις κάποιος να με βοηθήσει? Το ξέρετε αυτό το πρόγραμμα που λέω? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων... Παράθεση http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark6680 Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Παιδιά καλησπέρα. Θέλω μια μεγάλη βοήθεια. Έχω κατεβάσει μερικά προγράμματα από το iphone της smartware.Αυτά έχουν μέσα ένα πρόγραμμα για τον κωδικό. Το high society (HP) στο οποίο δίνεις το ΙΜΕΙ και σου δίνει τον κωδικό. Ενώ δίνω σωστά το ΙΜΕΙ μου βγάζει λάθος. Ξέρεις κάποιος να με βοηθήσει? Το ξέρετε αυτό το πρόγραμμα που λέω? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων... φιλε μηπως λες για τα προγραμματα της symbianware αν ειναι αυτα χρειαζεται και ενα email να βαλεις στο παραθυρο με το keyzen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rainmangr Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 paidia geia sas. eida simera se mia diafimisi oti to 6680 mporei na ginei kai poligos(navi) kserete to prograba? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 paidia geia sas. eida simera se mia diafimisi oti to 6680 mporei na ginei kai poligos(navi) kserete to prograba? Αν καταλαβα καλα αυτο που ζητας , θες το αναλογο προγραμμα & gps module Δες το αναλογο θεμα: Route 66 - Athens Map Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 kato apo to shma tis kereas mou dixnei dio velakia orizontia,,,ti nane afto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 kato apo to shma tis kereas mou dixnei dio velakia orizontia,,,ti nane afto?Αυτο ειναι ενδυξη οτι εχει 3g σημα! :) Αν θες να κανεις οικονομια στη μπαταρια σου καλο θα ηταν να πας στις ρυθμισεις και απο εκει να επιλεξεις ρυθμισεις δικτυου και να το γυρισεις σε gsm απο διπλη λειτουργια! :O Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 kato apo to shma tis kereas mou dixnei dio velakia orizontia,,,ti nane afto? Tα βελακια με διακεκομενες γραμμες ειναι ενδειξη για σημα gprs. Ta βελακια με συνεχομενες γραμμες ειναι ενδειξη για ενεργη συνδεση gprs. Mπορεις να το απενεργοποιησεις και να φαινεται μονο οταν απαιτειται . To 3g ειναι καλυψη 3G. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrail Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Βάζοντας την παλιά μου κάρτα (από κινητό που δεν ήταν 3G και συνδεση vodafone), στο 6680 μου δίνει και σήμα 3G και μάλιστα χωρίς κάποιο πρόβλημα. Δεν μπόρεσα βεβαια να δοκιμάσω βιντεοκλίση, αλλά είχα ακούσει πως για να έχεις τέτοιο σήμα πρέπει να βάλεις κάρτα που να υποστηρίζει 3G (στον Γερμανό μου το είπαν). Τελικά μηπως λεγανε ότι τους κατέβει ή ειναι fake η ενδειξη? Επιπλέον μου είχανε πει πως τέτοιες κάρτες (αν τελικά υπάρχουν διαφορετικές) δεν υποστηρίζουν 2 αριθμούς σε 1 κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Βάζοντας την παλιά μου κάρτα (από κινητό που δεν ήταν 3G και συνδεση vodafone), στο 6680 μου δίνει και σήμα 3G και μάλιστα χωρίς κάποιο πρόβλημα. Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις u-sim καρτα ,αρκει η καρτα να μην ειναι Παρα πολυ παλια . ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Tα βελακια με διακεκομενες γραμμες ειναι ενδειξη για σημα gprs. Ta βελακια με συνεχομενες γραμμες ειναι ενδειξη για ενεργη συνδεση gprs. Mπορεις να το απενεργοποιησεις και να φαινεται μονο οταν απαιτειται . To 3g ειναι καλυψη 3G. Ευχαριστώ πολύ ήταν το GPRS.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις u-sim καρτα ,αρκει η καρτα να μην ειναι Παρα πολυ παλια . ;) Πολυ σωστα.Και εγω εχω μια απλη SIM και την δουλευω κανονικα σε 3G με το V800,χωρις κανενα προβλημα... Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
address Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Παιδία γεια σας, συνδέω το Nokia 6680 μέσω του USB καλωδίου του αλλά μου λέει "δεν ήταν δυνατή η ολοκλήρωση της διαδικασίας", δεν μπορώ να μπω από πουθενά μέσα στο κινητό, τι να κάνω? Παράθεση Fiat Uno 1.0 i.e Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts