Bayern7 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 http://www.urbandictionary.com/define.php?term=stack+on Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 :lol: :lol: :lol: Λετε αυτο να εννοει ο ποιητης??????? :lol: :lol: :lol: k to telos le sna einai ass!??!?!!??!?!ahhahahahaha......xmmm ante ant oi ores pernane k se ligo elpizume na pei kait k giauto Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 k to telos le sna einai ass!??!?!!??!?!ahhahahahaha......xmmm ante ant oi ores pernane k se ligo elpizume na pei kait k giauto Ποιες ωρες; Milan-Bayern δεν παιζει αποψε;:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Ποιες ωρες; Milan-Bayern δεν παιζει αποψε;:confused: Το δειχνει η ΝΕΤ ομως..... Εχει κανονικα επεισοδιο σημερα!!!!:yahoo: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Τελικα η μαμακια που ειπε η Λιλα στο προηγουμενο επεισοδιο δεν θα μαθουμε ποτε τι ηταν.....:mad: Μου αρεσει που το εβαλαν και τελευταια σκηνη λες και ηταν κατι σημαντικο...:confused: Καλο παντως το σημερινο....:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Τελικα η μαμακια που ειπε η Λιλα στο προηγουμενο επεισοδιο δεν θα μαθουμε ποτε τι ηταν.....:mad: Μου αρεσει που το εβαλαν και τελευταια σκηνη λες και ηταν κατι σημαντικο...:confused: Καλο παντως το σημερινο....:O Ισως μαθουμε στα προσεχη επεισοδια.Παντως και εμενα το σημερινο μου αρεσε.Ειχε γρηγορη ροη στην εξελιξη και αρκετες ατακες.Ηταν απο τα καλυτερα.:rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Τελικα η μαμακια που ειπε η Λιλα στο προηγουμενο επεισοδιο δεν θα μαθουμε ποτε τι ηταν.....:mad: E ρε, τι το'πα ο γκαντέμης στην προηγούμενη σελίδα;;; :mad: Λες κ το 'ξερα ότι θα το έκαναν! Έλεος! Περίμενα πως κ πως (εντάξει, υπερβάλλω λίγο :p ) για να μας πουν τι είπε, αλλά τίποτα! Άντε τώρα σε πέντε-έξι επεισόδια θα μας δώσουν την απάντηση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Ωραίο το επεισόδιο.Είχε σκηνές που έριξα πολύ γέλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 paaaaaaara poly kalo epeisodio ebgale arketo gelio me merikes kales atakes...k ti kataferan tora???...na perimenume me akoma pio megali anyppomonisia to epomeno gia na dume ti 8a kanei o peristero k fysika to skiniko me ton lagudaki..kolasi Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 ωραιο το χτεσινο...ουτε καν το αγγουρι-αποστολια δε με ενοχλησε.. αυτο το παλικαρι(τον φωτη ντε) εχω αρχισει να τον λυπαμαι... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 1-0 καλα το ειχα καταλαβειιιιιιιιιιιι :lol: :lol: :p Εεεεε!!! Ζαβολιά! Στο τρεϊλερ όντως δεν φιλιόντουσαν. Απλά πήγαινε να την φιλήσει. Μετά έγινε το σκηνικό. Μη με πληγώνεις κι εσύ τώρα. Πάνω που είχα συνηθίσει το Γιάννη να φιλάει τη Σολωμού ξαφνικά βρέθηκε και ο Περιστερό. :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 χαχαχαχαχα πεσ μου ποιος 8ες να την φιλησει τωρα να στο κανονισω :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Χμμ αν μπορείς να κανονίσεις κάτι τέτοιο γίνεται να κανονίσεις να επιστρέψει και ο Ορέστης να μας πει τι βρήκε στην Κίνα?!?Καλά δεν θυμάμαι ότι εκεί πήγε?!? Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Χμμ αν μπορείς να κανονίσεις κάτι τέτοιο γίνεται να κανονίσεις να επιστρέψει και ο Ορέστης να μας πει τι βρήκε στην Κίνα?!?Καλά δεν θυμάμαι ότι εκεί πήγε?!? Προσωπικά πιστεύω ότι ο Ορέστης δε βρίσκεται στην Κίνα, αλλά ότι τον απαγάγανε τα τσιράκια της μάνας του Γιάννη πριν φύγει, γιατί αν θυμάστε τον είχαν δει με το Μπίλυ έξω απ'την Σέιος με το λάπτοπ να προσπαθούν να μπουν στα αρχεία της εταιρίας. (Δε θέλω να ξεκινήσω κανένα κύμα διαμαρτυρίας ότι λέω παραφιλολογίες κτλ. Την προσωπική μου γνώμη δηλώνω. Το αν ισχύει θα μαθευτεί στα επόμενα επεισόδια.) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Προσωπικά πιστεύω ότι ο Ορέστης δε βρίσκεται στην Κίνα, αλλά ότι τον απαγάγανε τα τσιράκια της μάνας του Γιάννη πριν φύγει, γιατί αν θυμάστε τον είχαν δει με το Μπίλυ έξω απ'την Σέιος με το λάπτοπ να προσπαθούν να μπουν στα αρχεία της εταιρίας. (Δε θέλω να ξεκινήσω κανένα κύμα διαμαρτυρίας ότι λέω παραφιλολογίες κτλ. Την προσωπική μου γνώμη δηλώνω. Το αν ισχύει θα μαθευτεί στα επόμενα επεισόδια.) Πανω σε αυτο εχω να δηλωσω οτι πραγματικα ο Ορεστης εχει εξαφανιστει...Δεν θα πρεπει να μαθουμε καποια στιγμη τι απεγινε???:( :( Ελπιζω να δουμε τι θα γινει στα επομενα..Παντως κριμα ο Φωτης....αν και στο τελος πιστευω θα ειναι με τη Κατερινα. Προτιμω τη ΜΑΡΩ απο τη Κατερινα....:rtfm: :rtfm: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Πανω σε αυτο εχω να δηλωσω οτι πραγματικα ο Ορεστης εχει εξαφανιστει...Δεν θα πρεπει να μαθουμε καποια στιγμη τι απεγινε???:( :( Ελπιζω να δουμε τι θα γινει στα επομενα..Παντως κριμα ο Φωτης....αν και στο τελος πιστευω θα ειναι με τη Κατερινα. Προτιμω τη ΜΑΡΩ απο τη Κατερινα....:rtfm: :rtfm: who's ΜάΡω? Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 who's ΜάΡω? Η τρίτη κοπέλα της παρέας στο Singles 1. Ήταν Ράνια, Λίλα, Μάρω (Παναγιώτα Βλαντή). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Η τρίτη κοπέλα της παρέας στο Singles 1. Ήταν Ράνια, Λίλα, Μάρω (Παναγιώτα Βλαντή). Aαααα σωστά! Γιατί μωλεεεεεεεεεε καλή είναι και η Κατερινούλα! :D Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Aαααα σωστά! Γιατί μωλεεεεεεεεεε καλή είναι και η Κατερινούλα! :DΜου την δινει. Θελω στο τελος να καταληξουν ολοι ζευγαρακια κι αυτην να την φανε τα σκυλοψαρα.:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Μου την δινει. Θελω στο τελος να καταληξουν ολοι ζευγαρακια κι αυτην να την φανε τα σκυλοψαρα.:ninja: Αμαν πια! Πες και καμια καλη κουβεντα για καποιον :ρ σε πειραζω! Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Αμαν πια! Πες και καμια καλη κουβεντα για καποιον :ρ σε πειραζω! Η Ρανια τα σπαει και ειναι το ειδωλο μου!:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Η Ρανια τα σπαει και ειναι το ειδωλο μου!:lol: Κι εγώ πάω με χίλια τη Ράνια, είναι μορφή! :up: Η Λίλα μόνο σε μένα δεν αρέσει? Ειδικά στο χθεσινό επεισόδιο που τραγουδούσε σαν παρτσακλό μου σπασε τα νεύρα!! :lol: Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsx Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 H ΛΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΑΑΑ!!!!:D :D :D ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΡΑΒΩΜΕΝΗ Μ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΝ ΤΗ ΡΑΝΙΑ!!!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Απλά ο χαρακτήρας της Ράνιας αντιπροσωπεύει κατά κάποιο τρόπο όλες τι εργαζόμενες μητέρες με καριέρα που τις τρώνς οι τύψεις ότι δεν βλέπουν τα παιδιά τους κτλ κτλ... Αντίθετα η Λίλα δείχνει στο πιο ξεχειλωμένο βέβαια πως είναι οι περισσότερες ανύπαντρες κοπέλες στην εποχή μας... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Η Λίλα μόνο σε μένα δεν αρέσει? Ειδικά στο χθεσινό επεισόδιο που τραγουδούσε σαν παρτσακλό μου σπασε τα νεύρα!! :lol: μα αυτο δεν ειναι και το νοημα?? μπαι δε γουει στην πραγματικοτητα η "λιλα"-σαντυ εχει βγαλει σι ντι Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts