SSkorpionSS Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Εγώ πήγα να αλλάξω την προβληματική mmc του 6680 σε ένα nokia club στην Εβανς στο Ηράκλειο και δε μου την αλλάζανε...Το μόνο που μου είπανε ήταν να κρατάω το μητρώο για 10 μέρες μόνο και όλα θα φτιάξουν.Και ρωτάω εγώ:πως θα ξέρω πόση ώρα μίλησα;Μα όλοι στα nokia club είναι μ*****ς; :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Eνα μικρό :offtopic: Ασυμβίβαστε χρόνια πολλα και να τα εκατοστήσεις!!!! :yahoo: :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythodeia Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 kalhmera....na rwthsw kati....eixa dwsei to kinito mou gia antikatastash.....kai mou dwsane opws eipan kainourio (mono ta kalumata mpros pisw htan dika mou)..... ola kala..emfanizei to 3g kanonika......alla den allazei h xrwmata apo thn paleta sta themes......twra poion na parei o diaolos?......to eixan toso kairo...mou to allaksan me kainourio kai pali exw problhma..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 kalhmera....na rwthsw kati....eixa dwsei to kinito mou gia antikatastash.....kai mou dwsane opws eipan kainourio (mono ta kalumata mpros pisw htan dika mou)..... ola kala..emfanizei to 3g kanonika......alla den allazei h xrwmata apo thn paleta sta themes......twra poion na parei o diaolos?......to eixan toso kairo...mou to allaksan me kainourio kai pali exw problhma..... ΔΕΝ ειναι προβλημα αυτο φιλε μου .Οπως και στο 6630 η αλλαγη των χρωματων παιζει μονο σε 8-bit graphics θεματα ,ακομα και το default θεμα δεν ειναι 8-bit graphics αλλα 16-bit. Οποτε δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις :) ------------------------ Ειχα παει το 6680 μου στην νοκια την προηγουμενη εβδομαδα διοτι παρουσιαζε καποιο προβλημα απο την αρχη (καθως και αλλαγη καρτα μνημης): δεν σταματαγε η ενδειξη της φορτισης . Μετα απο reboot ή μια κλιση ,η ενδειξη σταματαγε. Με ενημερωσαν οτι το 6680 παει διακοπες :confused: :( στη Γερμανια για τα παραπανω προβληματα :( Ενημερωση θα εχω μετα απο 15 μερες :cry: (για αντικατασταση ή επισκευη ) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 ΔΕΝ ειναι προβλημα αυτο φιλε μου .Οπως και στο 6630 η αλλαγη των χρωματων παιζει μονο σε 8-bit graphics θεματα ,ακομα και το default θεμα δεν ειναι 8-bit graphics αλλα 16-bit. Οποτε δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις :) ------------------------ Ειχα παει το 6680 μου στην νοκια την προηγουμενη εβδομαδα διοτι παρουσιαζε καποιο προβλημα απο την αρχη (καθως και αλλαγη καρτα μνημης): δεν σταματαγε η ενδειξη της φορτισης . Μετα απο reboot ή μια κλιση ,η ενδειξη σταματαγε. Με ενημερωσαν οτι το 6680 παει διακοπες :confused: :( στη Γερμανια για τα παραπανω προβληματα :( Ενημερωση θα εχω μετα απο 15 μερες :cry: (για αντικατασταση ή επισκευη ) Αν ξεπέρασες το δίμηνο χρήσης, λογικό. Ειδάλλως, επιμονή αντικατάστασης, η αλλιώς ΙΝΚΑ. Δεν φταίμε εμείς που ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ που αυτοί οι άνθρωποι έχουν πουλήσει (κυριολεκτώ) ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ κινητά, να μην υπάρχει ΕΝΑΣ μόνο, έστω, που να μπορεί να το διορθώσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythodeia Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 euxaristw poly Gimme6630 ....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Εγώ πήγα να αλλάξω την προβληματική mmc του 6680 σε ένα nokia club στην Εβανς στο Ηράκλειο και δε μου την αλλάζανε...Το μόνο που μου είπανε ήταν να κρατάω το μητρώο για 10 μέρες μόνο και όλα θα φτιάξουν.Και ρωτάω εγώ:πως θα ξέρω πόση ώρα μίλησα;Μα όλοι στα nokia club είναι μ*****ς; :X blakies kamia sxesh to ena me to allo, h allagh mhtrwou einai gia na mhn exeis problhma sta arxeia pou sou stelnoun me bluetooth h mcc thelei alagma!, emena se 4 ergasimes meres mou eferan kainourgia mmc apo nokia club serres, pane dwstin pes na tin steiloun sta kentrika me aitiologia oti exei problhma kai apo ta kentrika 100% kai tha sou steiloun kainourgia, mhn tin kaneis format astin ekei pou einai me to problhma kai pane opws sou eipa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YARISRS Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 kalimera epeidh 8elo na kano format tin mnimi tou tilefonou kai malon 8a xa8oun oi ri8misis ton mms kai tou wap....mporo na apo8ikeuso mono tis epafes kai tis ri8misis mms kai wap...apo to (pcsuite 6)....??? kai meta na kano format giati einai ligo diskolo na trexo pali stin areeba na mou tis ksanari8misei. gnorizei kanenas...????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Αφου κανεις το Φορματ βαζεις το SettingWizzard και σου ρυθμιζει τα MMS & WAP! ;) Το προγραμμα το κατεβαζεις απο τη ΝΟΚΙΑ! :O Αν καποιος γνωριζει κατι καλυτερο παρακαλω να το πει! Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Παιδιά που θα βρώ το codec mp42 για το smartmovie του 6680(2.73v) γιατί μπαίνω εκει που μου λέει αλλά δεν το βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Μόλις πήρα καινιουργιο 6680. Εκείνο που παρατήρησα αμέσως είναι ότι παίρνεί απιθανα πολύ ώρα για να ξεκινήσει. Δεν ξέρω πόσο ακριβώς διότι εκείνο που κάνω αφότου περιμένω 2-3 λεπτά, είναι να βγάζω την MMC και μετά από μερικά δευτερόλεπτα μου εμφανίζει την οθόνη για να βάλω το PIN. Είναι λογικό αυτός ο χρόνος (?) αναμονής. Παρακαλώ βοηθείστε. Ευχαρισ΄τ Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraman Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 παιδιά έχει ραδιοφωνο το 6680? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 παιδιά έχει ραδιοφωνο το 6680? Οχι δεν εχει. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakeone Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 kala re paides aftoi oi tipoi stin nokia den tin paleuoun katholou etsi? piga mia iliolousti mera na pao na kano anavathmisi to brand new 6680 mou xoris na iparxi sigekrimenos logos apla gia na exo tin teleutea anavathmisi. perno loipon kai tin apodiksi agoras kai mpaino sto nokia shop.tous to dino kai tous leo na to kanoun mia anavathmisi.ego tosa xronia gnorizo oti oi anavathmisis kiniton nokia eine dorean efoson to kinito eine stin egiisi etsi den eine? ela pou mou valane na pliroso elaxisti xreosi 6 euros sta kala tou kathoumenou.kai pali kala giati mou zitousan 15 stin arxi kai tous ekana olokliro skiniko,oxi gia ta lefta alla giati eine kati karagiozides pou douleuoun se tetia magazakia xoris na exoun tin paramikri idea tou ti kanoun ekei pera :p telos panton apla ithela na ta po gia na iremiso :D iparxi kanena allo ipopsifio thima pou tin patise? a re nokiaaaaaaaaa :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 kala re paides aftoi oi tipoi stin nokia den tin paleuoun katholou etsi? piga mia iliolousti mera na pao na kano anavathmisi to brand new 6680 mou xoris na iparxi sigekrimenos logos apla gia na exo tin teleutea anavathmisi. perno loipon kai tin apodiksi agoras kai mpaino sto nokia shop.tous to dino kai tous leo na to kanoun mia anavathmisi.ego tosa xronia gnorizo oti oi anavathmisis kiniton nokia eine dorean efoson to kinito eine stin egiisi etsi den eine? ela pou mou valane na pliroso elaxisti xreosi 6 euros sta kala tou kathoumenou.kai pali kala giati mou zitousan 15 stin arxi kai tous ekana olokliro skiniko,oxi gia ta lefta alla giati eine kati karagiozides pou douleuoun se tetia magazakia xoris na exoun tin paramikri idea tou ti kanoun ekei pera :p telos panton apla ithela na ta po gia na iremiso :D iparxi kanena allo ipopsifio thima pou tin patise? a re nokiaaaaaaaaa :lol:Εφόσον είσαι εντός εγγύησης η αναβάθμιση είναι δωρεαν. Έπρεπε να τους τρίξεις λίγο τα δόντια... :wacko: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Μόλις πήρα καινιουργιο 6680. Εκείνο που παρατήρησα αμέσως είναι ότι παίρνεί απιθανα πολύ ώρα για να ξεκινήσει. Δεν ξέρω πόσο ακριβώς διότι εκείνο που κάνω αφότου περιμένω 2-3 λεπτά, είναι να βγάζω την MMC και μετά από μερικά δευτερόλεπτα μου εμφανίζει την οθόνη για να βάλω το PIN. Είναι λογικό αυτός ο χρόνος (?) αναμονής. Παρακαλώ βοηθείστε. Ευχαρισ΄τ Kαταρχην καλοριζικο το 6680. Λογικο ειναι καποιος χρονος αναμονης στα series60. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Kαταρχην καλοριζικο το 6680. Λογικο ειναι καποιος χρονος αναμονης στα series60. ευχριστώ για την απάντηση, αλλα ειναι το τριτο 60 μετά το 6600 και 6630. Ο χρόνος που παίρνει στην εκκίνηση είναι πάνω απο 5 (!) λεπτα. Στο μεταξύ, βγάζοντας την κάρτα μνήμης, ο χρόνος γίνεται λογικός - περί τα 30''. Απόψεις ? Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 ευχριστώ για την απάντηση, αλλα ειναι το τριτο 60 μετά το 6600 και 6630. Ο χρόνος που παίρνει στην εκκίνηση είναι πάνω απο 5 (!) λεπτα. Στο μεταξύ, βγάζοντας την κάρτα μνήμης, ο χρόνος γίνεται λογικός - περί τα 30''. Απόψεις ? Ok,τα 5' ειναι υπερβολικα :confused: . Μηπως εχει φορτωσει τιποτε εφαρμογες να ξεκινανε στο start-up ? Χρησιμοποιεις την καρτα της νοκια ? εχεις εγκαταστησει εφαρμογες? Δοκιμασε κανενα φορματ στην καρτα και μετα φορματ στο τηλεφωνο μηπως ερθει στα "ισια" του . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Λεω να αγορασω και εγω το 6680.Τωρα εχω το 3650.Η αληθεια ειναι οτι διαβαζοντας ολα αυτα με την καρτα μνημης καπως κλονιστηκα.Πιστευετε οτι τα προβληματα εχουν πλεον ξεπεραστει;Αξιζει δηλαδη η αγορα του;Γιατι δεν ειναι και φτηνο. Επισης ποση ωρα μπορεις να τραβηξεις βιντεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Λεω να αγορασω και εγω το 6680.Τωρα εχω το 3650.Η αληθεια ειναι οτι διαβαζοντας ολα αυτα με την καρτα μνημης καπως κλονιστηκα.Πιστευετε οτι τα προβληματα εχουν πλεον ξεπεραστει;Αξιζει δηλαδη η αγορα του;Γιατι δεν ειναι και φτηνο. Επισης ποση ωρα μπορεις να τραβηξεις βιντεο;Μα το πρόβλημα είναι στην κάρτα και οχι στο τηλέφωνο :this:. Ακόμα και αν πέσεις σε ελλατωματική κάρτα μπορείς να πας να στην αντικαταστήσουν :O Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Λεω να αγορασω και εγω το 6680.Τωρα εχω το 3650.Η αληθεια ειναι οτι διαβαζοντας ολα αυτα με την καρτα μνημης καπως κλονιστηκα.Πιστευετε οτι τα προβληματα εχουν πλεον ξεπεραστει;Αξιζει δηλαδη η αγορα του;Γιατι δεν ειναι και φτηνο. Επισης ποση ωρα μπορεις να τραβηξεις βιντεο; Γνωμη μου ειναι οτι το κινητο αξιζει τα λεφτα του (για μενα)!το μονο προβλημα που ειχα μεχρι τωρα (2-3 μηνες)ειναι μονο η καρτα οπου αγορασα αλλη (256mb οπου και αυτη αξιζε)!βιντεο μπορεις να τραβηξεις μεχρι 1 ωρα αν δεν κανω λαθος! Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 @Panayiotis oxi den kaneis lathos 1 arxeio mexri mia wra video trabas osa kai polla MB na exeis stin DVRS MMC, o xronos einai poly kalos mia wra giati den pisteuw xwris diakoph na trabas panw apo mia wra se ena arxeio an pas sto 2o arxeio video ksana mia wra exeis!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Ok,τα 5' ειναι υπερβολικα :confused: . Μηπως εχει φορτωσει τιποτε εφαρμογες να ξεκινανε στο start-up ? Χρησιμοποιεις την καρτα της νοκια ? εχεις εγκαταστησει εφαρμογες? Δοκιμασε κανενα φορματ στην καρτα και μετα φορματ στο τηλεφωνο μηπως ερθει στα "ισια" του . ...τελικά είχες δίκιο φίλε - έκανα format στη κάρτα και διορθώθηκε. Αλλα την έπαθα σαν πρωτάρης: δεν έκανα backup πρώτα και έσβησα προγράμματα (δεν γνωρίζω ποιά). Σίγουρα όμως το opera που ήρθε προεγκατεστημένο, το έχασα - κρίμα. Ξέρει κανείς τι άλλα προγράμματα έχει προεγκατεστημένα κάρτα? και πώς μπορώ να τα ανακτήσω? Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 ...τελικά είχες δίκιο φίλε - έκανα format στη κάρτα και διορθώθηκε. Αλλα την έπαθα σαν πρωτάρης: δεν έκανα backup πρώτα και έσβησα προγράμματα (δεν γνωρίζω ποιά). Σίγουρα όμως το opera που ήρθε προεγκατεστημένο, το έχασα - κρίμα. Ξέρει κανείς τι άλλα προγράμματα έχει προεγκατεστημένα κάρτα? και πώς μπορώ να τα ανακτήσω? Μπες εδω και θα τα βρεις! ;) Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 paideia gia sas to 6680 paizei mp3 gia hxo klishs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts