Jump to content

Ποια είναι η καλύτερη ατάκα που έχετε πει/ακούσει ποτέ;

Ilias1908
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προχθές σε ένα προπό που ήμουν ήταν μία ξανθιά "κυρία" που έπαιζε κίνο και σε κάποια στιγμή χτυπάει το κινητό της.Το σηκώνει και αρχίζει να μιλάει και σε κάποια στιγμή λέει "Εγώ είμαι σε έναν συμβολαιογράφο"!Λίγο ήθελα να ξεραθώ στα γιέλια :tease: :lol: :lol:
ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ :!: :!:

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

kala sartz tetoia peristatika osa 8eleis...h allh na einai sto leoforeio kai na leei pos einai sto taxi..

na briskete sto carefour kai na psonizei kai na leei pos einai sto emporiko kentro

trexa gyreye..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Τώρα στις διακοπές του Πάσχα και ενώ ήμασταν με κάτι παιδιά, πάει ένας να πάρει μια τυρόπιτα να φάει... όπως βγαίνει έξω που τον περιμέναμε περνάει ένας "γούναρος" του σχολείου τους και το παιδί την στιγμή που πάει να βάλει στο στόμα την τυρόπιτα την κατεβάζει λέγοντας... "πωω πωω κ@λος..." ύστερα από 3 δεύτερα περνάει ο πατέρας της κοπελιάς από μπροστά μας γιατί κάπου πηγαίνανε μαζί αλλα εμείς δεν είχαμε πάρει χαμπάρι τον πατέρα και πάει στο παλικάρι με την τυρόπιτα την αρπάζει του την χώνει στο στόμα και του λέει "ΦΑΕ ΡΕ ΤΗΝ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΣΟΥ ΕΣΥ!" :shifty:

:w00t: :lol: :lol: :lol:

Περριτώ να σας πω πως γονάτισα στο πεζοδρόμιο από τα γέλια ενώ η συγκεκριμένη φράση "Φαε την τυρόπιτά σου εσύ" θα μιλιέται για πάρα πολύ καιρό! :lol:

Πανελληνιες 2ας Λυκειου και ρωταει ο "τρελλος της ταξης" την επιτηρητρια:

-<<Στο ονομα πατρος τι να βαλω κυρια?>>

Και του απανταει στο ασχετο ενας

<<Βαλε "ισχυει για καθε x που ανηκει στο lR">>

ΛΙΩΝΩΩΩ!!!!!!!!!! ΘΕΙΚΟ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Προχθές σε ένα προπό που ήμουν ήταν μία ξανθιά "κυρία" που έπαιζε κίνο και σε κάποια στιγμή χτυπάει το κινητό της.Το σηκώνει και αρχίζει να μιλάει και σε κάποια στιγμή λέει "Εγώ είμαι σε έναν συμβολαιογράφω"!Λίγο ήθελα να ξεραθώ στα γιέλια :tease: :lol: :lol:

Kαλα αν το ειπε με ωμεγα θα γελαγα και εγω...! :lol: :lol:

Mutilator :shifty:

Όχι δεν το είπε με ω εγώ έκανα λάθος μη βαράτε! :(

είσαι σιγουρος οτι ακουσες καλά?? :lol:

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Το χε πει o eLeKtriK EyE σε ενα αλλο θεμα:

Οταν θες να ζητησεις προφυλακτικα, λες:

-Ενα κουστουμακι για...τον κυριο! :lol:

Εγραψε παλι ο αλητης ;) :p

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

ατακα ειπε η κοπελα μου μια μερα που περπατουσε στο δρομο μονη της ..εκει που προχορουσε της λεει ενα *******-πω πω τι κωλαρα ειναι αυτη και γυρναει και του λεει-να σου φερω αυτον που μου την κανει ετσι να σου των κανει και σενα....χιχιχιχιχιχ!!!!!!!!!! Edited by vampyre

Είσαι το δέκατο άτομο που ακούω να το λέει...

οι όλοι έχετε την ίδια κοπέλα ή... :shifty: :lol:

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Μια φιλη της θειας μου μιλωντας μας για την κορη και το γαμπρο της..αντι να πει εχει γινει υποχειριο του..λεει:..εχει γινει υποχειριδιο του..!!!!πεσαμε κατω!!!

Ήμουν με μια φίλη μου (από τα Γρεβενά), στο μετρό στο Σύνταγμα και περιμέναμε το τρένο να έρθει να πάμε Ν.Κόσμο.

Όταν έφτασε με ρωτάει: Το δικό μας είναι αυτό?

Με την ίδια πάλι φίλη, πάμε σε ένα ζαχαροπλαστείο να πάρει παγωτό.

-θέλω ένα παγωτό σοκολάτα.

-Σε κυπελάκι?

-Όχι, στο άλλο το ξύλινο...

- :w00t:

Χωνάκι ήθελε να πει... :lol:

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήμουν με μια φίλη μου (από τα Γρεβενά), στο μετρό στο Σύνταγμα και περιμέναμε το τρένο να έρθει να πάμε Ν.Κόσμο.

Όταν έφτασε με ρωτάει: Το δικό μας είναι αυτό?

Με την ίδια πάλι φίλη, πάμε σε ένα ζαχαροπλαστείο να πάρει παγωτό.

-θέλω ένα παγωτό σοκολάτα.

-Σε κυπελάκι?

-Όχι, στο άλλο το ξύλινο...

- :w00t:

Χωνάκι ήθελε να πει... :lol:

Να σου πω κι εγώ ένα αστειάκι... :shifty:

Θα μου τη γνωρίσεις; :w00t: :alien: :lol:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

ΣΚΗΝΗ 1η (Σουρεαλισμός)

Ο Γκουζγκούνης, είναι πρώτη μούρη στο πλάνο και φυσικά πηδάει την γκόμενα. Σε μια στιγμή μουρμουρίζει κάπως δυνατά:

-"Πω, πω, να είχα μια μπύρα τώρα..."

Οπότε, ένα χέρι εμφανίζεται -από το πουθενά- στο πλάνο, κραδαίνοντας ένα πελώριο kriker με παγωμένη μπύρα. Ο Γκουζγκούνης την βουτάει, την κατεβάζει μονορούφι και συνεχίζει το Θεάρεστο έργο του! (με θήτα κεφαλαίο)

ΣΚΗΝΗ 2η (Ατάκα)

Ναι, καλά μαντέψατε, ο Γκουζγκούνης είναι και πάλι πρώτη μούρη στο πλάνο και η τύπισσα του κάνει ********ι. Σε μια στιγμή τελειώνει ο Γκουζγκούνης, οπότε η Tσιμπουκίδου γυρνάει και αρχίζει να τα φτύνει.

Η ατάκα που ακολουθεί απογειώνει τον αισθησιασμό της, ούτως ή άλλως, ρομαντικής σκηνής:

- "Τι φτύνεις μωρή; Κουκούτσια έχουν;;"

ΣΚΗΝΗ 3η (Σενάριο)

Όσο βλέπει κανείς Γκουζγκούνη, τόσο περισσότερο συλλαμβάνει την μεγαλειωδώς αφαιρετική σκέψη των σεναριογράφων, αλλά και την απίστευτη ικανότητά τους να ζωγραφίζουν σε ένα τόσο ευτελές (όπως

θεωρείται) θέαμα τα πάθη των ανθρώπων που όσο και να προσπαθούν να ξεφύγουν από αυτά, στο τέλος υποκύπτουν με Ντοστογιεφσκική μαεστρία:

Χαλάνε τα υδραυλικά μιας. Ο Γκουζγκούνης έρχεται ως υδραυλικός στο σπίτι της περί ης ο λόγος, στρογγυλοκάθεται στο τραπέζι της κουζίνας όπου έχει μια μεγάλη φρουτιέρα με πορτοκάλια. Παίρνει ένα πορτοκάλι στο χέρι του και ρωτάει όλος αβρότητα:

- "Πορτοκάλι θέλεις; "

- "Όχι! " απαντά αυτή.

- "Να σε ****** θέλεις; "

- "Δεν έχω πρόβλημα!!! " απαντά αυτή.

Και ...η συνέχεια επί της οθόνης.

ΣΚΗΝΗ 4η (Ατάκα)

Και πάλι ως υδραυλικός έρχεται στο σπίτι μιας τσαχπίνας.

Στρογγυλοκάθεται, ως είθισται, στο τραπέζι της κουζίνας όπου

ακολουθεί ο εξής διάλογος:

- "Καφέ θέλεις; " ρωτά αυτή.

- "Ναι. " απαντά ο Μεγάλος.

- "Πως τον πίνεις; "

- "Πολλά βαρύ και όχι, με δύο φουσκάλες "

- "Είσαι και μερακλής! "

- "Έχεις γαμώ τις κωλάρες!!! "

Την συνέχεια την αφήνω ως άσκηση στον αναγνώστη.

ΣΚΗΝΗ 5η (Έγκλημα και Τιμωρία)

Ο Γκουζγκούνης γυρνάει στο σπίτι κουρασμένος - έφτιαχνε υδραυλικά ντε! Aφήνει την τσάντα με τα σύνεργα κάτω. Χαιρετάει βαριεστημένα την γυναίκα του και την ρωτάει:

- "Τι φαΐ έχει; "

- "...δεν έκανα φαΐ..." απαντά εκείνη απολογητικά, με ψιλοπονηρό όμως ύφος

- "Τι; Δεν έκανες φαΐ; Θα σε γ*μήσω!! "

Όπερ και εγένετο!

ΣΚΗΝΗ 6η (Ο παΤΕΡΑΣ)

Ο Γκουζγκούνης παίζει τον ρόλο του πατέρα!

Έρχεται η κόρη του στο σπίτι με μια καινούργια φίλη της. Κάθονται στον καναπέ. Έρχεται και ο Αρχηγός στο σαλόνι και τις βλέπει. Κάθεται και αυτός, χωρίς να πει τίποτα, κοντά τους. Περνάει ένα λεπτό απόλυτης ησυχίας (δεν έχουν ανταλλάξει κουβέντα μέχρι τότε). Ξαφνικά, ο Μεγάλος, γυρνάει προς την φίλη της κόρης του και την ρωτάει:

- "Τον παίρνεις απ' τον κώλο; "

- "Μπαμπά τι είναι αυτά που λες; " πετάγεται έκπληκτη η κόρη του

- "Προσπαθώ να σπάσω τον πάγο!!! " απαντά αυτός

Η συνέχεια γνωστή και τιμημένη...

ΣΚΗΝΗ 7η (Ο πιτσαράς)

Ο Γκουζγκούνης παίζει τον ρόλο του πιτσαρά!

- "Έφερα τις πίτσες. "

- "Μα δε παραγγείλαμε πίτσες " απαντούν οι γκόμενες

- "Παραγγείλατε, δε παραγγείλατε, εγώ θα σας γ*μήσω!!! "

ΣΚΗΝΗ 8η (Ατάκα)

Ο Γκουζγκούνης μπαίνει σε ένα μπαρ. Πάει προς τον πάγκο και κοζάρει

την μπαργούμαν. Στον τοίχο έχει ένα ρολόι. Πάει να το κοιτάξει,

μπαίνει στην μέση η μπαργούμαν. Κάνει δεξιά, ξαναμπαίνει μπροστά του

η μπαργούμαν! Κάνει αριστερά, ξανά - μανά μπροστά του η μπαργούμαν.

Τρελαίνεται ο Αρχηγός και γυρνάει και της λέει:

"Δεν βλέπω την ώρα να σε γ*μήσω!!! !"

Mε την πρώην μου, περπατάμε στο δρόμο και έχω στραβώσει για κάποιο λόγο πολύ άσχημα...

Κάποια στιγμή το καταλαβαίνει , και έρχεται κοντά και μου λέει:'' Γιατί είσαι έτσι;''

Οπότε εγώ πιο στραβωμένος από πριν:'' Έτσι γεννήθηκα!!!! :mad: :lol:

Nothing lasts forever, but the certainty of change...

Emperistatomenos' Blog

Να σου πω κι εγώ ένα αστειάκι... :shifty:

Θα μου τη γνωρίσεις; :w00t: :alien: :lol:

Από τα Γρεβενά ήταν οπότε παίζει να είναι ξανθιά άρα ψιλο-δικαιολογείται ;) :p :lol: :w00t:

• 1 month later...

παίρνει ενας φίλος μου ένα ταξί...στο δρόμο περναέι μια γκόμενα (ξέκωλο..το πολύ δευτέρα λυκείου)..την βλέπουν και οι δυο και λέει ο ταρίφας: τρελλό μωρό ρε φίλε, ε?

του λέει ο φίλος μου: καλή αλλά είναι μικρή!

και απαντάει ο ταρίφας: τι λες ρε μάγκα!!!αυτηνής της τον δίνεις λαμπάδα και στον δίνει πίσω καμμένα φυτίλια!!!!!

:)

this is how we do...

Α, τώρα που είπες για ταρίφα και μου θύμησες.

Ήμουνα λοιπόν με έναν φίλο μου μέσα σε ένα ταξί και μιλούσαμε με τον ταρίφα για γκόμενες. Παρεπιπτώντως ο ταρίφας φαινόταν πολύ τρελοπουτ@νιάρης. Λέει: Α, οι γυναίκες της εποχής μας είναι πολύ ξεπεταγμένες. Σε πληρώνουν για να τις μαμήσεις. Ξυρίζουν κάθε τρεις και λίγο το...γατάκι τους :p , και κάθονται με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη και σκέφτονται ποιό στρινγκάκι να βάλουν; Αυτό που κόβει στη μέση ή αυτό που δένει στην άκρη;;; :lol:

Πολύ τρέλα πάντως κουβαλούσε ο άνθρωπως! :X

Είχε πει ένα σωρό άλλες μ@λ@κίες αλλά δεν τι θυμάμαι! :cool:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Ατακα που διάβασα, νομίζω στο Εψιλον πριν κανα 2 βδομάδες αλλα δεν θυμάμαι ποιος την είπε, πιθανότατα κάποιος κομπιουτεράς...

Εν έτη 1995:

Αν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια είναι επιβλαβή για την πνευματική υγεία των ανθρώπων, τότε με την επιτυχία που είχε το PacMan τώρα θα έπρεπε όλοι να χοροπηδάμε δεξιά και αριστερα ακούγοντας επαναλαμβανόμεη μουσική και καταπίνοντας στρογγυλά χαπάκια!

Μερικά χρόνια μετα ανακαλύψαμε το Ecstasis και την Punk! :D

Θυμάται κανείς πως ακριβώς ήταν η ατάκα και ποιος την είπε;;

Προχθές γύρναγα με έναν κολλητό μου από βόλτα και περνάγαμε από ένα δρόμο γεμάτο λακκούβες(τι πρωτότυπο!). Μιλάμε για λακούβες λαγούμια...

Σε μια φάση γυρίζω και του λεω:

"Πω ρε ούστη μου... Είπαμε σοσιαλισμός αλλά όχι κι έτσι!" :w00t:

Διπλώσαμε από τα γέλια! :lol: :lol:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

σκηνικό που μου έχουν διηγηθεί και είναι 100% αληθινό!

ήταν σε μια μπουρδ....αρκα.. περιμένουν κάτι πιτσιρίκια (16-17) να ....μήσουν..οπότε βγαίνει η που... και λέει: παιδιά έχει τρεις (εννοώντας 3.000..δραχμές τότε)..και πετάγεται ένας πιτσιρικάς και λέει: ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??...έγινε χαμός μετά...!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

:)

this is how we do...