Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6680 & 6681

petrosbeli
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και ξαφνικά αρνείται να διαγράψει μεσα απο την διαχείρηση εφαρμογων. Μετα απο εκτεταμενη χρηση για δοκιμη εφαρμογων αρνειται να διαγραψει και υστερα απο αρκετη ωρα προσπαθειας μου λέει : Εφαρμογή εγκ.... Μνημη πληρης.κλείστε καποιες εφαρμογές και δοκιμαστε αργότερα.

Η πλάκα είναι οτι δεν υπάρχουν ανοιχτες εφαρμογες εκτός απο το imagine της Tim το οποίο κατόπιν το βρίσκω κλεισμένο .

Ποιά μπορεί να είναι η αιτία και η πιθανή λύση αυτής της παλαβομάρας;;;Το επαθε αλλος κανείς

Nobody's perfect

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι....Σωστά.. Μην ξεχνάτε οτι μπορεί να κάνει περισσότερη ζημιά μέσα ομως. Πρόσεξε αυτά που θα σου πώ παρακάτω:

1. Βγάλε όλα τα πλαστικά του κινητου (προσόψεις κλπ)

2. Ξεβίδωσε το κινητό προσεκτικά και βγάλε προσεκτικά την πλακέτα και το πληκτρολόγιο (μπορεί αν έχει υγρασία στο πληκτρολόγιο να μην ανοίγει εξ αιτίας αυτου)

3. Στην πλακέτα επάνω υπάρχουν θωρακίσεις (κάτι λαμαρινένια καπάκια) με ένα ψιλό κατσαβίδι σε κάθε λαμαρίνα την βγάζεις κομμάτι κομμάτι χωρίς να στραβώνεις τις λαμαρινίτσες πρέπει να υπάρχουν αυτές για μετά.

4. Πάνε τρέχοντας και αγόρασε απο ενα super market κλπ ενα μπουκάλι BREF είναι ενα υγρό για σφουγγάρισμακαι επιφάνειες (εγώ πέρνω το μώβ) μαζί με το οινόπνευμα έχει και κάποια χημικά τα οποία αφαιρούν τελείως άλλατα και υπολλείματα. Το σημαντικότερο είναι να μην μείνουν υπολλείματα κάτω απ τα MicroBGA ολοκληρωμένα του τηλεφώνου.

5. Βούτα το σε ενα τάπερ με BREF και με ένα πινελάκι πλένε την πλακέτα (θα αφρίζει και λίγο) και άστο μέσα στο υγρό για δυο τρια λεπτά (ωστε να πάει και κάτω απ τα ολοκληρωμένα) κάνε το ίδιο και με το πληκτρολόγιο.

6. Θα χρειαστείς πεπιεσμένο αέρα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ η ένα σπρέι με πεπιεσμένο αέρα αν δεν έχεις κομφλέρ

7. Φύσα καλά την πλακέτα μέχρι να μή μείνει τίποτα και άφησε το 5 λεπτά να ξεκουραστεί και μετά επανασυναρμολόγησε το.

Το κατσαβίδι που θα χρειαστείς εαν δεν έχεις λέγεται TORX 6 η 5.

Μην φοβάσαι να κάνεις αυτά που σου είπα, έχω σώσει πολλά κινητά παρόμοια η και σε πολύ χειρότερη κατάσταση (απο θαλασσινό νερό!) βέβαια χρησιμοποιούμε και μηχανήματα αλλα η δική σου περίπτωση είναι ελαφριά.

Δώσε προσοχή στο να μήν κάνεις καμια ζημιά στα εξαρτήματα.

Μην στεναχωριέσαι αν τα κάνεις όλα προσεκτικά και όπως σου είπα το κινητο σου θα δουλεύει άψογα.

Βγάλε μας και μια φωτογραφία τη σερβιτόρα :lol:

εμένα από την 3η μέρα το pc suite δεν μπορεί να κάνει browse το φάκελο των εικόνων της mmc. Θα στείλω την κάρτα στην μαμά της αργότερα, προς το παρόν περιμένω μια 512... :cool:

λιγο ασχετο αυτο που θα ρωτησω αλλα αφου αποφασισα να το τσιμπησω το κινητο και επειδη εχω δει μονο το λευκο και δεν μπορω να πω οτι μου πολυαρεσε θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σαs, ποιο ειναι ποιο ωραιο το ασημενιο η το μπλε?

Eμένα,όταν πάω να κάνω back-up μέσω του pc suite,κάνει λιγότερο απο 2 λεπτά και βγάζει ένα μέγεθος 14ΚΒ με κατάληξη nfb.

Γιατί είναι τόσο μικρό το μέγεθος του back-up;

Και ξαφνικά αρνείται να διαγράψει μεσα απο την διαχείρηση εφαρμογων. Μετα απο εκτεταμενη χρηση για δοκιμη εφαρμογων αρνειται να διαγραψει και υστερα απο αρκετη ωρα προσπαθειας μου λέει : Εφαρμογή εγκ.... Μνημη πληρης.κλείστε καποιες εφαρμογές και δοκιμαστε αργότερα.

