Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6680 & 6681

petrosbeli
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ok. Ευχαριστώ. Εσύ δεν έψαχνες για 6680 στην Θεσ/νίκη; Βρήκες τελικά;

για κάποιον φίλο μου ρώτησα,δεν μιλήσαμε από τότε απλά του είπα ότι έχει διαθέσιμα εκεί που μου είπες!

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To 6680 mporei na parei san player anti tou Real one Player ton windows Media Player??????
Αυτο δεν γινεται δυστυχως :(

Παιδια γεια σας.Σημερα το 6680 με κουφανε τελειως.Μου εχασε πρωτα ολα τα αρχεια απο την εκθεση (ενω με το seleq τα εβλεπα) και οι ηχοι χτυπουσαν κανονικα οπως τους ειχα προγραμματισει.Εκανα επενεκινηση τιποτε,εκανα επεναφορα εργοστασιακων παλι τιποτε.Το πιο κουφο απο ολα ειναι οτι η επεναφορα εργοστασιακων δεν μου επανεφερε τις επαφες.Τι γινεται με τα κενουργια ΝΟΚΙΑ ρε παιδια;Οι καρτες τους τι πολο παιζουνε; προσπαθουν να μας σπασουν τα νευρα;Ευτυχως ειχα κρατησει back up.

Αντε τωρα παλι να στελνω το κινητο στον Γερμανο για να ζητησω αντικατασταση MMC.

το εκανα μια φορα με το 6630 μου που και αυτο ειχε προβλημα καρτας και εστρωσε με την αντικατασταση.

Υπαρχει καμια λυση πανω σ' αυτο το προβλημα;

Εψαξα και αυτο που εγραψε οενας φιλος πιο πανω και ειδα κατι καλυκαντζουρες στον φακελο του mobiluck αλλα δεν μπορουσα να τις διαγραψω με το cart reader μου εβγαζε οτι το συστημα δεν μπορει να εντοπισει την διαδρομη για το συγκεκριμενο αρχειο.Ουτε με το seleq μπορεσα να το διαγραψω γιαιτι καθε φορα που πηγαινα να μπω στον φακελο του με πετουσε εξω απο το προγραμμα.

Αυτο το εχει και το mobiluck σε καποια αρχεια.Υπαρχει τροπος να σβεισουμε αυτον τον φακελο μονο; 'η θα πρεπει να κανουμε καθε φορα μορφοποιηση;

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ακριβώς του ίδιου τύπου με αυτό που αναφέρθηκε κατά καιρούς παραπάνω στο thread. :w00t:

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΥΜΕΝΟΥ ΟΤΑΝ ΣΩΖΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ MMS ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ, ΣΒΗΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΛΟ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ!!! :!: :!: :!:

Το πιο παράδοξο είναι ότι στον ελεύθερο χώρο, ο χώρος παρουσιάζεται τόσος όσο όταν ΕΙΧΕ τα δεδομένα. Συνεπώς, η ΕΚΘΕΣΗ διαγράφει τους "δεσμούς" στα αρχεία και όχι τα ίδια τα περιεχόμενα τους στην κάρτα μνήμης. :worry:

ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ, ΣΤΟ 6630 Η ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΤΕΛΕΙΩΣ! :confused:

ΜΕΤΑ, στο 6680, μου εσβησε μια φορά τα πάντα από φωτογραφίες και βίντεο. ΑΛΛΑ επειδή τότε δεν είχα τρέξει το LifeBlog ώστε να υπάρχει αντίγραφό τους σε άλλο σημείο στην κάρτα.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ αυτή τη φορά, στην αρχή τα αρχεία διεγράφησαν από τον φάκελο Images. Η ΕΚΘΕΣΗ όμως, που ψάχνει εικόνες σε όλη την κάρτα, έβρισκε τις εικόνες από το SyncFiles φάκελο (ή κάπως έτσι) χθές που παρουσιάστηκε το πρόβλημα. ΣΗΜΕΡΑ, η ΕΚΘΕΣΗ κολλάει και δεν εμφανίζει ΤΙΠΟΤΑ. Η ΚΑΜΕΡΑ κολλάει γιατί "δεν μπορεί να σώσει" στην κάρτα (σφάλμα συστήματος). ΟΛΕΣ οι άλλες εφαρμογές λειτουργούν σωστά. Το FileMan βλέπει τις εικόνες και τα βίντεο στον φάκελο Sync, αν και οι εικόνες από τον φάκελο Images έχουν διαγραφεί!

Τελικά φαίνεται να είναι πρόβλημα του λογισμικού ή του Card Reader των κινητών ή των ίδιων των καρτών. Εγώ προσωπικά βλέποντας ότι τα αρχεία "υπάρχουν" σαν χώρος στο δίσκο, διστάζω να κάνω format την κάρτα, μια και πιστεύω πως κάπως μπορώ να αποκαταστήσω τα αρχεία.

Γενικότερα, αφού το πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει παντού και σε όλους, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ασκήσουμε πίεση στην Alpha Copy για αντικαταστάσεις καρτών. Γενικότερα, ελπίζω ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, να έχουμε σύντομα νέα από τη Nokia.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αυτό με την διαγραφή των αρχείων, να το αναφέρουν εδώ, ώστε να δούμε τι θα κάνουμε. Άτομα που έχουν αναζητήσει λύσεις, ας τις αναφέρουν, για να δούμε τι λειτουργεί και τι όχι. Το μόνο πράγμα που ΕΛΠΙΖΩ να μην συμβαίνει, είναι να υπάρχει κατασκευαστικό πρόβλημα, από το τμήμα μελέτης των κινητών αυτών, οπότε και... την έχουμε πατήσει... είτε εμείς, είτε η Nokia. :cry:

Ελπιζω να βρεθει λυση συντομα φιλε μου,παντως προς το παρον η μονη λυση ειναι πρωτα full buck up με το pcsuite (οταν φυσικα η καρτα ειναι στα καλα της) και μετα μορφοποιηση της καρτας και restore απο το pc suite!

Παιδιά αν το πρόβλημα είναι τόσο εκτεταμένο(το δικό μου δεν παρουσιάζει τίποτα ακόμη)τότε το θέμα σηκώνει όχι μόνο αντικατάσταση συσκευής, αλλά ακόμη και αίτηση ασφλιστικών μέτρων με μια ομαδική αγωγή στην Nokia.Και πιστέψτε με ξέρω πολύ καλά τι λέω και τι γράφω.Στη τελική όσο πιο παλιά τόσο πιο καλά.6680 με τα σέα του και τα μέα του και άκρη να μη βρίσκεις και το 3230 πολύ πιο σταθερό!!!Μάλλη κάρτα εκτός από την μανίσια τα κάνει τα κόλπα αυτά;Αν ναι φοβάμαι για καραμπινάτο λάθος στην κατασκευή. :mad:

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

Παιδιά αν το πρόβλημα είναι τόσο εκτεταμένο(το δικό μου δεν παρουσιάζει τίποτα ακόμη)τότε το θέμα σηκώνει όχι μόνο αντικατάσταση συσκευής, αλλά ακόμη και αίτηση ασφλιστικών μέτρων με μια ομαδική αγωγή στην Nokia.Και πιστέψτε με ξέρω πολύ καλά τι λέω και τι γράφω.Στη τελική όσο πιο παλιά τόσο πιο καλά.6680 με τα σέα του και τα μέα του και άκρη να μη βρίσκεις και το 3230 πολύ πιο σταθερό!!!Μάλλη κάρτα εκτός από την μανίσια τα κάνει τα κόλπα αυτά;Αν ναι φοβάμαι για καραμπινάτο λάθος στην κατασκευή. :mad:

Όντως φίλε, πολλά προβλήματα το 6680, το εχει πάρει και ένα φιλαράκι και σ'αυτόν κάνει 'κόλπα'.... Πάλι καλά που το 3230 δεν έχει παρουσιάσει ακόμα τίποτα σοβαρό...!

Πάντως , νομίζω οτι φταίμε και μεις λίγο με την κατάσταση... πάντα πιέζουμε πολύ τις εταιρίες να τα βγάζουν νωρίς, είτε με τηλέφωνα ( ή e-mails) που τους κάνουμε, είτε με ομαδικές προ-παραγγελείες απο Ιταλία ή το Περού :p , είτε δεν ξέρω και γω τι άλλο!!!

*κάτι ανάλογο βλέπω να γίνεται σιγα σιγα και με τα Νοκια Ν(70,91,90) !!!

Είναι σίγουρο πάντως οτι με μια αναβάθμιση, όλα θα πάνε καλά! Και όντως είναι περίεργο που τα βγάζουν έτσι στο εμπόριο, δίχως εξαντλητικά τεστ... :mad:

:alien:

ρε παιδια εγω το χω κοντα 4 μερες και ολα δουλευουν "ρολοι"!!!!!(επαθα την πλακα μου με αυτα που διαβαζω...)

σε ποσες μερες αφου το πηρατε σας εβγαλε ολα αυτα τα προβληματα...???(by the way εγω δεν εβαλα καν την 64αρα καρτα μεσα ειχα την 250αρα που αγορασαμε απο δω με "ομαδικη" παραγγελια....).....

Eκανα hard format στο κινητο και μορφοποιηση της καρτας μνημης αλλα μεσα στο cd δεν υπαρχουν οι εφαρμογες που ηταν εγκατεστημενεςς στο κινητο??Που θα τις βρω τωρα ρε παιδια??Στη Nokia μπορουν να μου τα βαλουν??

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Φιλε μου εδω θα βρεις τις περισσοτερες ,αν οχι ολες.

http://www.nokia.com/nokia/0,,71436,00.html

http://www.nokia.com/nokia/0,,71437,00.html

http://www.nokia.com/nokia/0,,71438,00.html

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

ρε παιδια εγω το χω κοντα 4 μερες και ολα δουλευουν "ρολοι"!!!!!(επαθα την πλακα μου με αυτα που διαβαζω...)

σε ποσες μερες αφου το πηρατε σας εβγαλε ολα αυτα τα προβληματα...???(by the way εγω δεν εβαλα καν την 64αρα καρτα μεσα ειχα την 250αρα που αγορασαμε απο δω με "ομαδικη" παραγγελια....).....

ΠΟΤΕ έγινε αυτή η παραγγελία; :-) Κι εγώ θέλω!!! Κανένα link στο forum? Θα επαναληφθεί;

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ παρουσιάζεται όταν αποθηκεύεις από τα μηνύματα φωτογραφίες στην κάρτα, και γενικότερα αν χρησιμοποιείς ταυτόχρονα την ΕΚΘΕΣΗ. Κι εμένα δεν το έκανε στην αρχή. Τώρα όμως την πάτησα 2η φορά... και γερά. Το κινητό έχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Δεν έχω κάνει ακόμη format, και δεν λειτουργεί ούτε ΚΑΜΕΡΑ, ούτε ΕΚΘΕΣΗ, ούτε τίποτα τέτοιο σχετικό, ενώ η κάρτα κατά τα άλλα είναι προσβάσιμη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟ για επικοινωνία με την ΙΔΙΑ τη μητέρα Nokia, αντί των άχρηστων εδώ;;;...

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Όντως φίλε, πολλά προβλήματα το 6680, το εχει πάρει και ένα φιλαράκι και σ'αυτόν κάνει 'κόλπα'.... Πάλι καλά που το 3230 δεν έχει παρουσιάσει ακόμα τίποτα σοβαρό...!

Πάντως , νομίζω οτι φταίμε και μεις λίγο με την κατάσταση... πάντα πιέζουμε πολύ τις εταιρίες να τα βγάζουν νωρίς, είτε με τηλέφωνα ( ή e-mails) που τους κάνουμε, είτε με ομαδικές προ-παραγγελείες απο Ιταλία ή το Περού :p , είτε δεν ξέρω και γω τι άλλο!!!

*κάτι ανάλογο βλέπω να γίνεται σιγα σιγα και με τα Νοκια Ν(70,91,90) !!!

Είναι σίγουρο πάντως οτι με μια αναβάθμιση, όλα θα πάνε καλά! Και όντως είναι περίεργο που τα βγάζουν έτσι στο εμπόριο, δίχως εξαντλητικά τεστ... :mad:

:alien:

ΑΚΡΙΒΩΣ εκεί έγκειται το πρόβλημα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΑ ΤΕΣΤ. Δεν είναι δυνατόν εμείς οι τελικοί χρήστες, να βρίσκουμε "πρώτη φορά" τέτοια προβλήματα. ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ότι το πρόβλημα αυτό υπάρχει ήδη από την "εποχή" του 6630. Που κακά τα ψέμματα, έχει 1 χρόνο που κατασκευάστηκε, και πάνω από μισό χρόνο που είναι στην αγορά. Τέτοιες χρονικές περίοδοι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ για την αντιμετώπιση των αυτών προβλημάτων. ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ στο 6630 το πρόβλημα ΔΕΝ είχε λυθεί μετά από αναβάθμιση της συσκευής.....

ΕΠΙΣΗΣ, λυπάμαι που το λέω και μακάρι να βγω ψέυτης, αλλά το να εμφανίζεται σε ΤΟΣΑ κινητά και σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ μοντέλα, δεν είναι τυχαίο. Κάτι παίζει, είτε με ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ κομμάτι του λογισμικού του κινητού (το λιγότερο επιβλαβές), είτε με τις κάρτες μνήμης της Nokia (το λίγο επιβλαβές) ή και των άλλων εταιριών, είτε με την ΙΔΙΑ την κατασκευή των Card Readers που έχουν πάνω τα κινητά (DV-RS-MMC) (ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΒΛΑΒΕΣ)...

Ayto to problhma me to eksafanisma twn fotografiwn moy to paroysiase kai emena mia fora mono , kai se diastima 2-3 hmerwn apo thn agora toy , twra to exw sxedon 2 bdomades kai doyleyei mia xara.....den exw peiraksei tipota......

Oswn afora gia tis kartes mnhmhs poy dexete , yparxei tipota edw ellada px kamia 256 ? giati exw diavasei ayth poy dinei to plaisio den einai simbath

Απάντηση απο τεχνικό της ΝΟΚΙΑ για το πρόβλημα με την κάρτα και τον reader του 6680.

"Εντοπίσθηκε πρόβλημα στο νέο λογισμικό που έχει εγκατασταθεί στο τηλέφωνο σας έχω ήδη ενημερώσει τα τεχνικά τμήματα

για την ανάκληση του νέου sw παρακαλώ όποτε μπορέσετε να περάσετε για έναν άμεσο απανοπρογραμματισμό

Με εκτίμηση

Ανδρέας Αλεξανδρής"

Απο Τρίτη που θα πάω για "αναπρογραμματισμό" θα σας πώ τι έγινε....

Oswn afora gia tis kartes mnhmhs poy dexete , yparxei tipota edw ellada px kamia 256 ? giati exw diavasei ayth poy dinei to plaisio den einai simbath

Και βεβαια υπαρχουν φιλε μου.Ριξε μια ματια στο Dual Voltage RS-MMC και θα δεις που εχει. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Καλημέρα σε όλους και στο moderator που είδα και στη παρουσιαση της νέας σειρας Ν πριν σε άλλη σελίδα. Την είδατε τη νέα σειρα που έχεται το καλοκαίρι; Πίκρα για εμάς που ήδη πήραμε το 6680. Τέλειο βέβαια, αλλά αυτά τα Ν δεν παίζονται και το κουφό είναι οτι έρχονται τόσο σύντομα... Δεν καταλαβαίνω όμως, δεν μπερδευουν τους μελλοντικούς αγοραστές ανακοινώνοντας παράλληλα με τη κυκλοφορία νέων μοντέλων (6680 - 6681), το τι έχουν "στα σκαριά"; Μου θυμίζει στρατηγική ιαπωνικών αυτοκινητοβιομηχανιών, που βγάζουν νέο μοντέλο κάθε χρόνο και γι'αυτό τα αμάξια τους δεν αποκτούν ξεχωριστή προσωπικότητα όπως τα Ευρωπαικά, που αντιθέτως αλλάζουν μοντέλα πολύ αραιότερα. Ας προσπαθήσουμε να μη πέφτουμε στις παγιδούλες του marketing τους, αφού όπως φαίνεται μετά ίσως και ταυτόχρονα με την παρουσίαση της σειράς Ν, σίγουρα κάτι ακόμα πιο τέλειο θα ανακοινώσουν, και πάλι θα τρέχουμε.... Ποιά είναι η γνώμη σας;

Πρώτον, έρχονται στο ΤΕΛΟΣ του έτους, δεύτερον δεν έχουν ακόμη έγκριση FCC και ίσως χρειαστεί να τα αλλάξουν και να τα αργήσουν (πιθανολογώ ότι φταίνε οι εκπομπές ραδιοκυμμάτων του Wireless Lan που έχει).

nervous, απορώ που δεν σου έχει παρουσιάσει αυτό το πρόβλημα. Δεν σου αργεί στην αποθήκευση συνημμένων από τα μηνύματα στην Κάρτα;...

Απάντηση απο τεχνικό της ΝΟΚΙΑ για το πρόβλημα με την κάρτα και τον reader του 6680.

"Εντοπίσθηκε πρόβλημα στο νέο λογισμικό που έχει εγκατασταθεί στο τηλέφωνο σας έχω ήδη ενημερώσει τα τεχνικά τμήματα

για την ανάκληση του νέου sw παρακαλώ όποτε μπορέσετε να περάσετε για έναν άμεσο απανοπρογραμματισμό

Με εκτίμηση

Ανδρέας Αλεξανδρής"

Απο Τρίτη που θα πάω για "αναπρογραμματισμό" θα σας πώ τι έγινε....

Φίλε σε παρακαλώ θερμά, πες μας εδώ τα νέα σου για το 6680, όταν το πας... για να δούμε τι θα γίνει... και τι θα σου πουν...

Τελικά ποιο sw είναι προβληματικό; Το αρχικό ή το V 3.04.10 (01-04-05 / RM-36); Επειδή λέω να το πάρω το άλλο σ/κ, να ξέρω αν θα είναι ΟΚ με μια αναβάθμιση... Δεν μπορώ να τρέχω συνέχεια για απανοπρογραμματισμούς! :P

nervous, απορώ που δεν σου έχει παρουσιάσει αυτό το πρόβλημα. Δεν σου αργεί στην αποθήκευση συνημμένων από τα μηνύματα στην Κάρτα;...

Και εγω απορω :confused: που δεν το εχει κανει μεχρι τωρα σε μενα (Version 2.04.15) , με αυτα που παρουσιαζονται στα αλλα παιδια . :worry:

Δεν αργει καθολου .

Εγω απο την πρωτη στιγμη χρησιμοποιω την ATP-256 χωρις προβλημα.

(Την καρτα της νοκια δεν την χρησιμοποιησα καθολου)

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Φίλε σε παρακαλώ θερμά, πες μας εδώ τα νέα σου για το 6680, όταν το πας... για να δούμε τι θα γίνει... και τι θα σου πουν...

Θα σας κρατήσω ενήμερους...

Σε οσους εχει παρουσιαστει παρομοιο προβλημα με το παραπανω,αυτο που μπορει να λυσει το προβλημα, ειναι το εξης :

Κανετε copy το περιεχομενο της καρτας mmc ,μεσω card reader, στο pc σας.

Αν τσεκαρετε τωρα το περιεχομενο της καρτας θα βρειτε καποιο αρχειο που εγινε corrupted με ονομα κατι σαν ιερογλυφικα .Σβηνετε το αρχειο αφου το βρειτε.

Στην συνεχεια κανετε φορματ την καρτας mmc στο τηλεφωνο.

Τελος αντιγραφετε παλι ολο το περιεχομενο στην φορμαρισμενη καρτα (χωρις βεβαια το corrupted αρχειο ,αφου το σβησατε πριν)

Οι φωτος ή οτι αλλο εχετε χασει ,υπαρχει η πιθανοτητα να εχουν επανελθει

Παιδιά, ένα έχω να πω... Ο NERVOUS ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!!! Δεν είμαι στο δικό μου τερματικό και δεν είχα δοκιμάσει κάτι τέτοιο. Το έκανα σήμερα και ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. Τα πάντα επανέρχονται.

Από αυτά που είδα εγώ:

- Πρέπει να κάνετε χειροκίνητα αρκετούς φακέλους αντιγραφή (τους δημιουργείτε στο PC σας, και "πετάτε" μέσα τους τα αρχεία από την κάρτα. Αυτό, γιατί σε 3-4 φακέλους, βρίσκονται προβλήματα.

Εμένα βρέθηκαν προβληματικά αρχεία στον φάκελο του Warrior Within, στο FilmRomance των muvee styles, στο thumbnail μιας φωτό που τράβηξα και στον midlet φακελο 10108679 που παρουσιαζόταν άδειος και προβληματικός.

Έτσι λοιπόν, πρώτα προσπαθείτε να αντιγράψετε όλους τους φακέλους, και εκεί που κολλάνε, το πάτε χειροκίνητα. ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ;) ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΕΔΩ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

- Μετά έκανα μια "Εξέταση Δίσκων", η οποία και διόρθωσε (όταν έβαλα την κάρτα στο κινητό) ΚΑΠΟΙΑ από τα αρχεία (έβλεπα κάποιες εικόνες, αλλά όχι όλες) και ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ πλέον η κάμερα κλπ. Τονίζω ότι τα προβληματικά αρχεία που είχαν παρουσιαστεί παραπάνω, τα είχα διαγράψει.

- Μια και δεν έστρωσαν όλα, έκανα στο καπάκι 2 φορές ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ κάρτας από το κινητό.

- Εισάγοντας πάλι την κάρτα στο pc επανέφερα όλα τα δεδομένα που είχα κρατήσει πριν λίγο, χωρίς απώλειες.

Μπράβο nervous. Εμένα προσωπικά με έσωσες, ιδίως για τις περιπτώσεις που αυτό μπορεί να εμφανιστεί πάλι..

Σ.σ... Πολύ ενθαρυντικό το ότι στην κάρτα των 256 δεν έχει εμφανιστεί κάτι τέτοιο. Γενικώς, η ATP είναι καλή; Αξίζει η αγορά; Έμαθα για καλή ταχύτητα, κάποιοι όμως παραπονιούνται...

Καλά βρε nervous πως τα σκέφτεσαι όλα αυτά??

Το συνδυασα με το γεγονος οτι σχεδον ιδιες περιπτωσεις μου εχουν τυχει στο pc με corrupted folders και επισης ιδια περιπτωση στο n-gage πριν λιγο καιρο.

Σ.σ... Πολύ ενθαρυντικό το ότι στην κάρτα των 256 δεν έχει εμφανιστεί κάτι τέτοιο. Γενικώς, η ATP είναι καλή; Αξίζει η αγορά; Έμαθα για καλή ταχύτητα, κάποιοι όμως παραπονιούνται...

Καλη ειναι η ΑΤP την χρησιμοποιω απο το 6630 χωρις προβλημα.

Αν δεν κανω λαθος ομως, ο φιλος nkmosch αντιμετωπισε προβλημα και με την συγκεκριμενη στο 6680.

iPhone 5S Space Grey

Και εγω απορω :confused: που δεν το εχει κανει μεχρι τωρα σε μενα (Version 2.04.15) , με αυτα που παρουσιαζονται στα αλλα παιδια . :worry:

Δεν αργει καθολου .

Εγω απο την πρωτη στιγμη χρησιμοποιω την ATP-256 χωρις προβλημα.

(Την καρτα της νοκια δεν την χρησιμοποιησα καθολου)

το ιδιο ακριβως και εδω.....

Version 2.04.15

ATP-256

το χω κοντα μια βδομαδα και μεχρι στιγμης κανενα προβλημα....!!!