Jump to content

Singles (Mega)

Dem
 Κοινοποίηση

Αγαπημένος χαρακτήρας S1ngles  

323 members have voted

1. 1. Αγαπημένος χαρακτήρας S1ngles

• Λίλα
      81
    • Ράνια
      91
    • Κατερίνα
      8
    • Φώτης
      42
    • Περιστερόπουλος
      89
    • Billy
      12

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά ντε..μην βαράς..μια χαρά είναι και πραγματικά μου αρέσει αρκετά..λίγα κιλά παραπάνω να πάρει και θα είναι σούπερ!

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Μωρέ κουκλάρα είναι....αν δεν είχε και την ξινίλα θα ήταν τέλεια!

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

τα εβαλα μπρος και σου κανονισα μακι χαζης-φωτη

Πάλι ζαβολιές κάνεις!!! :p Λες ότι κανόνισες μάκι Κατερίνας-Φώτη αλλά είχες δει το trailer για το επεισόδιο της Τετάρτης!!! :p :lol:

Χθές πάντως είδα το επεισόδιο της προηγούμενης Τετάρτης. Απίστευτο γέλιο! Τελικά αρχίζει να πλέκεται για τα καλά το ειδύλλιο Ράνιας-Περιστερόπουλου!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

αααααααααααα

με κατηγορεις χωρις αποδειξεις!!!τσ τσ τσ

δε σου κανονιζω τπτ!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Εγω εχω απορια να δω τον Γιωργο Σειταριδη εκτος σειρας, σε καμια συνεντευξη στην τηλεοραση, κατι τετοιο...

Θα μου φανει πολυ παραξενο να τον δω ετσι διαφορετικο!

Αυτος δεν ειναι παντρεμενος με την Τουρκαλα με το γαλαζιο μαγιω απο το Λουφα και Παραλλαγη;

Τον εχω δει να μιλαει στην τηλεοραση και εχω διαβασει και συνεντευξη του. Καμια σχεση λεμε. Σοβαροτατος με πολυ...παραδοσιακες αποψεις θα ελεγα και ρομαντικος...;)

Ειναι παντρεμενος με την τουρκαλα με το μπλε μαγιο απο το "Σειρηνες στο Αιγαιο".

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η οποία αν δεν κάνω λάθος ήταν Miss Τουρκία και όταν ήταν να γίνει ο γάμος έγινε μεγάλο θέμα στην Τουρκία γιατί δεν μπορούσαν να χωνέψουν οι Τούρκοι ότι θα την έπαιρνε ένας Έλληνας (Βαφτίστηκε χριστιανή για να γίνει ο γάμος και ήρθε Ελλάδα, δεν είναι και λίγο αυτό :worry: ).

Η οποία αν δεν κάνω λάθος ήταν Miss Τουρκία και όταν ήταν να γίνει ο γάμος έγινε μεγάλο θέμα στην Τουρκία γιατί δεν μπορούσαν να χωνέψουν οι Τούρκοι ότι θα την έπαιρνε ένας Έλληνας (Βαφτίστηκε χριστιανή για να γίνει ο γάμος και ήρθε Ελλάδα, δεν είναι και λίγο αυτό :worry: ).

Iσχύει.

Αν και θα τον προτιμούσα με την Τουρκάλα με το κόκκινο μαγιό! :p :p

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

γεια σας.

Είμαι κανούργια εδώ και ψήφισα Περιστερόπουλο.

Τον ισοφάρισα με τη Ράνια :)

You never really understand a person until you consider things from his point of view...

Until you climb inside of his skin and walk around in it.

Εγω εχω απορια να δω τον Γιωργο Σειταριδη εκτος σειρας, σε καμια συνεντευξη στην τηλεοραση, κατι τετοιο...

Θα μου φανει πολυ παραξενο να τον δω ετσι διαφορετικο!

Αυτος δεν ειναι παντρεμενος με την Τουρκαλα με το γαλαζιο μαγιω απο το Λουφα και Παραλλαγη;

Σημερα μπορει η απορια σου να λυθει.Μετα τη σειρα εχει το <<Οσα λεν' οι αντρες μεταξυ τους>>.Εχει καλεσμενο το Περιστεροπουλο και τον Αθεριδη.

Στο Μεγκα.

Ωραιο το σημερινο. Την σουταραν την Αποστολια, αντε και πολυ την κρατησανε...
΄

Τι κακια που είσαι:p :)

Μια χαρά επαιζε η κοπέλα,παρόλο που δεν την συμπαθω και ιδιατερα κιολας:lol:

Πλάκα ειχε στους singles,κορυφαιο αυτο που της είπε ο μικρος ε?

Το καλύτερο,ρε παιδια αυτη τραγουδάει καλύτερα απο την Αποστολία:lol: :p

Κορυφαια η λίλα.

Αν και το προηγούμενο επεισόδιο μου άρεσε περισσότερο..

Όσοι ή καλύτερα ΟΣΕΣ (:p) ενδιαφέρονται να δουν τον Περιστερόπουλο εκτός ρόλου ,ας βάλουν μέγκα τώρα! Τον έχουν καλεσμένο ο Καρπετόπουλος και ο Πανούτσος! :D (Άθλιο μαλλί όμως!! :lol: :lol:)

έντιτ.. με πρόλαβε ο Τζίμ19

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Αν και το προηγούμενο επεισόδιο μου άρεσε περισσότερο..

Θα συμφωνήσω, το προηγούμενο ήταν καλύτερο. Αυτό δε σημαίνει ότι και το σημερινό δεν ήταν απολαυστικότατο.

Μου άρεσε πάρα πολύ πως εξελίχθηκε το ρομάντζο Φώτη-Κατερίνας. Εννοείται πως το ήξερα ότι θα κατέληγαν μαζί, αλλά μ'άρεσε ο όλος τρόπος που έγινε. Γέλασα με τις συζητήσεις Περιστερόπουλου-Φώτη. Και τέλος, νομίζω πως ήταν αισθητή η απουσία του Μπίλυ. Ας ελπίσουμε να επιστρέψει στο επόμενο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

αααααααααααα

με κατηγορεις χωρις αποδειξεις!!!τσ τσ τσ

δε σου κανονιζω τπτ!

Άκαρδη! Άσπλαχνη! :p :p :lol:

Μου άρεσε πάρα πολύ πως εξελίχθηκε το ρομάντζο Φώτη-Κατερίνας. Εννοείται πως το ήξερα ότι θα κατέληγαν μαζί, αλλά μ'άρεσε ο όλος τρόπος που έγινε. Γέλασα με τις συζητήσεις Περιστερόπουλου-Φώτη.

Από ότι βλέπω είχε εξελίξεις το χθεσινό επεισόδιο. Κρίμα γιατί το έχασα λόγω προπόνησης. :( Φαντάζομαι ότι η Κατερίνα έδωσε τα παπούτσια στο χέρι στον καληνυχτάκια!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Parakaleite o peristeropoylos na girisei ston palio tou xaraktira kai na min leei oti allakse.Oloi exoyme mesa mas kati apo to parelthon ante!

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

Το επόμενο

Περιγραφή : "'Ονειρα και Εφιάλτες" Μέρος Α'

Μπορούν τα όνειρα να επιζήσουν στον σκληρό κόσμο της πραγματικότητας;

Ερωτικά όνειρα στα οποία ο Περιστερόπουλος μιλά γαλλικά βασανίζουν την Ράνια. Κι ενώ εκείνη προσπαθεί να αντισταθεί στα απωθημένα της και να αποτρέψει τα όνειρά της από το να γίνουν πραγματικότητα επιστρατεύοντας Καρλ Γιουνγκ και ονειροκρίτες, το όνειρο του Φώτη να ζήσει τον έρωτά του με την Κατερίνα έχει γίνει επιτέλους πραγματικότητα. Αλλά είναι μια πραγματικότητα απ' την οποία ο Χάρης δε λέει να φύγει. Ταυτόχρονα, ο Μπίλης βασανίζεται από εφιάλτες εξευτελιστικής αποτυχίας στο διαγωνισμό χορού και προσπαθεί να τους ξεπεράσει για να διεκδικήσει την καρδιά της 'Εμιλυ και η Λίλα ανακαλύπτει τι σημαίνει η φράση που βλέπει στα όνειρά της. Αλλά είναι μια απάντηση που θα οδηγήσει σε καινούργια, ακόμα μεγαλύτερα ερωτήματα...

Οι s1NgLEs παίρνουν τις αποσκευές των ονείρων τους και ξεκινούν για ένα περίεργο ταξίδι στον ανεξερεύνητο κόσμο του συλλογικού ασυνείδητου! Τι ονειρεύονται οι s1NgLEs;

Το Β' μέρος δεν το έχουν ανεβάσει ακόμα

EDIT:Παιδιά sorry ξέχασα πως βάζουν spoiler

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif

Yesterday

Love was such an easy game to play

Now I need a place to hide away

Oh, I believe in yesterday

Το επόμενο

Περιγραφή : "'Ονειρα και Εφιάλτες" Μέρος Α'

Μπορούν τα όνειρα να επιζήσουν στον σκληρό κόσμο της πραγματικότητας;Ερωτικά όνειρα στα οποία ο Περιστερόπουλος μιλά γαλλικά βασανίζουν την Ράνια. Κι ενώ εκείνη προσπαθεί να αντισταθεί στα απωθημένα της και να αποτρέψει τα όνειρά της από το να γίνουν πραγματικότητα επιστρατεύοντας Καρλ Γιουνγκ και ονειροκρίτες, το όνειρο του Φώτη να ζήσει τον έρωτά του με την Κατερίνα έχει γίνει επιτέλους πραγματικότητα. Αλλά είναι μια πραγματικότητα απ' την οποία ο Χάρης δε λέει να φύγει. Ταυτόχρονα, ο Μπίλης βασανίζεται από εφιάλτες εξευτελιστικής αποτυχίας στο διαγωνισμό χορού και προσπαθεί να τους ξεπεράσει για να διεκδικήσει την καρδιά της 'Εμιλυ και η Λίλα ανακαλύπτει τι σημαίνει η φράση που βλέπει στα όνειρά της. Αλλά είναι μια απάντηση που θα οδηγήσει σε καινούργια, ακόμα μεγαλύτερα ερωτήματα...

Οι s1NgLEs παίρνουν τις αποσκευές των ονείρων τους και ξεκινούν για ένα περίεργο ταξίδι στον ανεξερεύνητο κόσμο του συλλογικού ασυνείδητου! Τι ονειρεύονται οι s1NgLEs;

Το Β' μέρος δεν το έχουν ανεβάσει ακόμα

EDIT:Παιδιά sorry ξέχασα πως βάζουν spoiler

Ρε παιδια,καλυτερα μην γραφετε για παρακατω,αν δεν ξερετε το σποιλερ.Σεβαστειτε τους υπολοιπους.Επισης μπορειτε να βαλετε συνδεσμο,στην αντιστοιχη σελιδα του μεγκα,και οποιος ενδιαφερετε να κανει κλικ και να ενημερωνεται.

Α, θα μαθουμε για την φραση!!!

Το β' μερος τι ειναι αυτο;;

Είναι μεγάλο το επεισόδιο και το έκοψαν;;;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif

Yesterday

Love was such an easy game to play

Now I need a place to hide away

Oh, I believe in yesterday

Την ώρα που ξεκίνησε να της μιλάει, έπαιζε το Trouble των Coldplay. Δεν θυμάμαι αν πιο μετά που μιλούσαν στο Σύνταγμα, βάλαν κάποιο άλλο...