Η πλάκα είναι οτι δεν υπάρχουν ανοιχτες εφαρμογες εκτός απο το imagine της Tim το οποίο κατόπιν το βρίσκω κλεισμένο .

Ποιά μπορεί να είναι η αιτία και η πιθανή λύση αυτής της παλαβομάρας;;;Το επαθε αλλος κανείς

Mhpws den exeis xwro sto disko c:;;

It&C My Company Dpt

Eμένα,όταν πάω να κάνω back-up μέσω του pc suite,κάνει λιγότερο απο 2 λεπτά και βγάζει ένα μέγεθος 14ΚΒ με κατάληξη nfb.

Γιατί είναι τόσο μικρό το μέγεθος του back-up;

Pi8anws exeis epilexei mono to backup toy t/f katalogou.

It&C My Company Dpt

Dystyxos oxi.H prosopsh ths syskeyhs einai monimh.

καλά και πώς ο αλλος είχε μπλέ συσκευή; κάπως αλλάζει δεν γίνεται;

επίσης, θέλω να το πάω για αναβάθμιση, αλλά σκέφτομαι τον τηλ.κατάλογο... τι να κάνω... το τ39 που είχα είχε απόστολή ολα και τα εκανα back up στο pc... τώρα τί θα κάνω; εσείς τι κάνετε; να τα στέλνω ενα ενα στο pc αποκλείεται... :wacko: ούτε στην SIM χωράνε...

καλά και πώς ο αλλος είχε μπλέ συσκευή; κάπως αλλάζει δεν γίνεται;

επίσης, θέλω να το πάω για αναβάθμιση, αλλά σκέφτομαι τον τηλ.κατάλογο... τι να κάνω... το τ39 που είχα είχε απόστολή ολα και τα εκανα back up στο pc... τώρα τί θα κάνω; εσείς τι κάνετε; να τα στέλνω ενα ενα στο pc αποκλείεται... :wacko: ούτε στην SIM χωράνε...

Για να μην τα ξαναγραφω ,διαβασε την απαντηση μου εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=942940#post942940

Για back-up τηλεφωνικου καταλογου χρησιμοποιησε μια απο τις εφαρμογες

"contacts manager","smartVcard" .

Eπισης αν παρεις back-up την μνημη του τηλεφωνου στην καρτα,μετα την αναβαθμιση μπορεις να κανεις επαναφορα απο την καρτα και ουτε γατα ουτε ζημια για τις επαφες. ;)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

kapou to ixa diavasi alla tora den to vrisko tin paraskevi 8a to exo sta xeria mou..posi ora prepi na to afiso na fortisi (kleisto i anoixto....??? ) an einai anoixto mporo na to doulevo...??

Κλειστό για περίπου 13 με 16 τις πρώτες 2-3 φορτίσεις.

Φιλικά Δημήτρης

Hello Guys!!εχω παρει Το 6680 Εδω και 2 εβδομαδες...(εχω να μπω κατι χρόνια εδώ...)βλεπω δεν ειμαι ο μονος που εχει προβλημα με αυτο το τηλεφωνο...στην αρχη ειχε 3 προβληματα 1)Στην παλετα χρωματων 2)στην αποστολη MMS 3)Sthn Kamera. Τ'αλλαξα σχεδόν τα ιδια, Παλετα χρωματων,αποστολή πολυφωνικων ήχων αυτα.και τωρα δεν ανοιγει το Bluetooh. :mad: Τσαμπα εσκασα 540 ευρο!!Τελος Παντων Αναβαθμίσεις γινονται απο τα καταστηματα Νοκια??η θα μου το στειλουν στα κεντρικα και θα κανει κανα μήνα??? :confused:
DO NOT....Worry(asxeto)

Hello Guys!!εχω παρει Το 6680 Εδω και 2 εβδομαδες...(εχω να μπω κατι χρόνια εδώ...)βλεπω δεν ειμαι ο μονος που εχει προβλημα με αυτο το τηλεφωνο...στην αρχη ειχε 3 προβληματα 1)Στην παλετα χρωματων 2)στην αποστολη MMS 3)Sthn Kamera. Τ'αλλαξα σχεδόν τα ιδια, Παλετα χρωματων,αποστολή πολυφωνικων ήχων αυτα.και τωρα δεν ανοιγει το Bluetooh. :mad: Τσαμπα εσκασα 540 ευρο!!Τελος Παντων Αναβαθμίσεις γινονται απο τα καταστηματα Νοκια??η θα μου το στειλουν στα κεντρικα και θα κανει κανα μήνα??? :confused:

DO NOT....Worry

Καλημερα!το κινητο ειναι τελειο αλλα εχω μικροαποριουλεΣ:

1) Οταν βαζω την παλια σιμ για να περασω στο νεο κινητο τα τηλ μου απλα δεν μπορω να το κανω και εψαχα το manual αλλα γιοκ!αν μπορει καποιος να βοηθησει...

2)στην κυριως οθονη βγαζει κατι οικονιδια quick launch...ημερολογιο.. κτλ..πως τα σουταρω για να βλεπω μονο to wallpaper?

3)και πως αλλαζω pin!?(βαζω 3 λαθος και μετα με pin2 το αλλαζω σε αυτο που θελω???)

Ουυυυφφφ!!! αυταααα!!!

αν μπορει καποιος να βοηθησει να ειναι καλα

οταν γυρισω απο αθηνα σε λιγες μερες θα φτιαξω ενα ωραιο briefcase για το

6681!!!!!

:shifty: :alien: :D

the afternoon knows,what the morning never suspected

http://www.play247.gr/images/Audio_Video_Players/ZEN_TOUCHthumb.JPG

Πήρα κι εγώ το 6680...είχα πιο πριν 6600,7610 και 6630...το πρώτο πράγμα που έπαθα ειναι οτι η κάρτα εφαγε κόλλημα πολυ γρήγορα...εικόνες βίντεο ήχοι διαγράφηκαν μόνα τους..έκανα φορμάτ την κάρτα και πάλι τα ίδια..λύνεται το προβλημα αυτο με κάποιο τρόπο ή πρεπει να πάρω αλλη κάρτα?κατι ακόμα...η ram ειναι μικρη καπου στο 8και κατι...καποια java παιχνιδια αν και τρεχουν ξαφνικα κολλάνε και το χειροτερο κολλαει και το κινητο και πρεπει να βγάλεις την μπαταρία...υπαρχει κάποια λιστα ποια ngage παιχνίδια τρέχουν?

Πήρα κι εγώ το 6680...είχα πιο πριν 6600,7610 και 6630...το πρώτο πράγμα που έπαθα ειναι οτι η κάρτα εφαγε κόλλημα πολυ γρήγορα...εικόνες βίντεο ήχοι διαγράφηκαν μόνα τους..έκανα φορμάτ την κάρτα και πάλι τα ίδια..λύνεται το προβλημα αυτο με κάποιο τρόπο ή πρεπει να πάρω αλλη κάρτα?

Kαλοριζικο laonikos

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=941222#post941222

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=74003 :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

οχι δυστηχως δεν γινεται

Μπορείς όμως να σώσεις σε text αρχεία τα μηνύματά σου, επιλεκτικά ή όλα, μέσω του Message Storer (MsgStorer) της Symbianware...

Παιδια παρατηρησα οτι στο κινητο ο φωτισμος του πληκτρολογιου δεν αναβει αν πατησω καποιο κουμπι παρα μονο οταν πατησω το πλαινο κουμπι για την επιλογη των προφιλ.Ειναι φυσιολογικο αυτο?(δεν νομιζω να λειτουργει ετσι ο φωτισμος)
Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

Παιδια παρατηρησα οτι στο κινητο ο φωτισμος του πληκτρολογιου δεν αναβει αν πατησω καποιο κουμπι παρα μονο οταν πατησω το πλαινο κουμπι για την επιλογη των προφιλ.Ειναι φυσιολογικο αυτο?(δεν νομιζω να λειτουργει ετσι ο φωτισμος)

file o fwtismos tou 6680 doulevei automata, an kleiseis me to ena daxtilo tis tripes pou einai apo panw kai me to allo daxtilo ton asthitira pou vrisketai aristera stin panw pleura tou kinitou tha deis oti tha anapsei to pliktrologio

file o fwtismos tou 6680 doulevei automata, an kleiseis me to ena daxtilo tis tripes pou einai apo panw kai me to allo daxtilo ton asthitira pou vrisketai aristera stin panw pleura tou kinitou tha deis oti tha anapsei to pliktrologio

Ευχαριστω δεν το ειχα προσεξει

Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

Χθες πηρα ενα nokia club και μου ειπαν πως σε αρχικο σταδιο θα κανουν επαναπρογραμματισμο των προβληματικων καρτων...20 λεπτα χρειαζεται..δεν ξερω μηπως υπαρχει καποια αναβαθμιση..εγω εχω εκδοση 2.04.15 rm-36 04-03-05...υπαρχει καποια αλλη?σε περιπτωση που θελησω να παρω μεγαλυτερη καρτα ποια πρεπει να αγορασω?υπαρχει καποια που να ειναι αξιοπιστη?

Χθες πηρα ενα nokia club και μου ειπαν πως σε αρχικο σταδιο θα κανουν επαναπρογραμματισμο των προβληματικων καρτων...20 λεπτα χρειαζεται..δεν ξερω μηπως υπαρχει καποια αναβαθμιση..εγω εχω εκδοση 2.04.15 rm-36 04-03-05...υπαρχει καποια αλλη?σε περιπτωση που θελησω να παρω μεγαλυτερη καρτα ποια πρεπει να αγορασω?υπαρχει καποια που να ειναι αξιοπιστη?

Eπαναπρογραμματισμο των προβληματικων καρτων? Αυτο νομιζω δεν γινετε!

οποια καρτα και να παρεις μια χαρα θα ειναι! Αρκει να ειναι DV!!! Επισης μπορεις και να διαλεξεις αναμεσα σε απλη η Mmc mobile. Οι δευτερες ειναι πιο γρηγορες! Δες εδω και θα καταλαβεις! :)

B L U E in G R E E N :cool: