Jump to content

Ποια καρτοκινητη να επιλεξω μονο για ιντερνετ;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκεφτομαι να αγορασω ενα tablet 4G. Ποια καρτοκινητη εχει τα καλυτερα πακετα για το ιντερνετ; Με cosmote που εχω τωρα. Με 10 ευρω ανανεωση απο paypal σου δινουν 1GB δωρο για μια εβδομαδα και σου μενουν 9,5 ευρω οποτε με 5 βαζεις αλλο 1 GB για ενα μηνα.. Με 11 ευρω δλδ μπορω να εχω 1GB δωρο + 2GB επιπλεον.

Προσφερει καποια εταιρια δεδομενα χωρις χρονικο περιθωριο; Ρωταω επειδη το tablet δε θα το χρησιμοποιω αρκετες φορες μεσα στο χρονο.. Δε ξερω αν με συμφερει να δινω 11 ευρω καθε μηνα και να μπορει να το χρειαστω μονο 2,3 ημερες μεσα στο μηνα..

Τι λετε;

Εάν είσαι σε περιοχές που έχει 4g η wind τότε είναι η φθηνότερη επιλογή.1gb για 30 μέρες με την ανανέωση 10 ευρώ από κατάστημα wind ή online και αγορά 1gb με 5 ευρώ και 150mb κάθε βδομάδα με τα log n win. Πάντως για αυτό που το θέλεις ίσως είναι καλύτερα απλά να στέλνεις internet από το κινητό σου με tethering στο tablet.

για τόσο μικρό χρονικό διάστημα , καλύτερα το tethering και ας σου τρώει τη μπαταρία.... πάρε ένα powerbank για να έχεις και αυτονομια. Για τη χρήση που θα κάνεις δεν νομίζω να συμφέρει να διατηρεις 2η κάρτα.... υποψιν ανα 6 μηνες θα πρέπει να την ταιζεις για να μην ακυρωθεί. οπότε καλύτερα με την υπάρχουσα και tethering...

Στάλθηκε από το Lenovo A3500-FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μαλλον αυτο θα κανω παιδια. Οταν λεμε tethering εννοουμε δημιουργια hotspot απο το κινητο και να συνδεεται σε αυτο το tablet;

• 2 months later...
Μαλλον αυτο θα κανω παιδια. Οταν λεμε tethering εννοουμε δημιουργια hotspot απο το κινητο και να συνδεεται σε αυτο το tablet;

Ναι, αυτό εννοούν τα παιδιά.

Πάντως και εγώ θα σκεφτόμουν την αγορά ενός 4g τάμπλετ, παρόλα αυτά.

Υπάρχουν πολλές φορές που θα άφηνα στο σπίτι το κανονικό κινητό και θα έπαιρνα μαζί μόνο το τάμπλετ (αν ήταν και τηλέφωνο). Γιατί να κουβαλάω και τα 2 μαζί μου? (εννοείται θα είχα 2η κάρτα σιμ με τον ίδιο αριθμό και θα την είχα στο τάμπλετ).

Θέλω να πώ ότι και το 4g tablet , έχει και αυτό τη χάρη του.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14