dimitris_86 Δημοσιεύτηκε August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 28, 2016 Καλησπερα Θελω καθοδηγηση Εβαλα προσφατα εναν ssd στο πισι μου (10ετιας με core2duo) και ξαναζωντανέψε. Οποτε ειπα τον αλλο σκληρο να τον φορμαρω και να τον εχω δευτερο (ειχε ηδη καποια badsectors). Το προβλημα ειναι οτι ξεχασα καποια αρχεια να τραβηξω που νομιζα οτι τα ειχα στον εξωτερικο. Αρχεια σημαντικα που δεν ειχα προλαβει να τραβηξω. Το συνειδητοποιησα στο τελος της διαδικασιας. Ψαχνω λοιπον προγραμμα επαναφορας των αρχειων ή των partitions μιας και δεν εγραψα τπτ στον σκληρο επιτηδες. Οτι εχω ψαξει στο νετ δεν εβγαλα ακρη. Υπαρχει καποιος εμπειρος; Υπαρχει περιπτωση να το καταφερω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek30 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Recuva Το δοκίμασα πριν 2-3 χρόνια μου επανεμφάνισε σχεδόν το σύνολο των αρχείων μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Σε δίσκο μέχρι 160 GB, χωρίς να έχω ξαναγράξει, πρόσφατα δοκίμασα αυτό εδώ http://www.easeus.com/ και έκανε δουλεία. Είχα 100% επιτυχία, αλλά μου πήρε σχεδόν μια μέρα. δοκίμασε την δωρεάν έκδοση δεν έχεις να χάσεις τίποτα Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts