DxL Δημοσιεύτηκε July 18, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 18, 2003 Έχω μια κάρτα TV της Pinnace, την PCTV PRO. Μπορώ να κάνω Capture σε δίάφορες μορφές αρχείων, όπως VCD, SVCD και συγκεκριμένα MPEG1 και 2 (μεταξύ άλλων). Αν το κωδικοποιήσω ετσι, μπορώ μεν να έχω πολύ καλή ποιότητα, σε κάποια φορμά, αλλά το μέγεθος είναι τεράστιο. Ξέρει κάποιος πώς μπορώ να μετατρέψω ενα captured video σε divx, χωρίς να χαλάσει ιδιαίτερα η ποιότητα, και να παίζει σε fullscreen ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2003 Αμε! Κάντα capture με το VirtualDub και με Codec τον DivX :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_love_me Δημ. July 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2003 Σε περίπτωση που αγοράσω ενα dvd recorder θα μπορώ να αντιγράφω ταινίες κ να παίζουν σε ενα απλό dvd player? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον i_love_me Σε περίπτωση που αγοράσω ενα dvd recorder θα μπορώ να αντιγράφω ταινίες κ να παίζουν σε ενα απλό dvd player? Φυσικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_love_me Δημ. July 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2003 thanks johner. Αν κάποιος έχει υπ όψην του κανένα καλό dvd recorder please να μου το πει. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον DxL Έχω μια κάρτα TV της Pinnace, την PCTV PRO. Μπορώ να κάνω Capture σε δίάφορες μορφές αρχείων, όπως VCD, SVCD και συγκεκριμένα MPEG1 και 2 (μεταξύ άλλων). Αν το κωδικοποιήσω ετσι, μπορώ μεν να έχω πολύ καλή ποιότητα, σε κάποια φορμά, αλλά το μέγεθος είναι τεράστιο. Ξέρει κάποιος πώς μπορώ να μετατρέψω ενα captured video σε divx, χωρίς να χαλάσει ιδιαίτερα η ποιότητα, και να παίζει σε fullscreen ? Mα μπορείς να κανείς κατευθείαν capture σε divx! Πρέπει όμως να έχεις τους drivers που είχε το CD της. Αυτοί που κυκλοφορούν στο site της είναι για την PCTV Rave (κανουν όμως και για την PRO) για αυτό έχουν κλειδωμένη την επιλογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον i_love_me thanks johner. Αν κάποιος έχει υπ όψην του κανένα καλό dvd recorder please να μου το πει. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη :) Θεωρώ οτι το καλύτερο αυτή τη στιγμή ειναι το pioneer DVR-A06. Υποστηρίζει όλα τα δισκάκια και είναι αρκετά γρήγορο! Τιμή: 295 euros συμπεριλ. ΦΠΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. July 21, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41 Mα μπορείς να κανείς κατευθείαν capture σε divx! Πρέπει όμως να έχεις τους drivers που είχε το CD της. Αυτοί που κυκλοφορούν στο site της είναι για την PCTV Rave (κανουν όμως και για την PRO) για αυτό έχουν κλειδωμένη την επιλογή. Το έχει σαν επιλογή, στο custon capture, αλλά όταν επιλέγω divx, δεν κερδίζω κάτι σε μέγεθος. Δεν ξέρω γιατι. Μου βγαίνει πάλι τεράστιο το αρχείο που δημιουργείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να εξηγήσει πώς γίνεται το capture από Virtual Dub; Τι ρυθμίσεις θέλει; Εγώ χρησιμοποιώ το WinDVR 3 αλλά και πάλι δεν έχω καταφέρει σπουδαία πράματα. Αν γνωρίζει κάποιος ρυθμίσεις και από κει θα του ήμουν ευγνώμων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Πας File->capture avi και σετάρεις τα πάντα από εκεί. Έκανα capture με το DScaler επιλέγοντας μόνο τις μονές lines. Υπάρχει φίλτρο στο VirtualDub που να προσθέτει τις ζυγές (διπλασιάζοντας τις μονές), ώστε να επανέρχεται το ύψος σε φυσιολογικά επίπεδα ή δε γίνεται καν αυτό που λέω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Πας File->capture avi και σετάρεις τα πάντα από εκεί. Έκανα capture με το DScaler επιλέγοντας μόνο τις μονές lines. Υπάρχει φίλτρο στο VirtualDub που να προσθέτει τις ζυγές (διπλασιάζοντας τις μονές), ώστε να επανέρχεται το ύψος σε φυσιολογικά επίπεδα ή δε γίνεται καν αυτό που λέω; Διάλεξε μόνο το ένα πεδίο, αυτό αρκεί. Δεν έχει πρόβλημα με το ύψος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Εμένα μου βγαίνει το μισό σε ύψος όταν επιλέξω τις μισές :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Εμένα μου βγαίνει το μισό σε ύψος όταν επιλέξω τις μισές :worry: Ε τότε κάνε μετά και ένα resize να στο φέρνει στα ίσα του. Φίλτρο για resize έχει το VirtualDub. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts