earthdog Δημοσιεύτηκε August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 23, 2016 Εχουμε 2 S7. Ενα edge και ένα απλό. Το ένα με vodafone και το άλλο wind. Είναι συχνό το φαινόμενο να μην μπορέι να κάνει κλήση λόγω μη εύρεσης σήματος. Αυτό διορθώνεται σχεδόν πάντα με ένα reboot. Το κάνει πιο πολύ η Wind. Επίσης το θέμα σήματος βελτιώνεται σημαντικά αν στα Settings->Mobile Networks επιλέξεις 2G/3G και όχι 3G/4G/2G - LTE/3G/2G..... Εννοείτε ότι στα ίδια σημεία άλλα κινητά έχουν πολύ καλύτερη συμπεριφορά. Είναι αυτό κάτι γνωστό στα S7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 24, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Ναι... έχουν αναφερθεί και άλλες τέτοιες περιπτώσεις με τη συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
earthdog Δημ. August 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Ναι... έχουν αναφερθεί και άλλες τέτοιες περιπτώσεις με τη συγκεκριμένη συσκευή. Υπάρχει κάτι που μπορέι να γίνει εκτός από το να κλειδώσεις σε 3G/2G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Λύνεται με το Reboot γιατί σκανάρει πάλι για δίκτυα και κουμπώνει σε χαμηλότερη μπάντα (2G ή 3G). Παρατήρησε σε τι μπάντα βρίσκεσαι όταν στο κάνει αυτό, για μένα βάλε και ένα προγραματάκι να βλέπεις πόσα dB σήματος έχεις. Εγώ που έχω θέμα με το σήμα σπίτι μου (Vodafone) με το προηγούμενο κινητό (LG G4) μου έκανε σπασίματα το σήμα ενώ με το S7 edge μιλάω άνετα. Για LTE μιλάμε πάντα. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
earthdog Δημ. August 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Λύνεται με το Reboot γιατί σκανάρει πάλι για δίκτυα και κουμπώνει σε χαμηλότερη μπάντα (2G ή 3G). Παρατήρησε σε τι μπάντα βρίσκεσαι όταν στο κάνει αυτό, για μένα βάλε και ένα προγραματάκι να βλέπεις πόσα dB σήματος έχεις. Εγώ που έχω θέμα με το σήμα σπίτι μου (Vodafone) με το προηγούμενο κινητό (LG G4) μου έκανε σπασίματα το σήμα ενώ με το S7 edge μιλάω άνετα. Για LTE μιλάμε πάντα. Πάντα όταν είναι σε 4G / LTE το κάνει....Ποιο app χρησιμοποιείς γι ανα βλέπεις το σήμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Πάντα όταν είναι σε 4G / LTE το κάνει....Ποιο app χρησιμοποιείς γι ανα βλέπεις το σήμα; Στην ίδια περιοχή άλλο κινητό με 4G έχει καλύτερο σήμα? https://play.google.com/store/apps/details?id=de.android.telnet Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
earthdog Δημ. August 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Στην ίδια περιοχή άλλο κινητό με 4G έχει καλύτερο σήμα? https://play.google.com/store/apps/details?id=de.android.telnet Οχι τρελή διαφορά αλλά ναι όταν εγώ δεν έχω τίποτα τα άλλα κάτι έχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Οχι τρελή διαφορά αλλά ναι όταν εγώ δεν έχω τίποτα τα άλλα κάτι έχουν... Η ένδειξη που δείχνει το σήμα στην οθόνη δεν είναι αξιόπιστος τρόπος μέτρησης. Αυτό που εννοώ είναι πως πχ, για την Samsung η 1 γραμμή σήμα να σημαίνει 90dB (τυχαίο νούμερο) ενώ για την Sony η μία γραμμή να σημαίνει 80dB. Θα πρέπει να πας στο status της κάθε συσκευής για να δεις σε τι μπάντα έχουν κουμπώσει (2G,3G, 4G) και πόσα dB σήματος αναφέρουν. Εγώ όπως προείπα σε προβληματική περιοχή στο LG G4 είχα 1 με 2 γραμμές σήμα και στο S7e έχω 0-1 γραμμή. Με το 2ο μιλάω άνετα ενώ με το 1ο κοβόταν το σήμα. Αυτό δεν σημαίνει πως το s7e έχει και το καλύτερο σήμα στον κόσμο, σίγουρα υπάρχουν καλύτερες και χειρότερες συσκευές σε αυτόν τον τομέα. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 τελικά είναι θέμα παροχών και αδυναμίας κάλυψης 4g ή κάνατε κάτι με τις συσκευές σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Εγω ενα χρονο σχεδον δεν ειχα ποτε θεμα στο s7 edge με το σημα ( cosmote) Εδω και 2 μηνες πηγα στην vodafone και εχω πολλα προβλήματα. Καταρχας ενω δειχνει το κινητο οτι εχω σημα δεν μπορουν να με παρουν τηλ. Συνεχεια χανω κλείσεις και μου έρχονται μηνύματα ενω βρίσκομαι σε περιοχη οπου υπαρχει σημα. Με το ιντερνετ το ιδιο ενω βρισκομαι σε περιοχη που υπαρχει σημα μεχρι 4g , με κλειδώνει πολλες φορες στο g και πρέπει να μπω-βγω airplane mode για να κλειδώσει σε 4g η H+ . Το εχω δοκιμασει και με επιλογη δικτύου 3g/2g αλλα καμια διαφορα. Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Εγω ενα χρονο σχεδον δεν ειχα ποτε θεμα στο s7 edge με το σημα ( cosmote) Εδω και 2 μηνες πηγα στην vodafone και εχω πολλα προβλήματα. Καταρχας ενω δειχνει το κινητο οτι εχω σημα δεν μπορουν να με παρουν τηλ. Συνεχεια χανω κλείσεις και μου έρχονται μηνύματα ενω βρίσκομαι σε περιοχη οπου υπαρχει σημα. Με το ιντερνετ το ιδιο ενω βρισκομαι σε περιοχη που υπαρχει σημα μεχρι 4g , με κλειδώνει πολλες φορες στο g και πρέπει να μπω-βγω airplane mode για να κλειδώσει σε 4g η H+ . Το εχω δοκιμασει και με επιλογη δικτύου 3g/2g αλλα καμια διαφορα. Έχω κι εγώ το πρόβλημα που περιγράφεις, από την στιγμή που πέρασα την nougat. Όσο ήμουν την 6.0.1 δεν είχα χάσει ποτέ κλήση, τώρα ξαφνικά ενώ έχει σήμα, δεν χτυπάει. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 (edited) Ναι στα Samsung είναι πολύ συχνό το φαινόμενο καθος έχουν αρκετά ποιο αδύναμο δέκτη (για να διατηρήσουν χαμηλό το sar) ειδικά με Wind - Vodafone φαίνεται πολύ λόγο κακής κάλυψης που έχουν Το θέμα είναι διπλό Wind και voda έχουν αρκετά κακή κάλυψη και σε συνδυασμό με αδύναμο δέκτη που έχουν τα περισσότερα Samsungia δημιουργείται θέμα Πχ στο Mate 9 στην δουλειά έχω με Wind σήμα 2 γραμμές σταθερά με κλίσεις να γίνονται άνετα από την άλλη ο συνάδελφος έχει το s7 edge και έχει σήμα μια γραμμή η καμία φορά κάνει και αναζήτηση και κλίσεις Σινιθος γίνονται με σπασίματα. Από την άλλη έξω αν βγούμε και τα δύο κινητά δείχνουν ίδια ποιότητα σήματος. Edited February 11, 2017 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Το θέμα είναι ότι εφόσον δεν έχει δυνατό 4g ,γιατί δε αλλάζει αυτόματα σε 3g(εχω επιλεγμένο 2/3/4g), παρά ψυχορραγεί στη μια γραμμή?Το καλό είναι ότι ενώ είμαι ακόμα και με μηδέν σήμα 4g ,όταν δέχομαι τηλέφωνο χτυπάει ταβάνι το σήμα..Μέτα από λίγο βέβαια επανέρχεται στα τάρταρα....Στην αναμονή μπαταρίας βλέπω ότι η ένδειξη ''χωρις σήμα''παίζει πλέον μεταξύ 1-3%..Σας ζαλίζω,γιατί σκέφτομαι να το επιστρέψω και δεν μπορώ να βρω κάποιον με microsim εκτός wind , για να το τεστάρω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Το θέμα είναι ότι εφόσον δεν έχει δυνατό 4g ,γιατί δε αλλάζει αυτόματα σε 3g(εχω επιλεγμένο 2/3/4g), παρά ψυχορραγεί στη μια γραμμή?Το καλό είναι ότι ενώ είμαι ακόμα και με μηδέν σήμα 4g ,όταν δέχομαι τηλέφωνο χτυπάει ταβάνι το σήμα..Μέτα από λίγο βέβαια επανέρχεται στα τάρταρα....Στην αναμονή μπαταρίας βλέπω ότι η ένδειξη ''χωρις σήμα''παίζει πλέον μεταξύ 1-3%..Σας ζαλίζω,γιατί σκέφτομαι να το επιστρέψω και δεν μπορώ να βρω κάποιον με microsim εκτός wind , για να το τεστάρω.... αλλο μια γραμμή πχ του s7 και άλλο μια γραμμή μιας άλλης συσκευής..... (με το πρώτο μάλλον ουτε κλήση δεν κανεις με ενα αλλο θα εχεις σταθερή κλήση) όπως ειπα δυο παράγοντες παίζουν 1. χαμηλό σήμα σχεδον παντού της wind και της voda 2. χαμηλής ισχύς πομποδεκτης της samsung (για να διατηρήσει χαμηλό το sar) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Παρατηρώ κάτι περίεργο..Όταν είμαι με οριακό σήμα wifi, όλως περιεργως πέφτει και το σήμα των δεδομένων 4G..Όταν κλείσω το wifi, απευθείας ανεβαίνει το 4G τρεις γραμμές...Μάλλον, τελικά, έχω κάποιο θέμα συνδεσιμότητας...Δε ξέρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Βαλε διακοπτακι να αλλάζει 2g 3g 4g κα το έχεις σε 2 g οποτε δε θες δεδομένα και θα έχεις φουλ σήμα και καλυτέρευση στη μπαταρία Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Βαλε διακοπτακι να αλλάζει 2g 3g 4g κα το έχεις σε 2 g οποτε δε θες δεδομένα και θα έχεις φουλ σήμα και καλυτέρευση στη μπαταρία ποιο διακοπτακι?Εννοείς τη ρύθμιση:δίκτυα κινητής τηλεφωνίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 ποιο διακοπτακι?Εννοείς τη ρύθμιση:δίκτυα κινητής τηλεφωνίας? Switch network από playstore Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Μόλις ενεργοποιησα το WiFi calling της cosmote. Να δούμε πως θα πάει. voLTE δούλεψε μια χαρά. Θα δω το απόγευμα και το voWIFI. Και φυσικά να δω πως θα επηρεάσει τις κλήσεις γενικότερα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Μόλις ενεργοποιησα το WiFi calling της cosmote. Να δούμε πως θα πάει. voLTE δούλεψε μια χαρά. Θα δω το απόγευμα και το voWIFI. Και φυσικά να δω πως θα επηρεάσει τις κλήσεις γενικότερα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προφανώς, έχεις branded Cosmote...Εγω αν φύγω από wind και πάω Cosmote, υπάρχει περίπτωση να πάρω κάποια αναβάθμιση στο unbranded s7 και να λειτουργεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Το έχω κάνει root με custom rom και csc της cosmote. Το έκανα τύπου branded εγώ. Αν το πας στην cosmote θα σου περάσουν την επίσημη ρομ της cosmote. Η την περνάς μόνος σου με Odin και επαναφορά. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Μόλις ενεργοποιησα το WiFi calling της cosmote. Να δούμε πως θα πάει. voLTE δούλεψε μια χαρά. Θα δω το απόγευμα και το voWIFI. Και φυσικά να δω πως θα επηρεάσει τις κλήσεις γενικότερα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πώς το ενεργοποίησες αν επιτρέπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 (edited) sms WIFICALL στο 1333. Ψάξε και στο νετ για οδηγίες cosmote WiFi calling Τελικά το voWIFI μεγάλη μαγκιά. Στο voLTE μου έβγαλε και εικονίδιο HD voice Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 10, 2017 by lagoskon Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Το έχω κάνει root με custom rom και csc της cosmote. Το έκανα τύπου branded εγώ. Αν το πας στην cosmote θα σου περάσουν την επίσημη ρομ της cosmote. Η την περνάς μόνος σου με Odin και επαναφορά. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εσύ δηλαδή έκανες κάτι διαφορετικό από από αυτό που θα κάνει ο γερμανός? Εμένα είναι Πολωνικο undranded και το σκέφτομαι να το κάνω branded και να το φορτωσω με logos κτλ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Ο Γερμανός περνάει επίσημη ρομ πλήρης όπως μπορεί να το κάνει ο καθένας σπίτι του με Odin. Εγώ έβαλα μόνο το csc της cosmote στη ρομ του ambasadii με πολλά έξτρα καλούδια. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts