Jump to content

Φοιτητικό what's up

MIKU
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, νομίζω παίρνεις και 600 τη στιγμή της ανανέωσης (έχω 8 μήνες και βάλε να ανανεώσω με 10€). Αλλά πλέον δεν είναι προϋπόθεση να έχεις ανανεώσει για τα 600'+600mb στην αρχή του μήνα. Και αν έχεις μαζέψει αρκετά mb δεν σε καίει και τόσο για τα 600 της ανανέωσης.

Sent from my Moto X Play

Ακριβώς αυτό. Και πάρα πολλά ΜΒ έχω και πολύ κάρτα από τα 10 ευρώ που βάζω κάθε μήνα. Απλά το έχω σαν συνήθεια συν του ότι κανείς δεν λέει όχι σε ακόμα περισσότερα ΜΒ. :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέχασα να βάλω χθες κάρτα και παρόλα αυτά μου ήρθαν και τα 600mb και τα 600'.

Ποιος ο λόγος τελικά να βάζουμε κάρτα; Τα έξτρα 600mb;

(Mate 9 & Tapatalk)

Πλέον το φοιτητικό πακέτο των 600' προς Wu και των 600mb δεν απαιτεί προϋπόθεση την ανανέωση χρόνου ομιλίας σε ευρώ τον προηγούμενο μήνα. Αυτό η κοσμοτε το θεσμοθετησε τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο του 2016. Η βονταφον το είχε εν τη γενέσει του φοιτητικού της. Με λίγα λόγια αυτή η δημιουργική "ζήλεια" της κοσμοτε έκανε καλό σε εμάς τους καταναλωτές.

Όμως στην κοσμοτε δεν αθροιζονται τα υπολειπομενα λεπτά ομιλίας πάρα μόνο τα MB.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Καλημερα. Εδω και μια εβδομαδα εχω το εξης προβλημα. Εχω το homtom ht7 3g και με μονιμα ανοιχτα τα δεδομενα παρατηρω οτι σε καποια σημεια το ιντερνετ μπαταλονη. Δηλαδη παω να ανοιξω μια σελιδα και δεν κανει τπτ,παω να κανω speedtest τπτ και εκει, παω να ανοιξω καμια εφαρμογη που ζηταη δεδομενα και δεν φορτωνη τπτ. Η μονη λυση ειναι να ανοιξω-κλεισω τα δεδομενα 2-3 φορες η να κανω restart το τηλεφωνο μου και φτιαχνη. Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Μπαταλωνη το 3g φοιτητικο η μπορει να φταιη η συσκευη μου. Το εχει παρουσιαση σε κανεναν αλλο αυτο;

Τελικά το κάνει και στην μάνα μου αυτό που ανέφερες με τα δεδομένα! Εκει που πάει να τα ανοίξει και της εμφανίζει το 4G δεν φορτώνει καθόλου και απλά βάζοντας το σε πτήση και βγάζοντας το αμέσως λύνεται το θέμα και μπαίνει κανονικά! Όπως είπες δεν της το κάνει συχνά αλλά σπάνια, πάντως το κάνει! Επίσης ενώ πολλές φορές σέρνεται το 4G, δηλαδή μπαίνει instagram και αργεί πολύ να εμφανίσει τις εικόνες, ενώ είναι διαρκώς με 4G και χωρίς να μετακινείται (θέλω να πω να είναι στο αμάξι, στα μ.μ.μ. κτλ.)!

Αρα μάλλον είναι θέμα δικτύου!

Τελικά το κάνει και στην μάνα μου αυτό που ανέφερες με τα δεδομένα! Εκει που πάει να τα ανοίξει και της εμφανίζει το 4G δεν φορτώνει καθόλου και απλά βάζοντας το σε πτήση και βγάζοντας το αμέσως λύνεται το θέμα και μπαίνει κανονικά! Όπως είπες δεν της το κάνει συχνά αλλά σπάνια, πάντως το κάνει! Επίσης ενώ πολλές φορές σέρνεται το 4G, δηλαδή μπαίνει instagram και αργεί πολύ να εμφανίσει τις εικόνες, ενώ είναι διαρκώς με 4G και χωρίς να μετακινείται (θέλω να πω να είναι στο αμάξι, στα μ.μ.μ. κτλ.)!

Αρα μάλλον είναι θέμα δικτύου!

Εμ λεω και εγω να εφταιγε η συσκευη μου. Αφου μου το κανει σχεδον σπανια αλλα τακτικα σε αρκετα διαφορα σημεια.

μπορεί να είναι θέμα δικτύου μπορεί να είναι και θέμα συσκευών.... να έχουν θέματα σε κάποιες συχνότητες....

εμένα πάντως δεν μου το έχει κάνει ποτέ....

Sent from my L200 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

μπορεί να είναι θέμα δικτύου μπορεί να είναι και θέμα συσκευών.... να έχουν θέματα σε κάποιες συχνότητες....

εμένα πάντως δεν μου το έχει κάνει ποτέ....

Αποκλείεται θέμα συσκευών γιατί έχουμε την ίδια με την μητέρα απλά αυτή wats up ενώ εγω cu και δεν μου το έχει κάνει ποτέ!

έχετε ίδιες συσκευές αλλά διαφορετικά δίκτυα που εκπέμπουν ασφαλώς σε διαφορετική συχνότητα

Πόσες μέρες περίπου χρειάζεται η ενεργοποίηση του φοιτητικού σε υπάρχον WU, όταν η αίτηση γίνει online; Η αίτηση έγινε τη Δευτέρα το βράδυ...

αν θυμάμαι καλα πήρε 1 μέρα

Εγώ την αίτηση την έκανα online Παρασκευή βράδυ και ακόμα περιμένω. Μήπως να τους ρωτήσω μέσω facebook, απαντάνε;

Εγώ την αίτηση την έκανα online Παρασκευή βράδυ και ακόμα περιμένω. Μήπως να τους ρωτήσω μέσω facebook, απαντάνε;

Προχώρησε η αίτησή σου τελικά;

Μπα ακόμα τίποτα, αναμονή. Δεν έστειλα και κάτι στο facebook. Θα περιμένω μέχρι Δευτέρα, Τρίτη και θα τους ενοχλήσω. Πίστευα ότι θα γινόταν σχετικά άμεσα η ενεργοποίηση...

μην υπολογίζεις σαββατοκύριακο, μόνο εργάσιμες....

Μπα ακόμα τίποτα, αναμονή. Δεν έστειλα και κάτι στο facebook. Θα περιμένω μέχρι Δευτέρα, Τρίτη και θα τους ενοχλήσω. Πίστευα ότι θα γινόταν σχετικά άμεσα η ενεργοποίηση...

Να τους στείλεις στο fb! Είναι πολλοί εξυπηρετικοί (πιο πολύ και από την εξυπηρέτηση πελατών τους!) και απαντάνε άμεσα!

Να τους στείλεις στο fb! Είναι πολλοί εξυπηρετικοί (πιο πολύ και από την εξυπηρέτηση πελατών τους!) και απαντάνε άμεσα!

Μίλησα εν τέλη Δευτέρα πρωί στο facebook και χθες ενεργοποιήθηκε το φοιτητικό! Πήρα και δωρεάν το πακέτο των 5€(1000λεπτά και 200m) στα χνάρια του φοιτητικού CU!

Μίλησα εν τέλη Δευτέρα πρωί στο facebook και χθες ενεργοποιήθηκε το φοιτητικό! Πήρα και δωρεάν το πακέτο των 5€(1000λεπτά και 200m) στα χνάρια του φοιτητικού CU!

Είδες που στα λεγα; :) Αυτό το πακέτο θα παίρνεις για 3 μήνες δωρεάν όπως στο CU!

4GB με 2 ευρώ λέει σμσ που ήρθε.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Εκτός από την εφαρμογή, πώς αλλιώς ενημερώνεται κάποιος για τα υπόλοιπα του WU; Δηλ χρηματικό υπόλοιπο, ομιλία, SMS, MB... Υπάρχει κάτι ανάλογο με το frog, όπου με SMS "Υ" στο 1330 παίρνεις ενημέρωση για όλα; Στην ιστοσελίδα τους βρήκα το SMS check, αλλά για χρηματικό υπόλοιπο (ΥΠ ή YP στο 1314) και λήξη κάρτας (ΛΗΞΗ ή LIΧI στο 1314) μόνο!

Μπορείς να ενημερωθείς με τον ίδιο τρόπο για το υπόλοιπο από πακέτα, στέλνοντας "Υ" στο 1330.

Τέλεια! Δεν το είχα δοκιμάσει! Δε θα έχω να θυμάμαι και πολλούς αριθμούς :)

Ευχαριστώ!

Για το #GIGA_SouKou λες ή μήπως για κάποια νέα προσφορά;

Με σμσ ήρθε και έλεγε να πάω σε γερμανό για να πάρω και άλλα δώρα..,.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Με σμσ ήρθε και έλεγε να πάω σε γερμανό για να πάρω και άλλα δώρα..,.

Μήπως γράφτηκες στην υπηρεσία για όσους είναι μέχρι 24?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι.....,...