dkounal Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Ξαναρωταω....πρεπει να εχουμε καποιον αριθμο σε Αμερικη-Αγγλια για να κανουμε εγγραφη μιας και κατι τετοιο παρατηρησα σχεδον σε ολες τις εταιριες... :X Αυτες οι εταιρίες είναι για συνδρομητές συνήθως στις ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία όπου έχουν μια cable σύνδεση για Internet & συνδρομητική TV. Αντι να πάνε να αγοράσουν (οι συνδρομητές) και μια σύνδεση τηλεφωνου μέσω του κλασσικού τηλεφωνικού δικτύου, οι VoIP εταιρίες αυτές τους δίνουν ένα νούμερο στις HΠΑ, κλπ για να μπορούν να τους πέρνουν τηλέφωνο, όχι μονο για να τηλεφωνούν οι ίδιοι. Έτσι, όταν πας να εγγραφείς μπορείς να διαλέξεις και τι νούμερο θα βάλεις για να σε πέρνουν τηλεφωνο. Αυτό πχ στην Ελλάδα το χρεώνουν ΟΛΟΙ γιατι είναι ειδική μεταχείρηση..... Αυτες οι εταιρίες δεν ενδιαφέρονται για την ψωροκώσταινα. Εδω υπάρχουν οι καλοί φυλαρχοι και αυτες δεν τις ενδιαφερει να ασχοληθούν. Και βεβαια προσφέρουν πράγματα που είναι έτη φωτός μακριά από αυτό που μπορεί να φανταστεί ο μέσος έλληνας που τον κοροϊδευει και ο καθε provider internet/τηλεφωνίας στην ελλάδα..... To κακο είναι ότι όποιος πάει λίγο να ξεχωρίσει πρέπει να το κάνει με τα χεράκια του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 ............... Ναι δε διαφωνω με οτι λες αλλα οταν ξεκινανε και λενε προσφερει εκεινο το αλλο κλπ ακομα και σε χρηστες εκτος χωρας (οχι απλα να τηλεφωνουν εκτος χωρας!!!) και μετα πας στο registration και αν δε δηλωσεις το νουμερο που εχεις και θελεις να προωθησεις σε αυτους να μην προχωραει η εγγραφη ε καπου :shifty: :shifty: :shifty: :!: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkronos Δημ. February 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 ΝΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΗΛ. ΑΡΙΘΜΟ ΗΠΑ Η ΑΓΓΛΙΑΣ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΧΤΡΑ. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛ. ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ. ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΜΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΦΦΡΑΦΗ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Φίλε dkounal σε ευχαριστώ για την απάντηση.. Θα βολευτώ με το babble προς το παρόν μιας και εκεί τα ping που έχω είναι γύρω στο 100ms ενώ το βράδυ πέφτουν και άλλο (γύρω στα 80ms). Θα πάρω και το USR9106 που έχει QoS μπας και βελτιωθεί η κατάσταση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Λοιπόν μπορείτε να πάρετε με 90€ το sipura 3000 το οποίο μπορείτε να συνδέσεται και το δίκτυο του ΟΤΕ και σ' ένα τηλέφωνο να δέχεστε κλήσεις και από VoIp και από ΟΤΕ και από το ίδιο τηλέφωνο να κάνετε κλησεις από VoIP και ΟΤΕ. Η broadvoice έχει δοκιμαστικό 30 μέρες με τον όρο ότι σας επιστρέφουν τα χρήματα αν δεν σας κάνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellion13 Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Καλησπέρα! Κάποιες ερωτήσεις/απορίες, μιας και τις τελευταίες 2-3 μέρες έχω αρχίσει να την ψάχνω κι εγώ με το θέμα VoIP. Απ' ότι βλέπω τα επικρατέστερα πρωτόκολλα μετάδοσης είναι τα SIP και Η.323 στις διάφορες εκδόσεις τους. Ποιο φαίνεται να είναι το επικρατέστερο; Οι VoIP providers ανά τον κόσμο ποιο φαίνεται να προτιμούν; Οι βιΒ0δι και HOL με ποιο παίζουν; Ρωτάω γιατί απ' οτι βλέπω δεν υποστηρίζουν όλα τα VoIP gateways όλα τα πρωτόκολλα. Τις ίδιες ερωτήσεις έχω και για τα voice codec που χρησιμοποιούνται, αν και εδώ οι επιλογές είναι περισσότερες. Thanx in advance... Παράθεση There are 10 kinds of people: Those who can read binary and those who can't... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkounal Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Καλησπέρα! Κάποιες ερωτήσεις/απορίες, μιας και τις τελευταίες 2-3 μέρες έχω αρχίσει να την ψάχνω κι εγώ με το θέμα VoIP. Απ' ότι βλέπω τα επικρατέστερα πρωτόκολλα μετάδοσης είναι τα SIP και Η.323 στις διάφορες εκδόσεις τους. Ποιο φαίνεται να είναι το επικρατέστερο; Οι VoIP providers ανά τον κόσμο ποιο φαίνεται να προτιμούν; Οι βιΒ0δι και HOL με ποιο παίζουν; Ρωτάω γιατί απ' οτι βλέπω δεν υποστηρίζουν όλα τα VoIP gateways όλα τα πρωτόκολλα. Τις ίδιες ερωτήσεις έχω και για τα voice codec που χρησιμοποιούνται, αν και εδώ οι επιλογές είναι περισσότερες. Thanx in advance... Πρακτικά όλοι, μα όλοι χρησιμοποιούν SIP. Κάποιοι (αλλά λίγοι) δίνουν και/ή IAX. To H323 είναι σήμερα μονο για pc-2-pc επικοινωνία και για εσωτερικά δίκτυα. Δεν έχω βρει provider να το υποστηρίζει. Από codecs παίζουν 4: G711 για πολύ καλή ποιότητα, G729 & G713 για αριστη ποιότητα και ελάχιστο bandwidth, iLBc για τα παιχνίδια που δεν έχουν χρήματα και επενδύσεις αυτοί που τα πουλάνε. Η vivodi δεν ξέρω τι χρησιμοποιεί, εχω την αίσθηση όμως ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχολείται κανείς μαζί της αν κρίνω από την ποιότητα που εχουν τα τηλεφωνήματα μου στο 13880. Η HOL χρησιμοποιεί SIP με G711 ή G729. Σχετικά με την HOL έχω κάνει διατριβή: http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=221863&postcount=16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Διαβασα το ποστ σου στο adslgr,απο τα λιγα που καταλαβα εννοεις οτι παροτι κατεβαζεις αβερτα μιλας κανονικα στο voip?Πως γινεται αυτο? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Γίνεται αν χρησιμοποιήσεις την δυνατότητα ορισμένων router για Quality Of Service. Κάνεις δηλαδή κανόνα και λες ότι τα πακέτα του voip έχουν μέγιστη προτεραιότητα σε σχέση με τα υπόλοιπα πακέτα. Έτσι όταν μιλάς πέφτει το banwidth για τα υπόλοιπα προγράμματα, όπως το emule.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 To NetLimter δουλεύει καλά ως QOS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Βασικά το netLimiter δεν προσφέρει QOS απλά περιορίζει το bandwidth ανά εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Οπότε τώρα που θα στήσω μηχανήματα Linux θα βάλω QOS και θα είμαι άρχοντας (πιστεύω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psalidas Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Εδω στην Αθηνα παιζει να βρουμε κανενα τετοιο προιον η μπααααα??? :shifty: Μετα απο λιγο ψαξιμο που εκανα διαπιστωσα πως πολλες Voip-pstn παροχοι στη διαδικασια εγγραφης ζητανε και τηλεφωνο απο την αναλογη χωρα προφανως για να υπαρχει και call in..... Λετε να μπορουμε να εγγραφουμε χωρις να δωσουμε κατι τετοιο μιας και δεν ενδιαφερει το call in??? :alien: http://www.yamamoto-group.gr Παράθεση Psalidas michael@psalidas.com skype id: psalidas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts