Jump to content

Ποια είναι η καλύτερη ατάκα που έχετε πει/ακούσει ποτέ;

Ilias1908
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μεσα απο τον πινακα ελεγχου

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ενας φιλος μου γυρισε σημερα απο το νοσοκομειο που ειχε κανει μια εγχειρηση. Και του ειχανε ραψει το "κοψιμο" με ειδικο σειραπτικο. Και λεει σε καποια φαση ενα αλλο παιδι, απανταω εγω, και ακουλουθει η παραπακτω μινι συζητηση:

-Αυτος: Καλα ρε, δεν ποναει αυτο το σειραπτικο;

-Εγω: Οχι ρε, αφου ειναι καρκωμενος.

-Αυτος: ΑΚΟΜΑ;;;; :lol:

Και εντομεταξυ το παιδι που εκανε την εγχειρηση ηταν διπλα μας :rolleyes:.

Παντως ειχε πολυ πλακα η ολη φαση με τις αντιδρασεις μαζι :shifty: :p

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

Κλασική και αγαπημένη:

"Εδω μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορα"

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

• 3 weeks later...

Loipon, epeidi to thapsame to themataki, as to ksethapso me tis atakes tou fifikou mas...

1) -To podilato ti kanei? -Podilataei... (poli sosta kerdizeis ena plintirio)

2) -I leksi "to paidi" pos kanei stin geniki? -Tou paidakiou (sosta kai pali kai ena psigeio afti ti fora einai diko sou) kai telos...

Leme kanonika: Proton, Deuteron, Triton ktl Kai basei Neoellinikon tou athanatou neoellina fisikou mas: Proton, Biton, Triton...

PORSCHE BoxsterS 3.2

Mini CooperS

KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N

Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D

• 2 weeks later...
Η νομικη μορφή εταιρείας που σου ταιριάζει είναι η Ε.Π.Ε :cry:

:lol: :lol:

Το Georgiou Copyrighted "Με τον κώλο μπαρμπούνια ποιάνει"

Επίσης επειδή βαρεθήκαμε να λέμε μεταξύ μας μ@λ@κα και μ@λ@κα (στην ουσία δεν βαρεθήκαμε... απλώς λίγο να το ξεχάσουμε για να είναι πιο ωραίο μετά :p ) λέμε μεταξύ της παρέας μου "μπακαλάο"* -Τι θες ρε μπακαλάο? -Τέλειωνε ρε μπακαλάο έχουμε και δουλειές κλπ :alien:

*To λάμδα "λ" προφέρετε με την Θεσσαλονικιότικη προφορά :ooch: Οποιαδήποτε άλλη προφορά του λάμδα "λ" είναι κοινώς moophah :nuke:

παιζουμε generals 4vs4 και σε καποια φαση ενας φιλος μου βγαζει τα ακουστικα και μου λεει με το υφος της τρελης αγελεδας <καλα ρε ποιον βαραμε >ηταν ο τροπον και η εκφραση του...

και το αλλο ειναι το κοπλο με τον νιντζα το εχω πει σε αλλο thread

χθες,γυρνούσα με το κορίτσι μου!!

φτάνουμε σπίτι της,καθόμαστε από κάτω,μιλάμε!!εε,μετά από κάνα μισάωρο αρχίζει να βρέχει!!

λέει η δικια μου,κλαίει ο θεός που έχασε τον γιο του

απαντάω εγώ: οι άντρες ποτε δεν κλαίνε!!

Για μένα η καλύτερη είναι αυτή που έχω και για υπογραφή."Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ".Αν το σκεφτείς και δεν την περάσεις έτσι έχει νόημα.Κάνε ότι θές αλλά όταν δείς οτι έρχονται τα σκούρα κάν'τη για να....μαν κλάψει η μάνα.
ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ :!: :!:

Στο φαναρι με τον κολλητό μου nicknamed Hazel, με 2 παπια σκυλοφτιαγμενα και κανοντας τον κατα νομου τιμωρητέο "αυτοσχεδιο αγώνα" πριν καμποσα χρονακια (τωρα του το λεω με αλλη ροδα) ;)

"Και δε μου ειπατε τελικα.. Θα τη Φατε εδωωωω;;; Η να την τυλιξω;;;?!?!?!??!" :p :w00t: :tease:

"Διπλό" :lol: :lol:

και το πιασε και η άτιμη :p

Ηταν γνωστή μιας φίλης στην παρεά και γιαυτο κοιταγε οποτε γνωριστήκαμε μετα... :yahoo:

:yahoo:

:w00t: :w00t: :rotfl: :rotfl: :yahoo:

μια που τη χρησιμοποιούμε στην παρέα όταν ενθουσιαζόμαστε με κάτι: "Καλά ε, είναι απιστευτable!"

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Μάθημα θρησκευτικών 3ης λυκείου. Μέσα στην κλασσική συζήτηση που γινόταν στην τάξη περί ανέμων και υδάτων, η καθηγήτρια λέει "Οι γιατροί, με τα φακελάκια και όλα αυτά έχουν στήσει μαγαζάκι μέσα στα νοσοκομία".

Και απαντάει ένας μαθητής, γιος γιατρού "Δίκιο έχετε κυρία, και οι παππάδες έχουν στήσει ολόκληρα megastores στις εκκλησίες".

Όλη η τάξη στο πάτωμα μετά από αυτό :Ρ

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

στο γυμνασιο ειχαμε μια γαλλιδουλα μεσα στην ταξη και δεν ηξερε καλα ελληνικα και ειχαμε θρησκευτικα και καπως εφτασε η συζητηση να λεμε για το αν απαγορευεται ο στοματικος ερωτας και με ρωταει τι ειναι ο στοματικος ερωτας και τις λεω ειναι το φιλι(γλεντια) και τι ηθελε ο καθηγητης και λεει οτι απαγορευεται πεταγεται αυτη και του λεει <τι λετε κυριε τωρα αφου και εσεις εχετε κανει στοματικο ερωτα>...... φανταζεστε τι εγινε ε?

Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (3.45.113) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Σήμερα στην εκκλησία... όταν έκλεισαν τα φώτα για να δωθεί το αγιο φως και ο παπάς έκλεισε την ιερά πύλη, και ενώ όλη η εκκλησία έχει καλυφθεί από σιωπή πετάγετε ένα μικρό, 6-8 χρόνων και ρωτάει δύνατα με ένα ύφος όλο απορία "... Τι,τελείωσε;;" και πετάγετε ο παπάς... "Τέλειωσε,τέλειωσε..." :p :lol: όλη η εκκλησία πέθανε στα γέλια! :p

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Και μας πεταξε ο παπας κανα δυο τρελες ατακες. Οταν δεινει το φως και ολοι την κανουν λεει "που πατε, καθηστε σας υποσχομαι στη 1 θα εχω τελειωσει και θα προλαβετε τις pub ανοιχτες" :lol: :lol:

στο γυμνασιο η καθηγητρια ρωτησε "ποιος ειναι ο μεγαλυτερος πολεμος που εχει γινει ποτε" και ενα παιδι ειπε "ο πολεμος των αστρων" :p :X
[sIGPIC][/sIGPIC]

sto likio melission..Ka8igitis ma8imatikon me sikoni sto pinaka kai mou lei FTIAKSE Ena isoskeles trigono A,B,Γ,Δ. to kito me aporia.. oli i taksi ixe skasi sta gelia.
http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg

φαση τωρα σε ασκηση πελεκυς:

βραδυ 8 bf και εμεις πανω σε zodiac εγω ο βλακας ειπα να κατσω μπροστα για να μπορεσω να πηδηξω τελευταιος τι το ηθελα μολις βγηκε εξω και ερχοταν πατημενος ξαφνικα βρισκει σε ενα κυμα αλλα μιλαμε ηταν κυμα οχι αστεια και μου φευγουν βατροχοπεδιλα σκουτερακια οπλο γεμιστηρες και στο τελος εγω ειμαι στο αερα προσπαθωντας να κρατηθω με αποτελεσμα να σκισω το παντελονι μου και να εχω μεινει με ενα κολλητο μποξερακι :p :p :p :p δεν φανταζεσται τι γελιο επεσα μεχρι να βγουμε στην ακτη αφου να φανταστητε σε καποια φαση ο διοικητης σταματησε το σκαφος διοτι δεν αντεχε τα γελια...

@hydro: Δεν καταλαβα το ολο περιστατικο... :confused:

http://www.yarnbarn.com/jim/images/crank.jpg

:p

Παντα φιλικα...