k4ileb Δημοσιεύτηκε August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 17, 2016 Χαιρεται παιδες. Νομιζω πως εχει ερθει η ωρα να αναβαθμιστω και μετα απο μπολικο ψαξιμο εχω καταληξει σε αυτες τις 2 συσκευες. Ως τωρα αυτα που ξερω: Nexus 5x: + Τρελη καμερα Stock vanilla android με αναβαθμισεις για 2 χρονια - Μπαταρια Ηχειο Xiaomi Redmi Note 3 Pro: + Μπαταρια Επεξεργαστης 3GB RAM - Καμερα (ειναι αρκετα καλη αλλα οχι σαν του 5x Ως τωρα ξερω οτι και οι 2 συσκευες εχουν τρελη υποστυριξη απο το community Προφανως ξερω οτι Xiaomi ειναι τρελο VFM στα 162 € απο Gearbest αλλα ποτε μου δεν ειχα κινεζικο κινητο και νιωθω μια καποια ανασφαλεια. Απο την αλλη το Nexus 5x εχει την εγγυηση του τελειου android και αφου θα ειναι αγορασμενο απο ελληνικο καταστημα φανταζομαι οτι αν χρειαστω service θα γινει πολυ πιο γρηγορα. Πραγματικα δεν μπορω να αποφασισω. Απο την μια λεω "στα μπαλακια μου" και παω για Xiaomi και μετα απο λιγο φρεναρω και με πιανει η φοβια και λεω να παω στην σιγουρια του Nexus. HELP :what: Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Γνώμη μου πάντα, με κλειστά μάτια Nexus 5X (32Gb). Είμαι φαν των Nexus, έχω δει στην πράξη τί κάνουν άνετα για 2 και 3 χρόνια χρήσης. Πρώτη μου επιλογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Xiaomiτης εδω! Προτεινω να πας στο προ. Αυτη τη στιγμη ειναι ισως το πιο vfm τηλέφωνο! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Το nexus έχει σε υπερθετικό βαθμό, αυτό στο οποίο το xiaomi υστερεί. Έχει τέλεια κάμερα. Από την άλλη, δεν το λες και το πιο όμορφο κινητό, δεν παίρνει sd card και η μπαταρία του είναι οριακά...στο να μην φτάνει...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Κιαλλος xiaomιτης εδω με πρωην εμπειρια nexus 5. Nexus ΔΕΝ ειναι, αλλα την μπαταρια τα ηχεια την οθονη και την ΑΡΙΣΤΗ (για μενα η καλυτερη ρομ που εχει φτιαχτει) MIUI ΔΕΝ θα τις εχεις. Επισης, αν και οντως εχει καλυτερη καμερα το 5x, σαν hw το rn3pro ειναι επισης ανταξιο. Σε καθε Update πλεον, η καμερα γινεται ολο και καλυτερη. Στην τιμη που παιζει τωρα, οτιδηποτε αλλο απλα φαινεται πολυ χρηματικα ή λιγο χαρακτηριστικα, μπροστα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k4ileb Δημ. August 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 μολις πηρα το nexus 5x τελικα παιδες. φοβηθηκα να κανω την κινηση για το κινεζικο αν και ειναι ναυαρχιδα. ως τωρα δεν εχω παιξει πολυ με το κινητο αλλα μπορω να καταλαβω οτι το ηχειο του ειναι λιγο εως πολυ κακο. κατα τα αλλα ειναι ολα smooth και η καμερα ειναι οτι καλυτερο εχω δει απο κοντα. ευχαριστω για ολες τι απαντησεις. ισως το επομενο να ειναι Xiaomi, θα δειξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 μολις πηρα το nexus 5x τελικα παιδες. φοβηθηκα να κανω την κινηση για το κινεζικο αν και ειναι ναυαρχιδα. ως τωρα δεν εχω παιξει πολυ με το κινητο αλλα μπορω να καταλαβω οτι το ηχειο του ειναι λιγο εως πολυ κακο. κατα τα αλλα ειναι ολα smooth και η καμερα ειναι οτι καλυτερο εχω δει απο κοντα. ευχαριστω για ολες τι απαντησεις. ισως το επομενο να ειναι Xiaomi, θα δειξει Θα μπορουσες να μου στειλεις μερικα camera samples σε πμ; Ενδιαφερεται φιλος για το ιδιο versus και ο μονος του ενδοιασμος ειναι η καμερα. (νυχτερινη με φλας, νυχτερινη με φως σπιτιου, και ημερας αν μπορεις θα σου ημουν ευγνωμων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Θα μπορουσες να μου στειλεις μερικα camera samples σε πμ; Ενδιαφερεται φιλος για το ιδιο versus και ο μονος του ενδοιασμος ειναι η καμερα. (νυχτερινη με φλας, νυχτερινη με φως σπιτιου, και ημερας αν μπορεις θα σου ημουν ευγνωμων) https://m.flickr.com/#/photos/141366842@N06/ Είναι απο 6p αλλά έχουν ακριβώς ίδια κάμερα. Ελπίζω να δουλεύει το λινκ. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 μολις πηρα το nexus 5x τελικα παιδες. φοβηθηκα να κανω την κινηση για το κινεζικο αν και ειναι ναυαρχιδα. ως τωρα δεν εχω παιξει πολυ με το κινητο αλλα μπορω να καταλαβω οτι το ηχειο του ειναι λιγο εως πολυ κακο. κατα τα αλλα ειναι ολα smooth και η καμερα ειναι οτι καλυτερο εχω δει απο κοντα. ευχαριστω για ολες τι απαντησεις. ισως το επομενο να ειναι Xiaomi, θα δειξει Καλορίζικο! Έκανες καλή επιλογή. Όσο για το Xiaomi (το οποίο είναι επίσης τουμπανο στα λεφτά του) αν σου αρέσει το MIUI το βάζεις και στο Ν5χ σου, πολύ εύκολα αν το επιθυμείς! Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Πολλές διαφορές έχουν σαν συσκευές. Νομίζω σε τέτοια περίπτωση κοιτάς τιμές και μετά αποφασιζεις, εφόσον από άποψη hardware δεν έχεις κάποια συγκεκριμένη απαίτηση (πχ καλή κάμερα κιας υστερεί σε μπαταρία). Όπως και να χει, καλοριζικο :) Τουμπανακι και αυτό Sent from my Redmi Note 3 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Δε θέλω να σε στεναχωρεσω, αλλά το rn3 pro με το dolby atmos έχει μετατραπεί σε κινητή disco στο θέμα του ήχου...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Έχει τόσο καλό ήχο το rn3pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Έχει τόσο καλό ήχο το rn3pro? Τον ποιό δυνατό που έχω ακούσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Καλά, αν φτάσατε σε σημείο να θεωρειτε και να προτείνετε ως καλύτερο το rn3p από το nexus 5x τότε τα πράγματα είναι ανησυχητικά... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Καλά, αν φτάσατε σε σημείο να θεωρειτε και να προτείνετε ως καλύτερο το rn3p από το nexus 5x τότε τα πράγματα είναι ανησυχητικά... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk :lol::lol: και εγω αυτης της αποψης ειμαι :happy: Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Γιατί ρε φίλε @zananiro μας την μπαίνεις έτσι από δεξιά κ μας την λες έτσι τώρα?? :chair: :chair: Εμείς δεν το βγαλαμε του "πεταματου" το nexus..:( 1. Μπαταρία 4050 mah με 7-9 ώρες sot (!!) έχουμε?? 2. Fast charging έχουμε?? 3. Sd card έχουμε?? 4. Επεξεργαστή snapdragon 650 διαμάντι έχουμε?? 5. 3GB RAM έχουμε?? 6. Οθόνη fullhd έχουμε?? 7. Gpu αξιοπρεπή έχουμε?? 8. Κάμερα πολύ καλή τη μέρα έχουμε?? 9. Ήχο εξαιρετικό έχουμε?? 10. Την 800-ρα μπάντα (για τους γκρινιαρηδες), πλέον, την έχουμε?? 11. Μεταλλική κατασκευή έχουμε?? 12. 13. 14. 15. 16. 17. Εξαιρετικό λειτουργικό, OTG, ραδιόφωνο, υπέρυθρες, σούπερ GPS κ.λ.π. έχουμε?? 18. Σούπερ Ελληνική κοινότητα υποστήριξης έχουμε?? 19. 100+ στην τσέπη παραπάνω σε σχέση με το nexus έχουμε?? Τι άλλο θέλουμε?? :blink: Αντε, αυτό που δεν έχουμε κ θα θέλαμε, είναι ένας αισθητήρας κάμερας που θα ήταν πιο δυνατός στις νυχτερινές φωτό, σε αντίθεση με το nexus, το οποίο με τη σειρά του ομως θα ήθελε κανα δύο τρία τέσσερα πέντε από τα προαναφερθεντα του xiaomi!! :X Α, nfc δεν έχουμε, για να κάνουμε ηλεκτρονικές πληρωμές...:w00t: Εντάξει, ας μην είμαι υπερβολικός όμως, κάποια "λίγα" τα έχει το nexus...όπως την 2700 mah μπαταρία για παράδειγμα... :devil: :D :p :lol: :rotfl: Υ.Γ.1: Είμαι σίγουρος, ότι θα το δεις όπως πραγματικά είναι το παρών μήνυμα. Χιουμοριστικό....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 (edited) Γιατί ρε φίλε @zananiro μας την μπαίνεις έτσι από δεξιά κ μας την λες έτσι τώρα?? :chair: :chair: Εμείς δεν το βγαλαμε του "πεταματου" το nexus..:( 1. Μπαταρία 4050 mah με 7-9 ώρες sot (!!) έχουμε?? 2. Fast charging έχουμε?? 3. Sd card έχουμε?? 4. Επεξεργαστή snapdragon 650 διαμάντι έχουμε?? 5. 3GB RAM έχουμε?? 6. Οθόνη fullhd έχουμε?? 7. Gpu αξιοπρεπή έχουμε?? 8. Κάμερα πολύ καλή τη μέρα έχουμε?? 9. Ήχο εξαιρετικό έχουμε?? 10. Την 800-ρα μπάντα (για τους γκρινιαρηδες), πλέον, την έχουμε?? 11. Μεταλλική κατασκευή έχουμε?? 12. 13. 14. 15. 16. 17. Εξαιρετικό λειτουργικό, OTG, ραδιόφωνο, υπέρυθρες, σούπερ GPS κ.λ.π. έχουμε?? 18. Σούπερ Ελληνική κοινότητα υποστήριξης έχουμε?? 19. 100+ στην τσέπη παραπάνω σε σχέση με το nexus έχουμε?? Τι άλλο θέλουμε?? :blink: Αντε, αυτό που δεν έχουμε κ θα θέλαμε, είναι ένας αισθητήρας κάμερας που θα ήταν πιο δυνατός στις νυχτερινές φωτό, σε αντίθεση με το nexus, το οποίο με τη σειρά του ομως θα ήθελε κανα δύο τρία τέσσερα πέντε από τα προαναφερθεντα του xiaomi!! :X Α, nfc δεν έχουμε, για να κάνουμε ηλεκτρονικές πληρωμές...:w00t: Εντάξει, ας μην είμαι υπερβολικός όμως, κάποια "λίγα" τα έχει το nexus...όπως την 2700 mah μπαταρία για παράδειγμα... :devil: :D :p :lol: :rotfl: Υ.Γ.1: Είμαι σίγουρος, ότι θα το δεις όπως πραγματικά είναι το παρών μήνυμα. Χιουμοριστικό....;) Χαχαχα...Αφού στο έχω πει φίλε demakhs είσαι θεούλης οπότε δεν χρειάζονται υστερόγραφα! ;) Δεν διαφωνώ ότι στα χρήματά του είναι αν όχι η καλύτερη, από τις καλύτερες επιλογές γι αυτά που που προσφέρει. Όμως...οε οε marshmallow και Ν δεν θα δει ποτέ! Για να δεις mm θα πρέπει να πάρεις κάποιο καινούργιο red mi, κάνα 200αρι $ στην καλύτερη, για να δεις Ν, χμμμ...θα περάσουν αρκετά χρόνια...μέχρι τότε θα έχει βγει η Ο και θα έχεις αλλάξει πολλά red mi! Οπότε παίρνεις το nexus Σήμερα και έχεις από χτες Ν, και γλιτώνεις τουλάχιστον 200$...απλά τα πράγματα... ;) Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited August 23, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Μια χαρά είμαι με το γλειφιτζουράκι, που αλλάζει και γεύσεις συχνά πυκνά.....:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts