Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6680 & 6681

petrosbeli
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τhanks Handsetman :cool: :up:

Απο καιρο το περιμενα αυτο το νεο.

,οι αρχικες και πολυ βασιμες υποψιες μας , επαληθευτηκαν λοιπον ;)

Κατεχω λοιπον μια ελαττωματικη καρτα ,ευτυχως ομως δεν την χρησιμοποιησα ουτε μια φορα :)

Κι εγώ είμαι με ελατωματική... προφανέστατα.

Να ρωτήσω το εξής. Το παραπάνω είναι σύρμα προς τα "μαγαζιά" της μητέρας; Αν πάω δηλαδή την προβληματική;;;...

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κι εγώ είμαι με ελατωματική... προφανέστατα.

Να ρωτήσω το εξής. Το παραπάνω είναι σύρμα προς τα "μαγαζιά" της μητέρας; Αν πάω δηλαδή την προβληματική;;;...

Ακριβως , ειναι εσωτερικη ειδοποιηση προς τα "μαγαζια". Απο την στιγμη που θα ενημερωθουν/ενημερωθηκαν ,μπορουμε να ζητησουμε αντικατασταση .

Replace the corrupted MMC module with new spare MMC module. The old

Να δουμε και τι γνωριζει ο φιλος Handsetman και το ποτε θα κινηθουμε.(Αληθεια ,η παραπανω ειδοποιηση ,εχει καποια ημερομηνια φιλε Handsetman ? )

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Τhanks Handsetman :cool: :up:

Απο καιρο το περιμενα αυτο το νεο.

,οι αρχικες και πολυ βασιμες υποψιες μας , επαληθευτηκαν λοιπον ;)

Κατεχω λοιπον μια ελαττωματικη καρτα ,ευτυχως ομως δεν την χρησιμοποιησα ουτε μια φορα :)

Και εγώ ελαττωματική, αλλά με χρήση 2 ημερών δεν έβγαλε κάποιο πρόβλημα...

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Ακριβως , ειναι εσωτερικη ειδοποιηση προς τα "μαγαζια". Απο την στιγμη που θα ενημερωθουν/ενημερωθηκαν ,μπορουμε να ζητησουμε αντικατασταση .

Να δουμε και τι γνωριζει ο φιλος Handsetman και το ποτε θα κινηθουμε.(Αληθεια ,η παραπανω ειδοποιηση ,εχει καποια ημερομηνια φιλε Handsetman ? )

Δεν υπάρχει καμία απολύτως δεσμευτική ημερομηνία , ενώ ελάχιτσα από τα μαγαζια της "μητερας" το γνωρίζουν, καθ΄ότι λίγοι παρακολουθούν τις εξελίξεις και μάλλον θα βρεθουν προ εκπλήξεως.( Η ενημέρωση βγήκε στις 20/6) Όσο για την αντικατάσταση των καρτών, αμφιβάλλω αν αυτή τη στιγμή η A.C. θα έχει τα αντίστοιχα αποθέματα καρτών στις αποθήκες. Λόγικα το πολύ σε 3-4 βδομάδες θα πρέπει να αρχίσουν να αλλαζονται κάρτες. Συμβουλή μου (και μην το πειτε πουθενα) είναι όταν θα δωσετε τη συσκευή, να αναφέρετε 1 από τα συμπτώματα που έχει εντοπίσει η Nokia αντί να πάτε σφηρίζοντας αδιάφοροι&αμέρημνοι να ζητήσετε νέα κάρτα. Λόγικα θα αλλαχθουν οι διαπιστωμένα προβληματικές (ως συνηθως)

Αφού δεν μπορούμε να δώσουμε χρόνια στη ζωή μας....ας δώσουμε ζωή στα χρόνια μας.

Ρε'συ..σημερα το απογευμα πηρα τηλ σε voda Περιστερι,Πετρουπολη και στα κεντρικα στην Στουρναρα,Πανεπιστημιου,Σταδιου και πηγα και στο Ιλιον..ολοι μου ειπαν οτι δεν παιζει!!Και οχι τπτ αλλο,θα το επαιρνα απο καπου αλλου(πλαισιο,γερμανος π.χ),αλλα εχω την επιδοτηση,αυτο σκεφτομαι...Με εχουν εκνευρισει πραγματικα!!

Σε ποια περιοχη μενεις εσυ?

Ωπα...τωρα καταλαβα. Περιμενεις επιδοτηση πουλακι μου ε; :shifty: Γι'αυτο δεν υπάρχει. Για πηγαινε και ζήτα το κάπου "τις μετρητοις" και θα δεις...

Εγω βρίσκομαι στο Ιονιο πέλαγος ...καπου εκει... ;)

Αφού δεν μπορούμε να δώσουμε χρόνια στη ζωή μας....ας δώσουμε ζωή στα χρόνια μας.

οι ιαπωνικες mmc σκαρτες και οι κορεατικες καλες.....

εχω αρχισει να γερναω....

πως αλλάζουν οι καιροι...

Για την επιδότηση, Πες τους οτι εχεις CU και οτι το θες για αυτό ;)

μολις το βγάλουν, μετα τους το χαρτακι της επιδοτησης στα μουτρα και πες "Ευχαριστώ πολυ" :lol: :lol:

Πω και γω Γιαπωνεζικη μαπα καρτα εχω !!Και χθες στο τσακ μαλλον προλαβα να χασω τα παντα!!Ειχε γεμισει σε διαφορους φακελους με corrupted αρχεια με κινεζικα γραμματα!Την φορμαρα και περιμενω την νεα καρτα 512 MB γιατι με αυτη δεν βγαζω ακρη!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

παιδιά να ρωτήσω κάτι; υπάρχουν προσόψεις για το 6680; είδα σήμερα ενα μπλέ :w00t: και τρελάθηκα... μπορείς να τις αλλάξεις μόνος σου;

παιδιά να ρωτήσω κάτι; υπάρχουν προσόψεις για το 6680; είδα σήμερα ενα μπλέ :w00t: και τρελάθηκα... μπορείς να τις αλλάξεις μόνος σου;

Το 6680 απ οσο ξερω δεν αλλαζει προσοψεις! :)

B L U E in G R E E N :cool:

Dystyxos oxi.H prosopsh ths syskeyhs einai monimh.

POSSIBLE MMC CORRUPTION CASES IN SALES PACKAGE MMC

It is possible that in some situations using Nokia 6680 there may be abnormal

failures of the RS-MMC memory card included in the sales package.

A certain batch of 6680 MMC modules included in sales package (please see

picture below) might be affected of these abnormal failures.

Affected MMC identification:

- Three text rows

- Text is in the same level as CE mark

- Second row begins with letters “JPN”

Note: RS-MMCs, not part of the original sales package, are not affected.

Symptoms:

After some use, the following symptoms may appear:

- Images or the whole images directory disappears

- Gallery thumbnails disappear

- Messages stored on the MMC become unusable

- Other MMC data is corrupted

- The MMC becomes fully unusable

Reason for the abnormal failures:

Some of the MMCs are not functioning according to specifications.

Repair instructions:

A replacement MMC module is available as a spare part. (please see picture

below)

Replacement MMC identification:

- There are two written rows under CE mark

- In the end of last row there is a text “KOREA”

CONFIDENTIAL 2 (2)

x Level 1 x Level 2 x Level 3 x Level 4 Ref.

RM-36 SB-012 Copyright © Nokia Corporation 2005

Replace the corrupted MMC module with new spare MMC module. The old

MMC must be destroyed (to protect user data).

If the customer wants to save images etc. from old MMC, he/she can do it by

using PC Suite to transfer data from the MMC to his/her own computer.

Note:

Any customer returning their Nokia 6680 for any other issue, should also be

advised to change the MMC.

It is suggested that the warranty period for selected MMCs should match that

of the Nokia 6680 product according to local guidelines.

Υ.Γ1: Δεν το διαβάσατε, δεν το είδατε, δεν το ξέρετε. ;)

Υ.Γ2: * Σας επισυνάπτω φωτογραφίες της ελλατωματικής και της διορθωμένης κάρτας.

συγμωμη που δεν καταλαβα ακριβως,αλλα αυτο σημαινει πως μπορω να παω σε νοκια και να μου αλλαξουν την καρτα?

συγμωμη που δεν καταλαβα ακριβως,αλλα αυτο σημαινει πως μπορω να παω σε νοκια και να μου αλλαξουν την καρτα?

Ριξε μια ματια 5-6 posts πιο πανω και εχει απαντησει σε αυτο ο handsetman που μας εδωσε και αυτη τη πληροφορια. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Ριξε μια ματια 5-6 posts πιο πανω και εχει απαντησει σε αυτο ο handsetman που μας εδωσε και αυτη τη πληροφορια. :)

oουπς!sorry!ξαφνιάστηκα με το πρώτο post του hansetman και δεν σκέφτηκα να διαβάσω παρακάτω.....

Dystyxos oxi.H prosopsh ths syskeyhs einai monimh.

Νομιζω πως κανετε λαθος οι προσοψεις αλλαζουν αρκει να γνωριζεις πως, για να μη γινει καποια ζημια. Εχω ρωτησει υπαλληλο της Νοκια, αλλα πωλούνται προσόψεις και στο internet.

Time is time was time is not..

Έχω δυο ερωτήσεις σχετικά με την σύνδεση του PC μου στο Internet μέσω του 6680:

1. Μήπως γνωρίζει κάποιος τις ρυθμίσεις για να συνδεθεί ο MSN Messenger με το VF live! prepay???

2. Γιατί δεν μπορώ να μπω στο e-mail μου (http://www.hotmail.com)

Υ.Γ. Πολύ επείγον!!!

(Κάποιος που να γνωρίζει???)

Νομιζω πως κανετε λαθος οι προσοψεις αλλαζουν αρκει να γνωριζεις πως, για να μη γινει καποια ζημια. Εχω ρωτησει υπαλληλο της Νοκια, αλλα πωλούνται προσόψεις και στο internet.

Πολυ σωστα φιλε geotown,οι προσοψεις αλλαζουν αλλα θελει προσοχη οπως ειπες.

Περισσοτερα στις φωτος του παρακατω site

http://www.serie60.it/modules.php?name=News&file=article&sid=24&mode=&order=0&thold=0

To e-bay ειναι γεματο απο προσοψεις (μη original)

Λόγικα θα αλλαχθουν οι διαπιστωμένα προβληματικές (ως συνηθως)

Kαι παλι Thanks Handsetman for the info :cool:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Παιδιά Καλησπέρα από Σάμο!!. Πρόσφατα απέκτησα την 6680, αναβαθμίζόμενος από την παλιά μου 6600.

Χθες καθήμενος σε καφετέρια της πόλης μου και έχοντας το 6680 με την θήκη του περασμένο στην μέση μου, έφυγε το ποτήρι από τα χέρια της σερβιτόρας καθώς μου έφερνε αυτό με ουϊσκι - κόκα κόλα, με αποτέλεσμα να πέσει στο παντελόνι μου και στο σημείο που ήταν η συσκευή !!!! :X :X :X

Το μπουγέλο το μεγάλο το '' έφαγε '' η θήκη, αμέσως το έβγαλα από την θήκη το σκούπισα με χαρτοπετσέτες και το τηλέφωνο φαινόνταν να δουλεύει άψογα.

Οταν γύρια σπίτι, προσπάθησα με ένα υγρό ( με νερό ) στεγνό μαλακό πανί να το καθαρίσω περαιτέρω, γιατι εξακολουθούσε να κολάει από το ποτό ( το περίβλημα της συσκευής ), αλλά σχεδόν αμέσως το τηλέφωνο βγήκε εκτός λειτουργίας ( σε κατάσταση off ).

Εβγαλα την μπαταρία και την SIM , το τηλέφωνο φαίνεται απόλυτα στεγνό, αλλά παρόλα αυτά προσπάθησα με κρύο αέρα από μπιστολάκι μαλλιών, να το στεγνώσω περισσότερο. Αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτα.

Καμία ιδέα πως μπορώ να αποκαταστήσω την βλάβη?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Μανόλης Σανδαλής

ΣΑΜΟΣ

Φιλε μου ειναι πολυ πιθανο παρολο που το σκουπισες γρηγορα να εχει μπει μεσα υγρο και εχει τραβηξει υγρασια το κινητο.

Αν μπορεις δες απο ΕΔΩ πως μπορεις να το αποσυναρμολογησεις και να προσπαθησεις να το στεγνωσεις αλλιως θα πρεπει να το πας στην Nokia. :O

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Πολυ σωστα φιλε geotown,οι προσοψεις αλλαζουν αλλα θελει προσοχη οπως ειπες.

Περισσοτερα στις φωτος του παρακατω site

http://www.serie60.it/modules.php?name=News&file=article&sid=24&mode=&order=0&thold=0

To e-bay ειναι γεματο απο προσοψεις (μη original)

Kαι παλι Thanks Handsetman for the info :cool:

Ακριβώς. Οι προσόψεις αλλάζουν. Αλλά προς θεού, μην προσπαθήσετε αυτό με το οποίο παρ'ολίγο θα την πατούσα εγώ. Για να ξεγυμνώσω το κινητό, προσπαθησα με κάτι σαν μικρή λαβίδα, να κρατήσω κόντρα κάτω στο σιδερένιο πλαίσιο (κάτω από την μπαταρία), ώστε να τραβήξω μετά ένα ένα τα 2 κλιψάκια που κρατάνε το κάλυμα φωτογραφικής και κεραίας (αυτό είναι και το "σταθερό" κομμάτι της προσοψής, που αν αφαιρεθεί, η πρόσοψη αλλάζει Κανονικότατα). Παρατήρησα όμως ότι η κόντρα που κρατούσα, πιέσε την σιδερένια επιφάνεια λίγο μέσα (μη-εμφανές βέβαια) με αποτέλεσμα να το καταλαβαίνω όταν βάζω και βγάζω την MMC. Το διόρθωσα βέβαια, αλλά αν δεν υπάρξει προσοχή, μπορεί να έχει πολύ αρνητικές συνέπειες. Σε κάθε περίπτωση, αν το κάνετε, χρησιμοποιήστε τσιμπίδα γερή, που στην άκρη να κάνει γωνία Τουλάχιστον 90 μοιρών, ώστε να την βάλετε στο κενό στα δύο κλιπ, και να τραβήξετε ελαφρώς, και να μην χρειαστεί να κρατήσετε κόντρα.

Ίσως τα είπα αρκετά μπερδεμένα, αλλά όσοι δοκιμάσατε, η είδατε το Ιταλικό site, θα καταλάβετε ακριβώς.

kalhmera....

den kserw an 8umatai kaneis...eixa problhma me tin emfanish tou 3g sto kinitou akoma kai se perioxes pou eixa kanonika kalupsh...kai h mpataria kratouse 12 wres xwris xrhsh..

to eixa dwsei apo tis 16/06/05 sthn alpha copy (agorasthke 19/05/05)..kai shmera pou phra mou eipan oti to kinito exei paei ekswteriko gia episkeuh .....kai na ksanaparw se 15 meres ergasimes na ma8w ti paizei.....gia onoma tou 8eou...

na parw sto INKA?

Kai kati akoma..to kinito to eixa paei se nokia shop kai mou kanane apla anaba8mish xwris na tin zhthsw..enw to eixa afhsei na to koitaksoun....kai mou eipan na to paw sta kentrika......to afhsa sthn alpha copy kalli8eas kai ekeinoi to phgan meta apo 1 bdomada sta kentrika enw eixan pei oti 8a to phgainan tin idia mera.....

peite mou ti na kanw.....aksizei na kanw fasaria mesw INKA?

kalhmera....

den kserw an 8umatai kaneis...eixa problhma me tin emfanish tou 3g sto kinitou akoma kai se perioxes pou eixa kanonika kalupsh...kai h mpataria kratouse 12 wres xwris xrhsh..

to eixa dwsei apo tis 16/06/05 sthn alpha copy (agorasthke 19/05/05)..kai shmera pou phra mou eipan oti to kinito exei paei ekswteriko gia episkeuh .....kai na ksanaparw se 15 meres ergasimes na ma8w ti paizei.....gia onoma tou 8eou...

na parw sto INKA?

Kai kati akoma..to kinito to eixa paei se nokia shop kai mou kanane apla anaba8mish xwris na tin zhthsw..enw to eixa afhsei na to koitaksoun....kai mou eipan na to paw sta kentrika......to afhsa sthn alpha copy kalli8eas kai ekeinoi to phgan meta apo 1 bdomada sta kentrika enw eixan pei oti 8a to phgainan tin idia mera.....

peite mou ti na kanw.....aksizei na kanw fasaria mesw INKA?

Φυσικά. Και πρέπει!

Η αλήθεια είναι ότι από όσο γνωρίζω, το έχουν ως κανόνα να γίνεται η αναβάθμιση αμέσως μόλις το πηγαίνεις, και εάν υπάρχει πιο καινούρια.

Στο εξωτερικό, αυτό γίνεται γιατί το team τους στα μαγαζιά, μπορεί μετά να κάνει και έλεγχο για το αν διορθώθηκε το πρόβλημα σου η όχι.

ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, κάνουν την αναβάθμιση, χωρίς λόγο. Έτσι, στη συνέχεια, χωρίς να έχουν εξοπλισμό εξομοίωσης και τεσταρίσματος, δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν το πρόβλημα. Έτσι, 2-3 μέρες για την αναβάθμιση (δε βαριέσαι... τι κι αν βιάζεται, χ*στήκαμε - για την ακρίβεια, στο Σερρών ήμουν μπροστά σε περιστατικό που το παιδί έφερε το κινητό του 3 μέρες μετά την αγορά με πρόβλημα, και με το που βγήκε από το μαγαζί, αφού είχε ζητήσει από τον υπάλληλο -ο θεός να τον κάνει με αυτά που έχω δει εκεί- να το έχει 2-3 μέρες μετά, ο υπάλληλος γελούσε και λέει στον υπεύθυνο -επίσης γελαστό- εξωφρενικά πράγματα για αστεία αιτήματα πελατών... ότι ας πούμε δεν είχε ακόμη και το δικαίωμα να ζητήσει άμεση αντικατάσταση... αλλά ξέχασα, στο Club Nokia Σερρών δεν υπάρχουν διαθέσιμες συσκευές... ΟΥΠΣ!-), άλλες 2 για την αποστολή, το κινητό πάει στα κεντρικά σε 4-5 μέρες.

Στα κεντρικά... μάντεψε τί γίνεται. ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα. Πάλι, κανένα σύστημα ελέγχου. Αναβάθμιση, ανοίγουν το κινητό, το κλείνουν, Α, λειτουργεί. Ο πελάτης όμως δήλωσε πρόβλημα. Μπορούμε να το ελέγξουμε; Χμ... θα πούμε ότι το κάναμε... Α... Α... τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, θα πούμε ότι δεν "μπορέσαμε να προχωρήσουμε στις απαιτούμενες ενέργειες για την αποκατάσταση του προβλήματος, και δι'αυτού πρέπει το κινητό να αποσταλλεί στο εξωτερικό". Εκεί βέβαια, ούτε καν το ελέγχουν, μέσα σε ελάχιστο χρόνο αντικαθιστούν όλο το κύκλωμα, και σου αφήνουν τα από έξω. Εκεί είναι η Μητέρα. Όλα καλά... εκτός από το ότι μερικές φορές βγάζουν χαλασμένες κάρτες... ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ! Κατά τα άλλα... μια χαρά. Αν γίνεται γρήγορα και άμεσα, και η Ελλάδα δεν καθυστερεί ώστε συνολικά το κινητό σου να λείπει μέγιστο 5 μέρες, Μια Χαρά.

Τότε, είναι που σε ειδοποιούν (και μη χαίρεσαι πως το κινητό σου θα κάνει μόνο 15 μέρες... αυτά είναι Σπάνια... Βέβαια εσένα, ούτε κάν εδώ σε ειδοποίησαν...

ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΩΣ, γνωρίζατε ότι άλλη πληροφόρηση έδινε ο αριθμός εξυπηρέτησης 800-11 κλπ κλπ κλπ που μετά έγινε νούμερο Αθηνών με κανονική Υπεραστική Κλήση από αλλού, και συνδεόταν με Ιταλία (Φλωρεντία)... και φυσικά συνδέεται ακόμη αν καλέσετε. Ξέρετε ότι η Αλφα-Παράνομο Αντίγραφο, βρίζει τους εκεί, και μπλέκει και τους πελάτες στη μέση; Γιατί; Γιατί στην Ιταλία, παρέχουν τις ορθές γραμμές που δίνει η "Μητέρα" όπως συμβαίνει σε ΟΛΑ τα κράτη. Έλα όμως που η Αλφα-Ψευτοκόπυ δεν ξέρει από τέτοια... Κάντε ένα πείραμα. Καλέστε αυτό το νούμερο Αθηνών (νομίζω αναφέρεται στο nokia.gr στη σελίδα του Club Nokia, ως Club Nokia Careline)... και πείτε για το πρόβλημα σας -που οι περισσότεροι έχουμε-... θα σας δώσουν νούμερα της Αλφα-Ατιμοκόπιες, στη Βουλιαγμένη κ αλλού, και θα τονίσουν να τους ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ όντας ο μόνος τρόπος να βρείτε το δίκιο σας.

Και γιατί κυρία μου, εσείς, ως Nokia πλέον, δε τους τρίζετε τα δόντια; Γιατί η Μητέρα δεν κάνει το δικό της δίκτυο εδώ, όπως παντού; Φταίτε κι εσείς Αγαπητή Μητέρα.

Και επειδή καταντάω βαρετός, φίλε mythodeia, με τα παραπάνω, δικαιούσαι να τα αναφέρεις στο INKA, και να ζητήσεις με συνοπτικότατες διαδικασίες από την Αλφα Κόπυ, αφού τους πεις ότι έχει γίνει καταγγελία στο ΙΝΚΑ, να προχωρήσουν την ίδια στιγμή σε αναβάθμιση. Βέβαια αυτό απαιτεί συνήθως Συστημένη Επιστολή προς το κεντρικό, αλλά δοκίμασε και τηλεφωνικά πρώτα.

Αν μετά τη Συστημένη Επιστολή, δεν έχεις μέσα σε 10 εργάσιμες ικανοποιητική απάντηση (ήτοι, Τα λεφτά σας πίσω, Η νέο κινητό), καταφεύγεις στην Διεύθυνση Εμπορίου της Νομαρχίας σου, στην Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού, όπου και θα πιεστούν επίσημα πλέον να παρέχουν λύση. Μην αμφιβάλλεις ότι αυτό μπορεί να κρατήσει περισσότερο από όσο να έρθει το κινητό σου, αλλά δε θα πληρώσεις ούτε φράγκο, και θα έχεις ένα καινούριο κινητό. Απλούστατα, δεν πρέπει να τους περάσει. Και όσο η τεχνολογία ήταν στα χέρια των λίγων, είχαν την ψευδαίσθηση ότι κάνουν κάτι το ιδιαίτερο, το φοβερό. Τώρα που ξέρουμε ότι τα πάντα είναι πολύ απλούστερα μέσα στην πολυπλοκότητά τους, δεν μπορεί ένα κέντρο σε όλη την Ευρώπη να μπορεί να αντικαταστήσει κινητά. Λογικό. Αυτά. Γειά μας...

file mou euxaristw gia tin gnwmh sou...

phra...fwnaksa....kai idou to apotelesma:

29 iouniou to kinito mou 8a einai etoimo....na paw na to parw apo ta kentrika...

kai kati akoma pou mou fanhke periergo...o upeu8unos sta kentrika me ton opoio milhsa mou eipe oti exw mono 1 bdomada peri8wrio apo tin mera agoras gia na antikatasthsw to kinito mou kai malista an phgaina ekei pou to phra(TIM n.smurnhs).

meta tin 1 bdomada ouden la8os anagnwrizetai...kai den exw dikaiwma gia antikatastash...mono gia episkeuh.bebaia eixa milhsei me tin TIM polu prin kanw kamia kinhsh kai to steilw sta kentrika..kai mou eipan oti ekeinoi tin idia douleia 8a kanoun...8a to estelnan sta kentrika alla 8a epairne mia bdomada(kai fusika den ti8etai 8ema antikatastashs eipan).ante bgale akrh file mou...ta exw parei sto kranio me tin ****katastash..

epishs eipe oti egw eprepe na zhthsw na me enhmerwsoun gia tin ekseliksh ths episkeuhs tou kinitou mou...alliws to stelnoun ekswteriko xwris deuterh suzhthsh.

kai mou proseferan to 3310 mexri na mou dwsoun to diko mou stis 29 tou mhnos.

xesthke h forada st'aloni..anyway....

ta neura mouuuuuuuu smparaliaaaaaa

file mou euxaristw gia tin gnwmh sou...

phra...fwnaksa....kai idou to apotelesma:

29 iouniou to kinito mou 8a einai etoimo....na paw na to parw apo ta kentrika...

kai kati akoma pou mou fanhke periergo...o upeu8unos sta kentrika me ton opoio milhsa mou eipe oti exw mono 1 bdomada peri8wrio apo tin mera agoras gia na antikatasthsw to kinito mou kai malista an phgaina ekei pou to phra(TIM n.smurnhs).

meta tin 1 bdomada ouden la8os anagnwrizetai...kai den exw dikaiwma gia antikatastash...mono gia episkeuh.bebaia eixa milhsei me tin TIM polu prin kanw kamia kinhsh kai to steilw sta kentrika..kai mou eipan oti ekeinoi tin idia douleia 8a kanoun...8a to estelnan sta kentrika alla 8a epairne mia bdomada(kai fusika den ti8etai 8ema antikatastashs eipan).ante bgale akrh file mou...ta exw parei sto kranio me tin ****katastash..

epishs eipe oti egw eprepe na zhthsw na me enhmerwsoun gia tin ekseliksh ths episkeuhs tou kinitou mou...alliws to stelnoun ekswteriko xwris deuterh suzhthsh.

kai mou proseferan to 3310 mexri na mou dwsoun to diko mou stis 29 tou mhnos.

xesthke h forada st'aloni..anyway....

ta neura mouuuuuuuu smparaliaaaaaa

Όοοοοχι φίλε μου... αυτά που σου είπαν είναι ιστορίες (περίπου).

Όντως, αντικατάσταση γίνεται από την ΤΙΜ. Όλες οι ενέργειες σου για αντικατάσταση (και λάθος μου που δεν το ανέφερα) αφορούν αυτόν στον οποίο έδωσες τα χρήματα. Δηλαδή την ΤΙΜ.

Για τα υπόλοιπα, είδες που οι φωνές είναι το απαραίτητο συστατικό;

Τα άλλα περί βδομάδας, είναι μπαρούφες, στην καλύτερη περίπτωση. Το κινητό θεωρείται Καινούριο τους πρώτους 1-2 μήνες, και άτυπα, ΕΙΝΑΙ καινούριο ένα με ενάμιση μήνα για τους περισσότερους. Στη βδομάδα, δεν παρουσιάζονται προβλήματα αν δε το χειρίζεσαι 25 ώρες το 24ωρο... ή αν δεν έχει ΤΕΛΕΙΩΣ χαλασμένη κάρτα μνήμης (...το καμπανάκι...το καμπανάκι...).

Υπομονή.

Χαιρετώ και εγώ τη παρέα του myphone,

Που λέτε παιδιά πάω και εγώ σήμερα στα κεντρικά της A.C. εδώ στη σαλονικη να ρωτήσω για τη κάρτα, επειδή έχω και εγώ την ελαττωματική, και το πρώτο που μου λένε είναι να κάνω format. Κλασικά απάντησα ότι έκανα και μου απαντάνε να αφήσω το κινητό + κάρτα για καμία 2-3 μέρες να δουν τη έχει.

Σιγά μη τους άφηνα όμως το κινητό μου για το γνωστό πρόβλημα και έφυγα λέγοντας ότι θα περάσω τη Δευτέρα για να μην είμαι το σαβ/κο χωρίς κινητό.